|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 5. del
23.9.2008 10:35:23   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Janey user posted image  vaš Jakec se pa vidno popravlja pred srečanjem user posted image  user posted image  user posted image  Pa še za zobeka user posted image

Ob 11h je meni super, ker bom ob 10h štartala in vozila po polžje, da bo carica dopoldansko rundico v avtu odžagala user posted image  No, tudi če se boste prej dobile je cool, midve prideva ob 11h, ker sem prepričana, da zlobnih škratov v moje grlo ne bo nazaj...sem bom z vsemi 4 borila proti njim user posted image

jupi, dobiš pecivouser posted image user posted image

MMMMMM zdej pa ziher pridem, pa magari peš, s carico na ramenih user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
23.9.2008 10:42:28   
ella79
larisa jaz sem ji zdej na morju prvič dala mal kruhka, tako da počas bova tudi gluten, sam itak noče nič jest user posted image  user posted image sem ji tudi že gresek dala, sam ga itak več kot dve žlici ni pojedla. Zdej ji bom pa še skutko probala, upam da bo vsaj to kej bolj marala user posted image
a banano kar v topel gres user posted image sam ne je ne banabe, ne gresa user posted image res je brezupen primer user posted image   HB da še zize delajo user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
23.9.2008 10:44:38   
Janey

Janey user posted image  vaš Jakec se pa vidno popravlja pred srečanjem user posted image  user posted image  user posted image  Pa še za zobeka user posted image

Ob 11h je meni super, ker bom ob 10h štartala in vozila po polžje, da bo carica dopoldansko rundico v avtu odžagala user posted image  No, tudi če se boste prej dobile je cool, midve prideva ob 11h, ker sem prepričana, da zlobnih škratov v moje grlo ne bo nazaj...sem bom z vsemi 4 borila proti njim user posted image

MMMMMM zdej pa ziher pridem, pa magari peš, s carico na ramenih user posted image

lahko si zbereš katerouser posted image user posted image oz. mi nardiš vlko uslugo s tem

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
23.9.2008 10:45:33   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

larisa jaz sem ji zdej na morju prvič dala mal kruhka, tako da počas bova tudi gluten, sam itak noče nič jest user posted image  user posted image sem ji tudi že gresek dala, sam ga itak več kot dve žlici ni pojedla. Zdej ji bom pa še skutko probala, upam da bo vsaj to kej bolj marala user posted image
a banano kar v topel gres user posted image sam ne je ne banabe, ne gresa user posted image res je brezupen primer user posted image   HB da še zize delajo user posted image

ella hipp ima skuto s sadjem in jogurte s sadjem....jaka ma to najraje od vseh mlečnih izdelkov

< Sporočilo je popravil Janey -- 23.9.2008 10:46:50 >

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
23.9.2008 10:45:44   
dolenjka

lahko si zbereš katerouser posted image user posted image oz. mi nardiš vlko uslugo s tem

kaj imam pa na izbiro user posted image

Carica se že neki oglaša user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
23.9.2008 10:47:22   
Janey

kaj imam pa na izbiro user posted image

Carica se že neki oglaša user posted image

kr češ

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
23.9.2008 10:48:32   
ella79
janey kje pa imajo te hipp skute user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
23.9.2008 10:51:32   
Janey

dm, špar, mueller,....skutam se reče frucht duet, oo je pa fruht and joghurt

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
23.9.2008 10:52:43   
ella79

dm, špar, mueller,....skutam se reče frucht duet, oo je pa fruht and joghurt

hvala, grem potem v nabavo user posted image k v mercatorju je nisem vidla user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
23.9.2008 10:59:49   
dolenjka

to je tisto, kar sem jaz ko smo bile zadnjič skupaj kupila user posted image  Z borovničkami, se spomniš?

