tasyo
|
Daaan! Da se še jaz pofočkam... Naša noč, no ja, so bile tudi boljše. Zaspala kmalu, potem pa že od desetih alarm, pa je palil čaj, potem pa ob štirih auf in bi se igrala, pa pela, pa sem jo pustila, pa je po 15 min zagnala tak vik in krik, da sem jo prestavila k nama. Potem je pozajtrkovala na eks in sem mislila, da bo mir - ja, malo morgen, še bolj je bila živahna. In ker zraven tega, da me je brcala v hrbet, glavo, pa še kričala na ušesa, ne moreš spat, je princeska romala nazaj v posteljico. Po pl re se je naveličala in zadremuckala za 45 min. Od takrat pa smo auf. Hja, kar pestro. Zdej pa je zaspala dopoldansko rundo, upam da bo 1-urna. Posadka, super, da ste se imeli tako luštno, tortico bom pa tudi sama v kratkem spekla, izgleda njami... Jabček, tvoje pecivo sprobano, pošlo v pičle pol ure Kot da bi nas bilo 15 ne pa samo štirje... Groza. Katka, super za šoping, jaz si bom tudi morala počasi omislit tudi kaj zase, sicer bom čez zimo naga okol hodila... To dopoldne se grem pa dežurnega telefonista. Moj tast rabi operacijo, ki jo v Brežicah ne delajo, pa bi ga mogli premestit v NM. Ampak gospodje kirurgi se med sabo sploh ne znajo zmenit in ga bodo odpustili domov (sem prepričana, da bomo že danes leteli v bolnico, ker bodo bolečine spet neznosne, meni pa je zaloga analgetikov že pošla), tako da se poskušam zmenit z našimi kirurgi, da ga pripeljemo v ponedeljek na operacijo. Zraven je pa še tašča čist histerična... Jo moram kar mal na grobo, da pride k sebi. No, sej sem vam že neki pisala, pa ste mal prezrle moje jamranje... Pere se drugi stroj perila, tule pa rabim vašo pomoč. Smo končno nabavili hišnega pomočnika - sušilca, pa me zanima, na koliko moram naštimat, da bodo cotke direkt za v omaro. Včeraj sem namreč dala na tisto, suho za pospravit, pa je bilo vse zmečkano... A če dam na možnost, pripravljeno za likat, bo bolje? Nič, grem pozajtrkovat, pa vidim, da sta se tašča in tast pripeljala domov... Super za vse, ki se vam prehladi umirjajo!!!!
|