Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 23.9.2008 19:50:42
|
|
|
|
barika
|
HVALA, HVALA
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 23.9.2008 19:51:12
|
|
|
|
barika
|
grem mojga študenta forsirat, nej se gre učit
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 23.9.2008 20:13:34
|
|
|
|
tintin
|
Bravo barika!!!!! Mene čaka pa drugi mesec zagovor magisterija....glp...že težko požiram..
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 23.9.2008 20:18:47
|
|
|
|
tabi
|
Barika ČČČČEEEEESSSSSTTTIIITTTAAAMMMM
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 23.9.2008 20:31:21
|
|
|
|
jooly
|
Ahoj. Vidm da so nas tud administratorji spomnili, da gre jesen not IZVIRNO SPOROČILO: manca Pa sem ga poslala not, mu naročila naj čuva Majo in sem v 1,5 ure pobarvala celo ograjo. Ko bo sonček in tašča frej bom pa še enkrat ponovila. Pa bo mir pri bajti glede ograje. Mi gre prov na živce ko mi moj tako obljublja kaj bo naredil pri bajti in kdaj, potem ni pa nič. Pa vedno najde en izgovor. Ne vem al je mislu, da bo v snegu barval ograjo al kaj. Pri nas je tud ponad tko. Sej on BI, sam takrat ko bo pr vol Ddddddddddddd IZVIRNO SPOROČILO: BrinaS Pri nas moramo prav paziti, da so vrata od wc-ja zaprta (Maks ni najbolj dosleden ), ker Tina prav leti na wc in gleda v skoljko Se pridružujem v klub sekretarjev. Naša poleg tega, da proučuje notranjost wc-ja, zraven še mal preliže školjko in pobaše pol role wc-papirja Se nagibam k temu, da bi kupla en opozorilnik, če kdo pusti vrata odprta (tko k za hladilnik ) Scuba... men so teli Lanini škorenjčki ZAKON Res so mi všeč in mislm da ne rabiš bit v dvomih. Dipl. Barika... Jutr prideva, Debeluška, kako se mi zmenimo?? Mam že mal slabo vest k ti tok časa nosim CD-je, posnela sem že zdaaavni vse in so full fajn!!!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 23.9.2008 20:43:52
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: BrinaS Sonchek, a ze gledas za novim vozickom A res, kar potrkali sta na vrata zobozdravnika v ZD Moste. H kateremu pa sta sli? ..ja dej tih bod, da te moj ne sliši..... Ja kr potrkali sva in naju je takoj vzel..bile sva pa pri dr Tomislav Mokorel...sicer morm priznat, da se glih dost ni ukvarjal z Neli, samo men je govoril kako in kaj..njej na hitrco pogledal in to je to...kako so pa vaši zobarji izvedl prvi pregled?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 23.9.2008 20:46:22
|
|
|
|
naraščaj
|
Barika, iskrene čestitke za diplomo. Nč grem mal kavč peglat - čakat Hausa
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 23.9.2008 20:53:06
|
|
|
|
barika
|
tintin, ti bom rekla tak kot so men...pa sej je samo formalnost...strah me je bilo pa ko psa . pa so bile super babnce v komisiji, tka da je šlo
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 23.9.2008 20:53:23
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama11 IZVIRNO SPOROČILO: sonchek IZVIRNO SPOROČILO: mama11 Za četrtek v SN - Sonchek, Scuba - vama ustreza ob 13:30? men je to žal prepozno..tm okol 11-ih bi šlo... Imamo namreč sestanek za vrtec.. Hmm, kaj pa ob 10h? Ob 11h ponavadi že gre spat in bo tečna kot zmaj. hm..a ne gre scuba v kR?..drgač je men vseen... hm..če se bova same dobile...se lohk tudi kateri drugi dan... Taja in Staš..vse najboljše za mini rd in hvala za tortico Barika...iskrene čestitke jaz grem tud čakat hausa... ..sam tele dele sem že skor vse gledala ker so bili na hrvaškem RTL-u celo poletje... lep večer...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 23.9.2008 20:54:29
|
|
|
|
sonchek
|
Scuba...hudi škornjčki Jaz bom tud mogla v shoping...hmmmmmmmm
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 23.9.2008 21:05:45
|
|
|
|
scubadiver
|
Čestitke Barika Res si frajerka!! Pa čeprav nisem zadela kaj proslavljamo Jolly, Sonchek hvala za komentarje za škorenjčke. Sta me pomirili. Kaj pa vem zakaj sem bla v dvomih. V smislu če jih sploh rabi glede na to da še ne hodi. IZVIRNO SPOROČILO: BrinaS Scubadiver za jesenski nakup in za prve ceveljcke. A drugi bodo pa Kickers. Jaaaaaaaaaaaaaaa . Sam tisti bodo pa ko bo zares hodila.. IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj Ej kok je pa kaj najmanjša cifra. Naša ma zlo malo nogo. Rabla bo pomoje ene 17-18. Ful so mi lepi. Pojma nimam kok je najmanjša cifra.. Sory . Jaz sem vzela št. 20. So ji mal veliki, ampak se mi je zdelo bolj pametno, glede na to, da ni še shodila. IZVIRNO SPOROČILO: sonchek hm..a ne gre scuba v kR?..drgač je men vseen... hm..če se bova same dobile...se lohk tudi kateri drugi dan... Scuba gre v Kranj jutri, za SN se pa pogovarjamo za četrtek a ne?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 23.9.2008 21:14:43
|
|
|
|
tintin
|
Barika, pri meni žal ne bo samo formalnost , tako da boste mogle kr ornk pesti držat....
