|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September IVF/ICSI II.del
25.9.2008 11:49:55   
arneja
Pija, jaz sem bila zate sigurna, da bo uspelo, ker si bila okoli novega leta že nosečka. Kaj misliš, da gre pri nas narobe, da nam konstantno ne uspeva user posted image ?

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 526
25.9.2008 11:56:22   
baci
ja ve,je seznanjena
ker ji ni bilo jasno zakaj sem jaz doma in ne v službi
pol pa ji je moj povedal in je zdaj tako pametna z nasveti da ji ni para!

......vsak dan je nov začetek....

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 527
25.9.2008 12:00:00   
Pija76
Arneja nimam pojma. Že nekaj ni OK, kaj pa žal ne vem.

Baci ne se obremenjevat, lepo ji povej, da pač o tem ne želiš razpravljati, če pač ne želiš.

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 528
25.9.2008 12:02:22   
baci
v službi pa me še čakajo,te glupe face ki bojo spraševele vse živo!!!
jaz nisem povedala v službi,vendar moj pametni šef!!!

sedaj drugič ko pa bo,pa nebo vedo nihče,niti starši,noben!!!
ko bo treba it v bolnico,bom vzela dopust in nič povedala!!
ker ljudje okoli mene so tako pametni glede teh stvari,da včasih mislim da so poklic zgrešili,bi mogli vsi bit dogtarji!!!
znoriš,ko jih poslušaš,ko nimajo blage veze in se delajo pametne!!!tako je to če delaš v gostinstvu!!!

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 529
25.9.2008 12:04:06   
gigi1
Pija moja user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Oprosti mi, da sem te tako spodbujala. Morda ne bi bila sedaj tako razočarana user posted image . Drži se pupa. Če češ, pa pridi na en šnops. Mene nekaj grlo boli. Mi bo tud prav prišel.user posted image

Baci user posted image žal  mi je, da se moraš sedaj še s tem ubadat. Kar povej ji, da ti je že dost hudo in ne rabiš trenutno nobenih "nasvetov" poslušat

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 530
25.9.2008 12:15:40   
Pija76
Gigi jaz bom ratala huda nate. Kaj se opravičuješ? Prosim, da takoj nehaš, ker nisi nič kriva, nisi mislila nič slabega, samo vse najboljše! Mogoče pa res pridem, pa greva na rdečega user posted image , da se ulije! Pol bom mogoče lahk jokat začela!!

Baci naredi tako kot je prav, v bodoče pa če boš čutila potrebo da moraš povedati povej, če pa misliš da je to vajina stvar, pa ne povej. Midva sva povedala samo 2 nama zelo zelo bližnjima osebama.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 531
25.9.2008 12:26:39   
netka34
o marija pupe!!user posted image user posted image user posted image

Žal mi je, da je danes prav 25., ki je za vas bedno beden bljak dan!

Upam, da bo za vas hmal mimo, da boste lahko začele znova!user posted image

Moj user posted image mali pa ima danes rojstni dan!!user posted image pred 10imi leti se je lih okol te ure začelo neki dogajat, pol pa 23.42, II. najlepše user posted image na svetu, ki mi zej že pošteno kravžla možgane in sivi lase.....
Vse naj naj mali moj, bodi zdrav in priden, da boš lahko pomagal mamici pri user posted image user posted image !!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 532
25.9.2008 12:32:16   
lara light
Baciuser posted image user posted image user posted image  žal mi je,da ni ratalo...bodi močna, ne pusti, da ti kdo skače po glavi. Mislim nate.

Pija, saj je res, pol se tko bedno počutimo, ko spodbujamo in potem pač..... Ni pravil kdaj in kako uspe, če bi to kdo vedel...Arneja in nikar s takimi, da si otrok kdo ne zasluži, da jih nima, prosim te (...pa čeprav sem jaz sama velikokrat prav o tem, pa me nihče ni po riti)...punce moje, pošiljam kup dobrih misli...rada vas imam.user posted image
Danes je res en slab dan... cela se tresem, ker sem dobila tako nagravžne novice o mojih bljižnjih, da ne vem kaj biuser posted image ...res ni pravice na tem svetu.user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 533
25.9.2008 12:33:49   
Abra
Pija user posted image user posted image meni je tudi žal, najbrž smo ble res tečne s tem spodbujanjem. Jaz mislim, da enkrat bo že. Ne bom ti zdaj dajala nobenih nasvetov, ker mora it najprej mimo in vem, da imaš vsega dovolj. Če rabiš ramo ali čvek, sporoči.

Baci, user posted image user posted image kot da ni dovolj, da se moraš sama s tem minusom sprijaznit, pa še vsa okolica ... nasvete navadno dobivamo takrat, ko jih najmanj rabimo ... šefu pa le povej, da si se njemu zaupala, če bi hotla vsem ostalim, bi jim tudi sama povedala.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 534
25.9.2008 12:34:52   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: netka34

o marija pupe!!user posted image user posted image user posted image

Žal mi je, da je danes prav 25., ki je za vas bedno beden bljak dan!

