Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 20.9.2008 22:13:27
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark A ja se nadala, da imaš stila i da umeš da predosećaš. E ****, nisi jedini. Izgleda da ipak nisam tvoj tip. A i lako se zadovoljavaš ne nekim koji nisam ja, a to se meni baš i ne sviđa. Ja sam sama, tako da se ipak nisam sa nikim još zadovoljila.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 20.9.2008 22:15:28
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Ssevine ne odgovorih ti meni, kakva i gdje je ta muzika. U Boomerang ne može niko da me uvuče, pa čak ni ti. Boomerang ne postoji više a i nema veze. hvala kur.cu
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 20.9.2008 22:16:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa dobro, ako častiš piće, možda i vrijedi da se doleti. Ali opet, sa druge strane, ne vrijedi. Ne`am ja tu fizičku predispoziciju da bi mogao telepatski da te skeniram. Znaš li ti koliki je grad?
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 20.9.2008 22:16:46
|
|
|
|
ssevin
|
hvala kur.cu na udarcu.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 20.9.2008 22:30:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Marogica, ostala si mi dužna odgovor. Nemoj ja da ti dolazim na: Moja pizzeria Zrkovska 53, 2000 Maribor Tel: 02 471 16 95 (Pon-Pet: 10.30-22.00; Sobota: 12-22; Ned in prazniki: 12-20)
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 20.9.2008 22:31:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Samo mi javi koji termin ti najviše odgovara da mogu da ti se prilagodim.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 20.9.2008 22:33:08
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Marogica, ostala si mi dužna odgovor. Nemoj ja da ti dolazim na: Moja pizzeria Zrkovska 53, 2000 Maribor Tel: 02 471 16 95 (Pon-Pet: 10.30-22.00; Sobota: 12-22; Ned in prazniki: 12-20) jezusmarija, ..... na morsko pico, kot vedno?
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 20.9.2008 22:35:06
|
|
|
|
Anonimen
|
A šta ćemo sa onim "haremom"?
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 20.9.2008 22:40:39
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Pa dobro, ako častiš piće, možda i vrijedi da se doleti. Ali opet, sa druge strane, ne vrijedi. Ne`am ja tu fizičku predispoziciju da bi mogao telepatski da te skeniram. Znaš li ti koliki je grad? E pa mnogo mi je žao, sledeći molim. Šalim se, ajde laku noć. Bolje lezi u krevet.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 20.9.2008 22:44:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Šta vi mislite da li je Ssevin uspjela blagovremeno da se skocka ili se njezina štikla zakačila za sifon u toaletu, pa sad sva u suzama i panici doziva Boga ne bi li joj pomogao i izvinjava se za sve što jeste ili će tek da uradi, a posebno joj je žao za svo maltretiranje ljudi na ovom forumu zbog kojeg će tek da bude otjerana u pakao.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 20.9.2008 22:49:52
|
|
|
|
ssevin
|
Bez brige, sve je na svom mestu.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 20.9.2008 22:52:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin Bez brige, sve je na svom mestu. Ili će tek da bude... Pogotovo ako ti je uspjelo da se skockaš, kao što kažeš.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 20.9.2008 23:02:24
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha kako da kažem, ja sam vam 100% slovenka, pa mi srbo/hrvatski ne ide dobro, ali imam pitanje za vas. Nije to razlog da ti srpsko/hrvatski ne ide dobro. Vidi mene mashala Kad razgovarate medsobom, znate li, od kuda je ko? Pisana rec teze. Govor - vrlo verovatno. Ako pogledas ovaj thread, najupečatljivija je interakcija slovenackog, sto kvari izvorni izricaj, a ni leksicki fond nije bas nesto. Tako dolazi do zajeba, kao na pr. Bakfark se zajebao kad je pomislio, da sam iz Bosne Kod govora u samom akcentu, nacinu izgovaranja reci bilo bi dosta lakse ugotoviti, jedino je pitanje koliko se izvornog zadrzalo u govoru. Ako se bas bacis na posao, naravno da se moze ugotoviti ali nije bas da bode u okice
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 20.9.2008 23:06:04
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Mater mi je to nekako poznano...ta "harem"..... Bakfark Ako dozvoljavate milostiva da prevedem na "naski" : =Matere mi, to je nekako poznato.... taj "harem"..... = Uz duboki naklon se ispricavam na smetnji milostiva
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 20.9.2008 23:08:08
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark A ja se nadala, da imaš stila i da umeš da predosećaš. E ****, nisi jedini. Izgleda da ipak nisam tvoj tip. A i lako se zadovoljavaš ne nekim koji nisam ja, a to se meni baš i ne sviđa. Ja sam sama, tako da se ipak nisam sa nikim još zadovoljila. Moglo bi se reci, sve si prosce pojela
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.9.2008 9:48:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Tako dolazi do zajeba, kao na pr. Bakfark se zajebao kad je pomislio, da sam iz Bosne Uopšte nije došlo do zajeba. Zar sumnjaš u činjenicu da porijeklo mogu da prepoznam preko pisane riječi?