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 23.9.2008 21:14:47
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: jooly Jutr prideva, Debeluška, kako se mi zmenimo?? Mam že mal slabo vest k ti tok časa nosim CD-je, posnela sem že zdaaavni vse in so full fajn!!! Jolly, imej jih jutri sabo, če mi uspe, na brzino "uletim"! A mi lahko samo ena pove, kdaj in kje jutri v Kranju?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 23.9.2008 21:20:08
|
|
|
|
tintin
|
jutrri potem ob 10h v MC-ju ne?
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 23.9.2008 21:26:00
|
|
|
|
jooly
|
IZVIRNO SPOROČILO: tintin jutrri potem ob 10h v MC-ju ne? Baje
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 23.9.2008 21:31:08
|
|
|
|
manca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tintin jutrri potem ob 10h v MC-ju ne? ja, z Majo bova prišli A veste kakšno totalno nerodasto neumnost sem naredila danes? Sem skuhala govejo juhico, pa sem en del pustila na štedilniku, dva dela pa hotela zamrznit. In ravno en del za zamrznit sem zaj***** in zraven preklela tupp. posodo ...ko sem hotela pokrit s pokrovom mi je posodo spodneslo in mi je goveja juha letela po luftu na mansardo, po tleh po tepihu, po omarah, pa še Majo sem mal namočila...hb je bila dobro ohlajena že. In vsega skupaj je bilo za dva krožnika juhe, pucanja pa potem too much. Sem na hitro pobrisala, preoblekla Majo in sva šli ven. Jo dam v voziček in po travi razgrnem polivinil da bi spucala tepih gor. Pa se uščije in sem potem komaj nekje našla zavetje in sem drgnila tepih ko nora. Zdaj se hb lepo suši zunaj. Očitno je bilo tole vse usojeno, saj se spravljamo že nekaj časa na pucanje tepiha.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 23.9.2008 21:32:42
|
|
|
|
scubadiver
|
Pozabila sem povedat še to. Sem bla na sestanku za vrtec. Je blo čist ok, vzgojiteljice se mi zdijo na prvi vtis ful simpatične, tko da smo se kar luštno hecali. Sam enkrat vmes sem se pa kr skor mal zjokala . Ah ja.. Kar ne morem verjeti da se bliža trenutek ko sem bom mogla za skoraj cel dan poslovit od moje princeske. Sej njej ne bo hudo, meni bo . Je pa ko sem šla jokala kot dež, ampak pravi moj da se je hitro pomirila in sta se potem super doma igrala. Sem bla prav vesela da ni blo prehudo.
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 23.9.2008 21:34:34
|
|
|
|
scubadiver
|
Manca še dobr da se že prej nisi spravila pucat tepiha . no ja pa HB da ni bla vroča juha..
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 23.9.2008 21:37:50
|
|
|
|
manca
|
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver Manca še dobr da se že prej nisi spravila pucat tepiha . no ja pa HB da ni bla vroča juha.. Sej tepih bi moral dec spucat, je bil pa ves happy ker je zdaj spucan. Matr, ta teden se mi pa dogaja. Sej predvčerajšnjim sem tut eno neumnost naredila, pa raje nebi tukaj na netu razglabljala.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 23.9.2008 21:57:28
|
|
|
|
tabi
|
čer otroc že zdavni v postl dec je šel v službo,jst pa sem že generalno po kuhinji naredila zdele me čakajo sam še tla,da se spravm po vseh štirih morm za Niko popravljat pol pa tuš pa postla. Manca teb pa res dogaja Jutri mogoče tut medve uleteva imam lih en opravk v kranju oz.Qulandiji zdej pa nočko pa kej lepga sanjajte
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 23.9.2008 22:02:57
|
|
|
|
scubadiver
|
IZVIRNO SPOROČILO: tabi Jutri mogoče tut medve uleteva imam lih en opravk v kranju oz.Qulandiji Upam da nisi spregledala da smo sedaj zmenjenje v Mercatorju in ne v qulandiji
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 23.9.2008 22:13:04
|
|
|
|
barika
|
tintin, veš da bomo stiskale pesti, še na nogah, če bo treba, a ne punce??? Scuba, men so tud všeč tisti škorenjčki, samo M. bi malo čudno zgledal v njih Manca, je pač čuden teden, ne sekiraj se
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 24.9.2008 7:23:10
|
|
|
|
ajtak
|
Dobro jutro, ena kavica za vse... Naj vam povem kako zlato tasco mam. Je bila vceraj v kinu s kolegico in sta sli gledat mama mio- pride domov pa pravi da je to toook fin film da ga morm vidt, da nej se kr zmenim s kako kolegico, da bo ze ona dala Tjasa spat
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 24.9.2008 7:37:52
|
|
|
|
Ilije
|
Dobro jutro Hvala za kavico, še malo pa si grem ta pravo pripravit. ajtak imaš pa res dobro taščo, jaz bi tud mela takšno, a na žalost si ne morem z mojo prav nič pomagat. Uživaj, ko boš šla v kino. gorenjke in ljubljančanke uživajte danes na srečanju
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 24.9.2008 8:01:55
|
|
|
|
tabi
|
Dobro jutro Ajtak za full dobro kavo in taščo me sva že z vrtca Nika se z avtomobilčki igra,jst sem pa mal tuki pršla pogledat Skuba nič bat vem da ste zmenjene v MC ampak jst mam tut tam enga nč šibam neki smrdi
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.