|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009
24.9.2008 12:22:19   
zupancdam
Ja, itak saj so ta nihanja, pri hčerki sem mela rok 14.1.1007, pa se je rodila 22.1, pa še to zato ker sem vztrajala naj me notri zadržijo, ker je bil sneg napovedan, jaz pa vsak dan brezveze na ctg iz vranskega v trbovlje! Pa še ni neč kazal 22.1 na porod, se ni blo neč zmehčano, kaj šele da bi bila odprta, pa so mi ga pol isti dan z gelom sprožil!
Ej, punce povejte mi, kaj jemljete kaj razen tifola in kaj je že-evelit al kaj? Pri nas ni nobeden ljubitelj rib, pa sem v prejšnji nosečnosti jemala ene omega 3 kapsule, pa zdej ne vem, kaj pa vi jemljete še, če ne jeste rib, ker to je menda ful zdravo za razvoj! Bi si šla kupit, svetujte mi!!!
Hvala, l.p.

Prva pikica je na svet prijokala 22.1.2007, težka 3900 in velika 54
Naša prva pikica je dobila sestrico Tio,18.4.2009 težko 3700 in veliko 52, sedaj smo popolna družina

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
24.9.2008 12:27:17   
RDEČA VRTNICA
Detelja, me veseli, da je tudi tebi uspelo.
Tle si sedaj edina, ki jo poznam od prej.

Želim ti vso srečo na pregledu in poročaj kako ti je šlo.
Držim pesti.
Tudi jaz sem opazila, da nas je kar veliko, ki imamo rok v aprilu in zelo sem vesela za vse nas.
Uspelo nam bo.

Sicer me pa neki zanima, glede tekočine, ki naj bi jo nosečnica spila.
Zanima me, koliko tekočine vam uspe popiti........ker jaz nikakor nisem žejna in pijem, ker pač moram.
Tko, da se včasih tudi silim in mi gre že na živce vsa ta tekočina.
In kaj ve pijete?????'

Komaj čakam, da mine še ta 3. teden. Da ne bo več slabosti in vsega tega....ker me včasih pošteno matra.
Sicer pa je vredno potrpeti, ko veš, kaj se dogaja v tebi.user posted image user posted image

Še vedno pa upam, da se mi oglasi kakšna korošica.....bila bi zelo vesela.
In čestitke vsem novim.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
24.9.2008 12:45:53   
copka
Punce,

kaj vam pase jest?
Meni se za vsako stvar, na katero pomislim, cedijo sline, potem pa me vse mine in mislim samo se kako mi bo po tem slabo. Sicer ko pojem je vse ok, samo prej pa se mi zdi, da se prav zmisljujem.user posted image
Danes mi je zapasala kromiprjeva solata s kumarami, za zraven pa se nisem dobila pravega navdiha.user posted image

(odgovor članu RDEČA VRTNICA)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
24.9.2008 12:51:20   
Artičoka
U, hrana - evo me! user posted image Meni se je (odkar so slabosti minile - no, vsaj upam, da so zdaj ZARES minile!) apetit grozno povečal - jaz bi non stop nekaj jedla! user posted image Sem ravno od kosila (porova juhica, oslič in maslen krompirček z blitvo - njami!), pa bi še kaj pojedla...

Tekočina - pojma nimam koliko naj bi popile, vem le, da jaz pijem čist premalo, mogoče kak l na dan user posted image

Drugače pa jaz jemljem Centramed mami, ker ima zraven še ostale vitaminčke (ker sem bolj anti zelenjavar, pa moram nekako dobiti dnevno dozo), omega 3 pa ne, ker jemo ribe 1-2x tedensko. Sem pa videla nek sirup z omego 3 - bom poskusila najti...

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
24.9.2008 12:51:51   
Artičoka
Evo, tole sem mislila

http://www.medex.si/si/noviizdelki/omega3.html

(odgovor članu Artičoka)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
24.9.2008 12:56:10   
vud
Oja!
Dobrodošle vse noveuser posted image !!!!!!!!!!!!!!

Danes sem imela drugi pregled (11t+1d) in naredila mi je tudi UZ in sem SREČNA: Pikica raste, miga z rokicami in nogicami. Spet pa sem dobila eno vagineto in canasten mazilo.....user posted image
Sem pa včeraj dala brezveze kri, bi jo morala dat šele v 16 t, ne vem a sem jaz zabrkljala al ona....pa to se zgodi ravno meni, ko me tako matra dajanje krvi....user posted image  Komaj čakam drug torek 30.9. na NS. Naslednji pregled pa 29.10 - kje je še to.
Hvala bogu, zdaj že nekaj dni nisem bruhala, v službi lahko delam in slabosti se umirjajo.

