![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 25.9.2008 10:44:22
|
|
|
|
Anonimen
|
SUPER če bo pupika... Mam občutek da se zadnje čase povečini samo fantki rojevajo...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 25.9.2008 10:46:18
|
|
|
|
ledenka
|
živa, potrudi se po moje mu ni jasno, kako nama je po 2 letih uspelo in zakaj ni že prej. ker je začel paniko že po par mesecih zganjat no, zdaj se smejim, takrat mi ni bilo niti malo smešno in potem prvi postopek, ki je bil neuspešen, pa da zanosim ravno v pripravah na 2. postopek je tudi izjemno naključje
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 25.9.2008 10:51:07
|
|
|
|
Anonimen
|
To ni naključje... Jaz v njih ne vrjamem... Namen je bil tak, samo vedeli nismo hitim hitim hitim hitim k 3 zvezdicam trojke sem vedno mela najrajši
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 25.9.2008 10:52:47
|
|
|
|
ledenka
|
še malo malo, pa boš tam
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 25.9.2008 10:54:53
|
|
|
|
Anonimen
|
heheheheheheh šibam šibam šibam dejte no malo navijat zame Mam nov hobi
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 25.9.2008 11:08:26
|
|
|
|
pikicao.
|
hej ho hej ho me pridne borke smooooooo a sm lepo zapela ziv zav moje mackice evo mene spet razganja.. sploh ne vem kaj je to.. seka na polno .. spet bi objemcke delila ziva ja navijam za 3 zvezdice go ziva, go ziva, go ziva (predstavlji se me k se z boki migam)..d bo original ostale tud hellooooooo ... kaj bo dobrga?? naj nobene od vas ne obisce in da ste vse nosecke.. da bo evolucija pol pa bomo slavne k bodo o nas porocal
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 25.9.2008 11:13:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Pikicao.... Dejva midve seznam sestavit za tiste ki bodo plave prejemale Kaj praviš?? Končno nekdo ki je prišel navijat za mojo trojkico Sem si te predstavljala ampak sem skor s stola padla, ker sem si preveč v živo predstavljala
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 25.9.2008 11:13:47
|
|
|
|
pikicao.
|
ajsi tile tvoji policajcki se pa kr skrivajo ;) zmer kadar jih hocem najti jih ni.. hmm.. kam si jih skrila.. bod mal radodarna
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 25.9.2008 11:14:06
|
|
|
|
Anonimen
|
nobene nikjer.... Sami se bova morali truditi, da tema ostane na vrhu seznamov
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 25.9.2008 11:15:16
|
|
|
|
pikicao.
|
ja ce pa densam tuki k mal zmesana.. ves kaj si pa zdle pojem: enerđi aj fil sač enerđiiii
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 25.9.2008 11:16:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Nuška derenda je ZAKON Jaz tudi pojem s tabo... Dejva zbudit tele borkice klele.... tole ni pa več nič
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 25.9.2008 11:18:37
|
|
|
|
ledenka
|
lahko se spravita na une, ki so včeraj seksale in hočejo vedet danes, a so noseče jem mini malco, jabolko. da zdržim do kosila, ki bo čez kako uro mi je sodelavka ponudla ene napolitanke... da ne bo pomote, v normalnem stanju jih ne bi bilo več
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 25.9.2008 11:18:42
|
|
|
|
pikicao.
