|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
23.9.2008 7:40:05   
caligula
Kot sem ugotovila, se najbrž ne bomo srečale pred porodom :D
Jaz imam danes zadnji UZ,tako je rekla G. Drugače imam za ta malga že vse napravljeno, danes grem še postojalo za baldehin in to je to. Pajackov imam kr nekaj ker sem jih dobila tko da ne bo problem v velikosti ker imam od 56 do 86. :D
Me pa že tko špika da ne morem niti hodit, špika me pa že od začetka na levi strani, torej user posted image ? :D
V glavnem, se slišimo po pregledu. Upam, da me ne bo zadržala v nm. PAPA

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
23.9.2008 9:05:15   
bobika1
hej.

Kaj počnete v tem oblačnem dnevu?
No jaz se ne spovnem na kateri strani je blo prvič, mislim da bolj na levi, drugače je pa sedaj večkrat na desni...
Aja glede presredka sem najdla eno stran...
http://www.ringaraja.net/priprava-presredka-na-porod_558.html
no jz nisem vedla  da je to potrebno oz. naj bi bilo potrebno..
Ne vem katera je zadnič omenla da jo vspodi neki špika, no mene je v nedeljo 2x neki zapeklo spodi pol je blo pa ok. pa zdi se mi da mi tu pa tam na sramno kost pritiska... a še kateri? men se zdi da je vse to prehitr glede na to da imam čez 2 mes. rok.... al to pomeni da bo kej prej.... ve aktera kk je z tem..
dobr da am v petek G.

Na najino obletnico 26.11.2008 sva dobila najlepši zakladek-MATICA!!!

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
23.9.2008 9:09:14   
nagajiva
Ojla user posted image

Spet eno tako jesensko hladno in mokro jutro.......bbbrrrrr........mam že oblečene nogavice in štrikane zokne user posted image . Kaj čem, če pa mi je hladno, čeprav je v stanovanju okoli 20 st. Bo treba ob večerih že malo zakurit. Še sreča, da imamo v stanovanju gretje na olje in si pečko lahko vklopima, ko sama želima in ne ko je kurilna sezona.....
Caligula-user posted image  za pregled in da bo vse OK. Pa user posted image  naj še malo počaka v bušiju.
Moj user posted image  pa je nonstop na desni strani. Tam brca, tam leži in tišči ven.....Torej je user posted image ?? Eh, jaz ravno ne verjamem temu, so pa zanimive te vraže... Sicer pa, ko se rodijo, bomo vse 100% vedele spol user posted image user posted image ....
Včeraj sa v BC naročila voziček PP iz nove kolekcije. Pa mi prodajalka reče, da upa, da bo prispel. Baje majo čas nove modele dobavit (Peg Perego) do konca leta. Dajo jih v ponudbo, pol jih pa še kupit ne moreš? user posted image  Škoda skoraj komentarja. No upam, da prispe....Je rekla, da sva prva, ki sva rezervirala in če prispe ta barva je najin.
Tako, spet sem eno kači skup spravla, pa se še utrudla zraven, tak da grem nekaj pojest....user posted image

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
23.9.2008 9:09:41   
luna8
Halo vem, da ste že nekaj pisale o flaškah in dudah, ampak vseeno bi rada en povzetek.

Katere potem bolj priporočate lateks al silokon in katere firme?

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
23.9.2008 9:13:32   
članica
Jutro user posted image

Calugula, srečno na pregledu, upam, da bo vse ok in nam že danes sporočiš kako in kaj.
Pomarančka ti pa imaš očitno enega pravega junakauser posted image , pogumno preživi vse trke z bagerjem... Nč ne bom govorila, da počivaj, itak nobenga ne poslušašuser posted image in šibaš daljeuser posted image . user posted image  

Jaz sem se čist zasekirala, ko vas berem, da ste vse kupovale precej večje oblekice, jaz pa sem kupovala št. 56., nekaj malega 62. Ampak, če se spomnim mojega prvega sinkota- rojen je bil 3 tedne prezgodaj, bil je velik 49 cm in je bil pri 3 mes velik normalno - 63. Tko da tista velikost 56 bi morala biti nekako do 2 mes. No, seveda pa je vse odvisno od velikostiuser posted image . Ma, zdej je kar je.

