|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del
24.9.2008 8:13:31   
ajtak
evo mene se enkrat, sem dala cote v susilca, tamalga zrihtala in hop v stajico, pomila po tleh...
zdej morm pa kolegico poklicat ce bo mela danes cas... sam se bojim, da ji moz ne bo pustil user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
24.9.2008 8:15:06   
barika
jutro!
Punce, od Ajtak tašča je res fajn baba za čvek jauser posted image  (jo poznam dlje, kot ajtak).

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
24.9.2008 8:40:27   
tabi
Ajtak pridnauser posted image kaj pa ma kolegica enga deca,a je mogoče to moja sestrauser posted image user posted image user posted image ma lih enga tacga cepca.

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
24.9.2008 9:13:29   
mklks
dobro jutro!

najprej čestitke bariki za diplomouser posted image user posted image user posted image ...sem ful vesela zate:)

skuba...so mi ful všeč tile čeveljčki od lane...sem glih neki podobnega iskala za emo, ker jst mam samo ene ful trde in masivne od cicibana pa si jih sploh ne upam obut, ker se mi že zdej smili nogica, pa še sploh ne hodi...

fajn se mejte danes na srečanju....zdej sem pa edina dolenjka tlele gor....kje se pa kej nicolina potika da je ni nič slišat??

ajdi, grem kosilo kuhat...letimo popoldne še na eno trgatevuser posted image

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
24.9.2008 9:16:32   
sonchek
jutro..
evo mi mamo že celo jutro vaje kako zaspat...se mi je že pred eno uro zdela zaspana kot ne vem kaj..zapala je pa šele zdele...no ja...očitno tud mamice ne vemo več vse najboljš...user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Jolly, Sonchek hvala za komentarje za škorenjčke. Sta me pomirili. Kaj pa vem zakaj sem bla v dvomih. V smislu če jih sploh rabi glede na to da še ne hodi.

hahahaha kakšen dvom...valda da jih rabi...in to NUJNO user posted image user posted image user posted image ...sploh ker so tok lepi user posted image user posted image user posted image

tintin...seveda bomo držale pestiuser posted image user posted image

Scuba...tudi naša je imela obdobje (na morju) ko sem jo zjutraj pustila z mojim in šla sam na wc...je bil tak jok, da je joj...
...zdej je že dost boljš..je pa res da je bilo to sam zjutri, pa sam par sekund...dokler me je videla...pol je blo takoj dobr...

zdej grem pa mal pospravt user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
24.9.2008 10:10:23   
BrinaS
Dan,

Barika user posted image user posted image user posted image  bravo punca, drug mesec pa plusekuser posted image , ne?

Ajtak, user posted image  za  taščo, tudi moja je zlata.

Scubadiver, ce si se ti dobro pocutila v vrtcu, verjemi da bo tudi Lani fajnuser posted image
Pa super skorenjci. Jaz sem pa gledala ene visoke gleznarje, ki so bili tudi tako prozni v podplatu, tako da bodo tudi pri nas prvi geoxuser posted image

Sonchek, z Maksom sem bila pri eni zobozdravnici, tako da bom verjetno sedaj oba peljala k tvojemu, je baje boljsi. Ma nocem, da se mu zobozdravnik zameri.

Punce uzivajte na srecanju za

vse smrkce in smrkete pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
24.9.2008 11:25:24   
ajtak
No kolegica ma odobren izhod in jaz grem danes v kinooooooo, a mi je kera fous k grem ze drugic v tem tednu ven user posted image .

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
24.9.2008 11:37:46   
mama11
Bravo Ajtak! Nič fouš. Sem bila včeraj z mojim v kinu (a sem že kdaj povedala, da imam zlato taščo), sva hotela gledat Mamma Mia, ampak ni uspelo, ker je pupa rabila malo dlje za zaspat, igra pa ob 21h ali 22h, pa nama je (oz. je njemu) med tednom prepozno po polnoči domov hodit. Sva potem gledala eno lahko komedijo Roker, pa tudi OK. Sem pa za M.M. slišala, da je ful v redu.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
24.9.2008 12:20:06   
Dajica
IZVIRNO SPOROČILO: Ilije

ojla punce...
...mene kr groza stisne, ko preberem besedo SLUŽBA, zato prosim čim manj o temuser posted image

Se strinjam!

