|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 II. del
26.9.2008 9:27:11   
Jo@n
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin

Joan, kako je blo ponoči?

K sreči ni bilo tako user posted image , kot je sprva kazalo. Ko je v petem poskusu končno zaspal, je bil mir. Do 2h. Ga podojim na eni, pa koma. Ga prestavim v njegovo posteljo, alarm. Ok, podojim na drugi. Spet koma. Počakam še pet minut, za ziher... Prestavim, ...jok... Moj je že vstal in ga pričel nosit. Se mi je zdelo, da ga bo moral nosit do onemoglosti... pa sem šla zamešat flašo. Mali je v svoji posltelji spil še dober deci Am s kosmiči (na dušek), ko je bila prazno pa spustil in zaspal. Pa smo imel mir do sedmih user posted image . Zdaj pa ne vem kaj je, je možno da je bil tako lačen, a naj mu zdaj dam čisto malo količino AM, kadar ne bo hotel zaspat, al naj počasi delam čedalje bolj razredčeno varjanto. Voda ponoči ni palilauser posted image . Pojma nimam...

Se pa vidi, da je dobro spal, je že od sedmih aufuser posted image . No, jaz pa tudi... Pa rekordo polulana plenica user posted image .

Ketrin, a ni na plavanju tako, da se hlačke dobijo tudi na sposojo, tako kot obroč in jih ni treba kupovat?

Srečka, upam da se boš spočila čez dan, če je bila že noč boga...

IZVIRNO SPOROČILO: Krista28

to je čist mem, zdaj grem vsakič s strahom in se sploh ne morem tko sprostit....kako pa ve zdaj to rešujete....po prvem se sploh nism sekirala in razmišljala o kontracepciji....zdaj pa...

Krista, imam podobne filinge, samo pr nas smo na gumici... Sem pa G skoraj že prepričala, da me da na tvoje tabletke... Se mi zdi vseeno bolj ziher, je pa res da je treba biti točen pri jemanju... A M imaš kljub temu da jih jemlješ, kaj pa vmesne krvavitve?

Pa da ne bo pomote, si želim še enega user posted image  (relativno) kmalu, ampak zaradi možnih komplikacij zarad CR bomo počakali vsaj večji del priporočene pavze med dvema user posted image .

Sedaj grem pa malo F5 stisnit. Tale post pišem že toliko časa, da vas bom gotovo našla že na naslednji strani. Hja, ko pa počnem toliko stvari naenkrat... Še malo pa bo kruh spečen, mali mi je zadremal v vozku, zajtrk je že za mano, ko se zbudi pa greva spet na sprehod v civilizacijo. Prehlad je že bolje, pa sem sklenila da grem malo med ljudi, da ne bom dan za dnem samo na bucibuc...

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 376
26.9.2008 9:27:18   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: misa79

CD pa smo že tudi naročili, saj zdaj pojemo le prvo pesemco, ker drugih ne znamuser posted image

A tole:

Ko zapoje zvonček v uri,
prebudi se maček Muri.
S taco si oči pomane,
vzdigne rep in hitro vstane.

Mačjo posteljo prezrači,
mačjo suknjo pokrtači
in na zajtrk se odpravi
v krčmo PRI VESELI KRAVI.

... zdej sem pa lačna ratala user posted image user posted image user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu misa79)
Neposredna povezava do sporočila: 377
26.9.2008 9:30:17   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

Ize je na kavču z mano zmanjkalo...sem ji malo Connie Talbot vrtela...za poskušino še vam tukaj en linkec:

http://www.youtube.com/watch?v=AQ3ovip0tPE&feature=related

pa je očitno od užitka zaspala...al pa od dolgčasa...kdo le bi vedel he he...

Zgleda, da bom tudi jaz nabavila tele pesnice, ker nas Jakob si je zacel zraven prepevati user posted image

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 378
26.9.2008 9:31:56   
misa79
NiLe točno to ja.user posted image user posted image Za dobro jutro.

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 379
26.9.2008 9:37:21   
katka28
ENKRAT, ENKRAT, ENKRAT JE BIL EN MAJHEN ŠKRAT,
ENKRAT, ENKRAT, ENKRAT JE BIL EN ŠKRAT.