Prebrala sem Modrost rojevanja, me ni ravno presunila, spomnila me je samo na to, da je porod res čist naravna reč, da je pomembno, da greš rodit čim bolj sproščena in brez strahu. Da niti dva poroda nista enaka in ga vsaka ženska doživlja po svoje. Da ni lepšega na svetu, ko nato zagledaš tiste male prstke, usteca... in rodi se nova ljubezen, ki ne mine do konca življenja. Po svoje komaj čakam, ampak zdaj je res treba še mal počakat...

Jao, sem vsa raznežena danes. user posted image
Bi prosila, če je katera že kupovala tiste elektronske varuške- jaz bi takšno brez kamere,  na kaj je treba biti pozoren.... Lep dan vsem.

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
23.9.2008 10:09:24   
konina
dobro jutro oz. dober dan. Jaz sem pa vsa polomljena že nekaj dni. Hrbet me cel matra, ne samo križ. Spredaj pa mislim, da zopet ustvarjata akrobacije in se obračata. Upam, da tokrat zadaneta pravi položaj. Se pa bojim, da bosta spet čez popek ven padla. user posted image  Pa prebava me malo heca, sem šla že dvakrat danes na veliko potrebo. Upam, da to še ne pomeni, da se že kaj pripravlja. Jaz še ne bi!!! Vsaj 3t moramo še počakat! Upam, da me bosta ubogala. user posted image

članica, moja Neva je bila rojena 9 dni pred rokom, pa je imela 48cm. Je bila pravi drobižek, sedaj pa je prava babnca. user posted image  So ji bile pa tudi dolgo prav stvari št.56. TAko, da jaz imam tudi kar nekaj te številke, pa potem nekaj še večjih. Bojim pa se, da bom morala dokupit tiste ta male, št.50. Še posebej, če bosta kaj pohitela. Upam, da ne preveč. Pa saj bomo potem, ko se naši princi in princese rodijo, še kupovale. Še z večjim veseljem. Pa kakšno stvar še dobiš za darilo. Pa bo. Važno je, da imamo pripravljeno za silo, za začetek. Potem pa še dodelaš zalogo.

Pri nas rosi, hladno je, vreme za poležavat. Pa še to se mi ne da. Kar nekaj okrog hodim po hiši, pa prestavljam, pa likalnik gledam in ga prosim, da bi malo sam zlikal. Pa baraba noče! user posted image  

caligula -  le pridi še malo domov. Nič v P ostat. Upam, da bo pregled bp. user posted image

LP, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
23.9.2008 10:24:44   
Oaza
Dobro jutro!
Pravkar sem spila kavico in pojedla zajtrk- sem malo dlje spala kot ponavadi. user posted image
članica- tudi jaz imam večino cotk št.56, št. 62 pa samo enih par... Ne bi ga rada oblačla v prevelike cotke.
nagajiva- vidim, da si iz Mb. Pojdi v Rutarja- tam imajo trenutno akcijo vozičkov PP(kolekcija 2009), ampak imajo samo rdeče in modre. Aha, akcija je za Pliko P3(modularni sist.).
luna8- kar se tiče cucljev... Aventove flaške so baje med taboljšimi, ampak so cuclji narejeni tako, da ni dobro za zobke, zato so baje Nukove dude boljše. Jaz bom kupila Aventovo flaško in notri dala nukovo dudo. Kar pa se tiče silikona in lateksa, pa bomo pač poskusili in bomo videli kaj mu/ji bo bolj odgovarjalo. Zaenkrat sva kupila silikonske.
caligula- user posted image user posted image user posted image za pregled.