Barikaaaaaaa cestitkeeeeeeeee!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
24.9.2008 12:39:55   
ajtak
Punce pocasi se blizajo rojstni dnevi nasih malckov... boste kaj praznovali? Kako, kje, koliko povabljenih?

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
24.9.2008 13:09:46   
mklks
ajtak...user posted image user posted image ti si kar privošči puncauser posted image user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
24.9.2008 13:10:58   
mklks
aja...rojstni dan pa itak da bomo praznovali...verjetno bolj v krogu domačih, dedkov, babic, bratrancev, sestričen....zdej se je ta moj krog že povečaluser posted image user posted image user posted image

kaj pa vabila....a jih bo katera delala??

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
24.9.2008 14:04:02   
manca
IZVIRNO SPOROČILO: mklks

aja...rojstni dan pa itak da bomo praznovali...verjetno bolj v krogu domačih, dedkov, babic, bratrancev, sestričen....zdej se je ta moj krog že povečaluser posted image user posted image user posted image

kaj pa vabila....a jih bo katera delala??

Ja, rojstni dan bomo praznovali, samo en teden kasneje kot ga ima...se mi je namreč mami uštulila ravno v njen datum, saj bo praznovala takrat okroglih 50. let (čeprav noče priznat da je toliko starauser posted image ). Bomo pa povabili tasta ter taščo, moji sestrici, moji dve teti+dva strica + njihovi 4 otroci, prababico, sestro od mojega z možem + dvema mulcema in 5 sosedov. To naj bi bilo touser posted image

Vabila bomo pa delaliuser posted image

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
24.9.2008 14:06:05   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

Punce pocasi se blizajo rojstni dnevi nasih malckov... boste kaj praznovali? Kako, kje, koliko povabljenih?

Seveda bomo, jaz že dva meseca vmislim načrtujem takšnole zabavo:
- Oktobra (ko ima rd Iris)bo zabava za male prijatelje(8-10 otrok). Zabava bo tematska (Rdeča kapica). Malčki se bodo zabavali ob animatorki (upam, da jo uspem dobit), mamice pa bomo kofetkale.
- Drugo tortico pa bomo imeli novembra, in sicer bo za vse domače (babi, dedi, ene par stricev in mogoče še kakšna teta).

Vabila bom naredila samo za zabavo malčkov, verjetno nekaj z motivom Rdeče kapice, mogoče bova z Iris delale mozaik Rdeče kapice iz koruze, fižola, bučnic ipd.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
24.9.2008 14:10:16   
manca

IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

Seveda bomo, jaz že dva meseca vmislim načrtujem takšnole zabavo:
- Oktobra (ko ima rd Iris)bo zabava za male prijatelje(8-10 otrok). Zabava bo tematska (Rdeča kapica). Malčki se bodo zabavali ob animatorki (upam, da jo uspem dobit), mamice pa bomo kofetkale.
- Drugo tortico pa bomo imeli novembra, in sicer bo za vse domače (babi, dedi, ene par stricev in mogoče še kakšna teta).

Vabila bom naredila samo za zabavo malčkov, verjetno nekaj z motivom Rdeče kapice, mogoče bova z Iris delale mozaik Rdeče kapice iz koruze, fižola, bučnic ipd.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
Super si se tole spomnila

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
24.9.2008 14:32:20   
ajtak
Ja sej te tematske variante so super sam to je za starejse, tko k je Iris, za nase cmrlje to se ne pride v postev...
Mi bomo imeli verjetno v eni dvorani cca 7 malckov 1-18m in dva 5letnika. Bomo kr not nastimal kak tobogan pa grad za napihnit da bo vsaj kako urco mal mir... To je to k ne mormo met piknika, pa gugalnic, pa bazena...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
24.9.2008 15:15:36   
Dajica
Ajtak-nam pa tretji zobek raste, zg. levouser posted image user posted image user posted image Po 4 mesecih pavze spet zobki na udaru. Dodas v seznamcek? Tnx!