V torek bom v Lj - kje je trgovina popek?

Jaz sem s koroške!

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
24.9.2008 13:01:02   
Artičoka
Čestitke za pregled! user posted image

Trgovina popek je v BTC-ju (PTC Diamant). Lahko pa si pogledaš tudi njihovo spletno stran

http://www.trgovinapopek.com/

(odgovor članu vud)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
24.9.2008 13:06:21   
angelito
zupancdam => jst sem sprva jemala tifol - 1 tableto (od kar sem zvedla, da sem noseca, nic prej), potem sem pila od HiPP nek napitek natal... ne vem vec kako se mu tocno rece, sedaj sem si pa kupila centramed mami in jemljem 1 tableto na dan. jemljem pa se magnezij (po narocilu moje G) - 2 tableti dnevno. drugih dodatkov ne jem, pa tudi rib ne jem skoraj nic. bi me moglo skrbet za omega 3? jem pa ful domacega bio sadja in kar nekaj zelenjave... pa itak nimam blaznega teka...

(odgovor članu zupancdam)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
24.9.2008 13:10:23   
urnebes
Blato in kri ni dobro - so prvi znaki hemeroidov. Ženska, jaz sem to imela po prvemporodu, in ti povem da sčasoma ti hemeroidi začnejo TAKO svinjsko bolet, da zaženeš vsakič paniko ko greš na WC....raje bi tiščal kot pa kakal. Probaj čimveč zelenjave, da ti zmehčajo blato: brokoli, blitva, cikorija so ful dobro name delovale. Lepo jih skuhaš in popapcaš: če je malo olesenel stebel, je še toliko bolje (sicer zanič kot kaj tiste trske jest, ampak če moraš ni težko kne?)

Torej priporočljiva tekočina: 3 litri na dan!!!! In seveda naj bo to čim več vode, nesladkanih čajev (tudi brez natreena ki je škodljiv!). Jaz sem v prvem mesecu bila ful pridna, zdaj pa nekako ne morem več. Voda se mi že gabi, čaj sicer še nekako notri zbašem. Gazirane pijače so absoluten NO (baje med drugim tudi zapirajo). Pazite se tudi vseh izdelkov ki imajo E-je....saj se nekateri lahko nalagajo prav v bejbisa, to pa najbrž nobena od nas noče. Nekarteri E-ji so neškodljivi, drugi spet pa so v "razvitem" svetu (beri USA, Avstralija, UK) celo prepovedani, ker so dokazano strupeni. Jaz sicer ne pretiravam, samo vsake toliko časa pogledam na izdelek kake Eje ima notri.

(odgovor članu vud)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
24.9.2008 13:13:18   
*Junona*
user posted image   APRILSKI SRČKI 2009 user posted image
user posted image  

PDP    IME(starost)        (št. user posted image ,št. user posted image )        PREGLEDI            SPOL

01.04.
user posted image  metuljčica27             (št.user posted image 3 ,št.user posted image 1)                           
user posted image srečka82(26)            (št.user posted image 1, št .user posted image 0)           07.10.         

02.04.
user posted image supermiška(28l)        (št.user posted image 3, št. user posted image 1)          08.10., 22.09.
user posted image malcekvita                  (št. user posted image 1,št.user posted image 0)           24.10., 15.09. 
user posted image  ladybird01 (30let)    (št.user posted image  2 ,št.user posted image 0)          13.11., 17.09.

03.04.
user posted image Artičoka                        (št .user posted image 2 , št.user posted image 1)        01.10., 25.09.  
user posted image mojamalapikica(28)    (št. user posted image ?, št.user posted image ?)          08.09.     
user posted image PIruri ¸(30 let)            (št.user posted image 3 ,št. user posted image 1)         19.08., 25.09.
user posted image bibona                           (št.user posted image 2, št.user posted image 1)          15.09.      

04.04.
user posted image mojcaprvič                    (št.user posted image ?, št. user posted image ?)          11.09.        
user posted image janja*                           (št. user posted image ? ,št. user posted image   ?)        14.10.        

05.04.
user posted image april09                         (št. user posted image 3,  št. user posted image 1)        06.10., 24.09.   
user posted image mala čebelica(27let)  (št. user posted image 1, št. user posted image 0)         26.10., 23.09.
user posted image Mici7                            (št. user posted image ?,št.user posted image ? )           08.09.           

06.04.