Se oglasim še popoldan kaj, če bo čas...
lp

(odgovor članu članica)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
23.9.2008 10:31:40   
ANIME

user posted image  

user posted image          user posted image          user posted image

PDP        Ime                       (št. , št. )     starost     kraj      pregledi        spol
========================================================

1.  30.10.    Anime user posted image user posted image       (1user posted image ,0user posted image )     29 let        LJ         02.10       user posted image user posted image

2.  30.10.    varci                   (3user posted image ,?user posted image )     28 let        LJ         30.09.       user posted image

3.  01.11.   emina83             (2user posted image ,1user posted image )      25 let       CE        pregled      user posted image

4.  02.11.   Iyra*user posted image user posted image           (?user posted image ,0user posted image )     27 let       MB        pregled     user posted image user posted image

5.  02.11.    poli*                    (1user posted image ,0user posted image )     ?? let       kraj      08.10       user posted image

6.  03.11.   vejicica                (1user posted image ,0user posted image    23 let       kraj      pregled    user posted image    

7.  03.11.    tamy31                (2user posted image ,1user posted image )     24 let       NM        pregled

8.  04.11.   zara13                (1user posted image ,0user posted image )      28 let   Jesenice   RODILA      user posted image

9.  05.11.   Mijavčekuser posted image  user posted image      (1user posted image ,0 user posted image )   32 let        LJ       24.09     user posted image user posted image

10. 05.11.    luna8                   (1user posted image ,0user posted image )     27 let         LJ       29.09   user posted image

11.
06.11.    Saskha                (1user posted image ,0user posted image    28 let        LJ        pregled

12. 06.11.   Polynesia            (2user posted image ,0user posted image    28 let        LJ         02.10      user posted image

13. 07.11.   gugu                    (2user posted image ,0user posted image )     32 let    Gorenj.    pregled

14. 07.11.   carly                   (?user posted image ,? user posted image )      26 let   Jesenice   ??.09.        user posted image

15. 08.11.   mihi78                (4 user posted image ,0user posted image )     29 let     Ptuj        pregled

16. 08.11.    nixie                   (?user posted image ,?user posted image )      ?? let     kraj         pregled

17. 08.11    Nina BG               (? user posted image ,1user posted image    ?? let     kraj         pregled

18. 08.11      vebo                   (4 user posted image ,?user posted image )     32 let   Koroška    07.10 user posted image

19. 09.11     petra *k             (1user posted image , 0user posted image )     25 let    Ptuj         25.09 user posted image

20. 09.11     tackica                (1user posted image , 0user posted image )      ?? let    Zasavje    pregled

21. 10.11.   nagajiva             (1user posted image ,0user posted image )      27 let      MB          07.10  user posted image    

22. 10.11.    Hanna M.            (2user posted image ,1user posted image     ?? let      kraj         pregled 

23. 11.11.    Petra1111         (1user posted image ,0user posted image     29 let      kraj        pregled  

24. 11.11.   *inči*                  (1user posted image ,0user posted image )      24 let       LJ          pregled 

25. 11.11.    jada                    (?user posted image ,1user posted image )      ?? let   Domžale    pregled

26. 11.11.    jasna.turkovic    (2user posted image ,1user posted image )      27 let      kraj       pregled    

27. 11.11.    _katja_              (1user posted image ,0user posted image )     24 let   Domžale   16.10    user posted image  

28. 12.11.   mali_marsovček (1user posted image ,0user posted image    27 let       LJ          01.10   user posted image

29. 13.11.   pat13                  (1user posted image ,0user posted image )      31 let       LJ         pregled user posted image

30. 13.11.    Bety upa             (?user posted image ,3user posted image )      42 let       PO         pregled

31. 13.11.   Šema                  (2user posted image ,1user posted image )     33 let        LJ          22.09   user posted image   

32. 13.11.   pomar*ANČA*   (?user posted image ,?user posted image )      24 let    Mengeš    22.09   user posted image

33. 13.11.   Charley user posted image user posted image      (1user posted image ,0user posted image )     29 let    Kamnik    pregled user posted image user posted image

34. 14.11.    Malapikice          (2user posted image ,1user posted image    29 let       KR         pregled 

