|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009
24.9.2008 15:29:09   
malcekvita
ojla punce, najprej user posted image za uspešno opravljene preglede.
April 09, držim pesti- danes maš NS, kajne?
Jaz sem včeraj dobila izvide od NS in DHT, glede na to, da vse kaže ok, mislim, da ne bom šla na AC. Bom vprašala še G, samo če bo ona mnenja, da je to nepotrebno, se ne bom izpostavljala takim invazivnim metodam diagnosticiranja.

Uživajte še preostanek dneva. grem gledat trgovino Popek user posted image

(odgovor članu Ladybird01)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
24.9.2008 15:57:55   
Ladybird01
uf se eno vprasanje...glede letenja...

sicer sem sedajle ze 2x letela (no 4x ce stejemo obe smeri user posted image ), ampak vse tko kratko (2 uri)
grem pa cez 14 dni v NYC - najin zadnji daljsi izlet preden pride otrocek user posted image  pa me samo zanima, ce je katera ze imela kak long haul flight pa kako ste kaj prezivele?
sej sploh ni problema glede letenja ampak malo me edino skrbi, ker tok dolgo traja, pa se bom na koncu ze najbrz kotalila po letalu gor pa dol od neudobja user posted image

lp se enkrat

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
24.9.2008 16:58:21   
*Junona*
Js sem pa pravkar iz šopinga. Sem si kupila nosečniške hlače v H&M-u. Me vse v trebuščku tako tiščijo, da sem potrebovala nove. Te so pa fajne, nič ne tiščijo, kupila sem celo eno številko večje. Pa še malo večjega bušija naredijo se mi zdiuser posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

Neposredna povezava do sporočila: 2028
24.9.2008 17:49:04   
tassika
Ojla, jaz sem pa zdajle gledala stran od popka in bi ful mela tole oblekico:
http://www.trgovinapopek.com/Obleke/16.htm
pa tale tunika je tudi nora: http://www.trgovinapopek.com/Tunike/20.htm
te kavbojke so pa sploh zakon: http://www.trgovinapopek.com/Hlace/28.htm
Ampak bom še malo počakal s šopingom, dokler res ne bom več nič spravila na rituser posted image

Zdaj grem pa rižotko kuhat, njamiuser posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
24.9.2008 19:24:40   
sonček85
tudi pri nas bomo malo počakali s šopingom ,čeprav buši je že velik.Pa saj  trenirke obstajajo -itak sem pa na bolniški ,še zaenkrat.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
24.9.2008 19:29:04   
frutolina
tassika , te hlače so tudi meni sanjske user posted image  mogoče katera ve koliko stanejo?

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
24.9.2008 19:40:08   
tassika
tudi mene zanima, mogoče bom šla v petek malo pogledat pa sporočim, čeprov mi je malo tko, sem šla zadnjič pogledat en voziček, pa me una gleda pa pravi za koga pa kupujeteuser posted image , res se mi še ne pozna veliko ampak vedeti pa počasi moram, kaj bom rabila. Če pa katera prej zve, se pa priporočam za informacijo.

Sonček, meni pa so začuda še prav ene kavbojke z nizkim pasom, ki sem jih kupila poleti in dokler bom te lahko nosila ne bo panike, doma pa tudi jaz skačem okoli v trenirki.

ps. sem pa že kupla nov modrček, ker me je stari blazno tiščaluser posted image

< Sporočilo je popravil tassika -- 24.9.2008 19:41:36 >

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
24.9.2008 19:53:37   
april09
Evo, jaz sem cist fertik.
Ampak konec dneva je dober user posted image  Nuhalna svetlina velika 1,1mm, rezultati tveganja pridejo po posti, ko bo DHT vklakuliran. Skratka, obeta se nam se ena pupa user posted image  Danes je migala in skakala in nikakor ni hotla pokazat obraza in se nastavit tko, da bi izmerili NS. No po ene 10min je le uspelo user posted image

Do kdaj je treba jest dabroston?

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
24.9.2008 20:00:46   
*Junona*

user posted image   APRILSKI SRČKI 2009 user posted image
user posted image  

PDP    IME(starost)        (št. user posted image ,št. user posted image )        PREGLEDI            SPOL

01.04.
user posted image  metuljčica27             (št.user posted image 3 ,št.user posted image 1)                           
user posted image srečka82(26)            (št.user posted image 1, št .user posted image 0)           07.10.         

