lili8
|
Živjo! Vidim, da vas je veliko bolnih , zato za čimprejšnjo ozdravitev. Ja, je ravno en tak prehoden čas, pa še tako na hitro se je shladilo, da naši hitro kaj fašejo. Mi smo zaenkrat v redu (raje potrkam). Pri nas imamo tudi vsak večer isto rutino: ob 19-ih tuširanje, potem flaša in spanje, ampak celonočnega spanca vseeno ni . pikica* naša zaspi v svoji postelji pa je vseeno panika, ko se zbudi. Danes se je ene 5x zbudila, in sem jo potem dala v najino posteljo, pol se je pa hotla igrat, in to ob 3-eh zjutraj , tako da sem jo potem nazaj v njeno posteljo nesla. Diduska naša tudi spi na trebuhu. V posteljo jo položim na hrbet, ampak je takoj okoli zasukana, tako kot mami . Zakaj pa spanje na trebuhu ni v redu? Hokejistka jaz sem tanko bombažno kapico kupila v H&M-u. Mislim, da je bila okoli 4€. Mi imamo pa jutri zobozdravstevni pregled, in to že ob 8-ih zjutraj. Lahko bi malo kasneje dali, ker je takrat še kar precej hladno, pa še dež bo. Jaz sem pa opazila, da ima Zala nekam suho kožo po telesu. Ne vem, najbrž zaradi vremena, ker z milom jo največ dvakrat na teden tuširam. Sem jo včeraj z riboderminom namazala. A ve vaše s čim mažete po kopanju? Pomivanje tal: najbolje bi bilo vsak dan, ampak mi ne znese (beri, se mi ne ljubi ). Sesam zadnje čase kar vsak dan, ali vsak drugi dan, pomivam pa kakor kdaj, včasih dva dni zapored, včasih pa 1x na teden. No, zdaj pa šibam, se je Zala zbudila. Fajn bodite!
|