|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008
23.9.2008 14:39:46   
24julij
hvala nya

pomoje je mojca misnla rotavirus? mojca kaj to pomeni?'user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
23.9.2008 14:41:08   
Anonimen
No, in dans sm v Mercatorju povohala bombažka - in ugotovila, da naš res ne dišiuser posted image  - zgleda, da so mel v Pikapoki staro zalogo - bom pa našmu sončku kupila še enega tamalega, sam se dans nism mogla odločit, tko da naslednji tedenuser posted image , ko ne bo očita zraven - mi je namreč prepovedal kupovat igračeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4402
23.9.2008 14:42:17   
Kaja08
Dan! Kofetkanje je uspelo - sej vidte, da je dež user posted image  Slikce še sledijo, jih morm še s fotoaparata dol snet.

IZVIRNO SPOROČILO: 24julij

ojla junijke z rpinci in princeskami.....vas pozdravim..k sva se z vaso mojco menle da se vam nej pridruzim...ja skor tepla me je da nej pridem,hehehe

ker sva pac med julijkami,ampak naša pikica je prehitela na svet in se je rodila junija,sa se nisva pol nic prestavljale itak pa kolk imam casa pisat-vsak dan manj..
no pa sem se odlocila da se vas mal pocekiram in pozdravom,glede na to da je nasa larica postala tudi carica med junijkami-mogoce naju boste pa hotli sprejet medseuser posted image a je treba kako pisno prosnjo kam poslat,pa priporocila pa to?user posted image pa opis pa stevilke in obsege?...joj mi dogaja dons pomoje od utrujenosti in obiska tete iz krvavca,pa me zgleda prevec boli in mi vn udarja..ahhahh no pozdravcek pa da neham cvekat da nom predolga-k cajt je dnaruser posted image

Ojojoj, se še ne zavedaš, kakšen hud krst te čaka!! Me nismo kr tko - smo zasebni klub user posted image user posted image user posted image  

IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

auch...spet se igrajo z barvo...človek se komaj oranžne navad, pol pa te spet vržejo s tira, kot, da je nekaj z mojimi očmi narobe.

aneda! Pa ful mi hladna deluje tale barva - prav zimska user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: NinKa

Aja, pa da se še pohvalim, ta teden mi je uspelo priti do faksa na izpit. Pa še z 9 sem ga naredila.

user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy

kaja, user posted image user posted image za seznam.... samo pomojem ni zadnji... ker smo zadnjič s taaniko in aleksandro silvijo nekaj dopolnjevale... no, vsaj pri mojih princih podatki niso ažurni...  kaj, če bi ti pošiljale nove podatke kar na ZS, da ti ne bo treba toliko brskat, pa še ne bo se ti treba ukvarjat s tem, ali si koga spustila ali ne... džst esking... seveda pa bomo pisale nove podatke tudi na forum... samo, da tebi olajšamo delo...

ja tud lahko....sej pomoje lahko tud nyi pošljete, mi bo mal pomagala, knede user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

aja, pa novo slikico sem dala pod nick. poglejte, če ni lubana user posted image

kakšen velik nasmeh user posted image user posted image user posted image user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
23.9.2008 14:42:41   
Anonimen
http://siol.net/slovenija/zdravje/2008/09/bliza_se_sezona_okuzb_z_virusom_rsv.aspx

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4404
23.9.2008 14:43:50   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: nya

No, in dans sm v Mercatorju povohala bombažka - in ugotovila, da naš res ne dišiuser posted image  - zgleda, da so mel v Pikapoki staro zalogo - bom pa našmu sončku kupila še enega tamalega, sam se dans nism mogla odločit, tko da naslednji tedenuser posted image , ko ne bo očita zraven - mi je namreč prepovedal kupovat igračeuser posted image

naš tud nč ne diši...pa tud imam prepoved user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
23.9.2008 14:44:32   
Anonimen
ja tud lahko....sej pomoje lahko tud nyi pošljete, mi bo mal pomagala, knede

Seveda Kaja, z veseljem - tko da najbolj da pošljete obema, pol bo pa že ena dala gor, midve se bova pa že obvestili, kajne?