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
23.9.2008 11:00:45   
dolenjka
Janey, kaj če bi nekaj s čokolado spekla user posted image   user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
23.9.2008 11:04:09   
ella79

to je tisto, kar sem jaz ko smo bile zadnjič skupaj kupila user posted image  Z borovničkami, se spomniš?

aja sej res, jaz sem pa mislila da je to v hladilniku user posted image
kaj pa če ji obično skuto zmešam z borovničovo hipp kašo user posted image zna bit dobr user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
23.9.2008 11:06:19   
larisa
No pol bom pa jaz tud mal poskusla s kakšnimi jogurki ali skutkami user posted image
Janey,  ti maš fajn naštudirano hrano- kateri mlečni izdelki (jogrt ali pa skutica) so najbolj natur za naše user posted image . jaz bi tko kej sadnega..user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
23.9.2008 11:08:17   
Janey

kaj pa če ji obično skuto zmešam z borovničovo hipp kašo user posted image zna bit dobr user posted image user posted image

to sem jaz delala...skuto sem mešala z sadno kašo, ampak ni primerljivo kak jaka poje to, ali pa ono hipp...na oni se kar daviuser posted image user posted image user posted image

dolenjka lahko...kar češ, čokoladni biskvit, rogličke s čokolado,kokosove kocke,....ne vemuser posted image user posted image ampak jaz nisem najbolj vešča v pečenju tak da user posted image user posted image dobro bo, zgledalo bo pa nikakuser posted image user posted image user posted image

nekdo je nekaj nardil z mojim otrokom...zdaj sma se šla malo metat po postelji in mi je tel zvonil, pa sem ga zadekala pa šla dvignit in ko sem prišla nazaj je spaluser posted image user posted image user posted image pa ni zgledal zaspanuser posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
23.9.2008 11:10:57   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

No pol bom pa jaz tud mal poskusla s kakšnimi jogurki ali skutkami user posted image
Janey,  ti maš fajn naštudirano hrano- kateri mlečni izdelki (jogrt ali pa skutica) so najbolj natur za naše user posted image . jaz bi tko kej sadnega..user posted image

najbolj natur je da kupiš skuto običko polnomastno pasirano in not zmešaš sadno kašo...kako domačo jabolko, banano al pa kako hipp, drugače pa od onih skutic je fruhzweg edini ki ni s kristalnim sladkorjem ampak z glukozo...v bistvu ni razlike, oboje je škodljivo ampak sladkor se mora še v monosaharid prebavit in je pol daljši prebavni trak, glukoza pa to že je. drugače pa te hipp jogurt in sadje niso s sladkorjem, fruht duet pa so. jaz še kak sojin jogurt prakticiram kdaj, ampak te pa so predragi.

< Sporočilo je popravil Janey -- 23.9.2008 11:11:46 >

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
23.9.2008 11:11:55   
ella79

to sem jaz delala...skuto sem mešala z sadno kašo, ampak ni primerljivo kak jaka poje to, ali pa ono hipp...na oni se kar daviuser posted image user posted image user posted image

dolenjka lahko...kar češ, čokoladni biskvit, rogličke s čokolado,kokosove kocke,....ne vemuser posted image user posted image ampak jaz nisem najbolj vešča v pečenju tak da user posted image user posted image dobro bo, zgledalo bo pa nikakuser posted image user posted image user posted image

nekdo je nekaj nardil z mojim otrokom...zdaj sma se šla malo metat po postelji in mi je tel zvonil, pa sem ga zadekala pa šla dvignit in ko sem prišla nazaj je spaluser posted image user posted image user posted image pa ni zgledal zaspanuser posted image

mogoče si pa predolg čvekala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

potem bo naša hipp skuto tudi z veseljem jedla user posted image user posted image user posted image res jo bom šla kupit, k ne more skoz sam te sadne user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
23.9.2008 11:13:34   
ella79
janey a kar jakcu že sojin jogurt user posted image a ni soja ful alergena user posted image še jaz k jo jem, mam ful zoprn filing zaradi Zoje, zame je vseeno user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
23.9.2008 11:17:33   
Janey

mogoče si pa predolg čvekala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

potem bo naša hipp skuto tudi z veseljem jedla user posted image user posted image user posted image res jo bom šla kupit, k ne more skoz sam te sadne user posted image

ja valda jo bo jedla.. še jaz bi jouser posted image user posted image sej ta hipp ma ful nekih stvari, meni je marusha za to povedala drugač tut vedla nebi, ker mam ta hipp sam če smo kje zunaj, doma mam vse v skrinji še z vrta pa samo odmrzujem.ampak grejo zaloge tut h koncu, pol bom pa tut jaz samo na hip, dokler ne začne jest kosov sadja.

