|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki 2007
24.9.2008 8:05:47   
malecka_mateja
jutro!

kolumbo čestitke za nečakinjo pa zelo lep datum ima!user posted image najino obletnico!user posted image user posted image user posted image
pa čestitke za sušilca in vse ostalo!user posted image

jasna kaj zdaj ob kolkih?pa kje je to?

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Nenny)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
24.9.2008 8:07:12   
malecka_mateja
barmaz,helimaša in nenny vidim vas napište kaj!

barmaz a prideš?še katera?

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
24.9.2008 8:14:24   
helimaša
oooooooo Nenny!

ma bl mal spremlam TV.......sm vem da delnce prodajateuser posted image user posted image ......ne res nč ne vem kaj se dogaja......če mate tok strogo pa bolš da nehaš tud čekirat da te ne bojo zaprluser posted image ......
včer je tast dubu milo za žajfo.....k sm bla tok jezna k smo se spičl.....no zvečer gre avto tankat....in namest nafte natoč bencinuser posted image user posted image .....in potem panika......k budala.....on bi šu še v Portorož na kavouser posted image ......pol tašča rešuje situacijo in kliče na servis da so ga pršli potegnt......moj je bil glih na rekreaciji pa tud dvomim da bi ga pršu potegnt.....tko da cela štala.....in dons sta šla na vlak......user posted image user posted image .....kera fora.....ma ni nbenga avta doma.....pa tok jih mamo....k pa rabš pa nbenga.....
Kolumbo čestitke....uuuu to bo žur.....veš kaj......nč ne bo z Celjem.....ker moj bo dons cel dan delu in bo z osebnim avtom......tko da bo bl kriza in pol v Grosuplje prpelat je pa čist mimo.....edin če greš okol in okol mimo NM......
tko da bl nč ne bo......pa drugić.....bote pa še namest mene eno kavico in tortico......sm pol bo pa že prehuda če bote mogle namest vseh jest.......user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nenny)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
24.9.2008 8:51:02   
Anonimen
Jutro punce!

Mene so že mal zaposlili, tak da mi je prav manjkal moj ritual zjutraj - kavica, kaj sladkega in RR. No, sej zdej grem pa počas na zajtrk, pol pa ostalo.

Alen spet ni nič jokcu user posted image  Smo pa spet slabo spali - js sm se zbudila spet okol pol 4 in nisem zaspala nazaj - sem šla dat perilo prat, pa enga sem obesla, ob pol 6 je pa že Alen ustal.

Punce kolk žeht mate ve na teden? Js sam perem, perem, perem... Zdej sem oprala vse Alenove (enih 5 jih je) zimske dekice in kovtrček, pa učeri mi je eno blazino polil s čajem - zdej že zna odšraufat flaško in dat cuclj dol user posted image  Zraven se pa seveda dere "piiiija, pijaa" - da bo pil user posted image  No, to so bla izredna pranja, drugače pa med normalnim tednom operem okol 3 stroje med tednom, mogoče več, med vikendom pa kakih 5-6.user posted image  Čist tu mač...

IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

jasna kaj zdaj ob kolkih?pa kje je to?

Mateja veš da pridem, sam bolje okol 16.15 - še to bom divjala, da pridem iz službe domov, se najema, pol pa gasa. Dobimo se pri Cizeju, če ti je prav - se pelješ od AC proti Velenju, čez pirešico in ene 5 min. vožnje je na tvoji levi strani taka rumena zgradba, gostišče Cizej. Pa da boš pazla pri omejitvah, tam je v 80% radar. Parkirišče je pred gostiščem. Če hočeš se pa lahko dobima na počivališču pri izhodu iz AC pa se peljema ena za drugo.

Barmaz-ino (sklanjatevuser posted image ) št. sem si shranila in ko se dokončno  zmenima, ji sporočim, če se ne pofočka prej.

OK, grem še neki naredit, pol pa jest. Sem lačna ko volk!

