|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009
26.9.2008 8:47:42   
sonček85
http://www.bambino.si/nosecnost_in_starsevstvo/nosecnost/nosecnica_in_zdravje/4d_ultrazvok

tukaj si lahko pogledaš za 4d

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu zupancdam)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
26.9.2008 8:52:54   
Blancica
Dobro jutro pupe drage...
Vse, ki ste imele NS, čestitam za odlične rezultate....jaz jo že komaj čakam user posted image še 10 dni
Drugače pa, bila sem tudi jaz v "Popku" in čisto razočarana user posted image
prav nobena stvar mi ni všeč, in še tako drago je...user posted image ne razumem...hlače 65 eur??
pa še tako so smotane, kot da bi jih sama sešila user posted image V benettonu same tanke stvari in tudi nič izbire....v H&M pa tisto kar je lepo, takoj gre, tako da če nisi takrat ko dobijo tam, ne ostane nič user posted image zato sem se odločila da grem v Avstrijo, če pa še tam ne bo, potem pa še v Italijo... Ugotovila sem, da nihče ne skrbi za nas nosečnice user posted image V Zari pa imajo samo ene kavbojke in krila...ahhhh...sem žalostna, nimam nič za oblečt user posted image v Kepici mi tudi ni ne vam kaj....a morda katera ve še za kako trgovino v Sloveniji??

"11.4.2009 - 14.49 - Lan Tristan"

(odgovor članu Artičoka)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
26.9.2008 9:06:19   
malcekvita
tudi jaz bom najbrž šla kar v italijo, mi tukaj ni nič tako zelo všeč. sem zadnjič gledala spleno stran popka, pa moram rečt, da me izbor ni prepričal, da bi šla še v živo v trgovino gledat user posted image ...

AJA, PA DOBRO JUTRO PUPE! user posted image
je treba delat...

(odgovor članu Blancica)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
26.9.2008 9:07:13   
malcekvita
pa vsem user posted image user posted image user posted image user posted image za uspešno opravljene preglede!

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
26.9.2008 9:11:12   
supermiška
Čestitke vse za odlične rezultat na NS.
Kje se pa to bile punce na pregledu da je bil tako natančen in ste dobile toliko slikic.

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
26.9.2008 9:25:58   
Piruri
IZVIRNO SPOROČILO: Blancica

....a morda katera ve še za kako trgovino v Sloveniji??

Jaz vem za eno trgovino v Kopru, pod stadionom...sem si kupila pred leti ene nosečniške hlače-super...jih bom še to nosečnost ponosila...drugače imajo kar izbiro, kljub temu, da je trgovina mičkena...cene so glede na rabo teh oblačil pretirane, mene je tudi groza...

Ja dr. Strahova je res zakon...mi smo bili sedaj drugič pri njej in, če bo še tretje, se še takrat odpravimo k njej...tudi, če imam Postojno bližje, mi je ona tako všeč...Včeraj je bila res odlične volje, ker smo pozabili cd, nam ga je ona podarila, pa tako navdušena je, ko raziskuje z UZ...za spol nama je kar v angleščini povedala, da nebi naša pupka preveč sanjarla o bratcu, na koncu pa bi se rodila sestica...

Na 4D je otroček zgledal kot marsovček...z velikimi okami....res je ta pregled (4D) bolj primeren v 32. tednu, da vidiš bebico že veliko in prav izoblikovano....

www.by-ab.si

(odgovor članu Blancica)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
26.9.2008 9:44:13   
kimmii
Pozdravljene vse nosečke...........
Pa naj se vam še jaz z velikim veseljem pridružim, danes je 12. teden moje nosečnosti.
PDP imam 11.4., to je mora prva nosečnost, stare sem 31 let in NS imam 29/9.

Pa lepo nosečnost vam želim!!!!!!!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimna.)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
26.9.2008 9:47:20   
Piruri
POZDRAVLJENA user posted image user posted image user posted image

www.by-ab.si

(odgovor članu kimmii)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
26.9.2008 9:59:13   
vud
Pozdravljene!
Punce, petek jeuser posted image user posted image user posted image
Občutek imam, da se slabosti poslavljajo - jupiuser posted image (ampak ne hvali dneva pred nočjo)!
Nove - dobrodošle, ful nas je veliko, kar tako naprej!