< Sporočilo je popravil Dajica -- 24.9.2008 15:21:22 >

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
24.9.2008 15:36:32   
alex28
IZVIRNO SPOROČILO: Dajica

ojla punce...
...mene kr groza stisne, ko preberem besedo SLUŽBA, zato prosim čim manj o temuser posted image

Se strinjam!

tud jz se strinjam s tem, me tud zmrazi ko je treba o tem razmišljat,.. user posted image user posted image  (da ne bo pomote,.. fajn da je, ampak se mi zdi da bom pri S vse zamudila,.. bomo že nekako, kajne

AJtak: Super je blo na kavi!! Mal sprehoda, pa še luštn je blo user posted image user posted image  Hvala za družbo,.. še kdaj,....  Sem ti pa fauš-za kinouser posted image user posted image  Tud jzzzzzzzzzzz  Sej ne- razturaj punca user posted image
Barika: ČESTITKEEEEEEEEEEEEE!!!user posted image user posted image  Kdaj gremo pit!!

Naraščaj: Staš je tak slabo spal,.. je verjetno na T mislil, ko mu je včeraj lubčka poslala user posted image user posted image - ne niso ga more tlačle

Scubadiver: lepi škorenjčki,...

rojstni dan,.. hmmmm, tud midva sva se že nekaj menla,.. v stanovanju je mal premal placa,..tud za najožje sorodnike,.. bo treba nekaj pogruntat,.. tud midva študirava, za kakšen gasilski dom-dvorano: je največ placa,.. vabila pa bom izdelala,..kakšna še ne vem,. nekaj sigurno,...

Tintin: Kako ti je uspevalo magisterij in mali mišek? Jz se nekako ne morem zraven spravit,.. pa bo treba, še mal stisnat, ....  Držim pesti že vnaprej za tvoj zagovor, sej bo šlo!!!user posted image user posted image

lp in grem mal počivat me zdravje dajeuser posted image

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
24.9.2008 15:37:16   
alex28
se opravičujem sem neki hotla citirat,.. pa je tole gratal,... user posted image user posted image
se še učim

(odgovor članu alex28)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
24.9.2008 15:50:52   
barika
alex (in ostale celjanke), za pijačo se lahko kamot zmenimo naslednji teden...če želi še katera,lepo vabljena v Celjeuser posted image  

(odgovor članu alex28)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
24.9.2008 15:55:45   
ninocka
Dober dan!!
A vas kaj zebe, a ze kurte? Mi smo odprli sezono v soboto, ko je blo zjutraj takoo mrazzzz...user posted image
Mala dva sta zdrava, Ruben je bil se kar OK, je mel pikice po ritki in po nogicah, ful velik po kolenckih in mal po zacetku dlani in stoplacih in obrazcku. Evan je mel pa ful hude afte v ustih, ni 4 dni nic jedel, pil in govoril. Hrano je samo okrog v rokah prenasal in en vecer je sel se spat z njo user posted image user posted image user posted image
Ampak vazn, da je konc, je pa ful nalezljiv ta virus, ker zdej je pa od kolegice tamal fasal...pa se zgleda ful razsaja...

