|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembra pričakujemo ||
24.9.2008 6:19:48   
LunaLuna
Moje M še ni. Test je bil negativen user posted image .
Zdej sem pa čisto zmedena, ker se morem naročit na pregled in ta user posted image kar ne pride in ne pride. Joooooooj, kako me jezi.

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
24.9.2008 6:40:00   
luna80
Dobro jutro bejbike!
Evo zunaj že skoraj zima, sej ne morem verjet.
Stanje pri meni je še vedno nespremenjeno. Čakamo jouser posted image , da priteče iz ovinkov. Se mi pa čudno zdi ker prvič zamuja po 15 letih. Mogla bi dobit v soboto, danes je sreda. Znakov za nosečnost NOBENIHuser posted image . Tko da tudi testa ne mislim delat. Bo pa sranje, če je nebi dubla, zarad ? razlogov, ne zarad nosečnosti. Čudn, in me res skrbi.
user posted image Se napoveduje z špikanjem v jajčnikih in bolečimi prsmi na momente.

LunaLuna, stiskam pesti zate, da boš vsaj ti zagledala magični plusek, če ga že jz ne bom. Jz testa ne bom šla delat, ( so se mi zamerl v dno duše, pa še škoda keša)razen če jo po treh tednih ne bo, kar težko, težko dvomim. Testov niti ne kupujem več.

Zdej pa počasi jutranji ritual, kavico sem že spila, kopalnica, oblačenje, make up, zajtrk in nato v službo.
Vsem bejbikam pošiljam eno dobro, vročo user posted image , naj vas prebudi v to sredino mrzlo jutro. Grrrrr. Imejte lep dan in izkoristite sončne žarke, če bodo pokukali izpod oblačkov.

(odgovor članu LunaLuna)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
24.9.2008 7:28:17   
R777
Luna80...ti si pa karakter!!!!

Jaz še pod razno ne bi zdržala brez testa. Odpovedala bi se šminki, kavi, prijateljicam....in bi delala teste 2x na dan....user posted image

hmm.....Mogoče pa ti imaš PCO, si luna(okrogla) in si navajena, da ti zamuja..hmmm..potem pa razumem logiko....

Vseeno si pa odločna, ni kaj...user posted image user posted image

Držim pesti, da boš začutila user posted image user posted image user posted image  in ti testa ni treba delati!!!

(odgovor članu luna80)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
24.9.2008 7:36:16   
luna80
R777, nisem glih tak karakter, ampak so se mi testi dobesedno zagravžali. Ej vedno minus na minus. Ma ni šans, da ga kupim. Sem bla včer v lekarni, ker me nekaj prehlad daje, vendar testa nisem kupila, potem sem šla pa še v DM po puder in tudi tam nisem kupila testa. Ti povem, da sem kr nase ponosna. Včasih sem na mesec za vse teste skupaj porabla od 30-40 EUR( skupaj z O testi). Halo???? Nič več, hvala. Raj za kej druzga zapravim.
PCO pomoje nimam, ker sem bla na UZ že dvakrat, tko da G pravi da sem popolnoma zdrava.  Pa tudi presuha nisem preveč- Glih pravuser posted image user posted image user posted image . Sej hodm mal na telovadbo, da bo čvrsta ritka in stegna....user posted image .

LP

(odgovor članu R777)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
24.9.2008 7:42:38   
žabica00
user posted image

punce jaz navijam za vse vas da boste zagledale user posted image  in bo september bolj pester user posted image  user posted image  user posted image .

dokler ni user posted image  je še vedno upanje!!

(odgovor članu luna80)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
24.9.2008 7:49:29   
becky
pozdravljene punce. najprej en velik user posted image  za vse, ki ste dobile M.

imam eno vprašanje: v pon in včeraj sem na papirju opazila sled sveže krvi. je možno, da je bila to ovulacijska krvavitev (čas bi bil)? pa če je bila, je normalno, da je bila kri sveža? hvala

(odgovor članu žabica00)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
24.9.2008 8:18:03   
sonček85
alina in luna 80:navijam in držim pesti za vajuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
becky:možno je samo če je testa ne delaj prej kot po 10 dneh od tega izcedka .Je možnost ,da ti pokaže samo zaradi sigurnosti in točnosti je bolje da počakaš malo dlje.Navijamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu becky)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
24.9.2008 8:20:44   
R777
Jaz še nikoli nisem imela kri v času O, tako da ti ne morem prav nič svetovat...user posted image .

