![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.9.2008 14:51:52
|
|
|
|
Anonimen
|
fargi.... Po moje bi tudi zelooooo uživali... Vsaj jaz vem da bi nekaj let nazaj A kaj a mamo same učiteljice tukaj? NO ok.... Ti je oproščeno... Si se mi pa kar malo zasmilila danes, ko sem brala prispevke za nazaj ti pošiljam da se boš bolje počutila Ostale čvekalke, ki pa niste učiteljice pa nimate opravičila, da se nebi vsaj enkrat dnevno oglasile vam bom začela "plave" pisat če vas ne bo PROV VSEM Kera je z mano??
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.9.2008 15:00:05
|
|
|
|
pikicao.
|
jz jz jz ;) jz sm naaajjjbboolljj pridna se vsak dan javim ;)
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.9.2008 15:02:55
|
|
|
|
aqua77
|
Dober dan čvekice moje drage!! Kako ste kaj?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.9.2008 15:06:14
|
|
|
|
pikicao.
|
aqua kako si?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.9.2008 15:17:14
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. aqua kako si? fajn!!!! pa ti???
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.9.2008 15:19:48
|
|
|
|
gigi1
|
Oj Aquica kako si? Maš kakšne dobre novičke? Helou Pikicao
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.9.2008 15:21:40
|
|
|
|
pikicao.
|
jz sm tuuud fajn mi iz dneva v dan bolj mede zivjo gigi..
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.9.2008 15:22:41
|
|
|
|
aqua77
|
Novičk ni nobenih novih... Sam moje borke sem pa pogrešala kot pri norcih.....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.9.2008 15:25:55
|
|
|
|
gigi1
|
Me pa tebe Pikicao sem čist fino. Sam mi tele špike mejhn na lakoto sekajo
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 24.9.2008 15:26:06 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.9.2008 15:26:32
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Me pa tebe Pikicao sem čist fino. Sam mi tele špike mejhn na lakoto sekajo ti kar papaj, če ti paše....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.9.2008 15:27:16
|
|
|
|
gigi1
|
Ups,... sej me nisi vprašala . Mene mede, kaj tebe
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.9.2008 15:30:16
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Ups,... sej me nisi vprašala . Mene mede, kaj tebe ni panike, vse ki so navzoče sem vprašala....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.9.2008 15:30:26
|
|
|
|
pikicao.
|
aqua kok lepo sam je res super k tkole cvekamo pa se podpiramo druga drugo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.9.2008 15:31:35
|
|
|
|
pikicao.
|
gigi ti kr jej... ne smes stradat
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.9.2008 15:32:35
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. aqua kok lepo sam je res super k tkole cvekamo pa se podpiramo druga drugo piki, kakšno je kaj stanje pri vaši hiši, nisem na tekočem preveč, dej mi osveži spomin... sej veš bjonde.... žižek, pa ti???? Kakšno je borbeno stanje???
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.9.2008 15:33:27
|
|
|
|
pikicao.
|
tok mam prevec ljubezni d bi kr vse objemala
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.9.2008 15:34:49
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. tok mam prevec ljubezni d bi kr vse objemala no, to pa zate res ni nič novega.... sej si zmerom taka.....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.9.2008 15:36:49
|
|
|
|
Anonimen
|
ja res je super da se tkole spodbujamo vse skupi.... Kaj pa kazen za tiste čvekalke, ki bodo preveč plavih nabrale? Predlagam KAVICO za vse borke Aquica lepo te je brat... Si res dobre volje šlišat
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.9.2008 15:38:06
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 ja res je super da se tkole spodbujamo vse skupi.... Kaj pa kazen za tiste čvekalke, ki bodo preveč plavih nabrale? Predlagam KAVICO za vse borke Aquica lepo te je brat... Si res dobre volje šlišat sam da sem spet z vami, pa sem kot nova!!!! res sem vas misala....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.9.2008 15:39:11
|
|
|
|
pikicao.
|
aqua moja.. pr ns zdle se 2 dni pa naj bi sla O mim bla pr G in je rekla d mam mal ovulacije, sam mi je vseen dala Klomifen.. tko d naslednjo rundo mam klomifen.. pa se ji morm pridit pokazat ce mam kej vec ovulacije bomo vidl.. moj gre 6. v tujino tko d ma d je doma do 20. k mormo s klomifenom.. hihihi pol ce pa spet nou nc me bo dala pa ze pocas na preiskave k je rekla d mi po 1 letu pripada (zdej pa tece ze 11 mesec) tko d prej vem zakaj se ne prime prej bomo skusal ta problemcek rest pa ti aqua.. se hujsas?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.9.2008 15:39:39
|
|
|
|
aqua77
|
Punce, mormo končno določit datum, da gremo skupaj na pijačo, pir, čaj, karkoli (tortico ) nekam.... Se menimo že celo večnost, pa nič od nas....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.9.2008 15:41:12
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. aqua moja.. pr ns zdle se 2 dni pa naj bi sla O mim bla pr G in je rekla d mam mal ovulacije, sam mi je vseen dala Klomifen.. tko d naslednjo rundo mam klomifen.. pa se ji morm pridit pokazat ce mam kej vec ovulacije bomo vidl.. moj gre 6. v tujino tko d ma d je doma do 20. k mormo s klomifenom.. hihihi pol ce pa spet nou nc me bo dala pa ze pocas na preiskave k je rekla d mi po 1 letu pripada (zdej pa tece ze 11 mesec) tko d prej vem zakaj se ne prime prej bomo skusal ta problemcek rest pa ti aqua.. se hujsas? ti tole pa je vprašanje.... sem, do predvčerajšnim, zdejle pa že dva dni nekaj grešim....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.9.2008 15:42:14
|
|
|
|
pikicao.
|
ja gremo na spoznavno pjacko ;)
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.9.2008 15:43:00
|
|
|
|
aqua77
|
Lubice moje, jaz grem počasi domov, ker sem urujena... Si pišemo kasneje.... Rada vas mam!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.9.2008 15:43:40
|
|
|
|
pikicao.
|
mi te mamo radi ce si 500kg ali 50kg
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.