Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 23.9.2008 15:49:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Blago tebi. "Odakle si sele, devojano mlada...". Kad već nije nebitno.
< Sporočilo je popravil Bakfark -- 23.9.2008 15:50:03 >
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 23.9.2008 16:16:37
|
|
|
|
Rožica I
|
"Odakle si sele, devojano mlada...". IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Blago tebi. "Odakle si sele, devojano mlada...". Kad već nije nebitno. ---------------------- ".......Iz Srbije, brale, Kruševca grada ..." P.S.: A odakle, si ti brale, stvarno?
< Sporočilo je popravil Rožica I -- 23.9.2008 16:17:48 >
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 23.9.2008 16:29:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Jelićence tesno, košuljica tanka, zar ne vidiš brale, da sam Srbijanka.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 23.9.2008 16:38:49
|
|
|
|
Rožica I
|
Sem se priklopla na Đoletov D- mol.... A u stvari neću, da jim brljam po temi...
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 23.9.2008 18:37:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Šta se toliko palite vas dvije? Samo sam odgovorio Miseku na pitanje.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 23.9.2008 18:40:36
|
|
|
|
Shorty_
|
kako ste mi danas
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 23.9.2008 20:04:42
|
|
|
|
smrka
|
Ko bi pomislijio da je bakfakr`s bosanac... jaooooo... ima jedan radio online bosanski nonstop muzika mozda ce te interesovat http://coolbosniaradio.no-ip.org:6665/listen.pls
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 23.9.2008 20:12:27
|
|
|
|
Kalina
|
...odlazis, odlazis, rusis mi sve, u srcu mom je bolna praznina, odnosis srecu, odnosis sne, ostavi mi makar sinaaa...
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 24.9.2008 2:26:47
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Blago tebi. "Odakle si sele, devojano mlada...". Kad već nije nebitno. Bitna je samo tvoja sposobnost određivanja oklen je netko po pisanoj riječi Inače je bolje pitati odakle nijesam
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 24.9.2008 2:27:44
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Šta se toliko palite vas dvije? Samo sam odgovorio Miseku na pitanje. Ma pusti curke, prave se da ne vide da se simpatisemo, pa se turaju posvuda
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 24.9.2008 2:38:24
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: shorty kako ste mi danas Pjesnicki brale ! I evo samo za tebe : "Otisla si jednog dana i odnela dva jorgana, sad se vracas s jedno cebe idi kuci ko te *ebe..." I sada nesto malo laganije (ala stiskavac iliti merebiti tugaljivka i opet samo za tebe): "Otisla si odnela si dete a ja sam suzama lepio tapete .... " Jel se ljudovi secate Minimaxa ? Ja se secam i price zbog koje je zaglavio u bajboku... Prica Minimax na TV Beograd: Setam ja, setase svi; krenem ja, kretose svi... odem na voz, odose svi; vozam se ja, vozaju se svi, navozah se ja, navozase se svi ( hm... dobro da je Minimax srbin, inace u slucaju hrvatskog vlaka, uzimajuci u obzir palatalizaciju gorenavedeno bi glasilo - navlacih se ja, navalacise se svi) i tako Minimax... dodjoh u zagreb, dodjose svi, odem u lisinski, odose svi, ....... sednem ja , sedose svi svi .... Ustadoh ja - ustase svi ! I zaglavi bajbok.
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 24.9.2008 5:46:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Inače, za one koji nisu sigurni... bajbok je mardelj.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 24.9.2008 7:08:25
|
|
|
|
Rožica I
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I A u stvari neću, da jim brljam po temi... --------------------------------- Miš ili pacov, šta li si već - dobro gledaj i čitaj...., ali i ovde u stvari možeš da se vadiš na slabiji vid zbog godina... P.s.: A što jest, malo smo i ljubomorne ...
< Sporočilo je popravil Rožica I -- 24.9.2008 7:10:43 >
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 24.9.2008 7:09:34
|
|
|
|
Kerensa*
|
Dosadni ste.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 24.9.2008 7:27:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Inače je Kerensa jedna od onih žena, koja će u slučaju kad joj mužić dozlogrdi (dakle ne radi se o pitanju "ako" nego vremena) sa velikim entuzijazmom da primjeni radikalne poteze razračunavanja sa pripadnicima južnobivšejugoslovenskih naroda, sve u skladu sa političkim programom i uvjerenjima svoje stranke. Daklem, vrijeme je da se polako krene u potragu za puškomitraljezom.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 24.9.2008 18:08:03
|
|
|
|
Anonimen
|
P.s.: A što jest, malo smo i ljubomorne Jeli?
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 24.9.2008 21:40:53
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I A u stvari neću, da jim brljam po temi... --------------------------------- Miš ili pacov, šta li si već - dobro gledaj i čitaj...., ali i ovde u stvari možeš da se vadiš na slabiji vid zbog godina... Katkad mis, katkad pacov, katkad pacovcina ali nikad eksperimentalni ! P.s.: A što jest, malo smo i ljubomorne ... U mojim najboljim godinama, bez obzira na vid, te su stvari kristalno jasne
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 25.9.2008 7:44:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Pomalo me izbedačila ova smrt, nije da sam tužan, nego mi se jednostavno čini da svi najbolji ljudi odu prvi. Ali nećemo o tome... Prva asociacija na ovaj razgovor između "ljubomornog" Cvjetića i Miseka, na koju sam se zapravo najprije nasmijao a onda se otrijeznio i shvatio pravu jačinu uticanja sedme umjetnosti na narod, je glas Mitra Mirića koji prati njegovo turbo ljuljanje lijevo-desno slično onome belih rada na travnjacima u kasno proljeće... Misek, od Mitra Mirića, za nas dvoje, u inat svim dušmanima: "Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine, mogu samo da nas mrze, oni što nas ne vole...!"
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 25.9.2008 9:03:38
|
|
|
|
Rožica I
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Pomalo me izbedačila ova smrt, nije da sam tužan, nego mi se jednostavno čini da svi najbolji ljudi odu prvi. ----------------------------- Ja sam uz tu vest prvo pomislila na Amy Winehouse... Ista štorija, tužni genialci, tako talentirani, a toliko neshvaćeni i suvišni... Laka joj zemlja...
< Sporočilo je popravil Rožica I -- 25.9.2008 9:10:42 >
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 25.9.2008 9:06:20
|
|
|
|
Rožica I
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek Katkad mis, katkad pacov, katkad pacovcina ali nikad eksperimentalni ! ---------------------- Dobro zate, Mišiću jedan ! U mojim najboljim godinama, bez obzira na vid, te su stvari kristalno jasne -------------------------- Pa šta ću sad, kad ste me odma progledali ...
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 25.9.2008 9:08:59
|
|
|
|
Rožica I
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Prva asociacija na ovaj razgovor između "ljubomornog" Cvjetića i Miseka, na koju sam se zapravo najprije nasmijao ... ---------------------------- http://www.youtube.com/watch?v=D1WTa28PgjI
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 25.9.2008 9:14:15
|
|
|
|
Rožica I
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark ...u inat svim dušmanima... ---------------------- Ne, sekiraj se, srce, sve ćemo da jih potamanimo ...
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 25.9.2008 9:17:27
|
|
|
|
Rožica I
|
A sad stvarno gibam iz ovog ćorsokaka ! P.S.: Uživajte na prvoj jesenjoj kiši...., ja svakako hoću....
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?