Neposredna povezava do sporočila: 3079
24.9.2008 8:53:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša

bote pa še namest mene eno kavico in tortico......sm pol bo pa že prehuda če bote mogle namest vseh jest.......user posted image user posted image user posted image

Men ne bo čist nč hudega, se ne bom branla! user posted image

Sem šele zdej vidla, da mi je barmaz poslala ZS. Barmaz se slišimo in vidimo.

Lepo se imejte, se še pofočkam kasneje!

Čau!

(odgovor članu helimaša)
  Neposredna povezava do sporočila: 3080
24.9.2008 9:10:08   
barmaz
Pozdravljene!

Kolumbo čestitke za nečakinjo!

Mateja in Jasna pol se pa vidimo ob 16.15 na parkirišču pri Cizeju. Jaz bom imela s sabo Katjo (upam, da bo spala v v vrtcu in mi ne bo zaspala v avtu).  Sicer imam pa črno C3.

Jaz perem zelo različno. Včasih kar naprej, včasih pa več dni nič. Navadno razdelim perilo po barvah - belo - na 60-80 oC, belo 30-40 oC, modro-zeleno, črno, rdečo-oranžno-roza... - in že na ta način dobim kar nekaj žeht. Če je le možno posušim perilo zunaj na zraku, da mi ni treba zalaufat sušilca in zato v toplejšem delu leta malo gledam tudi na vreme. Pozimi je pa seveda sušilc zakon. Na srečo imava z mojim dogovor, da lika pa večinoma perilo on.

Lepo se imejte! Pri nas se je naredil lep sonček!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
   [Brisano sporočilo]
24.9.2008 9:44:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu barmaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 3082
24.9.2008 10:27:14   
Anonimen
KOLUMBO ČESTITAM ZA NEČAKINJO!!! user posted image user posted image user posted image

Barmaz ok, se dobimo pol kr na parkingu user posted image  Ti bom zdejle sms poslala, da si shraniš moj št.

Glede pranja ste me mal pomirile. Js isto ko Kolumbo perem ponoči, pa itak sortiram po barvah - belo na 60-80, pisano okol 40, črno in temno pa okol 30. In pol se kr nabere, ker nimam tolk cot, da bi vsak dan prala eno barvo, pol čakata 2 kosa črnih, 3 kosi barvastih... user posted image  Ma za popi,....user posted image  Sploh pa vikendi - adijo pamet! Ena žehta sam za posteljnino (ja, vsaak  vikend), ena za kake teniske od mojga in po možnosti anorak oz. vrhnje oblačilo, ker se čist zasvonja, ko gre laufat, pa pol še prosto po prešernu....ceeeel vikend.

Da o peglanju ne govorim. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3083
24.9.2008 10:29:15   
Anonimen
Sem se prehitr izpisala - še ena stvar je vredna čestitk! Kolumbin novi electrolux! Jeeee! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3084
   [Brisano sporočilo]
24.9.2008 10:39:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3085
   [Brisano sporočilo]
24.9.2008 10:42:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3086
24.9.2008 13:35:59   
ribicau
Zdravo!

Je user posted image user posted image  teta Kolumbo, men je Julija ful lepo ime.

Mi smo pa v službi dobil porazdelitev dela! Zdej namesto manj, delam več user posted image  - svašta. Smo ga s sodelavkami mogle takoj mal zapit - od žalosti, da se razumemo user posted image .

Oh, dons mam ta dolgo sredo. V sredah delamo namreč od 7ih do 17ih, sicer smo zato v petkih ob 13ih frej, samo do 17ih je vseeno dolga. 

Včerej sem šla za 2 uri u šoping....nabavla sem eno pleteno jopico, ene 6/8 hlače, eno črno navadno majico z dolgimi rokavi, eno črno rebrasto kiklco, en temno bordo-vijoličen volnen puli....za vse skup sem pa dala 65 eur! Kr u redu a ne? Zdej me pa čakajo še čeveljčki in škornjčki user posted image  - sej koko bom to speljala še ne vem, ampak nekako morm že. A ste kje kej vidle kakšne dobre škornje? 

