|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del
25.9.2008 9:48:09   
TRIŠ
GAŠPER IN NEŽA VSE NAJBOLJŠEuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jutri pa se že veselimuser posted image .

Nana čakam slikico tvojegauser posted image .

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 25.9.2008 9:58:49 >

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 976
25.9.2008 9:49:41   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Aja, Triš, ti pol prideš k Triš na kavo?user posted image user posted image user posted image

Upam da mi bo zneslo drugače pa se vseeno lepo imejteuser posted image .No, ma da prideš mati,pravuser posted image
velja, bomo slikale, pa ti slike pol pokažemo, kako smo se imeleuser posted image . Ampak mi je res hudo če te ne bouser posted image

No zdej so mi pa solze frkale od smehauser posted image user posted image user posted image user posted image ti ga pa pihnešuser posted image user posted image user posted image user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ
Majra ti bom poslala na ZS drugače me lahko kdo obišče kot Katee

no, to pa še mene zanima kako te je Katee obiskala

No zdej pa nehaj ,ker me že boli trebuhuser posted image user posted image user posted image .Katee so obiskali vlomilci ponoči,na to sem mislilauser posted image ,saj vem da ni smešno ampak vseeno se režim user posted image user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 977
25.9.2008 9:52:26   
klaja
Jutro!

Naša noč je bila pa spet katastrofalna, ob polnoči je jedla, potem pa bi se igrala in jokala in ... vse skupaj je trajalo 2 uri, pa saj to več ni res. Pa kar naprej se je nekaj jokicala tudi potem, ko je zaspala. Joj mene joj.

Martinca kaki sonček je Patrik!

Gašper in Neža vse najlepše!

Moram se it igrat malo z njima, ker sta nenormalno tečni.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 978
25.9.2008 10:00:02   
katee
Ve se kar delajte norca iz vlomilca pri meni!!user posted image  Sej meni je tudi sedaj smešno, ampak ponoči pa ni bilo.

Gašper in Neža vse naj najuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 979
25.9.2008 10:01:09   
koala
klaja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 980
25.9.2008 10:01:18   
Alfabeta
Triš, a ti pozabljaš kaka je moja barva las? BLOND! Ti vse pove?user posted image

klaja, user posted image user posted image  za Hano in zate. Saj bo menda bolje, ko odrastejo user posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 981
25.9.2008 10:01:47   
Alfabeta
Gašper in Neža user posted image user posted image user posted image  vse naj naj!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 982
25.9.2008 10:05:17   
łiłi
user posted image

evo se mene po doooooooooolllllllllllllgeeeeeeeeeeeeeeem casu.res ful mal se javim tle gor...
najprej vsem slavljenckom za mini rojstne dneve zelim vse najboljse,pa za vase rojstne dneveuser posted image

drgac pa...mel smo mal problemov z kakanjem.smo bli na pregledu v pediatricni k je teo mel ful trdo blato pa ze drugic kri na blatu...tko da smo dobil prasek za mehcanje blata in svecke....zdej je boljseuser posted image
sem bla zarad tega tok zivcna da mi je se m zamujala 7 dni.sem misnla ze da sem noseca,pa sem test nardila in je bil negativen-ubistvu mi je zamujla k sem se tok sikirala

no zdej smo dobro....pazimo na hrano

drgac pa nas tejo ma ze 3 zobke,govori tata,baba,sm pa ke kdaj mama...ze lupcka zna dat...

aja pa na pikniku vidm da ste se res mele fajn...pa ful dobr k ste mele majcke ...sm mal slikce pogledala...tile nasi januarcki so res pravi cukrcki

no teo zdej aja,pol bova sla do trgovine,pa en krog nardit

zdej pa grem pa se se oglasim-sam ne cez 3 letauser posted image  

papa

TEO PEJIĆ 26.1.2008
http://liliteo.moj-album.com/

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 983
25.9.2008 10:11:46   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: katee
Ve se kar delajte norca iz vlomilca pri meni!!user posted image  Sej meni je tudi sedaj smešno, ampak ponoči pa ni bilo.

Ne se delamo norca Kateeuser posted image ,očitno nas krajc z zamudo dajeuser posted image

Klaja
user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 25.9.2008 10:20:01 >

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 984
25.9.2008 10:33:09   
nana35
Jaz sem pa imela danes ob 7.30 posvetovalnico pa sem prešvicala,pravzaprav sem mislila ves čas da imam 29.9.,joj,te devetke,pa sem imela danes.No,prestavila mi je na ponedeljek 29.9.,zdaj pa imam ponedeljek,potem pa še delat.

intruder,ptiček se je že začel oglašat,tak da nekaj še z njega bo.user posted image

Zdaj pa še jaz nekaj fotomateriala prilagam.