07.04.
user posted image Anonimna.                   (št.   user posted image 2 , št.user posted image 1)                       
user posted image jernejav                      (št. user posted image 1, št. user posted image 0)         14.08., 26.09.
user posted image urnebes(36let)           (št. user posted image 2, št. user posted image 1)         26.08.        

08.04.
user posted image katkica007                  (št. user posted image ?, št. user posted image ?)          21.08.       

09.04.
user posted image Nalini                           (št. user posted image 1, št. user posted image 0)         25.08.        
user posted image Nogavica(31let)         (št. user posted image 2, št. user posted image 1)         24.09., 03.10.

10.04.
user posted image Cveta28 (28let)         (št.  user posted image 1 , št. user posted image 0)        22.08., 30.09.
user posted image detelja                         (št. user posted image 2, št. user posted image 0)          07.10., 23.09.+dht
user posted image linči 312                      (št. user posted image ?, št. user posted image ?)                         

11.04.
user posted image frutolina                      (št. user posted image 1, št.user posted image 0)            07.10., 06.10.
user posted image angelito                       (št.user posted image 1,št. user posted image 0 )                         02.10.
user posted image aljab                            (št.user posted image 2 ,št.user posted image 1)                              
user posted image matt                             (št.user posted image ?, št.user posted image ?)            
07.10., 03.10.

12.04.
user posted image poka1                          (št. user posted image 2 ,št.user posted image 1 )          26.08.         
user posted image baltazarka                   (št. user posted image ? , št. user posted image ?)                              

13.04.

14.04.
user posted image  vud                              (št.user posted image 2, št.user posted image 1)           29.10., 30.09.

15.04.
user posted image mavika                         (št.user posted image 1 ,št. user posted image 0 )         10.09.         
user posted image pat                                (št. user posted image 2,št. user posted image 1 )         09.09.         
user posted image  sobra  (27let)             (št. user posted image 2, št.user posted image 0)                        07.10.                      

16.04.
user posted image krfjolca(25let)             (št. user posted image 2, št.  user posted image 1)                      06.10.
user posted image lily32                            (št. user posted image 1 ,št. user posted image 0)                            

17.04.

user posted image L & L(29let)                 (št. user posted image 3, št. user posted image 2)          07.10., 06.10.
user posted image MAJLANA                      (št. user posted image ?, št. user posted image ?)           08.09.           
user posted image  nmag                            (št. user posted image 5, št. user posted image 1)          02.09., 07.10.

18.04.
user posted image neučakana                    (št. user posted image 1, št. user posted image 0)          20.08.          
user posted image blancica (34)               (št. user posted image 1, št. user posted image 0 )         13.10., 06.10.   

19.04.

20.04.
user posted image lilica                              (št. user posted image ?, št. user posted image ?)           08.09.          
user posted image BrinaBA(32)                 (št.user posted image 3, št.user posted image 2)            05.09., 09.10.
user posted image Akina (25)                    (št.user posted image 1,št.user posted image 0)                          14.10
zupancdam                         (št.user posted image 5,št.user posted image 1)             22.10., 09.10.

21.04.

22.04.

23.04.
user posted image mlavla (25)                  (št. user posted image 2, št.user posted image 1)            16.09.          
user posted image NenaLena                     (št. user posted image , št. user posted image )                          
user posted image RDEČA VRTNICA           (št. user posted image , št. user posted image )                            13.10.

24.04.
user posted image Sonček 85user posted image (23)        (št. user posted image 1 ,št. user posted image 0)           30.09., 10.10.
user posted image kunda  (29)                  (št. user posted image 1, št. user posted image 0)           15.09., 13.10.
user posted image Nea_teja_(33)            (št.  user posted image 4, št. user posted image 3)                          

25.04.
user posted image pikaro                           (
št. 1 , št. user posted image 0)                14.09.         

26.04.

user posted image  anca(27)                     (št. user posted image  1, št.user posted image  0 )                      

27.04.

user posted image  štorkljica                     (št.user posted image  2,št.user posted image  1)              25.09.         
user posted image  barboom                       (št. user posted image  ?,št. user posted image  ? )                     
user posted image zaspanka84 (24 let)    (št.user posted image 2, št.user posted image 1)                        

28.04.

user posted image zoja B                             ( št. user posted image ? , št.user posted image ?)           17.09., 13.10.
user posted image copka(28)                      (št.user posted image 2 , št.user posted image ? )           22.09.       

29.04.

user posted image tassika                            (št.user posted image  ? ,št.user posted image  ? )           11.11., 15.10.
user posted image mišk (26)                       (št.user posted image 2, št.user posted image 1)             21.10., 11.10.