Fajn kofetkejte, pa kakšno dobro tortico si privoščite. 

Neposredna povezava do sporočila: 3087
24.9.2008 14:04:30   
helimaša
ribica kje si pa to kupila.......

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
24.9.2008 14:06:12   
malecka_mateja
dober dan!user posted image user posted image je pa bomo4 babe na kupo!jaz sicer brewz tjašike ker grem dalje v šolo žal!

v glavnem sem že v nizkem štartu za odhod sicerše je kr nekaj ampak sej bo minlo!

zdaj grem jest kosilo tako da se vidimo pol!
papa

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
24.9.2008 16:24:27   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša

ribica kje si pa to kupila.......

H&M, C&A

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
24.9.2008 19:35:01   
malecka_mateja
čer!

evo mi smo že doma!user posted image tak sem se brezveze vozla za 10 min!eh  pa vseeno sem vsaj naše bejbe vidla!

barmaz lepo te je bilo spoznat!

vsem ki niste pršle je lahko žal!
naša bejba že aja!
midva sva se spčičla po avtu tako da super!in se razkurjena do konca ampak saj veste plaža in kotejl pa je ok!

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
24.9.2008 21:45:20   
atena777
Malo me čas prehteva in srečanja tudi očitno...

Sam na hitro vas pozdravim, user posted image user posted image user posted image .

David je ok, postaja že pravi fantek, kar voljo uveljavlja in hoče komandirat...Zdej mormo možgane napenjat že kr neki časa....

Drugače smo zdravi, vse ok.

LPa.

Neposredna povezava do sporočila: 3092
   [Brisano sporočilo]
24.9.2008 22:50:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 3093
25.9.2008 7:44:42   
malecka_mateja
jutro!

tjaša je že v vrtcu  jo je babi peljala!
jaz pa bi še spala!
kolumbo boga  zdaj veš kako bo šele ko vi roditeuser posted image user posted image user posted image

grem zajterkovat pa malo še počitav!

Neposredna povezava do sporočila: 3094
25.9.2008 9:13:21   
barmaz
Pozdravljene!

Ja, je bilo pestro včeraj na meetingu. Otroci vsepovsod – moja je skoz po stolih hodla, tako da čudno, da ni natakar kaj rekel. Fajn vas je bilo vse spoznat, mi bo zdaj kar laže kaj napisat. Mateja, še sreča, da smo imele še meeting, sicer bi bila pa resnično jeznauser posted image , ker si za tako kratek sestanek morala priti iz Maribora.
Midve sva šli po meetingu še v trgovino, potem pa po Urško k omi. Urška je bila vsa zmatrana, saj so šli dopoldne z vrtcem na eno kmetijo, popoldne pa je preživela na pikinogavički. Domov je prinesla polno izdelkov, saj je bila samo na delavnicah – ringlšpili in baloni niso prišli na vrsto. Tako nista z omo nič zapravili.user posted image user posted image user posted image Ko pa smo se potem peljale mimo teh ringlšpilov pa je rekla:«Tu pa je še druga pikanogavička. Sem me bo pa pelu ati«user posted image .

Zjutraj pa smo tudi že imeli pestro. Najprej je ati že ob treh zjutraj ropotal po hiši, ker so šli s firmo že ob 4h z avtobusom na eno otvoritev v Tuzlo. Potem pa ob šestih uzbuna (zvonec ure) za vstat. Obe sem lepo zrihtala in smo se najprej z avtom odpravile proti Katjinemu vrtcu (vrtec imajo na treh lokacijah – ločeno po starostnih skupinah in tako moji hodita vsaka v svoj vrtec). Lepo sva oddali Katjo (ki se je nato še kar nekaj časa user posted image user posted image ) in odšli do avta. Ko sem Urško že posedla in privezala, pa ta ugotovi, da ji manjka ena štorklja (ima tri plišaste štorklje – eno večjo mamo in dva mladička, ki jo nonstop nosi v vrtec). Šli sva nazaj po poti do vrtca in v vrtec v garderobo – štorklje ni bilo nikjer. Katja se je še vedno user posted image in me klicala (ne vem, če me ni celo opazila, ko sem se plazila mimo vrat igralnice). No z Urško sva šli nato spet nazaj do avta (Urška je skoz po malem user posted image ) in se odpeljali nazaj domov (naš dom je ravno na sredini med obema vrtcema) in seveda ni bilo štorklje nikjer. Ena možnost je, da jo je že kdo pobral (in adijo….), ali jo je imela v rokah Katja in nisem opazila, ali pa jo je kdo našel in nesel kateri vzgojiteljici….??? Ne vem, v glavnem Urška je pomalem user posted image še, ko sva prišli v njen vrtec in potem sem še vzgojiteljici povedala, da je pač malo žalostna in zakaj… Torej me popoldne čaka lov za štorkljico in user posted image