Mogoče pa si že imela O in zdaj imaš vgnezditev?!?!?!?! Kateri dan ciklusa si???

Kri v času O, mislim, da je zeeeeeeelo redka. Za vgnezditev pa je bolj pogosta.

Ali pa imaš malo hromončke zmešane....kdo ve?!?!

Jaz navijam, da je vgnezditev in da boš čez 10 dni zagledala user posted image user posted image .

(odgovor članu becky)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
24.9.2008 8:26:02   
iskrica976
Dobro jutro,
včerja popoldne sem opazila čisto rahlo krvavitev, sem bila prepričana da je user posted image user posted image user posted image , pa ni nič. Sem opazila samo na WC papirju, potem ko sem dala vložek nisem več nič krvalvela. Upam, da je bila to vgnezditev user posted image user posted image

Sej sem že prav sfilozofirana od spremljanje vsake majhne spremembe user posted image user posted image

(odgovor članu R777)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
24.9.2008 8:41:07   
sonček85
pri meni je bilo ako z vgnezditveno ,saj predvidevam da je bila.O naj bi bila nekje med 28.7 in 3.8-mi smo normalno slončkali ,če bo bo in če ne ne ,pa naslednji mesec.No in potem greva midva 10.8 na dopust in ekola prvi dan dopusta rdeča sled in že sem tudi najavila M ,kupila vložke in tampone ,no naslednji dan pa pikica potem pa nič več.Ni č nisem mislila na to in ko sem prišla domov naredila test in je bil user posted image user posted image .M naj bi p dobila 14-15.8.Nikoli se ne ve-test je padel pa 18.8

Srečno in upam da sem vam kaj pomagala

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu iskrica976)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
24.9.2008 8:42:50   
Anonimen
Ne vem kdaj naj jo ne pričakujem, vendar bo počasi zgleda prišla! Sem danes zjutraj rahlo krvavela ko sem šla na wc. sem spet upala, ker mi je bilo kar dva dni slabo, danes pa spet to. ne vem! no v glavnem sem se že sprijaznila, da bo vsak čas priteklauser posted image . javim še vam ko bo prišla, potem pa se poslovim od vas in ne bom več sodelovala, ker sem potem samo še bolj žalostna in obupana. v glavnem ne delamo več na user posted image , bomo samouser posted image .user posted image

(odgovor članu iskrica976)
  Neposredna povezava do sporočila: 1986
24.9.2008 8:49:47   
sonček85
deja777:vem kako težko je ko se iz meseca v mesec boriš in ko vsak mesec zagledaš user posted image .A tako  je pa narava naredila in ko bo telo in vse pripravljeno bo tudi čas za pikico ,ki je boš zelo vesela.Pusti čsasu čas in vidva veslo naprej in ko boš najmanj pričakovala se ti bodo pokazale dve user posted image user posted image .Ostani še ,saj ne moreš kar tako oditi.Tudi sama sem rekla ,da bom šla in čez 2 meseca sem zagledala dve črtici.
Nikoli ,a res nikoli ne obupaj in pojdi naprej,saj nikoli ne veš kdaj je to tovja zadnja M

Srečno

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
24.9.2008 8:55:54   
*kinnie*
Vidim, da je danes tu malo bolj veselo in da vas/nas kar nekaj ne pričakuje M te dni.....
Navijam, da bo čimveč user posted image user posted image user posted image user posted image  Dajmo punceuser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
24.9.2008 9:10:20   
Ylenia
z mojo user posted image mava zmenek jutri pa upam da je ne bo!!!user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
24.9.2008 9:13:49   
Anonimen
sonček85 hvala za spodbudne besede! vem, da me razumeš! tebi pa čestitam, sem malo tudi tvojo zgodbo spremljalauser posted image
bojim se da se bo spet ponovila zgodba pred prvo nosečnostjo ko sem bila že tako obupana. in vem da nisem zanosila samo zaradi "psihe" in te močne želje pouser posted image . zato bi sedaj rada stvari malo odklopila. saj vas bom spremljala in navijala, za vse ki je ne pričakujete.

