VANILI
|
oj ns hitro, ker čakam eno mamico za razgovor, je pozabila in zdaj šiba. Joj pa glih ravnateljica je prišla v zbornico, jaz pa tu gor hm hm... uh, je žešla. torej, mi pa gremo menda junija sindikalinii izlet v <pariz .sem tok vesela. ampak jaz bom celo familijo sabo vzela. mamčice, a veste, kaj se pa "meni" dogaja: tajnica mojga ga peca. ja resno., sem izvrtala iz njegovih službenih mejlov. Npr. mu nkaj službenega pošlje, pa doda: "saj tebi je to mačji kašelj!" in potem "pa bodi priden, ne delaj ničesar, kar jaz ne bi" itd, ta tajnica je sicer na drugem koncu slo, ker je tam uradnio firma, ampak me prav mori... že poleti ga je klicala na morje, popoldne... sicer kokr mojga poznam, se ne pali za njo, tudi njegovi odgovori njej so bli čist uradni. Ampak vseeno... prvič sem v tej situaciji, da mal cvikam - mu zaupam, tudi tak človek je ,da mu družina pomeni vse.. a ne vem - kaj, če mu zmeša glavo?? Sploh, kersem jaz tako zamenarjena in vsa leva, čist mamasta in nič ženskasta... čeprav, spet pravi, da sem mu všeč in vse - ne vem, zakaj sem tzako nesigurna vase. Že na začetku pred ohoho leti jko sva šla sz družbo prvič na morje, ga je ena pecaal in sem se jaz kar potegnila vase. >On se je pa sam smejal. skratka, prav žaslostna sem, pa unave, da ima familijo in vse... ok, zdaj pa je tista mamčica prišla... sori ker to tle pišem, a me prav mori