30.04.
user posted image *junona* (23)               (št.user posted image 3,št.user posted image 0 )             01.10., 13.10., 21.10.
user posted image   Pat74
  (34)                  (št.user posted image 3,št. user posted image 2)             22.10., 21.10.                      

xx.04.

user posted image čokoladica                      (št. user posted image ? ,št. user posted image ?)                      
user posted image ančula                             (št. user posted image ?, št. user posted image  ? )                          

user posted image  Adelina                           (št.user posted image 3,št. user posted image 2)             09.10., 27.09.

TRENUTNO NAS JE: 64 
nosečk user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ Z NAMI SO ZAČELE:

* avelina user posted image
* Lupinca user posted image
* malaMravljica user posted image
* joob user posted image
*MALINČICA user posted image

**Mišika* sedaj marčevska user posted image

LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
user posted image PREGLEDI                   user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image   NUHALNA SVETLINA     user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image   VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                       user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
user posted image  LINK                              user posted image VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
user posted image  TUKAJ                           user posted image TUKAJ

< Sporočilo je popravil *Junona* -- 24.9.2008 13:23:45 >

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
24.9.2008 13:21:02   
*Junona*
Evo punce, sem malo z barvami popestrila seznamček, da ni tako monoton. Upam, da vam je všeč. Malo ga je še treba v linijo spravit.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
24.9.2008 13:21:21   
*Junona*
Bravo za pregledeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
24.9.2008 13:26:33   
RDEČA VRTNICA
Pozdravljena Vud.
Vidim, da si z koroške, iz kje natančno pa???

No, glede tekočine, ki naj bi jo spile...pa opažam, da je nobena ne more toliko....sicer pa tko ni po mojem normalno, da bi morali spiti 3 litre.
Se ti pa ja vse skupaj zagabi. Jaz najraje pijem pomarančni sok, ga tudi moram, ker tako najlažje prebavljam tablete za železo.
Jem po 2 na dan, ker imam slabo kri, zraven pa jemljem še Tifol.

No, kolikor sem prebrala, bi morali jesti veliko rib.....jaz jih do sedaj nisem še niti enkrat.
Upam, da to ne škodi moji pikici.

Aja pa še neki.
Meni ne paše skoraj nobena hrana, ker imam v ustih vedno isti okus. Pa vse mi smrdi, sploh vonj mehčalca.
Upam, da kmalu mine.
A more še katera od vas jemati železo, ker meni je po teh tabletah zmešalo prebavo, želodec me boli......?

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
24.9.2008 13:35:49   
april09
rdeca vrtnica... naj ti zamenjajo tablete .. obstaja tud sirup.

ja spil naj bi clovek 2-3l na dan. za nosecnice je ful pomembno, kok pijejo, se pozna na urinu. prej sem vsaj 3l spila, zdaj pa 1 do max 2.

seznam user posted image

a popka ni vec pri magistratu?

Neposredna povezava do sporočila: 2014
24.9.2008 13:37:43   
*Junona*
Joj, meni tudi mehčalci tako smrdijo. Pa ribe mi smrdijo. Tudi js imam ves čas nek čuden isti okus v ustih.

Pozabila sem še povedati, saj verjetno ste same opazile, NS je označena z rdečo barvo, ostali pregledi z modro.

Neposredna povezava do sporočila: 2015
24.9.2008 13:54:46   
RDEČA VRTNICA
Ja, sem slišala tudi za neki sirup.
Sam zdej se vse skupaj mal umirja tko, da bom kar te naprej jedla.
Hvala vseeno za nasvet.

No, grem sedaj na en sprehod, da se mal razgibamo.
Me kar mine, ko pomislim,da se bomo morale gibati tudi pozimi....ko bo tko mrzlo.

Lep dan vsem!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
24.9.2008 13:59:46   
vud
Bravo Junona za seznamček!
Jaz bi samo jedla, vse!!!

Rdeča vrtnica sem blizu raven, pa ti?

Neposredna povezava do sporočila: 2017
24.9.2008 14:07:26   
urnebes
ženske kako je z vami in gibanje? jaz sem še vedno tako utrujena da nič ne morem..o kakem sprehodu niti govora!

(odgovor članu vud)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
24.9.2008 14:08:35   
april09
IZVIRNO SPOROČILO: urnebes

ženske kako je z vami in gibanje? jaz sem še vedno tako utrujena da nič ne morem..o kakem sprehodu niti govora!

sem v fazi planiranja user posted image  

(odgovor članu urnebes)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
24.9.2008 14:09:24   
vud
Mene je šef pred časom vprašal, če imam astmo, ker sem prisopla po stopnicah  v 2 štuk ko vlakuser posted image , sem bila modro tiho......