Upam, da bo za vas hmal mimo, da boste lahko začele znova!user posted image

Moj user posted image mali pa ima danes rojstni dan!!user posted image pred 10imi leti se je lih okol te ure začelo neki dogajat, pol pa 23.42, II. najlepše user posted image na svetu, ki mi zej že pošteno kravžla možgane in sivi lase.....
Vse naj naj mali moj, bodi zdrav in priden, da boš lahko pomagal mamici pri user posted image user posted image !!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Netka, jaz sem prav vesela, da je za koga to lep dan...veselite se čudovitega dogodkauser posted image user posted image user posted image ....vse najlepše in najboljše malemu velikemu junaku za 10. roj danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  od mene!
Lubčka tudi ponosni mamici!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 535
25.9.2008 12:36:53   
Abra
Netka, čestitke tvojemu sinčku, pred 10imi leti je bil pa to zelo lep dan user posted image

Lara, user posted image upam, da ni kaj hudega

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 536
25.9.2008 12:38:22   
Pija76
Netka user posted image , malemu pa lubčke.

Punce, da se ne boste bedno počutile pa prosim povejte kam pridemo če ne vzpodbujamo, če ne upamo? Nikamor a ne? Bomo kar nadaljevale....ker pri naslednji bitki računam spet na vašo nesebično podporo user posted image !!!

LL nisem dobr zastopla, a od nas si dobila info, al od svojih privatnih najdražjih?

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 537
25.9.2008 12:45:49   
Abra
Pija, ma sej vem. Se mi pa zdi skor tko, kot da bi jaz spet zagledala minus. Mi še hormončki tuki pomagajo, pa vreme, pa bogved kaj še. Prav tist filing, ko bi se najraje nad čim znesla. Res ni fer! Naslednjič bom pa itak še tu, z vso vnemo! Pa še vmes.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 538
25.9.2008 12:47:07   
Sisy
 kakšne slabe novice danesuser posted image  punce žal mi je...user posted image

tut pr nas slabo kaže...migreno sem že dobila,črtice na testih so magično izginile, počutim se slabo kot vedno pred M....user posted image  tko da se vam po vsej verjetnosti tudi jaz pridružujem....

bomo pa drug mesec spet skupaj trepetale in se spodbujale...Pija,MLBK,Baci in MišMiš, imate kaj zamrznjenčkov?

< Sporočilo je popravil Sisy -- 25.9.2008 12:50:04 >

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 539
25.9.2008 12:49:12   
Abra
O Sisy, tudi ti. user posted image To je pa res črn dan. Se ne spomnim, da bi blo kdaj tolko minusu v enem dnevu. Gretka ima čist prav, današnji dan je treba zbrisat.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 540
25.9.2008 12:50:25   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Zarjica, očitno bi mi morala že včeraj dobro vilo nalimati user posted image .

Meni gre pa današnji dan res na jetra. Pa kaj smo res tako slabe, da si otročičkov ne zaslužimo user posted image ?

pa kaj si smešna.....me smo najboljše babe na svetu!!!!!!! Vse si zaslužimo kopico otrok in jih bomo tudi slej kot prej imele. Lubica moja to si ZAPOMNI!!!

Horny Teddy

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 541
25.9.2008 12:50:58   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

O Sisy, tudi ti. user posted image To je pa res črn dan. Se ne spomnim, da bi blo kdaj tolko minusu v enem dnevu. Gretka ima čist prav, današnji dan je treba zbrisat.

ma ja..danes je res en tak moreč,zoprn, težek dan....user posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 542
25.9.2008 12:53:29   
Pija76
Abra res se zbližamo tukaj in za nekatere čutimo kot bi se dogajalo nam. Ampak vemo vsaj da je pravico, ko vsaj kateri med nami rata. Takrat smo neizmerno vesele. In to veselje nam pomaga da pozabimo kaj je bilo slabega in da upamo naprej.

Sisy please neeee, neee pridruži se nam! Jaz pingvinov žal nimam.

Pa današnji dan vseeno ne izbrišimo, ena meni zelo ljuba oseba danes praznuje. In ker je številka lepa ji z veseljem podarjam še za nekaj let ta edinstveni dan 25.9. Ker če je ne bi bilo vem da sama ne bi bila kar sem!

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 543
25.9.2008 12:54:42   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Pija, jaz sem bila zate sigurna, da bo uspelo, ker si bila okoli novega leta že nosečka. Kaj misliš, da gre pri nas narobe, da nam konstantno ne uspeva user posted image ?

ČAKI MALO....Pija ti že imaš enega otročka doma?

Horny Teddy

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 544
25.9.2008 12:55:33   
baci
sisy-jaz imam 2 pingvinčka,tako da me vsaj to malo tolaži!!

ker ko pomislim spet na novi postopek,me v želocu zapeče,spet ta čakanja in vrste,joj joj!

življenje je res kruto!!!

sisy-drži se,naj vsaj tebi pokaže spet ta magičen +

< Sporočilo je popravil baci -- 25.9.2008 12:56:20 >

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 545
25.9.2008 12:56:09   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: lara light
Danes je res en slab dan... cela se tresem, ker sem dobila tako nagravžne novice o mojih bljižnjih, da ne vem kaj biuser posted image ...res ni pravice na tem svetu.user posted image

Larica moja kaj se je zgodilo?

Horny Teddy

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 546
25.9.2008 12:57:00   
netka34
Hvala, Larčka, Abrica, Pija!! Mu bom prenesla poljubčke...jooooj, kako bo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 547
25.9.2008 12:57:49   
baci
netka-tudi jaz mu pošiljam poljubčekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 548
25.9.2008 12:59:23   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: baci

sisy-jaz imam 2 pingvinčka,tako da me vsaj to malo tolaži!!

ker ko pomislim spet na novi postopek,me v želocu zapeče,spet ta čakanja in vrste,joj joj!

Baci nič ne boš čakala...mal si boš spočila in v novembru šla po user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 549
25.9.2008 13:00:06   
netka34
Hvala baci!!user posted image

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?