Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 22:40:26
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Ja točno Sapi je bila.Tolk punc se tuki menja,sam jaz ostajam ja sam te mamo tud bolj nove FEJST RADE!!!!!!! +mismis popravek no zdaj nama pa je s Pikovit zelo nerodno
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 22:41:25
|
|
|
|
zarja1
|
ja če pa je res....
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 22:41:37
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: mismis waw fancy, zdaj si pa začela pisati moj mož Moram te malo hecati saj veš. Pikovitek moj, za dobit ni problem, saj zdaj sem tudi jaz vozna, mam svojga avtota A veš,da te že ful pogrešam.Res se morva kaj dobit.A bo kakšen Hajni padu? že padajo seveda se bova dobile...
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 22:42:09
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: baci pikovitka-v mb-ju stane tečaj 8+dve nuli jaz ji tudi zdevam tolko denarja za nohte,da glava boli ampak urejeni pa morajo bit ne??? Ja sej sem gledala mal pa je od 500€ pa do 1200€.Bi pa tole v Lj. delala.V MB se vsak dan vozit,mi ravno ne diši.Edino,če me ti vzameš pod streho,pa bova skupi tvojo taščo zaj_ebavale Saj veš v slogi je moč
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 22:42:37
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 ja če pa je res.... kar je reku, je reku... je rekla babica, ko je volk reku, da bo obe nategnu Ne vem, če poznaš ta vic, če ga slučajno ne, povej ti napišem celega
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 22:43:08
|
|
|
|
baci
|
ti sam pridi,vedno imamo plac za enega ali dva
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 22:44:04
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 ja če pa je res.... kar je reku, je reku... je rekla babica, ko je volk reku, da bo obe nategnu Ne vem, če poznaš ta vic, če ga slučajno ne, povej ti napišem celega ne poznam, daj napiši...please, ker se mi že smeji pa ga sploh ne poznam
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 22:45:03
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: baci pikovitka-v mb-ju stane tečaj 8+dve nuli jaz ji tudi zdevam tolko denarja za nohte,da glava boli ampak urejeni pa morajo bit ne??? Ja sej sem gledala mal pa je od 500€ pa do 1200€.Bi pa tole v Lj. delala.V MB se vsak dan vozit,mi ravno ne diši.Edino,če me ti vzameš pod streho,pa bova skupi tvojo taščo zaj_ebavale Saj veš v slogi je moč ja sam to se ti povrne, če narediš že 10-15 babnic....
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 22:45:15
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: mismis in kaj počneš? Gledam cene tečajev za izdelavo umetnih nohtov in študiram al bi al nebi. kar dej, meni je uspelo, saj ne da se hvalim, v tem postopku vse moje zgristi. Pri tebi bom pa zihr imela skonto, Gretka mi je pa daleč velja
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 22:45:21
|
|
|
|
baci
|
tako babike,hvala da ste me nasmejale zdaj pa me moj kliče v pojslo,ker je tako osamljen lepo bodite lepo spite nočko
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 22:46:19
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Ja točno Sapi je bila.Tolk punc se tuki menja,sam jaz ostajam ja sam te mamo tud bolj nove FEJST RADE!!!!!!! +mismis popravek no zdaj nama pa je s Pikovit zelo nerodno Joj kolk ste fejst.
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 22:46:44
|
|
|
|
zarja1
|
moj tud že nekaj krili...sam čakam na Mismis vic......bo že počakal....če me ne bo prej odvlekel..
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 22:47:07
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: baci tako babike,hvala da ste me nasmejale zdaj pa me moj kliče v pojslo,ker je tako osamljen lepo bodite lepo spite nočko Ne še it,zdele se žur šele začne
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 22:47:39
|
|
|
|
zarja1
|
nočko Baci.....