V ponedeljek sem mela roditeljski sestanek za Rubna, spoznala sem vzgojiteljici - do 1. oktobra je ena, pol bo pa ena druga in pa pomocnico. Mal so predstavli, kaj bodo kaj delali v vrtcu, kaksen je "ucni plan" in sem bla ful presenecena, ker so rekli, da bodo meli matematiko user posted image user posted image Je potem pojasnila, da je za njih matematika: Vzemi EN piskot user posted image Ruben gre v vrtec 6.10. (samo se naslednji teden je doma user posted image user posted image user posted image ), pa sem, iskreno povedano, ful skepticna zarad vsega...Pri Evanu je blo ful lazje, ta otrok je pa tolk name navezan...joj, vso sreco vzgojiteljici in pomocnici, ko ga bosta meli user posted image

Kaj se pa kaj dogaja pri nas:
menstruacija - sem jo docakala po 1.5 leta user posted image Pa jo moram kr "pohvalit", ker ni bla nic boleca, upam, da bo se naprej tako. Ker drugace pri menstri funkcioniram samo pod vplivom tablet. Verjetno vam dost pove tud to, da nikol ne jem tablet (niti aspirina, lekadola), edin takrat pa moram vzet, ker res ful boli. Ja no, je prisla, pa nisem mela vlozkov doma...sem ze pozabila, da mors met zalogo...user posted image
dojenje - se zmeraj zjutraj, zvecer, za zaspat in pa ponoci na 1.5 ure user posted image . Ceprav sem prejsnji teden ze mislila, da smo koncali, ker je 2x povlekel in se obrnil (sem povezovala s prihodom M, da ima mleko drugacen okus in mu pac potem ne pase), tud uspavanje je bilo fenomenalno - 3x je zaspal v 1 min, s tem, da je 2x povlekel, mu ni blo vsec se je obrnil, mal sem ga pobozala in je ze spal. Ponoci se je zbudil samo 1x za podoj, pa se to je blo spet 2x potegnu in obrnil in spal...Pol ga je pa spet neki prijel (oz. koncevala seje M) in smo mlekarne ponovno o dprli za polni delovni cas...Mi je pa na trenutke ze tole dojenje prava muka, ker skoz grizlja bradavice in pa tud ugrizne me ful mocno user posted image Sploh, ce je kaj uzaljen al pa za konec, ko neha vlect, pa se ugrizne, ces, Mami, posprav josko, sem fertig...user posted image
zobki: vceraj dobili 6 zobek, zgornjo, desno dvojko. Zobozdravnika se nismo meli, mi je pa rekla P na posvetovalnici, da se mormo it narocit. PriEvanu sem dobila pa vabilo po posti...user posted image
cepljenje - se zmeraj nismo cepljeni, rezultatov testiranja za imunoglobuline se zmeraj ni. Sem pa oddala papirje za podaljsanje porodniske, upam na najbolje, pricakujem pa ne nic.
hrana in teza&velikost- jemo vse in pa ful grize, tko da nic vec ne pasiramo, kvecjemu rahlo pretlacim z vilico. S tem otrokom pa hrana res ni problem user posted image . Edino kaka pa tud do 4x na dan, tko da s tezo smo pa bolj pri lahkih. Stevilka oblekc trenutno je 74, 80 mu je vse se fuul preveliko, hlace mu kr dol padajo, se na rit ne stojijo. Plenice mamo pa 4ko.
kaj znamo  - obvladamo pincetni prijem, zlico tudi ze prime in sari z njo po krozniku, v usta pa nese meni. Ga ne morem prepricat, da bi sebi nesel. Flasko si sam dvigne in pije, ful rad se igra z avtocki in ji vozi - al premika levo in desno, al pa hodi za njim in ga poriva po tleh, brcne zogo, pleza po stopnicah oz. na kakrsnokoli oviro, zna tudi it cez manjse ovire (npr. s stopnice al pa preko praga...), ful rad daje pokrovcke na frutkove kozarcke (no, to dela ze z morja), pa potem si vlece stumfke z nogic in jih natika na prstke, potem mu pa ni jasno zakaj ne ostanejo na nogicah user posted image , pokaze Evana, ocija in mene in flasko user posted image , gleda telebajske user posted image , na polno skriva stvari (men je zadnjic dal telefon v skatlo od vlakca, ki ga je dobil, skatlo pa pod pojstlo...sem rabila pol dopoldneva, da sem ga nasla, s tem da me je moj mogu klicat, dokler se nisem javla, pa se to sem ga nasla zgolj slucajno user posted image , pa zadnjic je moji mamici dal daljinca v torbico, pol smo ga pa vsi k zmesani iskali user posted image ), ploskamo (seje naucil lih tist cetrtek preden smo sli na dunaj), pa prejsnji torek je zacel posiljat lubcke in mahat pa-pa...pa ziher sem se kaj pozabila user posted image
