|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September IVF/ICSI II.del
25.9.2008 18:10:29   
pikovit
Ma kaj je zdaj touser posted image Sej sem ostala čisto brez besed.Tudi ne vem več kako človeku pokloniti kakšno tolažilno besedo.Punce moje vse kar vam lahko rečem je vztrajanje.Imam vas nadvse rada in prav za vsako držim pesti,da nam/vam enkrat rata.

Pija,Mismis,Arneja,MBLK naj gre vse skupaj v K....... z veliko črko napisano!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 601
25.9.2008 18:27:22   
gigi1
Drage vse.
Današnji dan bo kmalu mimo. Kar hitro ga poskusimo pozabiti in z novo energijo in zagonom naprej!
Stisnite se k svojim user posted image  pocartajte jih in pocartali vas bodo in bo v hipu malo lažje.

Rada vas imam user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 602
25.9.2008 18:38:45   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: GITA14

ma kaj jz to berem, to je pa res en žalosten četrtek, pa toliko sem mislila na vas in držala pesti
objemček vsem vam mislim na vas

js pa od včeraj grejem dve pikici

rada vas mam

user posted image  user posted image  user posted image  Gitka draga lepo se cartite. Naj bo tokrat zmagovalna kombinacija user posted image

In tudi me vse te imamo rade user posted image

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 603
25.9.2008 18:45:54   
Sulfinija
Punce vsem,ki vam ni uspleo pošiljam en velik in topel user posted image .Res žalosten četrtek...

Vsem,ki ste pa trenutno v postopkih pa en velik srečno.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 604
25.9.2008 18:46:02   
gigi1
Sisy pismu, pa sem mislila, da je tvoj + taprav....kaj naj rečem...res mi je hudo user posted image

Miška evo ti enega bolj simpatičnega namesto objemčkov user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 605
25.9.2008 19:12:35   
ledenka
Gita, lepo grej tvoja dva user posted image user posted image  do pluska in naprej user posted image user posted image user posted image  tam nekje do junija!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 606
25.9.2008 19:18:01   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

kakšne slabe novice danesuser posted image  punce žal mi je...user posted image

tut pr nas slabo kaže...migreno sem že dobila,črtice na testih so magično izginile, počutim se slabo kot vedno pred M....user posted image  tko da se vam po vsej verjetnosti tudi jaz pridružujem....

bomo pa drug mesec spet skupaj trepetale in se spodbujale...Pija,MLBK,Baci in MišMiš, imate kaj zamrznjenčkov?

Sisy dej še malo počakaj.user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 607
25.9.2008 19:21:56   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: baci

ker ji ni bilo jasno zakaj sem jaz doma in ne v službi
pol pa ji je moj povedal in je zdaj tako pametna z nasveti da ji ni para!

Ja ja Baci z mojo taščo bi bila lahko paruser posted image .Ma pusti telebane.Men je tašča rekla,da si bo sin našel drugo,z katero bo lahko imel otroka :-o.
A bi bila lahko par????

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 608
25.9.2008 19:23:19   
ledenka
user posted image  da obstaja tak folk...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 609
25.9.2008 19:27:03   
mlinčka
Mišmiš, Pija, M.L.B.K., Baci, babuške moje, jaz vas lahko samo orng poobjemčkam user posted image , se fajn razpi.zdim user posted image , besed pa ne najdem user posted image . Držte se, ni druge!
Nad ostalimi še nisem obupala in držim pesti. Eh, a ste v kratkem za kako srečanje, da tole fajn prežvečmo pa magar zapijemo user posted image .

Jaz sem drugač tud drogerašica zdaj, jap. Danes padla druga špika, UZ mam 7. 10. Žižek in Netka, jaz bi tud ful na kofe takrat, sam bom verjetno letela naprej na šiht. Šmrc. Aja, Žiži, mam jaz tud 0,9 dozo. So mi že obakrat prej moral podaljševat.

Kajši, pocajti prehlad, ker če bova šli kej pri tebi čez cesto na kofe, bova zuni sedele, da veš user posted image . Sicer je pa mene tud en besen prehlad pohopsal. Mislim, da sem se od naše supermukice nalezla.

Lučka, te mam v mislih, nekak bova že skombinirali s telimi buklami. Žižek, veš da lahk tud ti dobiš to čtivo, čeprav ne vem, zakaj bi se ti s tem rabila ubadat.

Čau, upam, da se mi še uspe kaj javit!

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 610
25.9.2008 19:29:39   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

jaz sem čist popenla, ko sem to brala.....mislim

Horny Teddy

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 611
25.9.2008 19:30:15   
ledenka
Petek, 26.09.
Sabsa - UZ

jaz pa že kar navijam za jutri user posted image  Sabsa, ti želim, da bi bilo vse črno od tvojih foliklov!

pa prosim za vaše pestke user posted image  grem miško pokazat k moji G pa sem malo živčna user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 612
25.9.2008 19:30:44   
zarja1
Ajsi kako si ti? Še vedno tolk utrujena in pančkaš bolj?

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 613
25.9.2008 19:32:28   
Sulfinija
Sisy,nič puške v koruzo mogoče so pa tole znaki user posted image .

