Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 22:25:58
|
|
|
|
pikovit
|
Heejjjj jaz sem tukaj
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 22:27:55
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Heejjjj jaz sem tukaj in kaj potem saj jaz tudi
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 22:28:54
|
|
|
|
pikovit
|
O ql sem mislila,da sem spet sama
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 22:29:11
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Zarja pa tebe pol sploh dohajajo? Pija a misliš ljudi, ki so mi v oporo skoz postopek? Ja, jim velik gnjavim... Sama kaj povem, pa vprašajo, pa ko letim iz sestankov v bolnico na UZ mamo tako našo šifro izgovor, pa tak. Skrbijo, da pridno jem, velik vode mi zmeraj nosijo....Tko fejst se mi zdi, ker me res cartajo. Smo res full prijatli, sploh kot sem omenla tega sodelavca in direktorico. Ta dva sta sploh zakon. Ko sem začela tu delat si nisem mislila, da bomo ratali tako močno povezani. Eni pravijo, da posla ne smeš prepletat s privat-sam nam to ratuje že nekaj let. Tu sem spoznala celo svojga moža, pa najboljšo prijateljico,....en kup res dobrih ljudi. Mismis veš, sem žal človek, ki stvari full osebno jemlje in zato si vsako stvar tolk k srcu vzamem. Vem, da to ni prav a ne morem s svoje kože. Se pa trudim, no.
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 22:29:20
|
|
|
|
mismis
|
in kaj počneš?
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 22:30:45
|
|
|
|
baci
|
mismis-zdaj sem se nasmejala po celem dnevu,do solz jo kr vidim kako bi jo tvoj kužon začel!! bom te poklicala,pa da ga pripelješ!!! hvala za smeh!!! pija-ja moj je pravo zlato,res hvala da sma jih najdle ker si ne znam predstavljat,da mi nebi stal ob strani
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 22:30:59
|
|
|
|
mismis
|
Zarja, saj je v redu, ampak moj nasvet je bil čisto dobronameren, veš takšne stvari te znajo pokopati, zato se jih nauči preslišati
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 22:31:11
|
|
|
|
pikovit
|
Ja,ja avto še vedno ni popravljen.Je moj mož na mesto da bi šel na povzročiteljevo zavarovalnico,šel na svojo In tako nič rešil.Sicer je avto vozen,tako,da se lahko kaj dobiva če želiš.
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 22:32:27
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis in kaj počneš? Gledam cene tečajev za izdelavo umetnih nohtov in študiram al bi al nebi.
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 22:32:37
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Zarja, saj je v redu, ampak moj nasvet je bil čisto dobronameren, veš takšne stvari te znajo pokopati, zato se jih nauči preslišati saj sem ga tud vzela kot dobronamernega, mogoče nisem prav glih napisala. Tolk sem te "spoznala", da vem da si fejst človk, ki dobro svetuje in želi najboljš. Pa ljudje kot si ti so moja grupa-ljubitelji kosmatinčkov.
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 22:34:08
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: mismis in kaj počneš? Gledam cene tečajev za izdelavo umetnih nohtov in študiram al bi al nebi. se splača verjemi...če sam pomislim, kolk dnarja sam jaz moji manikerki pustim skoz leto....u boli glava!!!! brez pa več ne morem...
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 22:34:34
|
|
|
|
baci
|
zarja-malo kje so po službah tako povezani,kot ste vi! in treba vam dat kapo dol,ker takih ljudi je malo! zato ti verjamem,da greš v službo z veseljem!!! to je pravi kolektiv BRAVO!!!!
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 22:34:56
|
|
|
|
pikovit
|
Mismis katero bejbo sva midve vedno ogovarjali,a veš,da sem pozabila?A veš tista,ki naj bi zaspala za rač.
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 22:34:56
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Ja,ja avto še vedno ni popravljen.Je moj mož na mesto da bi šel na povzročiteljevo zavarovalnico,šel na svojo In tako nič rešil.Sicer je avto vozen,tako,da se lahko kaj dobiva če želiš. waw fancy, zdaj si pa začela pisati moj mož Moram te malo hecati saj veš. Pikovitek moj, za dobit ni problem, saj zdaj sem tudi jaz vozna, mam svojga avtota
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 22:36:03
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: baci zarja-malo kje so po službah tako povezani,kot ste vi! in treba vam dat kapo dol,ker takih ljudi je malo! zato ti verjamem,da greš v službo z veseljem!!! to je pravi kolektiv BRAVO!!!! zdaj z novo vlado pa bo še bolj. Morjo nam menjat nadzornike pa bo še bolj klapalo..... je blo zdaj nekaj gnilih jabolk, ki so sam drek mešal za visoke previsoke cifre....
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 22:36:08
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Mismis katero bejbo sva midve vedno ogovarjali,a veš,da sem pozabila?A veš tista,ki naj bi zaspala za rač. takrat je bila to SAPI, sej potem ko sem jo v živo spoznala, se mi ni zdela kot človek, ki bi kar tako zaspal za računalnikom
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 22:36:32
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis waw fancy, zdaj si pa začela pisati moj mož Moram te malo hecati saj veš. Pikovitek moj, za dobit ni problem, saj zdaj sem tudi jaz vozna, mam svojga avtota A veš,da te že ful pogrešam.Res se morva kaj dobit.A bo kakšen Hajni padu?
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 22:37:51
|
|
|
|
pikovit
|
Ja točno Sapi je bila.Tolk punc se tuki menja,sam jaz ostajam
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 22:38:08
|
|
|
|
baci
|
pikovitka-v mb-ju stane tečaj 8+dve nuli jaz ji tudi zdevam tolko denarja za nohte,da glava boli ampak urejeni pa morajo bit ne???
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 22:38:08
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: baci mismis-zdaj sem se nasmejala po celem dnevu,do solz jo kr vidim kako bi jo tvoj kužon začel!! bom te poklicala,pa da ga pripelješ!!! hvala za smeh!!! verjemi sem čisto sposobna to narediti, pa da jo vidim, kako se bo branila, ko bo cca 55 kg skočilo nanjo in jo lizalo po obrazu, si kar prestavljam tisto žensko kriljenje z rokami in vpitje:"daj ga dol, daj ga dol!"
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 22:38:25
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Ja točno Sapi je bila.Tolk punc se tuki menja,sam jaz ostajam pa jaz
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 22:38:28
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Ja točno Sapi je bila.Tolk punc se tuki menja,sam jaz ostajam ja sam te mamo tud bolj nove FEJST RADE!!!!!!!
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 22:38:51
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Ja točno Sapi je bila.Tolk punc se tuki menja,sam jaz ostajam ja sam te mamo tud bolj nove FEJST RADE!!!!!!! +mismis popravek
< Sporočilo je popravil zarja1 -- 25.9.2008 22:39:15 >
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 22:39:31
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: mismis in kaj počneš? Gledam cene tečajev za izdelavo umetnih nohtov in študiram al bi al nebi. kar dej, meni je uspelo, saj ne da se hvalim, v tem postopku vse moje zgristi. Pri tebi bom pa zihr imela skonto, Gretka mi je pa daleč
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 22:39:54
|
|
|
|
baci
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?