|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009
26.9.2008 11:15:34   
Piruri
IZVIRNO SPOROČILO: urnebes

Sem mu pokazala slikico z UZ in ga vprašala kaj misli da je to...in je rekel: KROKODILOVA USTA!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Koliko pa je star?Kakšno ime pa ima? Naša ima tri leta in sva ji s tem namenom povedala, da bi ona sčivkala-pa ni!

Mi smo se na veliko ubadali z imeni punčk...za fanta pa je velik problem....

www.by-ab.si

(odgovor članu urnebes)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
26.9.2008 11:32:16   
sonček85
upam ,da te neha špikat in da je s pikico vse ok,mali pa naj brca kam drugam,,amamico tam sedaj boliuser posted image .No pa saj če je še mali res ne razume ,čeprav taki mali včas bolj razumejo k starejši.

Kako ime pa ima ,da si rekla ,da ga imam edini v slo?

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
26.9.2008 11:41:17   
urnebes
Ja, saj ni tako majhen da ne bi razumel...samo kaj pa vem. Bova počakala da se bo videlo. Je pa že lansko leto nekaj fantaziral da ima mamica dojenčka v trebuhu in da bo rodila v februarju (bili smo pa v marcu): pa je moja mama mislila da sem slon da bomo toliko časa bila noseča!user posted image

Ja, jaz mislim da je mala pikica res OK, sicer imam pa itak še en pregled v ponedeljek. Me pa špika, samo ne vem če je od udarca, ali je to od širjenja maternice ali me pa napenja ker moram kakat user posted image

Malemu je ime Nestor. To je staro grško ime, pomeni pa nekaj v tem smislu kot modrec (torej uni ki kaj zna, ne modrc za oblečt hihi). Če bi bil punčka bi bil Melanija. Takrat Knausova še ni bila "v modi". Zdaj pa premišljujemo če bo punčka kaj bi dali. Na Nestorja so pa v začetku imeli vsi neke pripombe, no zdaj so se pa navadili. Sploh so imena kjer jaz živim (npr. sošolci od malega) zelo raznovrstna. Ali se odločijo za res klasična slo imena (ala Peter, Maja) ali pa res nekaj čist odtrganega (npr. on ima sošolce: Tarek, Tayrin, Nedir, Ariel, Aran). Meni so všeč imena, ki kaj pomenijo in da so malo nenavadna. Najbrž bomo spet med Grki iskali.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
26.9.2008 11:49:41   
Piruri
Lepo ime za punčko je imela moja kolegica (pol je rodila fanta)...ime pa bi bilo LUMI, kar naj bi po finsko pomenilo sneg...
Meni so tudi všeč kakšna bolj neobičajna imena...takšna, ki jih ni veliko v obtoku...zato mi je bilo za fantka všeč Neo...ampak moj je odločno proti, ker bodo vsi mislili, da smo Matrix fanatiki....ufff...pa sem spet na poiskanju....

www.by-ab.si

(odgovor članu urnebes)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
26.9.2008 12:08:09   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

hojla ,spet.

Jst sem pa sedaj malo na kavču sedela in me je prešinilo ,da imam jaz še nekje hranjene moje cotke ko sem bila mala(in brata29 in sestre26) in to za novorojenčka.Joj kako so lepe in samo prati jih dam pa bodo kot nove.

Dobrodošla nova in naj bo nosečnost lepa kar se da.
Junona:ti pa ne nagajaj s temi dobrotami ,ki jih pečeš.Pripelji se do mene in mi kaj prinesi.user posted image user posted image user posted image

Sej se lahka tudi ti oglasišuser posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
26.9.2008 12:12:22   
*Junona*
Joj, kakšne čvekuljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
26.9.2008 12:17:12   
Cveta28
Z imeni zna biti križ...že sami imamo toliko problema z izbiranjem, potem nam pa še vsi ostali pametujejo. Punce, s svojim dragim se odločite kaj bo, ostali pa se bodo (hočeš nočeš) na to navadili. Frenda imata deklico Aiken Zojo pa jo vsi kličemo Aiken brez problema, kolegica pa je rodila Zarjo Urškino, pa se nam tudi dopade. Meni gre bolj na živce ko otroku npr. daš ime Robert potem pa ga vsi kličejo Robi user posted image ali pa pomanjševalnice, te so mi tudi kar nekaj.
Kot sem že enkrat dejala sva midva s kodrom zožila izbor imen na 2 moški in 3 ženska. Sedaj pa samo čakamo kaj bo mali kodrček rekel na to user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
26.9.2008 12:39:26   
supermiška
Pri nas kar se tiče imen je bolj problem teh suflerjev od zunaj pa dajta to ali to.
Midva imava že izbrano. Zdaj ko sva izvedela za spol in upava da tako ostane je tudi glede imena že vse jasno.
Moje je pa itak že prej bil prepričan da drugega kot ta spol ne more biti. Nenazadnje ga določi on.