Uf, sem se razpisala! Zdaj pa delat!
Lepo se imejte!

Aja, posledično sem v službo prišla šele ob 7.35. Še sreča, da imamo gibljiv delovni časuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3095
25.9.2008 9:28:45   
ribicau
Dobro jutro!

Jest sem pa zdele oddala moj avto, ga je mehankar prišel iskat, da mi zamenja roko, pol bo pa baje izpraven user posted image .

Včerej sem nabavla še ene čevlje za 40eur in jih mam danes že pridno na nogah. Naredu se mi bo kakšen žulj, ampak za lepto pravjo je treba potrpet. Dons sem čist nova. Mam oblečene nove hlače, novo jopico, novo majčko, nove čevlje...hm, prou dobr občutek!

Me veseli, da ste na meetingu uživale!

Mam pa zdele kr nekej dela, tko da se še kasneje kej oglasim!

Neposredna povezava do sporočila: 3096
   [Brisano sporočilo]
25.9.2008 9:56:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 3097
25.9.2008 13:11:43   
malecka_mateja
klumbooooo madonca škoda nisem vidla prej posta bi mogoče res šla z vama ker mam glih cajt pa dober no mogoče pa kava padeuser posted image user posted image

jaz kuham tak moj pride čez eno  urco tako da bo hitr minlo!

Neposredna povezava do sporočila: 3098
25.9.2008 13:50:23   
Anonimen
Čao punce!

Danes sem prišla šele ob 10h v službo, posledično seveda nimam časa za rr.

Z Alenom sma imela posvetovalnico, cepljen pa ni bil, ker kašlja. Gremo 9.10. ponovno.

Srečanje je uspelo, sam sm pol doma študirala, da pa sladkega nismo nič pojedle. Škoda. Mogoče pa naslednjič kje v Velenju, a ne? Ali pa kje drugje... user posted image

Moram pohvalit posebej Katjo od barmaz - punca že prave stavke govori! So mi skor oči vn z jamic padle, tolk je posrečena.

Pa Tjaša je faca! user posted image  Ji je bila ful zanimiva Alenova duda. Z Alenom sta bila ful prijatelja, pa objemčki in poljubčki tud niso manjkali.

Maj se mi pa zdi, da se je vizualno ful spremenil - nekako odrasel obrazek ima, ful velik fant že zgleda. Zgleda, da se pripravlja na vlogo velikega brata! user posted image

Kolumbo ima tudi že viden trebušček! user posted image

No toliko zaenkrat, se slišimo! Lep dan vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 3099
25.9.2008 14:11:50   
barmaz
Ja, sladica.. Moram povedat, da nas je Mateja vse  obdarila z energijskimi ploščicami, da smo te grickali. Natakarji so imeli na koncu kar nekaj papirčkov za pospravit z mize... Še enkrat hvala Mateja, pa še plačala sta vse z Dejanom.

Ja, so ble kar velike simpatije med Tjaško in Alenom. Pa tudi med Tjaško in Jasno. Naša Katja pa je kar naprej ponavljala: Gremo v avto, gremo... Verjetno se je bala, da jo bom spet pustila pri kakšnih tetah in otrocih - preveč asociacije na vrtec, kjer se še vedno ni uvedla.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.