Komaj čakam torek, da grem tudi jaz na NS, ki jo imam šele ob 17 uri. In da grem malo po trgovinah za cunjam. Glede na to, da ste same suhice, predvidevam, da bodo št. 42, 44 še na razpolago, pa še kak podaljšan kroj. Pustim se presenetit...
Po NS pa me čaka še to, da moram povedat delodajalcu... uh..Sploh ne vem kaj reči in kako začeti in KDAJ povedati...glede trebuha bo treba takoj, ker se ne da več prikriti..
Tudi ostalim domačim še nismo povedali - razen moje mame ne ve nihče. Pri prvi user posted image me je pogruntala ena njegova teta in je takoj raztrobila vsem...je šlo hitreje kot če bi dala na internet ali da bi objavili po radiu. Zvečer do 19 ure ni še nihče vedel, drug dan zjutraj pa so vedeli še tisti, za  katere sploh nisem vedela, da me poznajouser posted image  

Tudi jaz bi samo jedla. Nič me ne nasiti........user posted image  Komaj čakam na malico. Pojedla sem dve jabolki, pa je tako kot nič. Čokolade do začetka tega tedna  sploh nisem jedla, zdaj pa zmažem vsak dan eno....joj me ne kam me to pelje....user posted image

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
26.9.2008 10:18:14   
Piruri
Meni je moj zdaj prinesel BUREK...njami....njami...a, kaj ko imam zamašen nos in sem brez okusa...joj!

VUD, kaj ni nekje neko "nenapisano" pravilo, da delodajalcu poveš šele enkrat okoli 4. meseca...Ma bi prinesla en paket čokolatinov, ki bi jih talal vsem...in ko bi vprašal, čemu?...bi mu rekla, da mu moraš nekaj povedat in se pomeniš z njim...

Ne skrbi...42/44 sem tudi jaz...tako, da pazi na konkurenco user posted image user posted image user posted image ...

www.by-ab.si

(odgovor članu vud)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
26.9.2008 10:20:20   
tassika
jaz bom tudi jedla burek za malico user posted image

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
26.9.2008 10:29:00   
april09
Burek? a je kdo omenil burek??????' ZAKAJJJJJJJJJJJjj? user posted image

evo mal futra za vse..
user posted image user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
26.9.2008 10:33:29   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

Meni je moj zdaj prinesel BUREK...njami....njami...a, kaj ko imam zamašen nos in sem brez okusa...joj!

VUD, kaj ni nekje neko "nenapisano" pravilo, da delodajalcu poveš šele enkrat okoli 4. meseca...Ma bi prinesla en paket čokolatinov, ki bi jih talal vsem...in ko bi vprašal, čemu?...bi mu rekla, da mu moraš nekaj povedat in se pomeniš z njim...

Ne skrbi...42/44 sem tudi jaz...tako, da pazi na konkurenco user posted image user posted image user posted image ...

Smo že 3user posted image user posted image user posted image Pred nosečnostjo sem nosila konfekcijsko št. 40, sedaj 42, nosečniške hlače pa sem kupila večje - 44. Je treba mal fora še pustituser posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
26.9.2008 10:34:43   
*Junona*
Čestitke vsem za uspešno opravljene pregledeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

April, hvala za zajtrkuser posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
26.9.2008 10:35:23   
*Junona*
Js pa rogljičke z Nutelo zajtrkujem zdle. Pa čajeka kuham, ker me spet grlo boli.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
26.9.2008 10:39:13   
Piruri
user posted image user posted image user posted image mhmmm...se mi je zdelo, ja da je pomankanje modelov v tej številki...user posted image user posted image user posted image ...ah, bo treba improvizirat...
Pri prvi nosečnosti sem si en čas z elastiko, ki sem jo zadelala v gumbnico, ovijala okoli gumba...ker če pomislim je na začetku problem samo v predelu gumbov na hlačah...kasneje, ko se kosti malo premaknejo, se pa še ritka malo razširi...

www.by-ab.si

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
26.9.2008 10:42:17   
*Junona*

user posted image   APRILSKI SRČKI 2009 user posted image
user posted image  

PDP    IME(starost)        (št. user posted image ,št. user posted image )        PREGLEDI            SPOL

01.04.
user posted image  metuljčica27             (št.user posted image 3 ,št.user posted image 1)                           
user posted image srečka82(26)            (št.user posted image 1, št .user posted image 0)           07.10.         