ja mogoč sem res predolgo čvekalauser posted image user posted image

kje je neni, da pove kje se dobimo, al pa misar, sej vseeno, samo da ena pove kje je dovolj placa za nasuser posted image user posted image jaz tam sem bla enkrat v citiju na kavi v enem kafiču samo je bolj mičken, drugo pa ne vem, nepoznam

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
23.9.2008 11:18:31   
Janey

janey a kar jakcu že sojin jogurt user posted image a ni soja ful alergena user posted image še jaz k jo jem, mam ful zoprn filing zaradi Zoje, zame je vseeno user posted image

ma jaz sem probala, mi nismo noben na nič alergični v familiji, jakcu dam dost stvari za poskusit, za zaenkrat še na čisto nč ni blo reakcije.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
23.9.2008 11:21:33   
pina-1
mi tudi jemo fruzwergwe skutice. Ne da jih jemo jih požiramo. Celo Mia jih je začela jest, čeprav ji niso teknile ko je bila majhna. Sedaj je pa treba jest isto kot Anauser posted image user posted image

Ana je šla v deželo palčkov in jaz sem si končno privioščila zajtrkuser posted image

Zdej sem klicala v ZD, da se naročim k zdravniku za tole mojo nogo in se mi tajnica oglasi, da delajo danes dopoldne. Jaz pa dej ne vem, ali moja ura ne dela ali pa njihova, ker zame je zdej DOPOLDNE. Mater in tole naše zdravstvo.user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
23.9.2008 11:21:37   
Janey
Za čokoladno pecivo z bučkami potrebujemo:- za testo:175 g temne čokolade (z najmanj 60% kakava)
225 g bučk
200 g moke
110 g sladkorja
175 ml sončničnega olja
2 srednje veliki jajci
1 čajna žlička pecilnega praška
1 čajna žlička sode bikarbone
1 čajna žlička mletega cimeta

- za glazuro:175 g mehkega masla
350 g sladkorja v prahu
50 g kakava
malo vode
Otrokom bo gotovo všeč, če boste pecivo pekli v kakšnem zanimivem modelu. Ko ga vzamemo iz pečice, ga vsaj še 15 minut pustimo v pekaču, potem pa ga stresemo na mrežo, da se popolnoma ohladi.

Medtem pripravimo glazuro. Maslo kremasto stepemo, dodamo sladkor v prahu in kakav ter malo vode. Znova premešamo, da nastane gladka krema in pustimo otrokom, da jo namažejo na pecivo. Nič hudega, če ne bo popolno, važno je, da uživajo!
Priprava traja približno 20 minut, dobimo pa od osem do deset kosov peciva.

Pecivo lahko tudi shranimo v zamrzovalniku.
dolenjka a bo tole vredu??user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
fak ej, a je kera mama tak butasta da otroku to nardi????? to je na bibaleze, pa še video je zraven kak se nardi

http://bibaleze.si/clanek/malcek/video-cokoladno-pecivo-z-buckami-za-otroke.html

< Sporočilo je popravil Janey -- 23.9.2008 11:24:11 >

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
23.9.2008 11:23:31   
Janey
http://www.kulinarika.net/recept/sladice/Cokoladne_rezine_s_skutinim_nadevom-10100.html

kaj pa tole dolenjčicauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
23.9.2008 11:24:08   
jencili

Ella, a veš, da sm pol jst tud kupila un gres od Milupe, k si zadnjič rekla.
In ga je Taj snoč pojedu 90mluser posted image . Pa res je ful dober, sm bla prov vesela, k mu ga je malo ostalo, da sm ga jst mal pohamsala lahkouser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
23.9.2008 11:25:29   
Janey
o jencili je prišla na planouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image prideta jutri ne??

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
23.9.2008 11:27:52   
Janey
jaz grem pa čez 2 uri k šišeku išekuuser posted image user posted image upam da bo jaka priden...sej ma akvarij v salonu, bo ribice gledaluser posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?