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
26.9.2008 12:40:02   
zupancdam
Jaz imam tudi probleme s temi imeni. Lansko leto, ko sem rodila sem imela imena, kot so:TIA, ANGELINA, GLORIA, NEJA, ALINA, ZOJA,LIA, ITD. pol sem pa takoj ko sem rodila dala naši punčki ime Lara. Če bi bil pa fantek bi bil pa KEVIN, tako, da sedaj če bo fantek bo sigurno Kevin, čeprav je kar neka imen ki so mi še všeč(moj hoče imeti Kevina), če bo pa punčka sem pa nekaj študirala, da bi bila NELI. Ne vem no, kako se pa vam zdi ime Neli(NELLY, NELY)

Prva pikica je na svet prijokala 22.1.2007, težka 3900 in velika 54
Naša prva pikica je dobila sestrico Tio,18.4.2009 težko 3700 in veliko 52, sedaj smo popolna družina

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
26.9.2008 12:42:19   
zupancdam
aja, kolk ste nosečke, da že vete spol, mi si tok fanteka želimo, ker imamo sedaj punčko, pa moj ima še od prej punčko, no pa sej ni važn kaj bo, samo da je zdrav, ane?

Prva pikica je na svet prijokala 22.1.2007, težka 3900 in velika 54
Naša prva pikica je dobila sestrico Tio,18.4.2009 težko 3700 in veliko 52, sedaj smo popolna družina

(odgovor članu zupancdam)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
26.9.2008 12:47:38   
supermiška
Še malo za pomoč:

http://www.otroska-imena.si

Neposredna povezava do sporočila: 2136
26.9.2008 12:55:31   
Piruri
Mi smo v 12 tednu in 6-ih dneh...na NS sem kar vprašala, ker nama je že prvič zadela...takrat sva bila oba 100% da bo user posted image ...in je bila pupka...tokrat 1000%, da bo user posted image ...pa se zna izkazat, da bo fant....za punčko so meni všeč Julija, Iva in Neja...
Fantek...mi je dolga leta všeč Filip, pa moj pravi, da ga bo spominjal na miško iz risanke user posted image user posted image user posted image ...Kevin mi je tudi všeč...ali Neo...pa je vse tako "filmsko" (pravi moj)....prav pa naj bo Boris!!!
No mogoče se nama do aprila uspe zmenit...

Neli pa naj bo Neli...brez y...moja sestra ima ime z y, pa ima že celo življenje same tegobe z razlaganjem zakaj ima takšno ime, kako se napiše ali izgovarja...da ne govorim o kakšnih pošiljkah po pošti...vse sorte...

www.by-ab.si

Neposredna povezava do sporočila: 2137
26.9.2008 12:57:35   
nmag
Hoj,ste pa res čveke,komaj vas dohajam,pa saj je prav se vsaj kaj dogaja.
Glede imen imamo tudi mi probleme,imam že štiri,pa že težko najdem še kako ime,potem bi vsak rad dal svojega,otroci kar izbirajo,se jim tok nasmejim,ker imajo kar izvirna imena,moj sin(9 let),je rekel,da bi dal sestrici ime Francka,ker pa res ne pozna nobene s tem imenom,mu je ful smešno,če bo moja obvelala bo punčka Karolina,fantek pa Gašper.lp

(odgovor članu supermiška)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
26.9.2008 13:12:15   
urnebes
ja Neo je meni kar fino. Kaj pa Nelea? Moji sodelavgki je tako ime, pa jo sicer vsi kličemo Neli, samo ko bo starejša jo bodo pa klicali Nelea verjetno. Malo je zoprno, ko ti starši dajo tako ime za majhnega...npr. Pikica ali Lori ali kaj podobnega ki namuguje da si majhne. Ko si mlad je vse OK, ko imaš pa 60 let si pa malo smešen z imenom Pikica ali Tonček.