(odgovor članu *kinnie*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1990
24.9.2008 9:26:01   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: Ylenia

z mojo user posted image mava zmenek jutri pa upam da je ne bo!!!user posted image

upam, da zmenek odpadeuser posted image user posted image

(odgovor članu Ylenia)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
24.9.2008 10:18:15   
sonček85
kadar koli nas lahko prideš pokukat ,pa magari tudi na temo aprilčice 09,drugače pa navijam zate in da vama po letu spet uspe.

ylenia:zmenek mora odpasti in moraš na zmenek z dvema črticama.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
24.9.2008 11:33:39   
pokica_
Navijam za user posted image user posted image user posted image user posted image  

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
24.9.2008 12:37:04   
Anonimen
Moja user posted image je prišla v vsej svoji krasoti.user posted image user posted image

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1994
24.9.2008 12:46:58   
luna80
ooo shit ej punce, gledam seznamček..... uf groza. Tkole slabo pa že dooolllg ni blo. Itak je konec meseca tko da čarat ne mormo..... bodmo iskrene. Sej se matramo iz msece v mesec. Ampak ta mesec je mati narava bolj slabo poskrbela za nasuser posted image . Sam sem bl full optimistična kar se tiče septembra.
Punce držim pesti, da kateri še rata ta mesec.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
24.9.2008 12:49:40   
dulcinea
A ni nobene frišne user posted image ?

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu luna80)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
24.9.2008 13:01:31   
žabica00
user posted image

SEPTEMBERSKE BORKE   
oz.  user posted image pričakujemo septembra

xx.09. - iskrica 976
xx.09. - sonček10 - srečka user posted image - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
xx.09. - bambinca user posted image user posted image v nove boje
xx.09. - liam(5.krog) user posted image user posted image  v nove boje
xx.09. - bingo user posted image user posted image  v nove boje
xx.09. - nataša28 user posted image user posted image  v nove boje
xx.09. - Majch(9.krog)
xx.09. - Cari(15.krog)
xx.09. - miklarom
xx.09. - pravoda(1.krog)
user posted image user posted image v nove boje
xx.09. - montyuser posted image user posted image  v nove boje
xx.09. - a.jrad
xx.09. - M1987(7.krog) user posted image user posted image  v nove boje
xx.09. - katka11(1.kruser posted image user posted image  v nove boje
xx.09. - nia* user posted image user posted image  v nove boje
xx.09. - Ylenia
xx.09. - db
xx.09. - Tejchy25 user posted image user posted image v nove boje
xx.09. - pipika123
xx.09. - deja777(2.krog)
01.09. - aqua77(15.krog)  user posted image user posted image  v nove boje
01.09. - Anya22(9.krog)  user posted image user posted image v nove boje

01.09. - rebeka_(2.krog) - srečka user posted image - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

01.09. - murkica(12 krog)user posted image user posted image  v nove boje
02.09. - tropical(6.krog) - srečka  user posted image - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
02.09. - skuštrana suzi  user posted image user posted image v nove boje
03.09. - dulcinea user posted image user posted image v nove boje
03.09. - ...Martina...  user posted image user posted image v nove boje
03.09. - ptejka(2.krog) - srečka user posted image - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
03.09. -Anonimna slončica user posted image
04.09. - Auser posted image (4.krog) user posted image user posted image v nove boje
04.09. - little angel  user posted image user posted image v nove boje

05.09. - kalaxy  user posted image user posted image v nove boje

06.09. - Živa25(19.krog) user posted image user posted image v nove boje
06.09. - nhaya(24.krog) user posted image user posted image v nove boje
06.09. - Anonimna user posted image
06.09. - MašiKaši(2.krog)
  user posted image user posted image v nove boje
06.09. - Sulfinija user posted image user posted image v nove boje
07.09. - žabica00(2.krog) user posted image    v nove boje user posted image user posted image user posted image
09.09. - gwendolen  user posted image user posted image v nove boje 