02.04.
user posted image supermiška(28)         (št.user posted image 3, št. user posted image 1)          08.10., 22.09.
user posted image malcekvita                  (št. user posted image 1,št.user posted image 0)           24.10., 15.09. 
user posted image  ladybird01(30)         (št.user posted image  2 ,št.user posted image 0)          13.11., 17.09.

03.04.
user posted image mojamalapikica(28)    (št. user posted image ?, št.user posted image ?)          08.09.     
user posted image PIruri(30)                    (št.user posted image 3 ,št. user posted image 1)         19.08., 25.09.   user posted image
user posted image bibona                           (št.user posted image 2, št.user posted image 1)          15.09.                user posted image     

04.04.
user posted image mojcaprvič                    (št.user posted image ?, št. user posted image ?)          11.09.        
user posted image janja*                           (št. user posted image ? ,št. user posted image   ?)        14.10.        

05.04.
user posted image april09                         (št. user posted image 3,  št. user posted image 1)        06.10., 24.09.   user posted image
user posted image mala čebelica(27)      (št. user posted image 1, št. user posted image 0)         26.10., 23.09.
user posted image Mici7                            (št. user posted image ?,št.user posted image ? )           08.09.           

06.04.

07.04.
user posted image Anonimna.                   (št.   user posted image 2 , št.user posted image 1)                       
user posted image jernejav                      (št. user posted image 1, št. user posted image 0)         14.08., 26.09.
user posted image urnebes(36)               (št. user posted image 2, št. user posted image 1)         26.08. 
user posted image Artičoka                        (št . 2 , št. 1)        01.10., 25.09. 

08.04.
user posted image katkica007                  (št. user posted image ?, št. user posted image ?)          21.08.       

09.04.
user posted image Nalini                           (št. user posted image 1, št. user posted image 0)         25.08.        
user posted image Nogavica(31)             (št. user posted image 2, št. user posted image 1)         24.09., 03.10.

10.04.
user posted image Cveta28 (28)              (št.  user posted image 1 , št. user posted image 0)        22.08., 30.09.
user posted image detelja                         (št. user posted image 2, št. user posted image 0)          07.10., 23.09.+dht
user posted image linči 312                      (št. user posted image ?, št. user posted image ?)                         

11.04.
user posted image frutolina                      (št. user posted image 1, št.user posted image 0)            07.10., 06.10.
user posted image angelito                       (št.user posted image 1,št. user posted image 0 )                         02.10.
user posted image aljab                            (št.user posted image 2 ,št.user posted image 1)                              
user posted image matt                             (št.user posted image ?, št.user posted image ?)            
07.10., 03.10.
user posted image kimmii (31)                 (št.user posted image 1, št.user posted image 0)                           29.09.

12.04.
user posted image poka1                          (št. user posted image 2 ,št.user posted image 1 )          26.08.         
user posted image baltazarka                   (št. user posted image ? , št. user posted image ?)                              

13.04.

14.04.
user posted image  vud                              (št.user posted image 2, št.user posted image 1)           29.10., 30.09.
user posted image zanchy                          (št.user posted image 3, št.user posted image 2)

15.04.
user posted image mavika                         (št.user posted image 1 ,št. user posted image 0 )         10.09.         
user posted image pat                                (št. user posted image 2,št. user posted image 1 )         09.09.         
user posted image  sobra(27)                   (št. user posted image 2, št.user posted image 0)                        07.10.                      

16.04.
user posted image krfjolca(25)                 (št. user posted image 2, št.  user posted image 1)                      06.10.
user posted image lily32                            (št. user posted image 1 ,št. user posted image 0)                            

17.04.

user posted image L & L(29)                     (št. user posted image 3, št. user posted image 2)          07.10., 06.10.
user posted image MAJLANA                      (št. user posted image ?, št. user posted image ?)           08.09.           
user posted image  nmag                            (št. user posted image 5, št. user posted image 1)          02.09., 07.10.

18.04.
user posted image neučakana                    (št. user posted image 1, št. user posted image 0)          20.08.          
user posted image blancica (34)               (št. user posted image 1, št. user posted image 0 )         13.10., 06.10.   

19.04.

20.04.
user posted image lilica                              (št. user posted image ?, št. user posted image ?)           08.09.          
user posted image BrinaBA(32)                 (št.user posted image 3, št.user posted image 2)            05.09., 09.10.
user posted image Akina (25)                    (št.user posted image 1,št.user posted image 0)                          14.10
user posted image zupancdam                         (št.user posted image 5,št.user posted image 1)             22.10., 09.10.