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
26.9.2008 13:19:37   
Piruri
Ja, sej zato je potrebno dobro premislit o imenu, ker te spremlja celo življenje...že naša, ki je Mia imamo skozi dodatno vrašanje "Z ali brez J?"
...meni naprimer Urška ali Andrejka sta tudi takšni, kot da onidve pa ne bosta postali nikoli veliki...
Jaz imam neko pravilo, da je ime dokaj kratko in brez R-jev...Jaz poznam tudi eno punco, ki ji je ime Nela..in je prav simpatična...

www.by-ab.si

(odgovor članu urnebes)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
26.9.2008 13:22:20   
KaTkA24
Tudi jaz se pridruzujem aprilkam 2009, saj imam PDP 14. 4.! vse lepo in veliko veselja vsem!!!

(odgovor članu Anonimna.)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
26.9.2008 13:33:01   
*Junona*

user posted image   APRILSKI SRČKI 2009 user posted image
user posted image  

PDP    IME(starost)        (št. user posted image ,št. user posted image )        PREGLEDI            SPOL

01.04.
user posted image  metuljčica27             (št.user posted image 3 ,št.user posted image 1)                           
user posted image srečka82(26)            (št.user posted image 1, št .user posted image 0)           07.10.         

02.04.
user posted image supermiška(28)         (št.user posted image 3, št. user posted image 1)          08.10., 22.09.
user posted image malcekvita                  (št. user posted image 1,št.user posted image 0)           24.10., 15.09. 
user posted image  ladybird01(30)         (št.user posted image  2 ,št.user posted image 0)          13.11., 17.09.

03.04.
user posted image mojamalapikica(28)    (št. user posted image ?, št.user posted image ?)          08.09.     
user posted image PIruri(30)                    (št.user posted image 3 ,št. user posted image 1)         19.08., 25.09.   user posted image
user posted image bibona                           (št.user posted image 2, št.user posted image 1)          15.09.                user posted image     

04.04.
user posted image mojcaprvič                    (št.user posted image ?, št. user posted image ?)          11.09.        
user posted image janja*                           (št. user posted image ? ,št. user posted image   ?)        14.10.        

05.04.
user posted image april09                         (št. user posted image 3,  št. user posted image 1)        06.10., 24.09.   user posted image
user posted image mala čebelica(27)      (št. user posted image 1, št. user posted image 0)         26.10., 23.09.
user posted image Mici7                            (št. user posted image ?,št.user posted image ? )           08.09.           

06.04.

07.04.
user posted image Anonimna.                   (št.   user posted image 2 , št.user posted image 1)                       
user posted image jernejav                      (št. user posted image 1, št. user posted image 0)         14.08., 26.09.
user posted image urnebes(36)               (št. user posted image 2, št. user posted image 1)         26.08. 
user posted image Artičoka                        (št.user posted image 2 , št. user posted image 1)        01.10., 25.09. 

08.04.
user posted image katkica007                  (št. user posted image ?, št. user posted image ?)          21.08.       

09.04.
user posted image Nalini                           (št. user posted image 1, št. user posted image 0)         25.08.        
user posted image Nogavica(31)             (št. user posted image 2, št. user posted image 1)         24.09., 03.10.

10.04.
user posted image Cveta28 (28)              (št.  user posted image 1 , št. user posted image 0)        22.08., 30.09.
user posted image detelja                         (št. user posted image 2, št. user posted image 0)          07.10., 23.09.+dht
user posted image linči 312                      (št. user posted image ?, št. user posted image ?)                         

11.04.
user posted image frutolina                      (št. user posted image 1, št.user posted image 0)            07.10., 06.10.
user posted image angelito                       (št.user posted image 1,št. user posted image 0 )                         02.10.
user posted image aljab                            (št.user posted image 2 ,št.user posted image 1)                              
user posted image matt                             (št.user posted image ?, št.user posted image ?)            
07.10., 03.10.
user posted image kimmii (31)                 (št.user posted image 1, št.user posted image 0)                           29.09.

12.04.
user posted image poka1                          (št. user posted image 2 ,št.user posted image 1 )          26.08.         
user posted image baltazarka                   (št. user posted image ? , št. user posted image ?)                              

