![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.9.2008 10:21:24
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz bi kupila blago in jih dala nardit svoji tašči... Tudi sicer pa šivanje ni tok drago, da nebi sfolgala... Po moje bo tko bolje... In še zmišljuješ se lahko Jaz bi tudi bla vesela da bi mi blo lahko slabo... Sem pa ravnokar izvedela da ena prijateljica prijateljice ravnokar rojeva... Zanosila pa je približno isti čas kot jaz Me je pa malo stisnilo....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.9.2008 10:27:24
|
|
|
|
~Biba~
|
ledenka, še vedno imaš izgovor ne delat..ker ti bo ŠE lahko potem še enkrat slabo živa...verjamem da mal stisne..a narava naredi svoje; bolje prej kot pa pozneje. Vse okrog nas se dogaja z nekim( zaje ) razlogom. Borka si, tak da misli pozitivno. bom šla kr v te velike baubaue pogledat...ena varianta pa še je moja mama ki tak rada šiva.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.9.2008 10:27:36
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Sem pa ravnokar izvedela da ena prijateljica prijateljice ravnokar rojeva... Zanosila pa je približno isti čas kot jaz Me je pa malo stisnilo....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.9.2008 10:30:12
|
|
|
|
ledenka
|
živa
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.9.2008 11:27:21
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala pupe.... So me kar solzice oblile, ko sem vidla vse te objemčke vračam nazaj... fulll sem vesela da vas mam zdej sem čustvena
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.9.2008 11:27:58
|
|
|
|
Anonimen
|
je pa punca že rodila... Fantka ČESTITAAAAAM
< Sporočilo je popravil živa25 -- 24.9.2008 11:28:18 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.9.2008 11:47:13
|
|
|
|
~Biba~
|
hura za fantka...bo pa pač mal starejši, pa mogoče v prihodnosti tvoj zet
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.9.2008 11:48:27
|
|
|
|
~Biba~
|
Hej tina dobrodošla..upam da boš prava borka v postopku, in bo to tvoj zadnji
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.9.2008 12:18:46
|
|
|
|
~Biba~
|
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.9.2008 12:37:21
|
|
|
|
pikicao.
|
juuuutrrooo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.9.2008 13:19:25
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro???
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.9.2008 13:20:29
|
|
|
|
pikicao.
|
hihihi.. sm sprobala ce je kdo tuki
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.9.2008 13:28:28
|
|
|
|
murkica
|
Punce, da se na hitro javim. Poljubčke in pozdravčke vsem in upam, da se imate vse fino. Sonček- Pridna, sem pridna. Sej jaz sem vedno pridna. Živa tebi pa pošiljam en velik . LP Murkica
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.9.2008 13:37:06
|
|
|
|
gigi1
|
Hojla pupike sam, da vas mal pozdravim...pa delat naprej Evo mal osvežitve, če je kakšna zaspanka v službi
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.9.2008 13:37:36
|
|
|
|
gigi1
|
Ufff je zrasu
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.9.2008 13:39:10
|
|
|
|
miska73
|
Spim sicer ne... ampak tale osvežitev paše ne veš kolk... ahhhhhhhhhhhh. Čau Žiži hvala ti za vse lepe želje, skrbnost, vzpodbude tu in na sosednji temi...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.9.2008 13:40:26
|
|
|
|
gigi1
|
Miška moja malenkost. Kdaj pol pričakuješ M?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.9.2008 13:44:18
|
|
|
|
miska73
|
M pričakujem tam nekje 3.10. par dni gor dol
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.9.2008 13:57:02
|
|
|
|
ledenka
|
moja mala miška je dobila pizzo in je zdaj zadovoljna. oddremali bova par minutk na pisalni mizi, pol pa naprej
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.9.2008 14:01:38
|
|
|
|
Anonimen
|
hehehehehe Miška hvala za pojba Murkica hvala za objemčke... VRAČAM Ajsika... Ti jo kr razvajaj.... Kaj bo šele ko bo na svetu
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.9.2008 14:02:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Pikicao. seveda smo tukaj DOBER DAN se reče
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.9.2008 14:11:30
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 ooo fargi... si kar sama ostala včeraj... pridi dopoldne in med delovnim časom... ziher ne boš sama ne bo šlo...edino če otroke zaprem v razred in grem v zbornico z vami klepetat....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.9.2008 14:22:09
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: živa25 ooo fargi... si kar sama ostala včeraj... pridi dopoldne in med delovnim časom... ziher ne boš sama ne bo šlo...edino če otroke zaprem v razred in grem v zbornico z vami klepetat.... a veš, kolk bi jim blo to všeč
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.9.2008 14:38:48
|
|
|
|
pikicao.
|
evo pa dobr dan, pa tale parfumcek mal visi gor mi kr disi pisuka.. morje.. valovi..
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.9.2008 14:50:40
|
|
|
|
sonček85
|
biba:ja mal vas morem pokukat ,če kaj pišete in če je kaka nova žiži:nora slikca,malo za sprostitev murkica:ja itak ,da si skoz pridna ,saj je prav tako,jst sem se pa polenila ko sem doma že 1,5 meseca. ,če štejem dopust zraven živa: fargi:zraven jih vzam ,pa bo
|
Najbolj brane vsebine v rubriki5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.