21.04.

22.04.
user posted image
m.. tina                          (št.user posted image 2, št.user posted image 0)

23.04.
user posted image mlavla (25)                  (št. user posted image 2, št.user posted image 1)            16.09.          
user posted image NenaLena                     (št. user posted image , št. user posted image )                          
user posted image RDEČA VRTNICA           (št. user posted image , št. user posted image )                            13.10.

24.04.
user posted image Sonček 85user posted image (23)        (št. user posted image 1 ,št. user posted image 0)           30.09., 10.10.
user posted image kunda  (29)                  (št. user posted image 1, št. user posted image 0)           15.09., 13.10.
user posted image Nea_teja_(33)            (št.  user posted image 4, št. user posted image 3)                          

25.04.
user posted image pikaro                           (
št. 1 , št. user posted image 0)                14.09.         

26.04.

user posted image  anca(27)                     (št. user posted image  1, št.user posted image  0 )                      

27.04.

user posted image  štorkljica                      (št.user posted image  2,št.user posted image  1)              25.09.         
user posted image  barboom                       (št. user posted image  ?,št. user posted image  ? )                     
user posted image zaspanka84(24)           (št.user posted image 2, št.user posted image 1)  
user posted image olea                                (št.user posted image ?, št.user posted image ?)                     

28.04.

user posted image zoja B                             ( št. user posted image ? , št.user posted image ?)           17.09., 13.10.
user posted image copka(28)                      (št.user posted image 2 , št.user posted image ? )           22.09.       

29.04.

user posted image tassika                            (št.user posted image  ? ,št.user posted image  ? )           11.11., 15.10.
user posted image mišk (26)                       (št.user posted image 2, št.user posted image 1)             21.10., 11.10.

30.04.
user posted image *junona* (23)               (št.user posted image 3,št.user posted image 0 )             01.10., 13.10., 21.10.
user posted image   Pat74
  (34)                  (št.user posted image 3,št. user posted image 2)             22.10., 21.10.                      

xx.04.

user posted image čokoladica                      (št. user posted image ? ,št. user posted image ?)                      
user posted image ančula                             (št. user posted image ?, št. user posted image  ? )                          

user posted image Adelina                            (št.user posted image 3,št. user posted image 2)              09.10., 27.09.

TRENUTNO NAS JE: 68 
nosečk user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ Z NAMI SO ZAČELE:

* avelina user posted image
* Lupinca user posted image
* malaMravljica user posted image
* joob user posted image
*MALINČICA user posted image

**Mišika* sedaj marčevska user posted image

LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
user posted image PREGLEDI                   user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image   NUHALNA SVETLINA     user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image   VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                       user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
user posted image  LINK                              user posted image VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
user posted image  TUKAJ                           user posted image TUKAJ

< Sporočilo je popravil *Junona* -- 26.9.2008 10:43:40 >

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
26.9.2008 10:43:56   
sonček85
hojla ,spet.

Jst sem pa sedaj malo na kavču sedela in me je prešinilo ,da imam jaz še nekje hranjene moje cotke ko sem bila mala(in brata29 in sestre26) in to za novorojenčka.Joj kako so lepe in samo prati jih dam pa bodo kot nove.

Dobrodošla nova in naj bo nosečnost lepa kar se da.
Junona:ti pa ne nagajaj s temi dobrotami ,ki jih pečeš.Pripelji se do mene in mi kaj prinesi.user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
26.9.2008 10:44:30   
Blancica
Madona punce, a bomo aprilčice podrle rekord user posted image nas je vedno več user posted image
še malo pa 70!! norooooo user posted image April 09 bo fenomenaln user posted image

"11.4.2009 - 14.49 - Lan Tristan"

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
26.9.2008 10:46:18   
Artičoka
Hrana??? Evo me user posted image
Sem bila že v trgovini, pa sem se oborožila z vitaminčki, pa svežim kruhkom, krofki idr. Zdajle pa pijem kokosov čajček in jem kruhek, kuhan pršut, sirček... user posted image  

