želva
|
IZVIRNO SPOROČILO: trdozimc IZVIRNO SPOROČILO: pikica* IZVIRNO SPOROČILO: botrca Naš postopek uspavanja oz. spravljanja spat: Nikoli ne zaspi pred 21:30 tak da vidite da niste edine (ne vem katera je rekla, da ji ne zaspi pred 22:00) dam mu mleko na flašo, nato se previjeva in po potrebi ga kopam nikakor ne vsak večer, v pižamo in spalno vrečo nato pa dudo v usta malo ga pustim da rogovili po postelji da se še malo utrudi mogoče kakih 10-15 minut, nato pa sledi uspavanje, ali ga božam po laseh ali pa ga tapkam po ritki. Punce, pa se vam to res da ? Mislim te fore z božanjem, tapkanjem po ritki itd. Kako pa zadevo speljete, ko vam da kdo drug otroka spat? Jaz si res ne znam predstavljat takega postopka uspavanja pri dveh otrocih. Al bi se samo uspaval, z možem bi se pa samo na vratih srečala, ker za kaj drugega itak ne bi bilo časa . Zdaj pa res ne vem, a sem slaba mama, ker otroka zvečer nahranim, spravim v pižamo (no, večerni ritual je ponavadi v moževi domeni), potem pa pošibam v posteljo (s flašo mleka), prižgem zvezdico, zaprem vrata in grem? Ampak zvečer res rabim malo miru in mi tistih par uric brez otrok pomeni ogromno v smislu filanja baterij. Dobre ste, da imate toliko energije. Ja, sva že dve slabi mami! Si me prehitela. Tri , jaz tud ne uspavam, ja kam bi pa prišli,nikamor. Delam, tako kot Trdozimc, dudo, čaj in ven iz sobe, Za zaspat mi nimamo problemov, ker tako počnemo že od vedno. Imamo probleme z nočnim zbujanjem, ampak tokrat mislim da so ušesa. Mi ne pusti nič šlatat enega in jokca zravn, Greva danes k dr. pa še jaz k Ginekologu, dogaja. Sva bile že včeraj pri zdravniku, pa ni nič videla,ker je imela preveč masla na bobniču, sva dobile kapljice, da se maslo stopi, pa danes pokazat. Glede pucanja, sesamo zdaj že kar vsak dan-ker mi drugače poje vsako minimalno smetko. Pomivam na 2 dni, zaradi psa, pa še zidamo in se umazanija kar nosi sem in tja. Da bi bila pa posebej pozorna, kje malo odložim zunaj Ah, naša šiba po travi, pesku, po zdravstvenem domu po tleh, pa kaj naj jo zvežem. Tud v vrcu se igra z njihovimi igračami in se lupčka po ogledalu, ki so ga prej že drugi slinili. Mi je pa smešno, kako se čisščenje pri nas stopnjuje.Ko sva bila sama, sva sesala 1 krat na teden, ravno tako pomivala. Sva dobila psa in smo začel sesat vsak drugi dan, pomivat 2krat na teden. Odkar se MAnca plazi pa že veste Kahlica kje pa, bo še čaz za to. Mi je pa smešn vidit take male na kahlici Lana, naj bo dan brez vročine.