![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.9.2008 15:43:45
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. ja gremo na spoznavno pjacko ;) predlagajte tuki gor datum, seznamček pa že mamo...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.9.2008 15:44:51
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. mi te mamo radi ce si 500kg ali 50kg ti pa si zlato dete!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.9.2008 15:49:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Se 100% strinjam s tem da te mamo rade kakršna koli že si... Sicer be mene že zdavnaj izobčile Jaz predlagam 30.10.2008! Ko se bodo trgatve zaključile in se boste lahkos treeznile
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.9.2008 15:55:07
|
|
|
|
pikicao.
|
o ziva.. zakaj pa ne kr na trgatvi
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.9.2008 15:59:20
|
|
|
|
Anonimen
|
tut lahko... A ma kera tok velike gorice???
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.9.2008 16:15:13
|
|
|
|
Fargesia
|
živa, zakaj sem se ti zasmilila?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.9.2008 16:19:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Ker si tko "uletela" pa nikjer nobenega ni bilo...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.9.2008 19:33:50
|
|
|
|
jazzz27
|
Argojuhica....ČESTITKE!!!!!! No pa je še ena naša izgubljena borkica prišla povedat lepo novičko!!! Gigi....danes naj bi moja prišla, pa je ni! Mah saj vem, ravno med vikendom bom morala k Rešu....pa mi pove kako špikat!!! Mah sem jezna....naj že pride!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.9.2008 19:54:50
|
|
|
|
miska73
|
O jazzi, kakšen program špikanja pa so ti predpisali? Jst začnem kak teden za tabo s špikami.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.9.2008 20:04:21
|
|
|
|
ledenka
|
jazzzzi, kaj pa če... no, držim pesti - da če se misli vlit, naj se vlije jutri. drugače pa naj kar lepo noter ostane!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.9.2008 20:18:12
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Argojuhica....ČESTITKE!!!!!! No pa je še ena naša izgubljena borkica prišla povedat lepo novičko!!! Gigi....danes naj bi moja prišla, pa je ni! Mah saj vem, ravno med vikendom bom morala k Rešu....pa mi pove kako špikat!!! Mah sem jezna....naj že pride! opa jazzzi... sicer pa bi tud moja danes mogla bit tuki, pa je ni...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.9.2008 20:48:52
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 opa jazzzi... sicer pa bi tud moja danes mogla bit tuki, pa je ni... hmmmmm... držim pesti tudi tebi, Aquica moja
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 25.9.2008 7:30:27
|
|
|
|
gigi1
|
Dobro jutro pupe Evo kavica Taka, da vam brke nariše in se boste smejale še ves dan Lep dan in naj bo danes še vesel povrhu.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 25.9.2008 7:32:26
|
|
|
|
gigi1
|
Aqua, Jazzika stiskam pestke, da bo tale zamuda pokazala nekaj lepega
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 25.9.2008 7:56:40
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz tudi obema stiskam pestke, da je SPLOH ne bo
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 25.9.2008 8:43:25
|
|
|
|
aqua77
|
morgen vsem skupaj!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 25.9.2008 9:03:40
|
|
|
|
Anonimen
|
oooooo morgen naša Aquica!!! Sem vesela da ne bom več samevala... Kako pa tvoja tetka? Te je obiskala?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 25.9.2008 9:05:42
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 oooooo morgen naša Aquica!!! Sem vesela da ne bom več samevala... Kako pa tvoja tetka? Te je obiskala? ne še... je ni.. ampak ta mesec po moje nimam šams, glede na vse, kar se je dogajalo....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 25.9.2008 9:06:47
|
|
|
|
aqua77
|
zdaj moram biti bolj pridna in skoz dežurat na RR-ju, ker sem mela dva tedna pavze, pa je treba nadoknadit čvekanje....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 25.9.2008 9:14:17
|
|
|
|
Anonimen
|
ja res ja.... Ti kar bodi pridna...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 25.9.2008 9:16:49
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz moram tudi bit... Še malo pa bom dobila 3 zvezdico......
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 25.9.2008 9:34:40
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 jaz moram tudi bit... Še malo pa bom dobila 3 zvezdico...... jaz pa še mal pa peto!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 25.9.2008 9:54:39
|
|
|
|
Anonimen
|
wow... Ti si pravi profi zame Joj kje je še to... No ampak že 3 zvezdice so uspeh... Včasih sem mislila da sploh nikoli ne pridem do sem Čist ste me zastrupile borke
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 25.9.2008 10:24:48
|
|
|
|
ledenka
|
jutro! žiži, super kavica kako grejo špike? jazzzika, se je M prikazala, da greš korak naprej? aquica, ko najmanj pričakuješ... (moj še zdaj ne verjame čisto, po moje res dvomi, a je njegov ) živa, čvekica, morda pa že danes padejo 3 zvezdice midve sva ok, moje dete je zahtevno slabosti sicer trajajo, ampak sem hvaležna, da zaenkrat ne bruham. in jutri grem pogledat mojo malo na UZ, komaj čakam (pa malce živčna sem tudi, priznam ). samo ne vem, zakaj sem tako prepričana, da je punčka morda zato, ker je pri nas in pri mojem v družini starejša punca, pri mojem bratu in njegovi sestri pa tudi? no, bomo videli (pa ful roza zadevc od nečakinje dobim ). vesela bom pa itak fantka ali punčke
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 25.9.2008 10:43:32
|
|
|
|
Anonimen
|
no ja no... dvomi verjetno glih ne ampak jasno mu pa lahko še ni... Pelji ga s sabo da bo slišal srček in bo dojel Morda pa res že danes napredujem???
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki3D/4D ultrazvočni pregled obrazaKaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.