No, še glede 4D - mene je kar malo šokiralo, ker bebica zgleda kot mali vesoljček user posted image   Strahova je pa sploh faca - včeraj je take pokala, da sem se režala ko nora, paglavčka pa je kar metalo po trebuščku - ampak je spal/a kot ubita - jaz kaj takega še nisem doživela! je rekla dr. da imajo  15 min intervale globokega spanca in ni blo variante da bi lahko kaj izmerili - smo pa fino poslikali, pa pogledali ostalo. No, tisto med nogicami smo cenzurirali user posted image  

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
26.9.2008 10:50:42   
urnebes
Pozdravljene vse nove in stare...kaj bomo "dogurale" da nas bo 100 do aprila??user posted image

Mene že cel dan zebe in sem na čajčkih, čeprav imam klimo vžgano (na toplo seveda) in me še vedno zebe!

Danes sem pa jaz končno povedala delodajalcu! Sicer sem se, (kravetina smotana ne vem kaj me je prijelo!) kmalu pri tem zjokala. Sem se kar skremžila, po moje si človek zdaj misli svoje (jah, sej najbrž me že pozna kok sm čunda). No, v glavnem mi je čestital, pa vprašal kdaj bo ini do kdaj mislim delat. In to je bilo to. fuf sem vesela da je za mano. Drugim v službi pa še nisem omenila. Trebušček bo kmalu narasel...pa bodo sami opazili.

Je pa res da je bušman zdaj precej večji kot je bil v 1. user posted image , ampak se še vedno ne pozna, če nisem naga. Pa tudi če sem, zgleda samo bolj napihnjen buši. S hrano tudi jaz nimam problemov zadnje čase. Hvala bogu! samo zmislim si pa tudi najbolj nemogoče reči zajest. Tiste, ki znate kuhat (mislim jaz o segedinu sploh ne vem kako zgleda, da o potičkah ne govorim, kako torto znam še narest, če oblate pa kreme kupimuser posted image ) blagor vam. Čeprav jaz sem toliko smotana da mi najprej nekaj paše, si kupim, potem pa doma ne pojem, ker mi ne paše več!

Meni pa tile rezultati NS o katerih vse govorite, niso preveč jasni: kje se to vidi? Meni so samo dimenzije napisane.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
26.9.2008 11:01:52   
Piruri
Meni je NS posebaj razložila po pregledu...pa še en list mi je dala, kjer je v grafu prikazano, kje se nahajajo naše meritve...pa vse piše na listu...na sličicah s cd-ja pa se vidi tudi vse kar je merla in kar nam je kazala....

Jaz imam to lepo srečo v tem mesecu, da je bil moj na bolniški in je on večinoma kuhal...ker meni se prav ni dalo  razmišljat, kaj bi jedla, kaj sploh, da bi kuhala...drugi mesec upam, da mi bo lažje...
Če bi poslušala mojo pupko, bi jedli samo pašto in riž....

Ste že kaj razmišljale o imenih?

www.by-ab.si

(odgovor članu urnebes)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
26.9.2008 11:03:12   
sonček85
če bodo dogurale do 100 do aprila
še 3 teme bomo morale odpreti ,če si mislila to.user posted image user posted image user posted image Saj smo prave čveke -blablablablablalbal

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu urnebes)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
26.9.2008 11:04:20   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

Ste že kaj razmišljale o imenih?
Naša bo Tia ,če bo pa fantek pa Alexander(aleksander)

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
26.9.2008 11:09:38   
urnebes
Jaz o imenih še ne vem nič. Moj nekaj govori o Sandri, jaz niti slišati nočem. bom itak komplicirala, tako kot sem to počela že prvič! Se mi je skor zmešal, potem sem pa dala tako ime, da ga ima po moje edini v Sloveniji. No, bo vsaj zelo znan po svetu, ko bo nogometaš (moj tamali namreč misli da bo to po poklicu).

Včeraj me je moj mali v trebuh boksnil, ker midva se sem pa tja malo zboxava, tko za hec. sam mene je pa bolel za umret, pa še zdaj me skos neki špika. Zdaj me pa skrbi če je vse OK. No, saj vem da je plodek še fino zaščiten, samo skrbi me pa vseeno. On namreč še ne ve, kaj se notri dogaja. Sem mu pokazala slikico z UZ in ga vprašala kaj misli da je to...in je rekel: KROKODILOVA USTA! Mu še ne mislim povedat, ker bi naokoli ščvekal. Pa še preveč bi bil neučakan.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?