IMEL JE DOLGO BRADICO, VSA SIVA JE BILA.
NA RAMI JE NOSIL MALHICO, B'LA POLNA JE ZLATA.

ENKRAT...

POMAGAL RAD JE VSEM LJUDEM, KI DOBRI SO BILI.
HUDOBNEŽE PREZIRAL JE, ZA NJIH NI IMEL OČI.

ENKRAT...

TI PRAVIŠ, DA GA NI BILO, DOKAZOV PA ŠE NI.
V PRAVLJICI ŠE ŽIVEL BO, ZATO ZAPOJMO VSI:

ENKRAT...

mi pa tole pojemo user posted image

(odgovor članu misa79)
Neposredna povezava do sporočila: 380
26.9.2008 9:44:26   
Jo@n
Pri nas pa tole:
MARKO SKAČE, MARKO SKAČE
PO ZELENOJ TRATI.
AJ, AJ, AJAJAJ,
PO ZELENOJ TRATI.

V ROKAJ NOSI, V ROKAJ NOSI
SEDEN ŽUTIH ZLATI.

PIJTE, JEJTE, PIJTE, JEJTE
MOJ'GA BRATCA KONJI.

in nežno poskakovanje na očkovih kolenih privablja nasmeške do ušes...

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 381
26.9.2008 9:46:38   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

Pri nas pa tole:
MARKO SKAČE, MARKO SKAČE
PO ZELENOJ TRATI.
AJ, AJ, AJAJAJ,
PO ZELENOJ TRATI.

V ROKAJ NOSI, V ROKAJ NOSI
SEDEN ŽUTIH ZLATI.

PIJTE, JEJTE, PIJTE, JEJTE
MOJ'GA BRATCA KONJI.

in nežno poskakovanje na očkovih kolenih privablja nasmeške do ušes...

vi bi mogli pet Jakob skace, Jakob skace.....vsaj mi to prakticiramo user posted image

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 382
26.9.2008 9:48:12   
resnično srečna
http://www.youtube.com/watch?v=wzv5VzP_uQg&feature=related

kaj dela foter, da tamali tkole umirajo od smeha pa nimam pojma...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 383
26.9.2008 9:49:09   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: katka28

Ize je na kavču z mano zmanjkalo...sem ji malo Connie Talbot vrtela...za poskušino še vam tukaj en linkec:

http://www.youtube.com/watch?v=AQ3ovip0tPE&feature=related

pa je očitno od užitka zaspala...al pa od dolgčasa...kdo le bi vedel he he...

Zgleda, da bom tudi jaz nabavila tele pesnice, ker nas Jakob si je zacel zraven prepevati user posted image

IIII, kako prisrčen in kjut glasek ... tole si bomo pa tudi mi omislili user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 384
26.9.2008 9:49:39   
katka28
Punce se malo pa bom imela prvo obletnico odkar sem se prijavila na RR user posted image user posted image  

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 385
26.9.2008 9:49:44   
Jo@n

vi bi mogli pet Jakob skace, Jakob skace.....vsaj mi to prakticiramo user posted image

Katka, imamo vse variacije na temo, samo niso vse za v javnost, ker si očka kar vse sproti izmišljuje... Pa ni lih talent, ampak važno da je ta malemu všeč.

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 386
26.9.2008 9:52:08   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

Katka, imamo vse variacije na temo, samo niso vse za v javnost, ker si očka kar vse sproti izmišljuje... Pa ni lih talent, ampak važno da je ta malemu všeč.

saj to je pa pri vsem tem najbolj lepo, ker je otroku vseeno kaj krulis samo da si z njim

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 387
26.9.2008 9:55:36   
NiLe

tale mi je znana user posted image user posted image user posted image ... kako se smejijoooo

Spi, dete, spi!

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 388
26.9.2008 10:15:17   
sasy20

ENKRAT, ENKRAT, ENKRAT JE BIL EN MAJHEN ŠKRAT,
ENKRAT, ENKRAT, ENKRAT JE BIL EN ŠKRAT.

IMEL JE DOLGO BRADICO, VSA SIVA JE BILA.
NA RAMI JE NOSIL MALHICO, B'LA POLNA JE ZLATA.

ENKRAT...