02.04.
user posted image supermiška(28l)        (št.user posted image 3, št. user posted image 1)          08.10., 22.09.
user posted image malcekvita                  (št. user posted image 1,št.user posted image 0)           24.10., 15.09. 
user posted image  ladybird01 (30let)    (št.user posted image  2 ,št.user posted image 0)          13.11., 17.09.

03.04.
user posted image Artičoka                        (št .user posted image 2 , št.user posted image 1)        01.10., 25.09.  
user posted image mojamalapikica(28)    (št. user posted image ?, št.user posted image ?)          08.09.     
user posted image PIruri ¸(30 let)            (št.user posted image 3 ,št. user posted image 1)         19.08., 25.09.
user posted image bibona                           (št.user posted image 2, št.user posted image 1)          15.09.      

04.04.
user posted image mojcaprvič                    (št.user posted image ?, št. user posted image ?)          11.09.        
user posted image janja*                           (št. user posted image ? ,št. user posted image   ?)        14.10.        

05.04.
user posted image april09                         (št. user posted image 3,  št. user posted image 1)        06.10., 24.09.   user posted image
user posted image mala čebelica(27let)  (št. user posted image 1, št. user posted image 0)         26.10., 23.09.
user posted image Mici7                            (št. user posted image ?,št.user posted image ? )           08.09.           

06.04.

07.04.
user posted image Anonimna.                   (št.   user posted image 2 , št.user posted image 1)                       
user posted image jernejav                      (št. user posted image 1, št. user posted image 0)         14.08., 26.09.
user posted image urnebes(36let)           (št. user posted image 2, št. user posted image 1)         26.08.        

08.04.
user posted image katkica007                  (št. user posted image ?, št. user posted image ?)          21.08.       

09.04.
user posted image Nalini                           (št. user posted image 1, št. user posted image 0)         25.08.        
user posted image Nogavica(31let)         (št. user posted image 2, št. user posted image 1)         24.09., 03.10.

10.04.
user posted image Cveta28 (28let)         (št.  user posted image 1 , št. user posted image 0)        22.08., 30.09.
user posted image detelja                         (št. user posted image 2, št. user posted image 0)          07.10., 23.09.+dht
user posted image linči 312                      (št. user posted image ?, št. user posted image ?)                         

11.04.
user posted image frutolina                      (št. user posted image 1, št.user posted image 0)            07.10., 06.10.
user posted image angelito                       (št.user posted image 1,št. user posted image 0 )                         02.10.
user posted image aljab                            (št.user posted image 2 ,št.user posted image 1)                              
user posted image matt                             (št.user posted image ?, št.user posted image ?)            
07.10., 03.10.

12.04.
user posted image poka1                          (št. user posted image 2 ,št.user posted image 1 )          26.08.         
user posted image baltazarka                   (št. user posted image ? , št. user posted image ?)                              

13.04.

14.04.
user posted image  vud                              (št.user posted image 2, št.user posted image 1)           29.10., 30.09.

15.04.
user posted image mavika                         (št.user posted image 1 ,št. user posted image 0 )         10.09.         
user posted image pat                                (št. user posted image 2,št. user posted image 1 )         09.09.         
user posted image  sobra  (27let)             (št. user posted image 2, št.user posted image 0)                        07.10.                      

16.04.
user posted image krfjolca(25let)             (št. user posted image 2, št.  user posted image 1)                      06.10.
user posted image lily32                            (št. user posted image 1 ,št. user posted image 0)                            

17.04.

user posted image L & L(29let)                 (št. user posted image 3, št. user posted image 2)          07.10., 06.10.
user posted image MAJLANA                      (št. user posted image ?, št. user posted image ?)           08.09.           
user posted image  nmag                            (št. user posted image 5, št. user posted image 1)          02.09., 07.10.

18.04.
user posted image neučakana                    (št. user posted image 1, št. user posted image 0)          20.08.          
user posted image blancica (34)               (št. user posted image 1, št. user posted image 0 )         13.10., 06.10.   

19.04.

