Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 25.9.2008 9:48:09
|
|
|
|
TRIŠ
|
GAŠPER IN NEŽA VSE NAJBOLJŠE Jutri pa se že veselim . Nana čakam slikico tvojega .
< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 25.9.2008 9:58:49 >
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 25.9.2008 9:49:41
|
|
|
|
TRIŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta Aja, Triš, ti pol prideš k Triš na kavo? Upam da mi bo zneslo drugače pa se vseeno lepo imejte .No, ma da prideš mati,prav velja, bomo slikale, pa ti slike pol pokažemo, kako smo se imele . Ampak mi je res hudo če te ne bo No zdej so mi pa solze frkale od smeha ti ga pa pihneš . IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ Majra ti bom poslala na ZS drugače me lahko kdo obišče kot Katee no, to pa še mene zanima kako te je Katee obiskala No zdej pa nehaj ,ker me že boli trebuh .Katee so obiskali vlomilci ponoči,na to sem mislila ,saj vem da ni smešno ampak vseeno se režim
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 25.9.2008 9:52:26
|
|
|
|
klaja
|
Jutro! Naša noč je bila pa spet katastrofalna, ob polnoči je jedla, potem pa bi se igrala in jokala in ... vse skupaj je trajalo 2 uri, pa saj to več ni res. Pa kar naprej se je nekaj jokicala tudi potem, ko je zaspala. Joj mene joj. Martinca kaki sonček je Patrik! Gašper in Neža vse najlepše! Moram se it igrat malo z njima, ker sta nenormalno tečni.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 25.9.2008 10:00:02
|
|
|
|
katee
|
Ve se kar delajte norca iz vlomilca pri meni!! Sej meni je tudi sedaj smešno, ampak ponoči pa ni bilo. Gašper in Neža vse naj naj
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 25.9.2008 10:01:09
|
|
|
|
koala
|
klaja
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 25.9.2008 10:01:18
|
|
|
|
Alfabeta
|
Triš, a ti pozabljaš kaka je moja barva las? BLOND! Ti vse pove? klaja, za Hano in zate. Saj bo menda bolje, ko odrastejo
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 25.9.2008 10:01:47
|
|
|
|
Alfabeta
|
Gašper in Neža vse naj naj!
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 25.9.2008 10:05:17
|
|
|
|
łiłi
|
evo se mene po doooooooooolllllllllllllgeeeeeeeeeeeeeeem casu.res ful mal se javim tle gor... najprej vsem slavljenckom za mini rojstne dneve zelim vse najboljse,pa za vase rojstne dneve drgac pa...mel smo mal problemov z kakanjem.smo bli na pregledu v pediatricni k je teo mel ful trdo blato pa ze drugic kri na blatu...tko da smo dobil prasek za mehcanje blata in svecke....zdej je boljse sem bla zarad tega tok zivcna da mi je se m zamujala 7 dni.sem misnla ze da sem noseca,pa sem test nardila in je bil negativen-ubistvu mi je zamujla k sem se tok sikirala no zdej smo dobro....pazimo na hrano drgac pa nas tejo ma ze 3 zobke,govori tata,baba,sm pa ke kdaj mama...ze lupcka zna dat... aja pa na pikniku vidm da ste se res mele fajn...pa ful dobr k ste mele majcke ...sm mal slikce pogledala...tile nasi januarcki so res pravi cukrcki no teo zdej aja,pol bova sla do trgovine,pa en krog nardit zdej pa grem pa se se oglasim-sam ne cez 3 leta papa
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 25.9.2008 10:11:46
|
|
|
|
TRIŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: katee Ve se kar delajte norca iz vlomilca pri meni!! Sej meni je tudi sedaj smešno, ampak ponoči pa ni bilo. Ne se delamo norca Katee ,očitno nas krajc z zamudo daje Klaja
< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 25.9.2008 10:20:01 >
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 25.9.2008 10:33:09
|
|
|
|
nana35
|
Jaz sem pa imela danes ob 7.30 posvetovalnico pa sem prešvicala,pravzaprav sem mislila ves čas da imam 29.9.,joj,te devetke,pa sem imela danes.No,prestavila mi je na ponedeljek 29.9.,zdaj pa imam ponedeljek,potem pa še delat. intruder,ptiček se je že začel oglašat,tak da nekaj še z njega bo. Zdaj pa še jaz nekaj fotomateriala prilagam. Tole ja naš Lepi. Dobro jutro mami! Sem že vstal! Malo igranja ko vstanem... ...in pospravljanja. ...in spet malo spanja...kaj hočem,takšen sem. malica in zaposlitev ker drugače ne gre. pa pa mamica. malo sprehoda pred sprehodom povsod me je polno Malo moškega branja brez komentarja preden grem ven še malo pospravim predale... ...pa še v dnevni sobi. kot ponavadi so prej še polne hlače. greva že 1x. Tako pa hočem ugrizniti orbitrek Takšen pa je moj avto. In še ena z mojim hudim Pakijem ki se ga nič ne bojim. Moja najboljša igračka. Moja druga najboljša igračka Pa lahko noč
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 25.9.2008 10:36:06
|
|
|
|
nana35
|
Neža vse najboljše!! Gašper,vse najboljše!