POMAGAL RAD JE VSEM LJUDEM, KI DOBRI SO BILI.
HUDOBNEŽE PREZIRAL JE, ZA NJIH NI IMEL OČI.

ENKRAT...

TI PRAVIŠ, DA GA NI BILO, DOKAZOV PA ŠE NI.
V PRAVLJICI ŠE ŽIVEL BO, ZATO ZAPOJMO VSI:

ENKRAT...

mi pa tole pojemo user posted image

Tudi mi to pojemo, pa zraven ful uživa user posted image  pa se smeje. Še bolj pa če mu zavrtim od Romane jst pa zravn dvornega norčka špilam.

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 389
26.9.2008 10:16:31   
sasy20
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

tale mi je znana user posted image user posted image user posted image ... kako se smejijoooo

Kva so cortki....men se dojenčki tko lepo smejijo....takoj mi polepšajo dan sam da šlišm otoški smeh user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 390
26.9.2008 10:31:41   
Ketrin
Ufff....

Spet ste ble pridne...no, ja pa tudi.... stanovanje posesano...HB...

Joan, ne samo obroč si lahko sposodiš...Hlačke moraš kupiti...ni pa nunjo, lahko imaš plenice za v vodo...

Srečka...no problem... se bomo dogovorili...

Pesmice...kolk ste pridne... Mi imamo pa CDje slovenske ljudske pesmi...pa kar vse prepevamo... ji je pa všeč tale So ptički se ženili... ne vem kaj to pomeni...da bomo imeli kmalu ohcetuser posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa šibam neki pojest, danes malo zamujam z zajtrkom...

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 391
26.9.2008 10:36:03   
clericv6

]

saj to je pa pri vsem tem najbolj lepo, ker je otroku vseeno kaj krulis samo da si z njim

Pod tole se pa podpišem! user posted image  Drugače pa jaz zelo rada pojem Kiari, ponavadi tulim takrat, ko podirava kupčka. Sem si morala narediti polurni repertoar, tako da imamo pri nas poleg Mačka Murija radi tudi obe Kekčeve pesmi, pa Čuk se je oženil, Naša četica koraka, Zajček dolgoušček, Ježek teka, teka, Čebelica Maja, Huda mravljica, Lisička je prav zvita zver, Jaz pa grem na zeleno travco, Jaz pa pojdem na Gorenjsko, Moj očka ima konjička dva, Pleši, pleši, črni kos, An ban pet podgan, Sreča na vrvici, Mi se mamo radi, Na planincah sončece sije, pa če mi zmanjka, je potem v redu tudi Mala terasa od Belih vran ali kaj podobnega user posted image . No, včasih je pa za uspavanje deloval Metuljček cekinček, ampak to je že dolgo nazaj user posted image .

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 392
26.9.2008 10:37:22   
misa79
Oj.

Midva se počasi odpravljava k P po pikico in koktejlčekuser posted image .

Se javim, ko prideva nazaj.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 393
26.9.2008 10:38:41   
clericv6
Miša, dobro opravita in brez nezaželenih reakcij (no, mogoče je dobra tista, da malo več spi, da se lahko tudi ti spočiješ) user posted image

(odgovor članu misa79)
Neposredna povezava do sporočila: 394
26.9.2008 10:39:37   
misa79
O, clericv6 to pa je repertuaruser posted image user posted image user posted image . Že skoraj za cel koncertuser posted image user posted image .

(odgovor članu misa79)
Neposredna povezava do sporočila: 395
26.9.2008 10:41:09   
clericv6
IZVIRNO SPOROČILO: misa79

O, clericv6 to pa je repertuaruser posted image user posted image user posted image . Že skoraj za cel koncertuser posted image user posted image .

user posted image , jah, je bilo treba, imamo refluks in podiramo kupčka pol ure (no, včasih malo goljufamo in skrajšamo).