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 614
25.9.2008 19:34:43   
zarja1

Petek, 26.09.
Sabsa - UZ

jaz pa že kar navijam za jutri user posted image  Sabsa, ti želim, da bi bilo vse črno od tvojih foliklov!

pa prosim za vaše pestke user posted image  grem miško pokazat k moji G pa sem malo živčna user posted image

evo jaz navijam za vaju obe!!!!!!! Dajta nam mal voljo jutr dvignit......user posted image user posted image
jaz bom cel dan odsotna, so dans napovedali nek big sestank, na katerem pa ne morem švinglat in klepetat z vami. Bom pa v mislih zagotovo stiskala pesti.user posted image user posted image
Ajsi lepo pozdravi svojo pikico. Povej ji, da ji tete iz rr-ja pošiljajo user posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 25.9.2008 19:35:24 >

Horny Teddy

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 615
25.9.2008 19:36:15   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

jaaaa user posted image  ko pridem popoldan domov, moram nujno spat. no, že v službi se mi začne spat. pa malo me slabosti obhajajo, ampak bom preživela. zaenkrat je tak občutek, kot da se me kaka viroza loteva, točno tako se počutim, pa vem, da to ni to user posted image  boš videla user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 616
25.9.2008 19:37:03   
taraji

Petek, 26.09.
Sabsa - UZ

Sabsa - naj ti jutri UZ pokaže veliko število, pa naj bo kvaliteta čimboljša

Ledenka - moje pestke so s teboj - pa veš da bo vse tako kot mora biti.Ne rabiš biti nič živčna.

La vita e bella

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 617
25.9.2008 19:38:54   
ledenka
hvala user posted image  

grem dalje kavčkat, moj čaj je skuhan. pridem še kasneje user posted image

(odgovor članu taraji)
Neposredna povezava do sporočila: 618
25.9.2008 19:39:09   
Abra
Danes smo se pa vse nekam povlekle. Drage špikarke in ostale trepetalke, naj vam današnji dan ne vzame volje. Tko se že ne more nadaljevat. Po dežju vedno posije sonček.user posted image
Vsem en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo

marjetka cveka, ti si pa res dobila top of the tops pripombe user posted image

Gita lepo grej pikici, naj ostaneta za vedno pri tebi

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 619
25.9.2008 19:41:09   
zarja1

jaaaa user posted image  ko pridem popoldan domov, moram nujno spat. no, že v službi se mi začne spat. pa malo me slabosti obhajajo, ampak bom preživela. zaenkrat je tak občutek, kot da se me kaka viroza loteva, točno tako se počutim, pa vem, da to ni to user posted image  boš videla user posted image

komaj čakamuser posted image ....si nas zamišlajš...se dobimo čez recimo 10 let....vse z user posted image  user posted image user posted image ali z user posted image ...... in pol premlevamo kako smo se matrale zdaj nas pa hudički ne ubogajouser posted image user posted image user posted image

TAKO BO IN PIKA!!!!!

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 25.9.2008 19:42:21 >

Horny Teddy

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 620
25.9.2008 19:55:30   
gigi1
Oj puppe

A sta se Pika in Goldy kaj oglasile? Se ne spomnim, da bi kaj zasledila...je pa res, da sem današnje strani bolj čez vlago brala.

Sabsa jutri super dobro opravi. Naj bo bera čim boljša user posted image

Ajsika saj veš, da bomo s tabo jutri. Pikico pa lepo pozdravi in pobožaj z učkami od nas user posted image

Mlinčka ti tud 0.9. U je.bemti sva res fasale konjske doze. Probi si zrihtat mal časa za kafe 07.10. Bo zgleda eno minio srečanje. Netka, zvezdica, Hedi, ti(?) in mojamalenkost.
Knjigco bi pa jaz zarad zdravja user posted image . Mam očitno probleme s trebušno slinavko in predelavo ogljikovih hidratov. Mi našopa inzulin, pol mi pa glih tko hitr pade in skup zlezem.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 621
25.9.2008 20:10:58   
lučka 25

jaz sem čist popenla, ko sem to brala.....mislim

user posted image  Sem enakega mnjenja.
Jaz imam z bližnjimi dobre izkušnje, nekateri so pa tudi bili pravi mojstri v izjavah:
- a en bi šla ti raje malo k psihistaru,user posted image
- a zdaj bomo pa vsi morali samo tebe poslušat in bit vsi pozorni?user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 622
25.9.2008 20:10:58   
pika74
user posted image user posted image user posted image  žal mi je za vse tiste, ki ste danes žalostne user posted image user posted image user posted image

in hvala za lepe želje... je bla Ribičeva in vidla endometriom.... 20mm... na desni... ma ni hudga.

Glavn, da folikli rastejo. Na vsaki strani jih je več od 17, 16mm navzdol.

mismis... dr. D. user posted image  je bil tud tam na hodniku... in sva se pozdravila user posted image ... pa še vrata sm mu odprla, k je revež 2 kofetka user posted image user posted image nesu user posted image user posted image user posted image ... faca je tale dohtar user posted image .

Lp

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 623
25.9.2008 20:13:16   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

Nad ostalimi še nisem obupala in držim pesti. Eh, a ste v kratkem za kako srečanje, da tole fajn prežvečmo pa magar zapijemo user posted image .

Jaz sem drugač tud drogerašica zdaj, jap. Danes padla druga špika, UZ mam 7. 10.
Lučka, te mam v mislih, nekak bova že skombinirali s telimi buklami.

Čestitam za špike user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Naj bo vespostopek uspešen, naj se zaključi s user posted image user posted image  in nadaljuje z lepo user posted image , da bo nato čas za veselje s user posted image  user posted image .

Za bukle in en kafe pa kar sporoči, kdaj boš imela čas.user posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 624
25.9.2008 20:14:21   
lučka 25
pika, bravo za folikli. naj še naprej lepo rastejo. Vse dobro ti želim. user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?