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 25.9.2008 10:37:10
|
|
|
|
łiłi
|
gasper neza[url=http://www.animaatjes.nl/plaatjes/happy_birthday] [/url
< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 25.9.2008 11:33:04 >
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 25.9.2008 11:00:32
|
|
|
|
Intruder24
|
nana lepi je mali krompirček, pa kake lepe zobeke že ma , fajn da tak pospravlja... Ti pomaga Avto je tudi mega, pa ptiček ma pa prav fensi !
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 25.9.2008 11:19:49
|
|
|
|
koala
|
nana fuuuuuuuuuuuuuuul je lepi vaš Lepi. Da je pa Klemen lepotec pa je itak jasno. Pa avto že ma? To boš dekline z metlo odganjala .
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 25.9.2008 11:24:29
|
|
|
|
łiłi
|
nana 24 a mi lahko poves kje ste kupli poganjalec(avto) mi je ful vsec
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 25.9.2008 11:46:08
|
|
|
|
nana35
|
koala,se že zdaj deklin otepamo,kaj šele bo łiłi,meni je tale poganjalec tudi všeč, pa nimam pojma od kod je,ker smo ga zadnjič dobili.Niso vedeli,da imamo že kolo,pa so nam ga dali,pa je vseeno super.Pa drugače sem nana 35,ne 24 ,to bi bilo prelepo,če bi bila 24 let stara,ne 35,ups,36 že?
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 25.9.2008 11:58:14
|
|
|
|
nana35
|
jaz pozabljivka...sem še dve slikici hotela prilepit.Klemna ko se veselo smeji na tleh,a po drugi strani že skoraj spi ,vsake toliko se je naslanjal na rokice in si mel očke,zdaj pa spančka.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 25.9.2008 12:15:50
|
|
|
|
majra
|
triš, maš ZS
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 25.9.2008 12:30:59
|
|
|
|
ljubljana
|
avtosedež: mi imamo king plus in smo z njim zelo zadovoljni. Mala pikica: Meni je tako hudo, ker vam ne morem slediti Ti bom že dala, ti bi mene kar v službo poslala, pa tako mi je lepo doma te bom... Kupljena rukola vsebuje bromid, ki ga jaz določanm, za en del diplomske pa bi potrebovala 'prazno' rukolo, takšno, v kateri ne bi bilo bromida. Pa se mi zdi, da je zdaj več ne bo možno dobiti. Mogoče bi na tržnici kakšno iz bio eko pridelave dobila, tista je zihr brez bromida. Alfabeta: kako ste lušni. Pa škorni so tudi lepi. Alfabeta, super slikice in čudoviti škornji, samo jaz se na takih tankih petkah v sekundi dvajset vsaj polomim, če že ne ubijem. Ma jaz se polomim če jih samo na noge dam, še v tistih službenih k imajo 4 cm pete sem kot kobila, Malo v levo malo v desno pol pa direktno na nos. Kaj čmo eni smo pač štorasti. Martinca prekrasne slike, jaz tudi na flavto igram Jakobu pa Christian bo letos začel s klarinetom, oči pa na kitaro nažiga. Čokolada: jaz pa te dneve izgledam približno takole Takole bom pa izgledala čez en mesec če bom takole nadaljevala. Katee: Ve se kar delajte norca iz vlomilca pri meni!! Sej meni je tudi sedaj smešno, ampak ponoči pa ni bilo. Ma dej drugič ga po . Jaz sem enkrat pustial odprta vrata v stanovanju (stara cca 14 let). Sem bila sma doma in je v stanovanje uletu iz zgornjega stanovanja (je štuk faliu). Pa sem valjar zagrabila in ga ven nagnala. Se je revež tako ustrašu, da ni nikoli več štuka falil. Nana kako ste lušni. Super slikice . vsake toliko se je naslanjal na rokice in si mel očke,zdaj pa spančka. Evo tehnika za vse ki ste spraševale, kako se uspava otroka. Čisto enostavno daste ga na tla pa zaspi in to sam od sebe. Takole izgledam sedaj Tole je pa naša najnovejša pridobitev. Rutka, ki smo jo kupili v mullerju (cena cca. 3,75). Odlično zaščiti vrat pred zadrgami od jopic in jaknic, ki so ga dostikrat popraskale po vratu.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 25.9.2008 12:37:31