13.04.

14.04.
user posted image  vud                              (št.user posted image 2, št.user posted image 1)           29.10., 30.09.
user posted image zanchy                          (št.user posted image 3, št.user posted image 2)
user posted image
KaTkA24                       (št.user posted image ?, št.user posted image ?)

15.04.
user posted image mavika                         (št.user posted image 1 ,št. user posted image 0 )         10.09.         
user posted image pat                                (št. user posted image 2,št. user posted image 1 )         09.09.         
user posted image  sobra(27)                   (št. user posted image 2, št.user posted image 0)                        07.10.                      

16.04.
user posted image krfjolca(25)                 (št. user posted image 2, št.  user posted image 1)                      06.10.
user posted image lily32                            (št. user posted image 1 ,št. user posted image 0)                            

17.04.

user posted image L & L(29)                     (št. user posted image 3, št. user posted image 2)          07.10., 06.10.
user posted image MAJLANA                      (št. user posted image ?, št. user posted image ?)           08.09.           
user posted image  nmag                            (št. user posted image 5, št. user posted image 1)          02.09., 07.10.

18.04.
user posted image neučakana                    (št. user posted image 1, št. user posted image 0)          20.08.          
user posted image blancica (34)               (št. user posted image 1, št. user posted image 0 )         13.10., 06.10.   

19.04.

20.04.
user posted image lilica                              (št. user posted image ?, št. user posted image ?)           08.09.          
user posted image BrinaBA(32)                 (št.user posted image 3, št.user posted image 2)            05.09., 09.10.
user posted image Akina (25)                    (št.user posted image 1,št.user posted image 0)                          14.10
user posted image zupancdam                    (št.user posted image 5,št.user posted image 1)             22.10., 09.10.

21.04.

22.04.
user posted image
m.. tina                          (št.user posted image 2, št.user posted image 0)

23.04.
user posted image mlavla (25)                  (št. user posted image 2, št.user posted image 1)            16.09.          
user posted image NenaLena                     (št. user posted image , št. user posted image )                          
user posted image RDEČA VRTNICA           (št. user posted image , št. user posted image )                            13.10.

24.04.
user posted image Sonček 85user posted image (23)        (št. user posted image 1 ,št. user posted image 0)           30.09., 10.10.
user posted image kunda  (29)                  (št. user posted image 1, št. user posted image 0)           15.09., 13.10.
user posted image Nea_teja_(33)            (št.  user posted image 4, št. user posted image 3)                          

25.04.
user posted image pikaro                           (
št. 1 , št. user posted image 0)                14.09.         

26.04.

user posted image  anca(27)                     (št. user posted image  1, št.user posted image  0 )                      

27.04.

user posted image  štorkljica                      (št.user posted image  2,št.user posted image  1)              25.09.         
user posted image  barboom                       (št. user posted image  ?,št. user posted image  ? )                     
user posted image zaspanka84(24)           (št.user posted image 2, št.user posted image 1)  
user posted image olea                                (št.user posted image ?, št.user posted image ?)                     

28.04.

user posted image zoja B                             ( št. user posted image ? , št.user posted image ?)           17.09., 13.10.
user posted image copka(28)                      (št.user posted image 2 , št.user posted image ? )           22.09.       

29.04.

user posted image tassika                            (št.user posted image  ? ,št.user posted image  ? )           11.11., 15.10.
user posted image mišk (26)                       (št.user posted image 2, št.user posted image 1)             21.10., 11.10.

30.04.
user posted image *junona* (23)               (št.user posted image 3,št.user posted image 0 )             01.10., 13.10., 21.10.
user posted image   Pat74
  (34)                  (št.user posted image 3,št. user posted image 2)             22.10., 21.10.                      

xx.04.

user posted image čokoladica                      (št. user posted image ? ,št. user posted image ?)                      
user posted image ančula                             (št. user posted image ?, št. user posted image  ? )                          

user posted image Adelina                            (št.user posted image 3,št. user posted image 2)              09.10., 27.09.