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 4406
23.9.2008 14:45:42   
24julij
ojoj poporavljam se sem nasla na netu kaj je RSV-prilagam link
http://www.mf.uni-lj.si/jama/jama00-1/html/uvodnik.html

hahha nya nisem vidla da si me ze prehitela

< Sporočilo je popravil 24julij -- 23.9.2008 14:46:31 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
23.9.2008 14:48:32   
24julij
ja kaja sem ze mal slisala o vasem zasebnem klubu tko da rajs can t tuch this,bova kr sibale z lariko stranuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
23.9.2008 14:49:19   
Anonimen
Kaja - jst bi mu tegale

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4409
23.9.2008 14:50:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: 24julij

ja kaja sem ze mal slisala o vasem zasebnem klubu tko da rajs can t tuch this,bova kr sibale z lariko stranuser posted image user posted image user posted image

Po moje je rešitevuser posted image user posted image user posted image  - udeležitev na srečanju, da vidmo tole princesko - k je ena redkih v junijuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 24julij)
  Neposredna povezava do sporočila: 4410
23.9.2008 14:55:55   
pikica_30
24julij dobrodošla med junijčicami in našimi sončki! user posted image user posted image user posted image  nič ne grizemo!!! čvekamo pa zelo radi (čeprav jaz bolj berem)!

kaj je zdaj tole s temi bombažki? men nič jasno...a so to take plišaste igračke? kje se pa kupijo? in kateri dišijo?

pa še eno vprašanje: jaz sem skoraj 4 mesece po porodu, delno se dojiva (pri skoraj vsakem obroku dodajava flašo), pa še nimam menstre...user posted image  a jo ve že vse imate?

pa še nekaj: nameravamo kupiti sušilni stroj...na kaj na bom pozorna pri nakupu in katere priporočate (znamke)?

papa!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
23.9.2008 15:00:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pikica_30

kaj je zdaj tole s temi bombažki? men nič jasno...a so to take plišaste igračke? kje se pa kupijo? in kateri dišijo?
Dišat bi morali vsi ta veliki in tamali kolkr sm seznanjena.

pa še eno vprašanje: jaz sem skoraj 4 mesece po porodu, delno se dojiva (pri skoraj vsakem obroku dodajava flašo), pa še nimam menstre...user posted image  a jo ve že vse imate?
Jaz samo dojim, pa je tud še nimam, sm pa 3 mesce po porodu. A te kej panika, da si user posted image ? K mene včasih, ampak testa pa nism še nabavilauser posted image

pa še nekaj: nameravamo kupiti sušilni stroj...na kaj na bom pozorna pri nakupu in katere priporočate (znamke)?
Znamka ni toliko pomembna, večji faktor pri vsem igra kolk perila lahko daš sušit - dobr je 6 kg, ker če daš sušit manj, ni tko zmečkano, pa da je energijski razred vsaj B, ker če je C kr dost elektrike ponuca. Mi ima Zanussi, bil je ene 300€, pa je čist kul

papa!!!

(odgovor članu pikica_30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4412
23.9.2008 15:05:14   
*anamor*
24 julij dobrodošla.
Jaz imam tudi prepoved kupovanja igrač. Pa zdaj sem tako čisto brez denarja saj imamo 11.10 krst in še regisracijo avta pa še zavarovanje stanovanja.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
23.9.2008 15:07:53   
24julij
pikica ne klic hudica glede menstre jaz jo mam zdej ze drugic prve dva dni umiram od bolecin tece mi pa tud tolk k prej pred porodom nikol,skor ne dohajam vlozkou menat...k pred nosecnostjo sem mela sam za uzorc...jaz vem da sem tolk hit dubla ker ne dojiva,tiste ki dojijo ucas tud po osem mescev al pa se dle nimajo..tko da ni panike,nic ne zamujasuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
23.9.2008 15:08:50   
sasa.vracko
24julij - user posted image  welcome! Maš srečo, da te je Mojca priporočila, če ne te ne bi spustile gor! user posted image  hecam se!