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 22:48:03
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: baci pikovitka-v mb-ju stane tečaj 8+dve nuli jaz ji tudi zdevam tolko denarja za nohte,da glava boli ampak urejeni pa morajo bit ne??? Ja sej sem gledala mal pa je od 500€ pa do 1200€.Bi pa tole v Lj. delala.V MB se vsak dan vozit,mi ravno ne diši.Edino,če me ti vzameš pod streho,pa bova skupi tvojo taščo zaj_ebavale Saj veš v slogi je moč ja sam to se ti povrne, če narediš že 10-15 babnic.... A bi bila ti tudi moja stranka
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 22:48:53
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: baci pikovitka-v mb-ju stane tečaj 8+dve nuli jaz ji tudi zdevam tolko denarja za nohte,da glava boli ampak urejeni pa morajo bit ne??? Ja sej sem gledala mal pa je od 500€ pa do 1200€.Bi pa tole v Lj. delala.V MB se vsak dan vozit,mi ravno ne diši.Edino,če me ti vzameš pod streho,pa bova skupi tvojo taščo zaj_ebavale Saj veš v slogi je moč ja sam to se ti povrne, če narediš že 10-15 babnic.... A bi bila ti tudi moja stranka ti si pa meni predaleč.....a mi boš prišla v Mb delat? Pol sem takoj zaaaaaa
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 22:49:46
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis kar je reku, je reku... je rekla babica, požrla zobe in umrla
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 22:50:22
|
|
|
|
zarja1
|
Pikovitek a noge in roke? To me zdaj košta cca.52 eur....kolk pa bi v Lj plačala?
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 22:50:41
|
|
|
|
pikovit
|
Zarja pa sej kaj prideš v Lj.,pa bi te takrat.
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 22:51:23
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: mismis kar je reku, je reku... je rekla babica, požrla zobe in umrla ČAKI JAZ SEM MAL BLOND-PODNAPISE PROSIM...AL PA PREVOD V MARIBORŠČINO..
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 22:52:22
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Zarja pa sej kaj prideš v Lj.,pa bi te takrat. VSAK MESEC?!?......bi se me naveličala....ker pol bi me morala kam ven še pelat, pa touring....
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 22:52:30
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Pikovitek a noge in roke? To me zdaj košta cca.52 eur....kolk pa bi v Lj plačala? Če bi rada prav ljubljansko ceno,še enkrat več. Še pa bi rada vaško ceno je tle nekje. Če pa bi rada mojo ceno,bi pa dobila še kakšen popust
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 22:53:58
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Pikovitek a noge in roke? To me zdaj košta cca.52 eur....kolk pa bi v Lj plačala? Če bi rada prav ljubljansko ceno,še enkrat več. Še pa bi rada vaško ceno je tle nekje. Če pa bi rada mojo ceno,bi pa dobila še kakšen popust A pol je Mb selo????? Čaki malo......prvič se po štajerskih navadah zadeva časti med kolegi.....(staus rr kolegice)
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 22:54:24
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: mismis kar je reku, je reku... je rekla babica, požrla zobe in umrla ČAKI JAZ SEM MAL BLOND-PODNAPISE PROSIM...AL PA PREVOD V MARIBORŠČINO.. Takole jaz poznam tale vic.Mi ga je dedi vedno govoril.Po mariborsko pa ne znam.
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 22:54:43
|
|
|
|
mismis
|
Evo Zarja samo zate... Gresta babica in Rdeča kapica po gozdu in kar naenkrat izza drevesa skoči volk (ok saj vem, da je to pes, ampak ti si predstavljaj volka) in reče:" Če ne bosta naredili to kar bom zdaj rekel, bom obe požrl!" in babica in Rdeča kapica, obe čisto v strahu rečeta:" Seveda bova naredili, kar nama rečeš." in volk zarjovi in reče:"Obe hitro na drevo splezati!" in reče Rdeča kapica:" Joj volk, jaz že bom splezala na drevo, ampak babica je stara, pa ne more,..." Pa volk zarjovi in reče:" Kar sem reku, sem reku." In tako plezata babica in Rdeča kapica na drevo. In ko prideta spet na tla, reče volk:" Zdaj pa hitro obe okoli vodnjaka 3x teči!" In spet reče Rdeča kapica." Joj volk, jaz že bom tekla okoli vodnjaka, ampak babica je stara, pa ne more,..." Pa volk zarjovi in reče:" Kar sem reku, sem reku." In tako tečeta babica in Rdeča kapica okoli vodnjaka. Ko nehata teči, jima reče volk:" Zdaj bom pa obe nategnil!" In spet reče Rdeča kapica." Joj volk, mene že lahko nategneš, ampak babica je stara, pa ne more,..." pa se oglasi babica in reče:" Kar je reku, je reku..." ok malo dlje je trajalo, ampak je bilo treba vse napisati
|
Imena za DEČKAJanjikaaaaLuka (
32%)
Enej (
26%)
Rian (
6%)
Kevin (
6%)
Gal (
20%)
Staš (
10%)
Število vseh glasov: 217Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!