20.04.
user posted image lilica                              (št. user posted image ?, št. user posted image ?)           08.09.          
user posted image BrinaBA(32)                 (št.user posted image 3, št.user posted image 2)            05.09., 09.10.
user posted image Akina (25)                    (št.user posted image 1,št.user posted image 0)                          14.10
zupancdam                         (št.user posted image 5,št.user posted image 1)             22.10., 09.10.

21.04.

22.04.

23.04.
user posted image mlavla (25)                  (št. user posted image 2, št.user posted image 1)            16.09.          
user posted image NenaLena                     (št. user posted image , št. user posted image )                          
user posted image RDEČA VRTNICA           (št. user posted image , št. user posted image )                            13.10.

24.04.
user posted image Sonček 85user posted image (23)        (št. user posted image 1 ,št. user posted image 0)           30.09., 10.10.
user posted image kunda  (29)                  (št. user posted image 1, št. user posted image 0)           15.09., 13.10.
user posted image Nea_teja_(33)            (št.  user posted image 4, št. user posted image 3)                          

25.04.
user posted image pikaro                           (
št. 1 , št. user posted image 0)                14.09.         

26.04.

user posted image  anca(27)                     (št. user posted image  1, št.user posted image  0 )                      

27.04.

user posted image  štorkljica                     (št.user posted image  2,št.user posted image  1)              25.09.         
user posted image  barboom                       (št. user posted image  ?,št. user posted image  ? )                     
user posted image zaspanka84 (24 let)    (št.user posted image 2, št.user posted image 1)                        

28.04.

user posted image zoja B                             ( št. user posted image ? , št.user posted image ?)           17.09., 13.10.
user posted image copka(28)                      (št.user posted image 2 , št.user posted image ? )           22.09.       

29.04.

user posted image tassika                            (št.user posted image  ? ,št.user posted image  ? )           11.11., 15.10.
user posted image mišk (26)                       (št.user posted image 2, št.user posted image 1)             21.10., 11.10.

30.04.
user posted image *junona* (23)               (št.user posted image 3,št.user posted image 0 )             01.10., 13.10., 21.10.
user posted image   Pat74
  (34)                  (št.user posted image 3,št. user posted image 2)             22.10., 21.10.                      

xx.04.

user posted image čokoladica                      (št. user posted image ? ,št. user posted image ?)                      
user posted image ančula                             (št. user posted image ?, št. user posted image  ? )                          

user posted image  Adelina                           (št.user posted image 3,št. user posted image 2)             09.10., 27.09.

TRENUTNO NAS JE: 64 
nosečk user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ Z NAMI SO ZAČELE:

* avelina user posted image
* Lupinca user posted image
* malaMravljica user posted image
* joob user posted image
*MALINČICA user posted image

**Mišika* sedaj marčevska user posted image

LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
user posted image PREGLEDI                   user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image   NUHALNA SVETLINA     user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image   VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                       user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
user posted image  LINK                              user posted image VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
user posted image  TUKAJ                           user posted image TUKAJ

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
24.9.2008 20:02:04   
*Junona*
Bravo, apriluser posted image user posted image user posted image

Js sem ti že označila spol.

Kje pa si bila na NS?

Dabroston pa mislim, da se je do 12 tedna, ker kasneje nima več smisla, ker posteljica že v celoti prevzame vlogo.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
24.9.2008 20:03:15   
*Junona*
Ja, js pa sem morala po hlače, ker grem jutri na fax, potem pa itak vsak teden, ker se spet začne.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
24.9.2008 20:07:45   
april09
NS - Dravlje, pri Tulovi. Ma res je super. IN ful natancno preverila stanje, srcka, mozgane,...
Hmmm razmisljam, da bi z nedeljo nehavala jest dabroston user posted image  Pa ne vem,ce lahko na svojo roko... ampak res mi je odvec.. Morda pa vseeno pocakam se teh 12 dni do rednega pregleda

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
24.9.2008 21:35:27   
*Junona*
Jaz bi poklicala G in jo vprašala. Ker ponavadi pozabijo povedat, naj nehamo jest in nekatere jejo celo do 16t, v bistvu pa ni fore.

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
25.9.2008 6:21:55   
jernejav
Dobro jutro Aprilčice,
danes pa je prišel tudi moj dan da grem na NSuser posted image user posted image . Komaj čakam da vidim svojo bebico...user posted image Pregled imam ob 15. 30, tako da se bo danes služba kar precej vlekla....