user posted image Tole ja naš Lepi.user posted image
user posted image Dobro jutro mami!
user posted image Sem že vstal!

user posted image Malo igranja ko vstanem...
user posted image ...in pospravljanja.
user posted image ...in spet malo spanja...kaj hočem,takšen sem.
user posted image malica in zaposlitev ker drugače ne gre.
user posted image pa pa mamica.
user posted image malo sprehoda pred sprehodomuser posted image

user posted image povsod me je polno
user posted image Malo moškega branja
user posted image brez komentarja
user posted image preden grem ven še malo pospravim predale...
user posted image ...pa še v dnevni sobi.

user posted image kot ponavadi so prej še polne hlače.
user posted image greva že 1x.
user posted image Tako pa hočem ugrizniti orbitrekuser posted image
user posted image Takšen pa je moj avto.
user posted image In še ena z mojim hudim Pakijem ki se ga nič ne bojim. 
user posted image Moja najboljša igračka.
user posted image Moja druga najboljša igračka
user posted image Pa lahko noč

:))

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 985
25.9.2008 10:36:06   
nana35
Neža vse najboljše!!
user posted image
Gašper,vse najboljše!
user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 986
25.9.2008 10:37:10   
łiłi
gasper

neza[url=http://www.animaatjes.nl/plaatjes/happy_birthday] [/url

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 25.9.2008 11:33:04 >

TEO PEJIĆ 26.1.2008

(odgovor članu łiłi)
Neposredna povezava do sporočila: 987
25.9.2008 11:00:32   
Intruder24
nana lepi je mali krompirček, pa kake lepe zobeke že ma user posted image , fajn da tak pospravlja... Ti pomaga user posted image  Avto je tudi mega, pa ptiček ma pa prav fensi user posted image !

Radi se mejte!

(odgovor članu łiłi)
Neposredna povezava do sporočila: 988
25.9.2008 11:19:49   
koala
nana fuuuuuuuuuuuuuuul je lepi vaš Lepi. Da je pa Klemen lepotec pa je itak jasno. Pa avto že ma? To boš dekline z metlo odganjalauser posted image .

Nisem vedela

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 989
25.9.2008 11:24:29   
łiłi
nana 24 a mi lahko poves kje ste kupli poganjalec(avto) mi je ful vsec

TEO PEJIĆ 26.1.2008

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 990
25.9.2008 11:46:08   
nana35
koala,se že zdaj deklin otepamo,kaj šele bouser posted image

łiłi,meni je tale poganjalec tudi všeč, pa nimam pojma od kod je,ker smo ga zadnjič dobili.Niso vedeli,da imamo že kolo,pa so nam ga dali,pa je vseeno super.Pa drugače sem nana 35,ne 24user posted image ,to bi bilo prelepo,če bi bila 24 let stara,ne 35,ups,36 že?user posted image

(odgovor članu łiłi)
Neposredna povezava do sporočila: 991
25.9.2008 11:58:14   
nana35
user posted image jaz pozabljivka...sem še dve slikici hotela prilepit.Klemna ko se veselo smeji na tleh,a po drugi strani že skoraj spiuser posted image ,vsake toliko se je naslanjal na rokice in si mel očke,zdaj pa spančka.user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 992
25.9.2008 12:15:50   
majra
triš, maš ZS

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 993
25.9.2008 12:30:59   
ljubljana
avtosedež: mi imamo king plus in smo z njim zelo zadovoljni.

Mala pikica: Meni je tako hudo, ker vam ne morem slediti user posted image
Ti bom že dala, ti bi mene kar v službo poslala, pa tako mi je lepo doma te bom...user posted image  user posted image user posted image

Kupljena rukola vsebuje bromid, ki ga jaz določanm, za en del diplomske pa bi potrebovala 'prazno' rukolo, takšno, v kateri ne bi bilo bromida. Pa se mi zdi, da je zdaj več ne bo možno dobiti.

Mogoče bi na tržnici kakšno iz bio eko pridelave dobila, tista je zihr brez bromida.

Alfabeta: kako ste lušni. Pa škorni so tudi lepi.
Alfabeta, super slikice in čudoviti škornji, samo jaz se na takih tankih petkah v sekundi dvajset vsaj polomim, če že ne ubijem.

Ma jaz se polomim če jih samo na noge dam, še v tistih službenih k imajo 4 cm pete sem kot kobila, Malo v levo malo v desno pol pa direktno na nos. Kaj čmo eni smo pač štorasti.user posted image

Martinca prekrasne slike, jaz tudi na flavto igram Jakobu pa Christian bo letos začel s klarinetom, oči pa na kitaro nažiga.user posted image

Čokolada: jaz pa te dneve izgledam približno takole user posted image  Takole bom pa izgledala čez en mesec če bom takole nadaljevala.user posted image

Katee: Ve se kar delajte norca iz vlomilca pri meni!! Sej meni je tudi sedaj smešno, ampak ponoči pa ni bilo.
Ma dej drugič ga po user posted image . Jaz sem enkrat pustial odprta vrata v stanovanju (stara cca 14 let). Sem bila sma doma in je v stanovanje uletu user posted image  iz zgornjega stanovanja (je štuk faliu). Pa sem valjar zagrabila in ga ven nagnala.user posted image   Se je revež tako ustrašu, da ni nikoli več štuka falil.