(odgovor članu misa79)
Neposredna povezava do sporočila: 396
26.9.2008 10:43:51   
clericv6
Kaj bodo pa danes vaši user posted image  jedli? Kiara dobi brokoli in sicer prvič user posted image ! Se že prav veselim, upam, da ji bo všeč. Saj veste: "Zeleno, ki te kakam zeleno..." user posted image

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 397
26.9.2008 10:44:17   
tasyo
Daaan!
Da se še jaz pofočkam... Naša noč, no ja, so bile tudi boljše. Zaspala kmalu, potem pa že od desetih alarm, pa je palil čaj, potem pa ob štirih auf in bi se igrala, pa pela, pa sem jo pustila, pa je po 15 min zagnala tak vik in krik, da sem jo prestavila k nama. Potem je pozajtrkovala na eks in sem mislila, da bo mir - ja, malo morgen, še bolj je bila živahna. In ker zraven tega, da me je brcala v hrbet, glavo, pa še kričala na ušesa, ne moreš spat, je princeska romala nazaj v posteljico. Po pl re se je naveličala in zadremuckala za 45 min. Od takrat pa smo auf. Hja, kar pestro. Zdej pa je zaspala dopoldansko rundo, upam da bo 1-urna.

Posadka, super, da ste se imeli tako luštno, tortico bom pa tudi sama v kratkem spekla, izgleda njami...

Jabček, tvoje pecivo sprobano, pošlo v pičle pol ure user posted image  Kot da bi nas bilo 15 ne pa samo štirje... Groza.

Katka, super za šoping, jaz si bom tudi morala počasi omislit tudi kaj zase, sicer bom čez zimo naga okol hodila...

To dopoldne se grem pa dežurnega telefonista. Moj tast rabi operacijo, ki jo v Brežicah ne delajo, pa bi ga mogli premestit v NM. Ampak gospodje kirurgi se med sabo sploh ne znajo zmenit in ga bodo odpustili domov (sem prepričana, da bomo že danes leteli v bolnico, ker bodo bolečine spet neznosne, meni pa je zaloga analgetikov že pošla), tako da se poskušam zmenit z našimi kirurgi, da ga pripeljemo v ponedeljek na operacijo. Zraven je pa še tašča čist histerična... Jo moram kar mal na grobo, da pride k sebi. No, sej sem vam že neki pisala, pa ste mal prezrle moje jamranje...

user posted image Pere se drugi stroj perila, tule pa rabim vašo pomoč. Smo končno nabavili hišnega pomočnika - sušilca, pa me zanima, na koliko moram naštimat, da bodo cotke direkt za v omaro. Včeraj sem namreč dala na tisto, suho za pospravit, pa je bilo vse zmečkano... A če dam na možnost, pripravljeno za likat, bo bolje?

Nič, grem pozajtrkovat, pa vidim, da sta se tašča in tast pripeljala domov... Super za vse, ki se vam prehladi umirjajo!!!!

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 398
26.9.2008 10:49:39   
tasyo
Mi smo pa danes že pojedli pol jabolka in pol breskvice, za kosilo bo pa dobila malo pirejčka in špinačke. Sicer moram priznat, da se jaz tegale uvajanja ne držim tako, da bi uvajala po 3 dni eno živilo, pa samo eno žličko. Ji dam neki novega, če ji je všeč, poje kar nekaj žličk in če ni reakcije, dobi drugič neki drugega, pa malo mešam in tko. Zaenkrat brez problemov. Bo pa jutri dobila brokoli iz zelenjavne juhice. Ker mi samo kuhane nesoljene zelenjave noče sploh jest. Verjetno pa ga bom malo zmešala z rižekom, ker ga ima rada. Pa ne vem, a bi ji mogla riž tudi zmiksat? Ker sem ji dala kar cela zrnčka, sicer razkuhanega rižeka, pa jih je lepo pojedla...

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 399
26.9.2008 10:57:14   
clericv6
Tasyo: iz sušilca TAKOJ vzemi perilo, ga stresi in ne bo zmečkano. Vsaj pri nas je tako, pa imamo nekega starega. Drugače pa user posted image  za sušilca, je res zlata vreden, še posebno, če imaš otroke.

Žal mi je za tvojega tasta, pa še vsi računajo nate, ker si zdravnica. Upam, da se odvije po najboljšem možnem scenariju in user posted image . Taščo pa po eni strani kar razumem, čeprav bi se meni odpeljalo, če bi mi kdo histeriziral. Ti se kar malo izkašljaj, saj smo tudi zato tukaj user posted image

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......