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
25.9.2008 7:16:15   
Artičoka
Jutroooo!

Najprej april09 čestitke za pregled in še eno punčico! user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz imam danes NS in sem čisto na trnjih user posted image No, poleg tega pa sem še bruhala na poti v službo - sem morala ustavit avto, ospreti vrata in user posted image ojej, kaj res še ni konec slabosti? user posted image

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
25.9.2008 7:27:57   
april09
Storkljica, srecno na pregledu.

Priuri, Articoka, Jernejav - srecno na NS ... user posted image

Articoka, meni je bilo vceraj in danes spet mal slabo. ne ful, ampak dovolj, da nisem bila cist ok.

Imam pa heksensus user posted image  Sem imela en pogovor glede sluzbe vceraj 45min na gsm in ker je tok trajal, jaz pa sem se morala odpeljat na NS, sem drzala gsm tud z glavo in evo danes mal tezko glavo obracam v levo user posted image

Zaprtost - punce, kaj pa kislo zelje.. smo cist pozabile nanj. Star domac recept babic user posted image  No tacsa je vceraj joto skuhala in danes zjutraj sem komi prisla do wc user posted image

user posted image  

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
25.9.2008 8:16:32   
malcekvita
Ladybird, vprašaj še svojega ginekologa, kako je s temi daljšimi potmi. če ti bo rekel, da je ok, je najbrž ok. mogoče bi v tem primeru samo poskrbela za to, da bi si nabavila ustrezne kompresijske nogavice, da ti ne bi noge zatekale, pa večkrat se sprehodi po letalu, ali pa naj ti tvoj malo stopala zmasira. Koliko časa pa traja let? Iz Slo se mi zdi, da približno 8 ur, če se ne motim. Ta pa je dolga... torej vsaj na 2 uri naj bi malo pospešila obtok po žilah...
srečno- kakorkoli se boš že odločila user posted image
April 09, sem prav vesela zate, da se je tako dobro izšlo!!!!user posted image
Vsem, ki imate danes preglede, pa SREČNO!
PA-PA, JST MORAM IT- delo kliče...

Neposredna povezava do sporočila: 2042
25.9.2008 9:14:30   
supermiška
Kje si pa kupovala v HMju Junona?
Kakšna je pa kaj izbira in cene?
Pozdravček vsem souser posted image .

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
25.9.2008 9:26:46   
april09
Malcekvita, hvala user posted image

Ladybird, jaz mislim, da sam let ni problematicen. vsako uro se mal sprehodis gor in dol, tok da se razmigas. Saj v sluzbah tud 8 ur skoraj sedimo, ce delamo z racunalniki. Zdravstevan oskrba v NY pa je super. Jaz bi tud slllaaaaa, na en shopping user posted image  Majo cist hude zadevice.

Jaz sem ravnokar zmazala makovko, mortadelo, sir  z majonezo user posted image  MAtr je pasalo user posted image  Zdaj pa veselo na delo...

(odgovor članu supermiška)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
25.9.2008 10:31:39   
Ladybird01
Cestitke April09!! Ful dobr!! user posted image user posted image

Jaaaaaaaaaa NY je ZAKON! Moje najljubse mesto...to bomo zapravljal user posted image  tud za otrocicka padejo kake zadevce hehe
Ja vem, da let ni problematicen bolj zarad neudobja...Ampak bomo ze potrpeli user posted image

Makovka pa mortadela pa sir pa majoneza NJAMIIIIIIIIIIII so se mi tako sline pocedile...Bi zdejle takoj zmazala to, pa ceprov je sele 9.30 zjutri hehe Tukaj ne dobim mortadele user posted image  user posted image

Lep dan zelim vsem in srecno na pregledih

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
25.9.2008 10:41:03   
Cveta28
Ojla pupe!
Ful vesela sem, da pregledi NS potekajo tako super user posted image user posted image user posted image . Sej kmalu bom tudi jaz na vrsti...še 5 dni.
Včeraj sem novičko o malem kodrčku obelodanila še svoijim 3 user posted image sestričnam (soseda nam je rekla, da smo kot user posted image ) in bodočim prababicam in pradedkom. To je bilo veselja user posted image . No me je pa zato doma čakal hladen tuš, dobesedno. V bloku imamo do sobote remont toplotne črpalke tako, da bomo tri dni brez tople vode in ogrevanja, brrrrr.
Še en hiter nasvet....vem, da ste o tem že veliko čvekale ampak se mi ne ljubi brskati nazaj po straneh...kako se reče že tistemu krvmenu testu, ki ga moraš opraviti v roku 24h po NS? Vse sestrične so ga opravljale, pa so prepričale še mene.
Uspešen dan vsem nam!