TRENUTNO NAS JE: 69 
nosečk user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ Z NAMI SO ZAČELE:

* avelina user posted image
* Lupinca user posted image
* malaMravljica user posted image
* joob user posted image
*MALINČICA user posted image

**Mišika* sedaj marčevska user posted image

LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
user posted image PREGLEDI                   user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image   NUHALNA SVETLINA     user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image   VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                       user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
user posted image  LINK                              user posted image VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
user posted image  TUKAJ                           user posted image TUKAJ

< Sporočilo je popravil *Junona* -- 26.9.2008 13:34:33 >

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
26.9.2008 13:33:21   
RDEČA VRTNICA
Vud,
jaz sem pa iz dravske doline, okolica Mute.
Kam pa hodiš ti k ginekologu?
A v Ravne al kam drugam?

Glede gibanja pa jaz nimam problemov, grem vsak dan na kakšen daljši sprehod.
In mi po eni strani ful paše, ker sem ravno junija zaključila z službo in mi sedaj ni potrebno razlagati tega v službi.
Sem doma, čeprav je včasih ful dolgčas, bi raje šla kak dan delat.

No, punce lep vikend še naprej in pazite nase.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ladybird01)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
26.9.2008 13:35:55   
*Junona*
Dobrodošla, KaTkA24user posted image user posted image user posted image user posted image

Si že na našem seznamčkuuser posted image user posted image

(odgovor članu RDEČA VRTNICA)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
26.9.2008 13:38:52   
*Junona*
user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
26.9.2008 13:41:02   
Piruri
Kaj boste počele čez vikend?

www.by-ab.si

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
26.9.2008 13:44:46   
detelja
ojla...vidim, da ste odprle kar vročo temo...tudi midva se ne moreva zmenit glede moških imen...za pupo si je moj dragi izbraz že v prvi nosečnosti sara ali pa maja...meni je ful všeč ime tom, pa pravi dragi, da ga bodo klicali tomi majoneza...rok mi je lepo...mislim, da bomo mi imeli nik-a...jan mi je tudi všeč sam jih je toliko, da baje v vrtecu, ko poveš "jan pridi sem" jih pride več kot pol vrteca...

neli je ful lepo ime...prijatejlica ima hčerko z imenom neli...pa mi je enkrat razlagala,da je toliko nelik, da si nikoli ne bi mislila...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu KaTkA24)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
26.9.2008 13:46:50   
urnebes
Pojma nimam. Najbrž se bova kaj kregala, tako kot prejšnji, ki je bil za znoret. Včasih mi prav paše bit v službi...ker se doma samo grizemo. Se še nismo dokončno preselili, pa meni se ne ljubi, pa on bi to jaz bi ono mali bi nekaj po svoje. Dajte punce nam kak fini pšredlog. Jaz imam eno fino knjigo doma in bi najraje ležala in brala cel vikend.

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
26.9.2008 13:52:06   
copka
Tudi jaz pocasi capljam za vami- zgleda da bom majcicauser posted image , ampak vas vseeno berem.
Slabosti samo 5min po tem ko vstanem iz postelje. Ko se pocutim pripravljeno na bruhanje, vstanem-jao, jaouser posted image
Vcasih se toliko vode cez dan napijem, da se mi zvecer ze gabi in tudi elevita ne morem pogoltnit.user posted image
Imena- za puncko kar nekaj, za fantka pa eno- od danes dve imeni, se moj strinja tudi z drugim imenom- cudnouser posted image

Kot pravi Piruri, ime na Y je eno samo otezevanje- tudi jaz ga imam. Sedaj kompiciram, da ga prav napisejo, samo ce je uradna zadeva, v vseh ostalih primerih pa se mi tudi razlagat ne da, ker itak potem sprasujejo, kako to da imas Y in potem zacnem z zgodbo, da je mami tujka, pa se vsujejo vprasanja. Moji otroci bodo imeli mednarodna imena, ki se pisejo kot se izgovorijo.user posted image

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
26.9.2008 13:55:48   
Piruri
Detelja...moj brat je Tomi...pa ga nikoli nismo/niso zafrkavali z majonezo...

Urnebes...pošlji fanta na kakšen izlet in si privošči poležavanje...konec koncev si noseča in moraš počivat user posted image  ...če bo pa lepo vreme pojdite vsi skupaj na pik-nik...v tem primeru ne pozabi kakšnih avtomobilčkov za tamalega, da se bo v travi igral z njimi...ali pa naj se fanta žogata....

www.by-ab.si

(odgovor članu urnebes)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?