06.09. - giotti (2.krog) user posted image    v nove boje user posted image user posted image user posted image
09.09. - Muca83(11.krog) user posted image user posted image v nove boje 
09.09. - crvicekuser posted image user posted image v nove boje 
09.09. - Spewca srečka user posted image - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
10.09. - obayifo user posted image user posted image v nove boje
10.09. - tane user posted image user posted image v nove boje
10.09. - tetka5 user posted image user posted image v nove boje
11.09. - pikachu

11.09. - abika
13.09. - didikaa(6.krog) user posted image user posted image v nove boje
13.09. - majca
14.09. - ulsi25(2.krog)  user posted image user posted image v nove boje
14.09. - sončki user posted image user posted image v nove boje
15.09. - Mojcak27

15.09. - s@nny
15.09. - malaštruca(1.krog) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
16.09. - Tiki55(13.krog)
  user posted image v nove boje
17.09. - natasa28(1.krog)
18.09. - andre3a
18.09. - METULJ1(21krog) user posted image user posted image v nove boje
18.09. - ninca22(3.krog)
19.09. - pokica_  user posted image
- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
20.09. - mi3=
20.09. - tejč76

20.09. - misk2
20.09. - luna80
21.09. - Lopona(7.krog)
21.09. - ancica22(2.krog)
21.09. - cuddy(7.krog)
22.09. - MiSka_82(7.krog)
22.09. - LunaLuna
23.09. - yoliee
24.09. - Štručka1(3krog
24.09. - ziva1(10krog) user posted image user posted image v nove boje
27.09. - aqua77 (16.krog) 
27.09. - DannyS(1.krog)
27.09. - BEBIII
27.09. - drašika(4.krog)
28.09. - Arual(12.krog)
28.09. - *alina*
29.09. - Inčika
29.09. - mama afrika(9.krog)
30.09. - kleja(13.krog)
30.09. - ...Martina...

nas je (bilo) 84 čakajočih na  user posted image   od tega že 7  user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image  NAVIJAČICEuser posted image

* spps user posted image
* aqua77
* trinity22
user posted image
* jjasna
user posted image
* KaTkA24
user posted image
* Tiki55
* skrivnost
* sonček85
user posted image
* pikicao.
* bambinca
* *kinnie*
* D.Mateja
* lucy86
* S*

* luna80
* monty
* tinuška
* anci banci
* Anonimna
* Anya22
* trinity22
* tane
* dini
* ursa30
* Auser posted image
* žabica00
* Gwendolen
* sonček10

* tinč407

user posted image     

NAŠA HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

SEPTEMBERSKA STAVNICA

aqua77 - 24%
kleja 23,8%  

JANUAR.................................... 25,0% srečk nosečk  
FEBRUAR.................................. 19,4% srečk nosečk  
MAREC..................................... 20,9% srečk nosečk  
APRIL....................................... 23,7% srečk nosečk  
MAJ...........................................18,3% srečk nosečk  
JUNIJ.........................................22,5% srečk nosečk  
JULIJ .........................................21.8% srečk nosečk
AVGUST......................................19,3% srečk nosečk
SEPTEMBER.................................--,--% srečk nosečk

(odgovor članu žabica00)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
24.9.2008 14:45:17   
sonček85
samo ta mesec je pa res slabo.user posted image Sem malo žalostna ker ni veliko nosečk.Preveč ste na dopustu uživale .Za vsako posebaj navijam za mesec oktober in da se vsaki izpolni njena največja želja.user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu žabica00)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
24.9.2008 15:04:11   
Anonimen
Roke se mi tresejo....punce...črtico je videt z lune. Čeprav sem še včeraj trdila, da mini BC ne kupim več, sem ga vseeno, ker drugega ni blo. Po eni minuti pa user posted image user posted image user posted image . Valda je to to. Skor ne dvomim...mi je pa čudno sto na uro....kaj si nooooooor!!!user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1999
24.9.2008 15:07:56   
LunaLuna
Tudi jaz bom malo modre barve potrebovala za tale seznam. Na žalost je prišla...user posted image user posted image user posted image
Danes me vsaj trebuh ne boli toliko, kot me je do sedaj vedno pri M. Tako da je sreča vsaj glede tega.

Sem se pa že naročila na pregled, ki mi bo povedal, če je z mano kaj narobe. Tako, da se sedaj za en čas poslavljam, seveda bom navijala za vse, ki se borite.

Naj vam sonček vedno sije. Papa.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?