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.9.2008 10:03:48
|
|
|
|
Mijavček
|
Ne možeš, ako te namerno zaje... A inače, moje poreklo se lakše prepoznaje ako pišem, jer imam snažan slovenački naglasak, pa moji dole kažu, da moj srpski zvuči mnogo na "purgerski".
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 22.9.2008 7:38:33
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Tako dolazi do zajeba, kao na pr. Bakfark se zajebao kad je pomislio, da sam iz Bosne Uopšte nije došlo do zajeba. Zar sumnjaš u činjenicu da porijeklo mogu da prepoznam preko pisane riječi? I kakvo je moje porijeklo milostivi ? I jos pita dal sumnjam
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 22.9.2008 7:44:47
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mijavček Ne možeš, ako te namerno zaje... A inače, moje poreklo se lakše prepoznaje ako pišem, jer imam snažan slovenački naglasak, pa moji dole kažu, da moj srpski zvuči mnogo na "purgerski". IMO to nije samo zbog naglaska, vec zbog sintakse. Slovenacki i hrvatski imaju daleko slicniju sintaksu, nego slo i srpski. To je je problem kod velike vecine "dvojezicnih" govoraca u datoj kombinaciji, koji su rodjeni i odrasli u Slo. Slicna je fora kada hrvati tvrde da slovenci pricaju srpski zbog "e" umesto "ije", "je", a stos je samo u tome da je u slo normalniji refleks jata "e" nego "ije", "je" - mleko itn.
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 22.9.2008 8:42:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Pretpostavljam, gotovo siguran sam, da je Misek studirala (možda još studira) srpski i hrvaCki na filozofskom fakultetu u Ljubljani. Dovoljno je da mi kažeš "slovenački" mjesto "slovenski" pa da znam oklen si. Ali nebitno.
< Sporočilo je popravil Bakfark -- 22.9.2008 8:43:13 >
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 23.9.2008 0:12:19
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Pretpostavljam, gotovo siguran sam, da je Misek studirala (možda još studira) srpski i hrvaCki na filozofskom fakultetu u Ljubljani. Dovoljno je da mi kažeš "slovenački" mjesto "slovenski" pa da znam oklen si. Ali nebitno. Mesto studiranja nema nikakve veze s mojim poreklom. S obavezama dodiplomskog studija sam raskrstila davne xxxx (u Lj je jos bila univeza Edvarda Kardelja), ali nisam ja stara, ja sam samo jako jako brzo diplomirala i niti slucajno ne na FF-u u Ljubljani. Bakfark, gukni golube - oklen sam?
< Sporočilo je popravil Misek -- 23.9.2008 0:14:03 >
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 23.9.2008 6:19:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Ali nebitno.
< Sporočilo je popravil Bakfark -- 23.9.2008 6:20:16 >
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 23.9.2008 6:24:16
|
|
|
|
Anonimen
|
ali nisam ja stara, ja sam samo jako jako brzo diplomirala Nije neljudski tješiti se.
< Sporočilo je popravil Bakfark -- 23.9.2008 6:25:14 >
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 23.9.2008 10:29:28
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Ali nebitno. Bitno utoliko, da tvrdis, da nesto mozes, a onda to sto navodno mozes postane nebitno. U svakom slucaju odgovor si dao - posredno ali jednako valjano
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 23.9.2008 10:32:16
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark ali nisam ja stara, ja sam samo jako jako brzo diplomirala Nije neljudski tješiti se. Pucanj u prazno. Niti sam stara, niti se tesim. Jednostavno znam koliko mi je godina i s tim nemam nikakvih problema. Ne trcim oko kozmeticarki, ne sminkam se, ne ispravljam bore, ne ubrizgavam si botox... Jedan ono sto jesam i znam, da sma takva najbolja, a moje godine su za mene ( i one koje volim) uvek najbolje godine. Blago meni.
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?