35. 14.11.    Članica                (2user posted image ,user posted image 1 )     36 let    Kamnik   pregled user posted image

36.  16.11    caligula               (1user posted image ,0user posted image )     26 let       NM        pregled  user posted image     

37. 17.11.    taly82                (1user posted image ,0user posted image )     26 let    Gorenj.    pregled  user posted image  

38. 17.11.    TINKA05            (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj        pregled   

39. 18.11.    LadyKate            (2user posted image ,1user posted image )     ?? let      kraj        pregled

40. 18.11.    martina84           (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj        pregled

41. 19.11.    Lakšmi               (1user posted image ,0user posted image )     30 let       LJ         pregeld   user posted image  

42. 20.11.   orka                    (3user posted image ,2user posted image )     33 let        LJ         RODILA user posted image  

43.  20.11.    onur                    (?user posted image , 0user posted image )   27 let      Kras       23.10.  user posted image

44. 21.11    Andromeda         (1user posted image ,0user posted image )    27 let       LJ          25.09   user posted image

45. 21.11.    natasa78user posted image user posted image    (2user posted image ,1user posted image   ?? let      kraj        25.09   user posted image user posted image

46. 22.11.    Jelka123            (3user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj         25.09    user posted image  

47. 22.11.   konina user posted image user posted image        (2user posted image ,1user posted image )   30 let      NM          29.09. user posted image user posted image    

48. 22.11.   saba                    (4user posted image ,1user posted image )    31 let      KP           01.10.      user posted image

49. 23.11.    petra.                  (1user posted image ,0user posted image )    20 let       LJ            pregled

50. 24.11.   klavdiy4              (?user posted image ,?user posted image )    18 let     kraj           29.09    user posted image

51. 25.11.    tayrin                  (2user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj  
        pregled 

52. 25.11.    bobika1               (1user posted image ,0user posted image   21 let     Laško       26.09.  user posted image

53. 25.11.    peny                    (?user posted image ,0user posted image )     33 let      kraj         pregled 

54. 26.11.   Lorby007           (3user posted image ,1user posted image    32 let       MB          pregled

55. 26.11.   mojsonček          (2user posted image ,1user posted image )     30 let      Žiri          25.09  user posted image

56. 26.11.    sonček2008       (2user posted image ,0user posted image    30 let       LJ           pregled  

57. 26.11.    amani                 (2user posted image ,1user posted image )     26 let       LJ           pregled

58. 26.11.    Marty1                (1user posted image ,0user posted image )   32 let       LJ           24.09 user posted image

59. 27.11.    Oaza                  (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj         pregeld    user posted image

60. 27.11.    MissI                   (1user posted image ,0user posted image )    ?? let      kraj         pregled

61. 28.11.   *Mišek*               (?user posted image ,?user posted image )    ?? let      kraj         pregled

62. 30.11.    RENY19              (1user posted image ,0user posted image )     ?? let    Brežice     pregled

??          Ssheila
                     (2user posted image ,0user posted image )          24 let          GO          
pregled

??          Anonimna                 (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          NINAHR                    (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          simo                          (2user posted image ,1user posted image )         ?? let     Prekmurje    pregled 

??          bubalina                    (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj        pregled 

??          28nina                      (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          orhideja2                  (?user posted image ,?user posted image )         37 let          kraj         pregled

??          mvtz                           (2user posted image , 1user posted image      ??let           kraj         08.10       user posted image

Kontakti za sporočanje novičk:

Anime:    041 799 128
kmercun@gmail.com
Bobika1: 040 231-331 ,
sanja.sobar@email.si
klavdiy4: 040 216 303,
klavdija.pustoslemsek@email.si 

Z nami so pot začele: oktoberka, pebi, murva, breychee, jasna81, spelka12 

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                         TUKAJ                   TUK 

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka 

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
23.9.2008 10:34:29   
ANIME
Dobro jutro!

Glede flašk in cucljev. Midva bova flaške uporabljala rabljene, saj če se sterilizirajo ne vidim problema. Imava Aventove. Cuclje pa sva nove kupila.