|
|
|
|
majra
|
Dan! Neža in Gašper vse naj naj Ljubljana najlepša hvala še enkrat za maile. IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta majra a ti je cuker padel? jap in sedaj sem ga že dvignila na zadovoljivo raven in to brez čokolade Saj se lahko midve s Triš delava, da nas ni in gremo skup do Vaneka Vaney Intruder tvoj post je navdušil Katjo. Mi je kar začela poskakovat v naročju ob gledanju smiletov in hruške IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta Triš, a ti pozabljaš kaka je moja barva las? BLOND! Ti vse pove? skrajni čas, da se prebarvaš Hej łiłi, pozdravljena! Pa res ne naslednjič čakat tako dolgo. Vidiš, če bi tukaj gor malo potarnara, bi blo takoj boljš in se ne bi toliko sikirala in posledično bala za nosečnost Saj res januarčice, decemberke in februarke imajo nosečke, kaj pa mi čakamo Slike sončkov so pa itak da lepe
< Sporočilo je popravil majra -- 25.9.2008 12:38:35 >
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 25.9.2008 12:39:58
|
|
|
|
ljubljana
|
Ljubljana najlepša hvala še enkrat za maile. Ne se bat še ene 7 jih dobiš.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 25.9.2008 13:27:55
|
|
|
|
limma
|
Dan, kako lepi so vsi "naši" sončki Klemen, kako si lep , nana, super fotoreportaža Patrik, ti tudi lep , pa super, da ti ati igra na flavto (jaz jo moram tudi poiskat, nekje pri starših, hvala za idejo) pa Jakob je tudi krasen fantiček - kake lepe trepalničke ima , pa celo sobico igrač... tako pa je pri tretjem, ne? nana, jaz se kar nate spomnim, ker sem čisto brez frizure, ampak preden bom prišla do MBja , bom šla raje do mojega Mateja Pa da ne pozabim, Lepi je tudi lep Pri nas se sramežljivo kaže sonček, čeprav še rahlo dežuje.. ni slaba ideja, da it v takem na sprehod v slingu.. mi imamo tudi sleepy wrap. Intruder, je Vid rad v njem? Neža nit ne Imeli sva obisk - prijateljico s 6. mesečnim fantkom in sta se malo igrala, potem pa oba postala zaspančkana in še malo v duetu jokala...
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 25.9.2008 13:28:03
|
|
|
|
koala
|
nana za nov avatar. Luškan je. Ja Alex zna tudi v trenutku zaspati, ko mu je.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 25.9.2008 13:30:26
|
|
|
|
limma
|
IZVIRNO SPOROČILO: majra Saj se lahko midve s Triš delava, da nas ni in gremo skup do Vaneka Bogi Vanek, noooo... kriva sem pa jaz , vaney, ne me preveč kregat, ker sem ga kristila za Loveforever Upam, da mi ne bo Vanek preveč zameril, ko se vidimo
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 25.9.2008 13:33:02
|
|
|
|
limma
|
Neža se zahvaljuje za čestitke Tašča nas je povabila na kosilo , mami mi je pa za Nežo telečjo juhico skuhala Jutri gremo na najbrž na Obalo, k prijateljici, ki ima 7,5 mesečnega fantička
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.