Neposredna povezava do sporočila: 2046
25.9.2008 10:51:32   
Artičoka
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

...kako se reče že tistemu krvmenu testu, ki ga moraš opraviti v roku 24h po NS? Vse sestrične so ga opravljale, pa so prepričale še mene.

Verjetno misliš dvojni hormonski test (DHT)

http://www.babybook.si/nosecnost/pregledi-med-nosecnostjo/

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
25.9.2008 10:52:58   
detelja
april09 jaz bom jemala tako dolgo dabroston dokler gin. ne bo povedala, da je vse ok in da ga več ne rabim jemat...jaz ga na tvojem mestu kar tako ne bi nehala jemat, ker nikoli ne veš...potem pa si očitaš zakaj itd...

rdeča vrtnica meni je gin.rekla, da je treba v nosečnosti na dan spit 3 l tekočine...tudi meni prej ni šlo...najprej smo pili coca colo, potem različne sokove, sedaj samo na cedeviti...vsak dan imam druge fore...npr. navadno vodo pijem preden grem spat, drugače mi pa glih ne šmeka:)

eno vpr. kako dolgo ste čakale na odločbo od ZZZS (bolniška prek komisije)? meni bo že v pon. 3 tedne odkar sem na bolniški prek zzzs pa še vedno ni odgovora...mi je čudno...jutri grem do zdravnice po bolniški list pa bom vpr., če je slučajno sestra pozabila poslat na komisijo ali kaj se dogaja...upam, da ne bom imela kakšnih problemov...sicer jaz sem potrdilo za podaljšanje bolniškega staleža dala med.sestri osebne zdravnice zdaj pa če so kaj zmačkale pa naj same porihtajo...se mi zdi da je sestra mal zmedena hihi...

odkar smo prišli iz NS kar naprej dragega sprašujem "kaj misliš kaj najin otrok zdaj počne?"...dragi se mi kar nasmeji pa pravi spi, pleše hi

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
25.9.2008 11:01:04   
Adelina
Hojla!
Cveta28, tisti test se imenuhje dvojni hormonski test, baje eni ginekologi (Pušenjak) vsaki nosečnici posebej na NS povejo ali ji ga priporočajo ali ne. Jaz jo imam v soboto in če mi bo Pušenjak rekel za ta DHT ga bom šla delat, sicer pa ne.
Sem pa včeraj imela pregled pri Pušenjaku glede cerklaže in kot sem predvidevala mi jo bo naredil drugi teden v torek, v ponedeljek pa me sprejmejo v bolnišnico, da mi naredijo še neke preiskave. Če bo vse v redu grem v sredo domov. Ker hčerko zvečer še dojim, upam da oči ne bo imel problemov z uspavanjem,  ko me ne bo.  Itak pa sem  jo nameravala počasi  odstaviti in bo kar prav prišlo, ko me ne bo, upam, da bomo tud potem vztrajali pri tem.
Vso srečo vsem,ki imate preglede, ostalim pa lep dan.

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
25.9.2008 11:09:35   
urnebes
Evo, jaz pa danes bila s5 pri dr. so mi vzeli bris. v Ponedeljek grem pa s5 na normalni pregled. To je že vse too much. Ne vem kaj me tolk matrajo. Men se ne ljubi skos po bolnicah hodit.

April - kako so zvedeli da je punčka? meni so rekli da se ne vidi nič (hvala bogu). Eni moji sestrični so pa napovedovali stalno fantka, potem je prišla pa punčka ven...so imeli doma že vse modro in o imenu se jim niti sanjalo ni user posted image ...

Že cel dan sanjam pohan sir in pomfri...samo da ne bom s5 imela 90 kil ko bom šla na porodno mizo, pa bo vse kul, ker potem se že malo težko premikaš...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?