|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008
25.9.2008 7:35:34   
Anonimen
jutro punce...najprej hvala še enlrat vsem za vzpodbudne besede...štartam nekje čez deseto....strah me je ful,držite pesti,upam da bo kmalu konec te more,da lahko zaživimo kot družina brez neke sence nad nami...hvala vsem...javim ko pridem domov...upam da mali nebo imel neke reakcije...kmalu se beremo in tipkamo naprej....user posted image ...evo šeuser posted image  za vas...papa

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4826
25.9.2008 7:41:02   
aleksandra silvija
Taanikaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Mislim nate in držim pesti. Vse bo o.k., verjemi. Tudi tvoj mali zaklad bo dobro prestal cepljenje. Le pogumno.

Pa hitro se vrni in poročaj.

Vse dobro in hvala za jutranjo kavo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4827
25.9.2008 7:50:34   
l.daisy
jutroo..

taanikaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
javi se, koprideš nazaj...

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 4828
25.9.2008 8:03:41   
Kaja08
user posted image user posted image user posted image  taanikaa  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4829
25.9.2008 8:12:07   
Anonimen
oj spet jst...daisy najlepša hvala za pesmice,sem si jih naložila dol...punce zlate ste...zdej pa res grem dol in poročam kasneje..papa mamike moje in hvalauser posted image

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 4830
25.9.2008 8:25:45   
anaj22
tanika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mislm nate in na tvojga Žana tko k ostale punce, drži se

Zdej grem pa še mal za nazja prebrat, ste ful na čvekale. Pol pa šibam v službo neki uštimat user posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4831
25.9.2008 8:50:30   
*anamor*
Jutro
tanikaa -
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image boš vidla, da bo vse ok.
Mi smo pa danes spali do 3.30 in nato do 7.30. Zdaj pa si veselo vriskamo pa še kolca nas poleg.
Zunaj pa je takšno vreme, da ni za nikamor. Cel dan bomo morali biti očitno noter. Joj kako bo tečno.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 4832
25.9.2008 8:51:41   
*anamor*
Aja imamo nove slikice. Tako smo že veliki.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 4833
25.9.2008 9:04:23   
Anonimen
taanika srečnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *anamor*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4834
25.9.2008 9:15:58   
*lina**
I.daisy - hvala za pesmice, super siuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4835
25.9.2008 9:20:28   
*lina**
Zdej pa sploh ne bomo več klepetale, ker bomo skoz pesmice pele našim sončkom user posted image user posted image .

(odgovor članu *lina**)
Neposredna povezava do sporočila: 4836
25.9.2008 9:30:28   
alea01
jutrček mamičkeuser posted image

ne bi se rada hvalila, ker ne vem kako bo v naprej,ampak mi smo včeraj pojedli 850mL in danes že 2x po 150mLuser posted image user posted image user posted image . Go, go, go Izabelauser posted image user posted image

taanikaa- le pogumno. Me smo s tabouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Žan je pa itak takšen korenjak, da bo zanj cepljenje mala malica

romy- ste pa res že veliki in seveda tudi zelo fejstuser posted image user posted image user posted image   in kakšna frizurcauser posted image

< Sporočilo je popravil alea01 -- 25.9.2008 9:31:29 >

(odgovor članu *lina**)
Neposredna povezava do sporočila: 4837
25.9.2008 10:10:02   
tweetek
Dan mamice.... Mene ni blo že sto let gor, ker poskušam malo delat, pa kaj prebrat za diplomo in za RR ni časa... Ampak mislim na vas in vas vse prav lepo pozdravljam pa vaše sončke in sončice tudi. Ne pozabit name, pa bom spet čvekala ko bom dipl.user posted image ...

Pa še link do naših morskih dogodivščin: http://picasaweb.google.com/jure.thaler/Morje2008

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4838
25.9.2008 10:25:45   
aleksandra silvija
pojedli 850mL in danes že 2x po 150mL . Go, go, go Izabela
user posted image user posted image user posted image

Dan mamice.... Mene ni blo že sto let gor, ker poskušam malo delat, pa kaj prebrat za diplomo in za RR ni časa... Ampak mislim na vas in vas vse prav lepo pozdravljam pa vaše sončke in sončice tudi. Ne pozabit name, pa bom spet čvekala ko bom dipl.user posted image ...
user posted image user posted image user posted image
Ne bomo pozabile

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 4839
25.9.2008 10:40:42   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

ne bi se rada hvalila, ker ne vem kako bo v naprej,ampak mi smo včeraj pojedli 850mL in danes že 2x po 150mLuser posted image user posted image user posted image . Go, go, go Izabelauser posted image user posted image

JUPIIIIIII!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4840
25.9.2008 10:54:13   
lonapo
Živjo punce!!