hoja - po tsitih famoznih 4 korakcih, se je hoja ustavila. Vstane in pocepne brez opore, tud stoji po ful dolg, hodit pa noce, razen ce ga drzimo oz. zdej je zacel se sam ob opori. Ce ga pa postavim in se odmaknem in ga poklicem k sebi, pa dvigne nogo, da bo naredil korak potem se pa kr naprej, na ploh, vrze. Ce sem pa predalec, se pa spusti na vse 4 in pridirja do mene.
akrobacije - najrajs in v nedogled bi delal prevale nazaj, tko da ga imam na kolenih, nogice ima na naslonjene na moj prsni kos, galvico pa na kolenih, potem ga pa obrnem okrog, da pristane na nogicah. Ful se smeji in takoj pride nazaj in ga mors pol ful prijet, ker se kr z glavo nazaj vrze...Bo enkrat enmu to naredu, k ne bo vedu, pa bo na glavi na tleh pristal...user posted image Drugac pa se postavi tud na vse stiri, dvigne rit v zrak in da glavo na tla in potem dvigne se eno nogo user posted image , pa seveda avioncek in rahlo metanje je tud zakon user posted image
govor - mamamama (mami), amaama (lacen), brrrrmm (dela avto), ata (oci), aja (spat) - ta dve ful redko kdaj rece; potem je pa se dej dej dej, tatata in se kaksno ponavljanje zlogov
uspavanje - ce mam sreco zaspi v 5 min ob dojenju, ce pa nimam srece,  pa zacne skakat po pojstli, pa noret, pa se po men metat, pa me s prstkom zokat v popek, pa vlect za bradavico...user posted image Ce ga dam v posteljco, se zacne tolk dret in je sposoben kricat tud 1 uro, s tem da je zacel zdej proizvajat se take zvoke, kot en mali prasicek...
nocno spanje je pa ista pesem - zbuja se se zmeri na 1.5 uro in mal povlece, ponavadi potem spi kr pri meni in jst samo cez njega skacem in mu dajem enkrat eno, drugic drugo josko. Vcasih se zbudi ze do polnoci 3x, vceraj se je recimo samo 1x, pa se to ga je Evan zbudil, ker se je drl v kopalnici. Je potem spal neki cez 3, jst sem sla spat ob 1h in sem spala 2 uri v kosu, se mi je ob 3h, ko je Evan neki zacel jokat, zdelo, kot da sem celo noc prespala user posted image . Je pa zdej zjutraj 2x ful potegnil - neki cez 8 user posted image user posted image
ljubosumje - ful lubosumen, ce se evan pr meni crklja, takoj prileze zraven in se hoce se on, ce mam pa kaksnega dugega otroka, je pa se uzaljen zraven in joka.
navezanost name - groza, sploh me ne sme spustit izpred oci. Sej ce je s kaksnimi znanimi, je se kr OK dokler me spet ne vidi, pol pa od uzaljenosti joka, ker sem ga pustila. Stima edino, ce gre sam od mene stran (npr. pri brunarci, ko sam zleze v peskovnik).
previjanje - ful sovrazi previjanje in se zacne dret ze samo, ko ga polozim na previjalko. Ne pomaga nic, karkoli mu dam v roke, edino obcasno avtocek, da ga pol vozi po sebi. Se ga ne da previt nikakor, tud na vseh 4 ne, al pa v stoje...namest da bi bla v 1 min konc, se vedno 10 min previjava. Pa sem bla Evana navajena od zadi previt...
igrace - zamoti se s kaksnimi klupcami, ki jih daje v kosaro al pa iz nje, potem s tole igraco, ker postavlja tiste kroglice v nedogled gor in potem tolce po njih, pa delavnica in orodje mu je se kr zanimivo, baloni, zoge, avtocki itak, pa daljinci in pa telefoni, pa odpiranje predalov in pritiskanje gumbov na ojacevalcu...
laski - so nam koncno mal zrastli, mamo pa zdej lih tolk las, kot njegov starejsi bratec ze v porodnisnici, pa blond smo, ucke mamo pa modre - temno modre zunaj, potem pa notri svetlejse, pa dva crna gumbka na sredini user posted image
stevilka nogice - trenutno je 19-20 (H&M stevilka), nosi pa 2 njihove ceveljcke - ene ceveljcke, ene pa kao olstarke. Za doma ma pa neke mehke copatke - supergice. Za v vtrec pa se ne vem, kaj mu bom dala, verjetno nogavicke z gumjastim podplatom?
sluzba - jutri se grem zmenit za skrajsan delovnik. Prve 3 mesece bom delala samo po 6 ur in pa dopoldan. Gre bolj za to, da se vsi navadmo, da sem jst zdej tud v sluzbi in da dobimo  nek ritem, pol grem pa na polni delovni cas