Dude sem zadnjič kupila lateksove od NUKa. Pojma nimam kako se bodo obnesle ... upoštevala sem nasvet Orke.

Drugače pa srečno na pregledih in pazite nase!

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
23.9.2008 11:07:44   
onur
Članica, midva sva kupila varuško TOMY VARUŠKA PLATINUM v Pikapolonici. Bila je nekaj znižana, sicer pa še vedno draga. Tu imaš se stran za pogledat s podatki http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/pripomocki-za-varnost-in-zascito/varuske/tomy-varuSka-premium/12445011666012448.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
23.9.2008 11:23:01   
caligula
jaz sem dobila dve varuški pa še ne vem, če bom katero uporabljala. Ni bila na spisku mojih stvari, ki jih potrebujem. Sestra pri dveh frocih ni uporabljala varuške vsega skupaj en teden. Ne vem, se bom še odločila glede na situacijo joka :D.Drugače pa komaj čakam današnji pregled, imam zelo pozitiven občutek, pa spet bom videla mojga pikca. Jooooj kako se vlečejo te meseci. Bi ga že kr tle imela čeprav bi morala dokupiti vel.50 :D. user posted image mi že prehaja v navado, škoda kaj sem samska. Takoj bi še enga naredila :D. Pa vozička sem že 92x po stanovanju vozila, komaj čakam da ga uporabim a kaj ko šprtni pride šele na spomlad na vrsto, jaz bi kr vse zdaj. :D
Stajico sem že postavila v sobo pa me je mama komaj prepričala da je NE potrebujem še.
Pa baldehinčki pa slikce na steni pa vse je tko cotkano, res. :D
Zdaj pa se resno primte v roke in organizirajte kakšno srečanje nekje da bo vsem prav. Da pridemo pokazat svoje sončke ko prilezejo vn. Januar bi bil odličen mesec, srečanje npr v Ljubljani, pa gremo lahko še mal po trgovinah ko jan so vedno kakšni ponovoletni popusti.

Je pa res, da kljub vsem blečinam, špikanjih, tegobah, sem vesela, da sem user posted image . In da nas je toliko, da si stojimo ob strani in čvekamo, čvekamo, saj po porodu ne bo tolk časa za čvek.

Andromeda, koliko še do konc faxa?

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
23.9.2008 11:24:57   
caligula
aya še to. A imena imate že vse izbrana?

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
23.9.2008 11:35:15   
Oaza
Spet sem prišla malo pogledat. Kuham kosilo in vmes malce pokukam na RR. user posted image
Imena imava zbrana. Za punčko sva se odločala med tremi, za fantka pa se mi zdi, da je težje poiskat, ampak nama je uspelo (vendar jih še ne izdamuser posted image )
Tudi midva ne bova uporabljala varuške.

Aha, pravkar sem izvedela, da sem opravila zadnji izpit!!! user posted image user posted image user posted image Zdaj pa veselo na delo, da naredim čimveč za diplomo do poroda.

Uživajte!
lp

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
23.9.2008 11:38:55   
caligula
čestitke oaza za izpit. Jaz imam še cel letnik + diplomo. 

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
23.9.2008 11:43:35   
onur
Bravo Oaza! user posted image user posted image user posted image user posted image A mogoče katera ve, kje bi prodajali naravno kozmetiko Weleda?

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
23.9.2008 11:50:28   
caligula
TINKA05  a ti boš tud v nm rodila? sem opazila na seznamu nosečk, da imaš 17.11 rok. Se mogoče srečamo :D Kdaj pa imaš pregled?