Nana kako ste lušni. Super slikiceuser posted image user posted image .
vsake toliko se je naslanjal na rokice in si mel očke,zdaj pa spančka.user posted image

Evo tehnika za vse ki ste spraševale, kako se uspava otroka. Čisto enostavno daste ga na tla pa zaspi in to sam od sebe. user posted image

Takole izgledam sedaj
user posted image

Tole je pa naša najnovejša pridobitev. Rutka, ki smo jo kupili v mullerju (cena cca. 3,75). Odlično zaščiti vrat pred zadrgami od jopic in jaknic, ki so ga dostikrat popraskale po vratu.
user posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 994
25.9.2008 12:37:31   
majra
Dan!

Neža in Gašper vse naj naj user posted image  user posted image  

Ljubljana najlepša hvala še enkrat za maile. user posted image

majra user posted image user posted image user posted image  a ti je cuker padel?

jap in sedaj sem ga že dvignila na zadovoljivo raven in to brez čokolade user posted image

Saj se lahko midve s Triš delava, da nas ni in gremo skup do Vanekauser posted image

Vaney user posted image

Intruder tvoj post je navdušil Katjo. Mi je kar začela poskakovat v naročju ob gledanju smiletov in hruške

Triš, a ti pozabljaš kaka je moja barva las? BLOND! Ti vse pove?user posted image  

skrajni čas, da se prebarvaš user posted image

Hej łiłi, pozdravljena! Pa res ne naslednjič čakat tako dolgo. Vidiš, če bi tukaj gor malo potarnara, bi blo takoj boljš in se ne bi toliko  sikirala in posledično bala za nosečnost user posted image  

Saj res januarčice, decemberke in februarke imajo nosečke, kaj pa mi čakamouser posted image

Slike sončkov so pa itak da lepe

< Sporočilo je popravil majra -- 25.9.2008 12:38:35 >

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 995
25.9.2008 12:39:58   
ljubljana
Ljubljana najlepša hvala še enkrat za maile.

Ne se bat še ene 7 jih dobiš.

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 996
25.9.2008 13:27:55   
limma
Dan,
kako lepi so vsi "naši" sončki user posted image

Klemen, kako si lep user posted image , nana, super fotoreportaža user posted image
Patrik, ti tudi lep user posted image , pa super, da ti ati igra na flavto (jaz jo moram tudi poiskat, nekje pri starših, hvala za idejo)
pa Jakob je tudi krasen fantiček - kake lepe trepalničke imauser posted image , pa celo sobico igrač... tako pa je pri tretjem, ne? user posted image

nana, jaz se kar nate spomnim, ker sem čisto brez frizure, ampak preden bom prišla do MBjauser posted image , bom šla raje do mojega Mateja user posted image Pa da ne pozabim, Lepi je tudi lep user posted image

Pri nas se sramežljivo kaže sonček, čeprav še rahlo dežuje.. ni slaba ideja, da it v takem na sprehod v slingu.. mi imamo tudi sleepy wrap. Intruder, je Vid rad v njem? Neža nit neuser posted image

Imeli sva obisk - prijateljico s 6. mesečnim fantkom in sta se malo igrala, potem pa oba postala zaspančkana in še malo v duetu jokala...user posted image

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 997
25.9.2008 13:28:03   
koala
nana user posted image user posted image user posted image  za nov avatar. Luškan je. Ja Alex zna tudi v trenutku zaspati, ko mu je.

Nisem vedela

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 998
25.9.2008 13:30:26   
limma

IZVIRNO SPOROČILO: majra

Saj se lahko midve s Triš delava, da nas ni in gremo skup do Vanekauser posted image

Bogi Vanek, noooo...user posted image kriva sem pa jazuser posted image , vaney, ne me preveč kregat, ker sem ga kristila za Loveforeveruser posted image Upam, da mi ne bo Vanek preveč zameril, ko se vidimouser posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 999
25.9.2008 13:33:02   
limma
Neža se zahvaljuje za čestitke user posted image

Tašča nas je povabila na kosilo user posted image , mami mi je pa za Nežo telečjo juhico skuhala user posted image

Jutri gremo na najbrž na Obalo, k prijateljici, ki ima 7,5 mesečnega fantička user posted image user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.