(odgovor članu urnebes)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
24.9.2008 14:18:00   
urnebes
katera še ni povedala v sližbi za novičko? Jaz imela včeraj NS insem se odločila da povempo NS, zdaj pa kar ne morem...

(odgovor članu vud)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
24.9.2008 14:23:20   
tassika
Blančica, meni je sodelavka priporočala še tole zadevo in jo bom probala. Je pa rekla da v cca 1dcl vode daš kuhat(v mrzlo vodo) laneno seme, ko zavre kuhaš še cca 5 min in potem odstaviš, počakaš da se malo ohladi in precediš, baje pride taka sluzasta voda, ampak naj bi bla brez okusa in to potem popiješ. Naj bi to naredilo nek tak masten ovoj okoli blata, da gre potem lažje naprej, če mi uspe bom poročalauser posted image

(odgovor članu urnebes)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
24.9.2008 14:25:34   
tassika
urnebes, jaz sem rekla da bom povedala kao na ta način, da že veva kam greva za 1.5.09 na dopust in potem tako naprej, samo pri meni je lažje ker imam rok 29.4., bom tko na hec obrnila, sem pri dveh kolegicah probala in je delovalouser posted image

(odgovor članu urnebes)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
24.9.2008 14:42:34   
sonček85
No da vam se javim iz pregleda pri moji osebni zdravnici.Mojo kartoteko je že poslala na komisijo včeraj in je rekla ,da do nekje petka najkasneje do ponedeljka bi že morala dobiti odločbo .Hm me prav zanima kaj bodo povedali in napisali.
Sem pa še povedala da smo pri nas vsi bolani in da me grlo boli in da težko požiram in me je pregledala in rekla da je malo rdečo in da ni hudega,da naj pijem čaje ,limona,med(standard) in pljuča je poslušala ,če je vse ok-vse je bilo tipi topi.Skuhala si bom prežgani cuker  z mlekom in žajbljom-mogoče bo kaj pomagal
user posted image Sprehodi:meni se jih tako lušta pa ne morem k sem bubana,pa moj dragi tudi,drugače sva pa prejšnji teden veliko hodila na sprehodeuser posted image user posted image
user posted image Zaprtost:mene so zapirale banane
user posted image Tablete:jemljem neovin +dha in so super
user posted image Tekočina:pijem kolikor lahko in potem hodim vsake 15 minm na wcuser posted image

Vsem čestitke za uspešne preglede
Junona:seznam mi je pa tako všeč-jupi,jupi,malo barv ja tako.Kr dan si mi polepšala.
Meni je pa pralni stroj crknu,včeraj je radiator poču ,vse gre narobe.No pa sedaj imamo radiator že nov ,sedaj pa še samo pralni stroj nov kupt.user posted image user posted image user posted image user posted image takega ki bo sam pral in ki bo sam likal.user posted image user posted image

Sedaj grem pa malo počasi piti čajeka in potem malo v posteljo -potem pa še ne vem.Naj me minejo bolečine v grlu-grrrrrrrrrrr

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
24.9.2008 15:14:22   
Ladybird01
dober dan

vso sreco vsem na pregledih danes!!

jaz sem bila ta vikend doma (v Sloveniji) in so me mame/bodoci babici 3 dni pitale s pravo dobroooooooooo hrano (steaki, pa krompircek, pa zelenjavca, pa ribice njamiiiiiiii) user posted image ...zdej pa spet na teh j****** testeninah hehe - nism lih neka kuharca :) pogresam crklanje ja ja ja

@ urnebes - jest sem ze kake 14 dni nazaj povedala v sluzbi in so bli vsi fuuul veseli...kar povej, samo veselo in mirno

glede gibanja - evo zdejle se pripravljam, da bi se vpisala na jogo oz pilates...pravijo, da po 3 mesecu je pa ze kar koristno...plavanje, pa ne vem...hja teli bazeni me kar mal skrbijo k so tko umazani, pa tamponov tud ne priporocajo...user posted image

oblekc - nic se snimo gledali...jest bom kr pr oblekcah ostala; takih k so za zdej in pol..user posted image

lep dan vsem in srecno

danes sem cist dead, pa utrujena, pa slabo, pa kriz pa waaaaaah sem mislna, da je v 13 tednu tega ze konc user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?