Uh, mislim, da sem zdej vse vse obdelala, zdej grem pa za nazaj brat. Sem se nekje na strani 70+

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
24.9.2008 16:13:01   
tabi
dan
me sva končno prispele iz srečanjauser posted image user posted image no potem sva šle še v Qulandijo pa po Nejca v vrtec.Zdej pa mala spi mi pa smo po kosilu user posted image ga je oči skuhaluser posted image

Srečanje v Kr.uspelo user posted image user posted image punce lepo vas je blo videt pa nove spoznat.naši levčki so pa že orng mobilni nekateri po vseh štirih nekateri pa že po dvehuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Noben-a pa ni pogrešal-a mamice so se kr med sabo zmeniluser posted image user posted image tko da so dokazali da jim v vrtcu ne bo hudgauser posted image user posted image user posted image

Ajtak za kinouser posted image user posted image user posted image

Ninočka za dolgo javljanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
24.9.2008 17:12:56   
kanarka
Barika...user posted image user posted image user posted image  čestitke. Dober občutek, a ne!

Making the decision to have a child - It's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
24.9.2008 19:01:03   
naraščaj
Dan oz dobr večer

IZVIRNO SPOROČILO: tabi
Ajtak za full dobro kavouser posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image taščo

Se podpišem.
Ej ti, ne nas izivat. Hec. Ti sam uživaj.

Ilije, super ideja za RD. Joj ene  ste tok izvirne, jaz pa sploh nimam tok idej. Ma bolj je problem, kje met, ker jaz nimam tak velik placa. Bo verjetn tut sam ožji družinski krog.

Alex, naša ga je tut svirala od 4ih dalje do pol7ih je bla budna in mela cel žur. Mogoč so pa T more tlačle, ker ga ni T dobla (lubčka mislim user posted image )

Barika, najbrš pridem, če ne bom ravno v Banovcih se štulila pri mojih. user posted image

Nč se pol beremo jo grem kopat.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
24.9.2008 20:02:29   
sonchek
Mama11 in Scuba..mene jutri ne bo...no sej boljš da me ne bouser posted image ...nečakinja ima zgleda Rotavirususer posted image ...živi v spodnjem štuku...in res ne bi rada da kateri od vaših malčkov tole faše..naša je na srečo bila cepljena proti temu user posted image ...tko da pomoje ni panike..je pa čist komot prenašalec..sorči..pa kdaj drugič...user posted image
...in mislim da smo že dost prenesl...a ne Martita user posted image user posted image user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.