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
23.9.2008 11:51:54   
poli*
ojla babike, kako ste?
Js se pokladam po stanovanju in ne vem kam sama s sabo. Priznam, da se mi ne da več čakati na bebico. Naj že pride... sedaj takoj user posted image
Desni kolk še vedno močno boli, ampak mislim, da se bolečina seli že na levega- če začneta oba, bom pravi invalid user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
23.9.2008 12:01:33   
petra *k
ojla!
kak ste? pridno čvekate. jaz pa sem včeraj zlikala vse cotke in jih pospravla v predale od previjalne, pa posteljico sem pripravla, oprala, zlikala in oblekla posteljnino, tak da še zaj samo čakama na njo.

imena... midva mama že od vsega začetka izbrana imena, tudi za fantka, čeprav že od 12.tedna vema da bo punčka. in ko sem zaj mela probleme, sem mela malo večkrat uz, in mi je ginekolog 6 krat potrdil da bo punčka- tak da jaz upam da bo. sma tudi zaj v soboto, ko sma nakupovala, kupla samo rozne stvari. no, ime bomo pa ji dali Tia.
pa eno vprašanje: midva sma se odločla da boma ji dala ime Tia. ampak bi jo potem rada krstila pod dolgim imenom, in sicer Tianna. vendar bi rada da jo vsi kličejo Tia, da je to njeno ime. da bo v šoli v redovalnici, pa na osebnih dokumentih pisalo Tia, čepav bo kršena Tianna. se da tak dogovoriti, ma kera s tem izkušnje??
pa še nekaj, celo nosečnost sem brala o tem, da lahko oče podpiše očetovstvo v 60 dneh pred pdp, zadnjič pa sem zvedla da to ni tako. kake informacije mate ve?

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
23.9.2008 12:17:33   
marty1
oj user posted image

oaza - bravo, čestitam za zadnji opravljeni izpit.
Caligula -  zanima me kje si naročila stojalo za baldahinček, ker mi to manjka in si ga želim imeti.
                Že v naprej sem ti hvaležna za odgovor.

Punce vidim, da ste kar pridne in, da imate v veliki večini že vse postorjeno. Jaz pa še kar nekaj čakam in čakam. Se tolažim, da imam še malo časa. Pa iz službe pridem pozno 16.30; če je pa še MŠ pridem pa cca 18.30 tako, da samo dol padem in nisem sposobna narediti čisto nič.
Saj še malo pa bo konec šole potem pa še malo delam...dopust in nato zaslužena porodniška.

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
23.9.2008 12:23:19   
članica
ojla,

Onour- najlepša hvala za link, nekje moram začeti.
Sicer tudi jaz nisem zagovornica teh dragih varušk, ampak živimo v hiši in spalne sobe imamo v zgornjem nadstropju, spodaj pa dnevne prostore in ko bo otrok spal čez dan, bom jaz verjetno spodaj kaj počela in nikakor ne bi rada, da bi otrok zgoraj jokal ali kolcal ali kaj takega, če ga slučajno ne bi slišala. Zato rabim to varuško.
Flašk zaenkrat še nisem kupila - dude pa NUKove- lateks. Upam, da bom lahko dojila, v tem primeru rabim samo kakšno flaško za čaj, to bom pa že dokupila naknadno.

Ime - glede na moj EMŠO sem morala tudi na amniocintezo in tam ugotavljajo stanje kromosomov in tudi spol - so napisali, da je ****- torej fantek- nekaj imen imamo v ožjem izboru, še ne čist dokončne odločitve.                     

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
23.9.2008 12:31:09   
mojsoncek
Ziv'

oaza in vse ostale punce, ki tako pridno delate izpite... CESTITAM!!! Jaz pa nisem tako pridna... moja magistrska kar caka in caka user posted image

imena imava izbrana. Za puncko ga imamo v dobrem se iz prve runde, za fantka sva se pa kar na hitro strinjala. Ampak izdam vam jih pa se ne, pride vse skupaj v paketu predvidoma cez dva meseca user posted image .

elektronsko varusko imamo Philipsovo ( http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=185759 ) in jo bomo uporabljali, ker v hisi si res ne predstavljam biti brez. Pa se en nasvet za tiste, ki je se nimate in jo boste kupovale. Kupite taksno z DECT tehnologijo, ki iznici vse ostale radijske frekvence in druge motnje. Da ne boste poslusali se vseh sosedov in radio amaterjev user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: onur

A mogoče katera ve, kje bi prodajali naravno kozmetiko Weleda?