|
kaj pa bove zapele?ti kr predlagi sem za vsak stos
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 25.9.2008 11:22:54
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka lahko se spravita na une, ki so včeraj seksale in hočejo vedet danes, a so noseče jem mini malco, jabolko. da zdržim do kosila, ki bo čez kako uro mi je sodelavka ponudla ene napolitanke... da ne bo pomote, v normalnem stanju jih ne bi bilo več ktere pa so to.. mam en fajn test kako bodo ugotovile : ce majo dlan vecjo kot obraz pol so, drugace pa morjo se delat na tem .. na njim sem ze odgovorila kar se pa tebe ajsi tice pa mas res ti eno zdravo pikico... osvescena je pa se za mamico skrbi d bo samo se zdrave stvari jedla (sej bi ti napisala d na skrivaj kaj popaci.. sam k je skoz prisotna) zdravo zivljenje ti ne uide
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 25.9.2008 11:28:21
|
|
|
|
ledenka
|
mislim, že 3 tedne imam eno malo škatlico čokoladnih bonbonov doma... pa se mi sploh ne luštajo pojedla sem jih menda ene 5 moj pa tudi ni čokoladni tip. pa pikica hoče samo polnozrnat kruh in zdrave namaze sir sicer dovoli, ampak najraje bi kak ovčji ali kozji, moram to na trgu kupit v soboto (seveda iz pasteriziranega mleka )
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 25.9.2008 11:36:31
|
|
|
|
Tina1
|
Hvala Biba. Po pravici sem borka že cca 12let, sam vedno sem upala, da bo šlo brez postopkov, ampak njet ne gre. Po eni strani sem vesela, da se bo začelo, po drugi strani pa mi že živčki nagajajo. Ampak za vse potrpim in še več. Kako je pa pri tebi? IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~ Hej tina dobrodošla..upam da boš prava borka v postopku, in bo to tvoj zadnji
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 25.9.2008 11:44:13
|
|
|
|
ledenka
|
Tina, kje pa si v postopku? pa poglej malce gor na temo IVF/ICSI, če boš imela kakšno vprašanje, ti lahko punce tam pomagajo držim pesti, da ti uspe!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 25.9.2008 11:49:11
|
|
|
|
pikicao.
|
u tina 12 let... pol pa zate tuuuuuuddd fuul navijam da ti porata ta mesec
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 25.9.2008 11:50:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Nisem nobene prave teme našla :( da bi lahko komu pak pametnega sporočila. Ne spomnim se nobene "taprave" da bi jo lahko zapeli... Daj ti kak predlog
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 25.9.2008 11:51:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Tina1... veš ko se pupe tukaj prijavijo ponavadi zanosijo pred postopkom poglej si našo Ajsi
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 25.9.2008 11:57:41
|
|
|
|
Tina1
|
Hvala vam V postopku sem v Ljubljani. Ja punce men je teh 12let šlo tko hitr da u bistvu šele ko sem se zavedala da je tok let za nama sem si rekla ej punca pejdi na postopek, ker če ne te bojo leta prehitela . Ni kej, sem že ker veteranka v letih poskušanja in čakanja na . Tale moja mensta se me drži k klop. Prav za vedno skupaj , ampak mislm da si zasluž dolge počitnice, če že ne zarad druzga zarad zvestobe. Ma vidm da se mente za kafe. Jz bi šla tud na kavico,pijačko al pa sam čvek. lp
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 25.9.2008 11:57:41
|
|
|
|
aqua77
|
Ojla, jaz sem dobila izvide iz biopsije. So ful slabi, tako da grem najverjetneje v sredo na konizacijo, so rekli čim prej, da ne smem ni čakat. Me en mesec ne bo v službo - bolniška, ker je kar obsežna stvar. V ponedeljek grem na posvet k moji G da mi razloži cel postopek....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 25.9.2008 12:04:49
|
|
|
|
pikicao.
|
aqua to das skozi pol bo pa boljs, misli na pozitivne stvari... rade te mamo pa stojimo ti ob strani
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 25.9.2008 12:06:54
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. aqua to das skozi pol bo pa boljs, misli na pozitivne stvari... rade te mamo pa stojimo ti ob strani hvala... vsaj za pol leta bomo morali dat plan dojenček na stranski tir, tako da nekje maja začnemo spet na tem področju.... bom pa še vedno tukaj med vami, ker ste tako fajn punce....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 25.9.2008 12:10:17
|
|
|
|
ledenka
|
aquica moja draga držim pesti, da ti to urihtajo tako, kot je treba. in da boš čim prej ok, da boš lahko šla v nove boje.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.