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
23.9.2008 15:10:10   
*Mojca*
sem probala it malo spat, pa naš princ itak spi 20 min, tako da ni bilo nič. O rsvju vidim da ste že našle info. respiratorni sincicijski virus je to. eno sranje, ki se hitro prenaša, pri odraslih povzroča prehlad, pri malčkih pa lahko pljučnicouser posted image

sušilno stroj...ne aristona...sej se spomnite mojega sranja s serviserji in garancijo...user posted image user posted image

Kaja a veš da res niso imeli tistega za podočnjake user posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
23.9.2008 15:19:25   
Anonimen
Mojca - proti podočnjakom najbolj pomaga 1,5 litra navadne vode na dan

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4417
23.9.2008 15:21:11   
Anonimen
Kaj mamo vse prepoved kupovanja igračuser posted image ? Moj pravi, da bo glih tako zrasel, tud če ne dobi čebelice. Pa še to, da itak kupujem igrače zase, ne za njegauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4418
23.9.2008 15:21:27   
Anonimen
24.julij dobrodošlauser posted image ...no fajn,zdej pa se še tega virusa mormo batuser posted image ...alea kukuc,kje si bejba???a Izabela papca?
saša in mojca fajn da gre na bolje prehlad,pa vsem malim k so bubaniuser posted image ..

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4419
23.9.2008 15:27:57   
*anamor*
Pa kaj si nor samo neki virosi, ki se jih moramo bati. Malo še pa bomo morali naše prince zaviti v vato in jih sploh več nebomo v miru smele ven peljati, ker vse razhaja. Samo pri nas še je tako, da se eni sploh ne zavedajo, da imamo dojenčka in pridejo bolani na obisk. Samo jaz kar rečem, da se prosim ne bližaju Taju in nato so užaljeni. Kaj me briga. Če bi imeli zdravo pamet sploh nebi prišli na obisk bolani.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
23.9.2008 15:29:43   
Anonimen
Ampak res, folk kr pride, čeprav na muč šmrka, kiha, kašlja. Jst tud kr rečem - joj, sori, ampak ne bi rada, da Luka kej stakne - pa me prav briga, če je kdo užaljen.

(odgovor članu *anamor*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4421
23.9.2008 15:31:41   
aleksandra silvija
24. julij dobrodošlauser posted image

Pa tako ste cart: Tina 28user posted image user posted image user posted image
RMRM-tudi tvoja cela družinauser posted image user posted image user posted image , pa vsi  princi in princeskeuser posted image user posted image user posted image !

RMRM_a veš da je bil tvoj sonček prav pošteno krasen pri krstu--razmišljam, da bi nekako tako uredila tudi Lovra. Imamo podobno oblekico od Patricie. Samo so gor eni rumeni fleki?user posted image user posted image user posted image  Kako jih spravit dol?

Pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse prehlajene malčke in malčice! Pa nobenih rotavirusov prosim!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
23.9.2008 15:34:48   
Anonimen
Joj, vam moram tole povedat. Dans zjutraj sem daa Lukcu jest mal čez 5, potem je pa on ob pol 7ih budil očija - jaz sem že prej vstala - tko čist zares, sem se mu mogla kr nasmejat. No, in potem ga preoblečem za k zdravniku, ga ful upedenam, mu dam slinček, pa sm rekla, da mu bom dala jest, ko bomo tam, da se ne bi slučajno pobruhal. No in ga dam tko lepo oblečenga v lupinco, ga pripnem, nekaj zastoka, mu dam dudo - on pa "ble" - bruhne jutranji obrok. Nism ga mela časa preoblečt, pa sm ga mal z mokro krpico očistla - še dobr da sm mu dala slinček. No, moj pa tkoj komentar - to je zato, ker si se men prej smejala, ko me je budiluser posted image  - mislm ne morš verjet.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4423
23.9.2008 15:39:08   
Anonimen
Aja, pa še to. Pr zdravnici vprašam kaj je s tem polivanjem, ona pa men, pa poglejte ga, kako je fino rejen.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4424
23.9.2008 15:40:49   
pikica_30
Ok, torej pri sušilcu moram gledat, da je B kategorije, vsaj 6 kg in ne Ariston! user posted image

Za bombažke še zmer ne vem, a so to plišaste igrače in kje jih vse kupim in kako sploh vem, kateri so bombažkoti? ali jih imajo otroci ful radi ali jih imajo predvsem mamice ful rade? user posted image

Za menstro se še ne bojim, da sem user posted image , ker sva mal kasnej začela user posted image  zarad enih komplikacij. Zdaj je vse user posted image , kar se tiče user posted image , uporabljava pa nobene posebne zaščite.

Kje lahko pogledam sončka od RMRM kakšen je bil pri krstu?

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?