DM, Mercator Center... za to dvoje sem 100% prepricana...

Drugace pa je za mano je ena obupna noc... samo prestavljanje iz enega boka na drugega, pa tamali se je zbujal, pa je imel-a cirkuske akrobacije celo noc... ah, mah, ni da ni... saj bo bolje

p.s. pripravljeno se vedno nimamo nic user posted image user posted image

Imejte se lepo...

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
23.9.2008 12:45:43   
Polynesia
Ojla srečke user posted image .

Na hitro se javim, ker se izredno slabo počutim.
Zjutraj sem bila v MŠ in sem skor skup zlezla, so me potem ven peljali in sem takoj poklicala moža da pride po mene. Tko mi je notri v predavalnici zakuhalo, ušesa so se mi čist zamašila in tema pred očmi, sem samo sestrično ki skupaj hodiva prijela in rekla skup bom zlezla. Zdej pa doma počivam.
Nekaj me kuha, sem nardila že cel liter čaja z limono, pa med sem pojedla in Lekadol, tko da upam da me res tole mine, ne bi rada orng zbolela. Počutim se pa k ožeta cunja user posted image ...menda da res nekaj razsaja.

ime imava že zbrano.

elektronska varuška je ne bomo imeli ker imamo v stanovanju tako razporeditev sob da mislim da je ne potrebujemo, če bo potreba jo bomo dokupili.

sramna kost mene že zlo dolgo boli in imam občutek da se mi kr kosti tm dol premikajo, kar menda tudi se, ampak nima menda nobene veze s tem da bomo prej zaradi tega rodile. Je pa res zoprn oblutek ker mene vse dol boli in dol pritiska, špika, ponoči ne vem vem kako bi spala ker me oba boka bolita, ampak kaj čmo, še malo zdržimo pa bo.

Jaz sem kupila dude od Mam-a silikonske in eno dlaško Avent silikonsko. To je čisto stvar odločiteve mamice, lahko pa da otrok nič od tega ne bo maral in bo hotel čisto ta tretjo.

Tko, zdej grem pa ležat in kakšno kitico odspat.

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 23.9.2008 12:46:29 >

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
23.9.2008 12:48:45   
orka
hallo
onur- jaz sem weleda kozmetiko kupovala v tuš drogerijah, pa pomoje se dobi tudi v dm....
Oblekice -  kaj pa naj jaz rečem, kero št. naj user posted image  oblečem?? na intenzivni jih oblačijo v 44 pa še to jim je preveliko, kje pa naj to št. dobim?? pa od prej imam vse 62 user posted image user posted image user posted image
cuclji in flaške- sem že pisala o tem pa vseeno , moja izkušnja flaške aventove z silikonskimi cuclji, dude pa nuk-ove z lateks cuclji, imajo enako obliko kot bradavice pri dojenju in moji user posted image user posted image  drugih niso znali zagrabit...
user posted image user posted image user posted image  za tiste ki uspešno opravljate izpite, morm rečt da ste ful pridne da se vam da , jaz nisem imela nobene energije, sedaj pa je imam še manj, saj samo letam domov-porodnišnica domov ; pumpaj-kuhaj-čisti-pumpaj 3x vmes, pa še pred spanjemuser posted image user posted image user posted image

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu članica)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
23.9.2008 12:55:30   
Polynesia
Punce mene pa še zanima, kdaj dojenček dobi svojo davčno številko, emšo in kje, pa kdaj moramo oddati tisto vlogo za otroški dodatek.
Aja jaz sem po pošti od CSD že dobila vlogo za paketek oz. denar ki mi ga bojo nakazali do 14.10. in pa še eno vlogo za plačo katero bom dobivala in sem zadovoljna, enako kot plača dejansko, sicer piše bruto, ampak je v redu.

orka hellooooo...povej mi kako napreduje naša mala Emica?!?!

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 23.9.2008 12:56:36 >

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
23.9.2008 13:08:59   
mojsoncek
orka, H&M ima stevilke 44!

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?