Taanikaa-držim pesti in mislim nate. Dobro opravi in vse bo v naljepšem reduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tweetek-lepo pozdravljena in čimprej diplomiraj,da boš čvekala z nami.

No danes bom cel dan sama s tamalim,ta večji je v vrtcu, potem ga pride pa babi iskat in gresta na vlakec k najboljšemu sosedu in po čeveljčke za zimo.
Jest bom pa verjetno okna pucala, pa cunje likalauser posted image .
Danes smo spali od osmih pa do štirih,in potem še do sedmih-user posted image .
Zdelje ima pa lepotni spanecuser posted image

Alea - user posted image user posted image user posted image user posted image  (kolk pa Izabela kej kaka? Naš zdej 2 dni ni nič kakal-je bil mal zaprt in je tud ful mal pojedel- mogoče pa zato ni tolk jedla) Če ne gre ven-tud not ne more.user posted image

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 4841
25.9.2008 12:02:32   
Tina 28
Tanika user posted image user posted image user posted image user posted image

Twetwk....ko poš spet prišla...prinesi dobre noviceuser posted image ...pa ful si mi lušte po Piranu nardila, ko sem gledala vaše lepe slikceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 4842
25.9.2008 12:09:30   
alea01
lonapo- Izabela redno kaka 2krat na dan, včasih tudi trikrat, če papca ali pa ne

Tina28- hvala. Sem ti poslala ZSuser posted image

tweetek- user posted image user posted image user posted image  superca ste. Zelo lepe slikce, Janezek je pa tudi lepo rejenuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 4843
25.9.2008 12:43:40   
lonapo
Upam, da je s TAanikoo vse ok. Je že eno uro od punkcije,me zanima kolk časa bo mogla še na izvide čakat.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4844
25.9.2008 12:56:02   
Kaja08
jst tud skoz o taanikii razmišljam user posted image user posted image user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 4845
25.9.2008 12:56:36   
aleksandra silvija
jst tud skoz o taanikii razmišljam

Jaz tudiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 4846
25.9.2008 12:58:36   
*Mojca*
in jaz mislim na njo...izvide punkcije se ponavadi čaka par dni...vsaj v UKC

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

Neposredna povezava do sporočila: 4847
25.9.2008 13:10:06   
Anonimen
evo me!!! najprej hvala ker ste mislile na mene in ste držale pestke...kontrolo imam danes teden v četrtek,takrat bodo tudi izvidi in zvem ali je tumor maligen ali benigen..bolelo ni prehudo,je tko kraspala po tumorju s to iglo,je blo pa neprijetno...seveda me je s sms-si bodrila skoz naša Alea pa mi je blo tolk lažje,tko da se še enkrat zahvaljujem tebi aleauser posted image ...en del je za mano...skrbi ostajajo do četrtka...
Žan je dobil pikico mere potem napišem ker sem morala prej it na punkcijo in si nisem nekak zapomnila...dobil je prvo pikico,je jokcal,še zdaj sem ga komaj uspavala,je malo nemiren..pa rotarix cepivo je tud spil,baje je blo vredu...upam da nebo straskih učinkov...dozo mu pa morem povečati na 150ml namesto 120 ker je rekla zdravnica da to pa za njegovo kilažo absolutno premalo poje..

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4848
25.9.2008 13:12:36   
Anonimen
..pa GH je rekla kr naj počakam do 6.meseca,za pokušino mu kako stvar naj dam prej,pa še to če bi videla da npr tud 200ml nima več dosti pa da bi še on kr jedel...tko da bomo počakal z gosto hrano...itak sem misla že po lunicinem nasvetu...nič ni rekla zarda glavce da v katero stran bolj držiuser posted image ,se je popravil naš Žanuser posted image ...

sem pa zelo z veseljem prebrala da Izabela papca,upm da tko ostaneuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4849
25.9.2008 13:29:06   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

jst tud skoz o taanikii razmišljam

Jaz tudiuser posted image user posted image user posted image

no,še ena,ki misli nanjouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

Neposredna povezava do sporočila: 4850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?