Polynesia
|
Hello srečke moje . No ravno bom pričela s kosilom, no če temu lahko tako rečem, ker dam samo iz skrinje ven, sta mi mamica in tašča nardili zalogo da se ne matram preveč ...danes bo na jedilniku paprikaš in kruhovi cmoki, njamiiiiiiiiii, solate imam bolj malo pa se mi ne da do trgovine, tko da bom samo paradižnik z olivnim oljom z baziliko narezala. Po kosilu pa z možem malo počijeva in greva do naših da zapijemo prvega vnučka in nečaka . Drugače sem pa malo prej govorila s sestro, danes ne gre noben od nas k njej, ker je res full utrujena in gremo jutri...jojjjjjjjjjj komi čakaaaaaaaaam da vidim to malo štručko in da jo polupčkam ...menda ima full lask in je čist črn, hihihi, pa ko sva govorile je kr neki čebljal zraven, kr solzice sem dobila, komi čakam jutri, še bolj pa da dobim v roke svojo štručko . Je pa rodila z EA in imela je izbrano svojo babico, ima tudi svojo sobo in je vse tako pohvalila, da mi je dala kar zagon kako bom tudi jaz tako lepo rodila. Ko je rojevala je bila sama v porodni, tako da to drži da imajo biiiiistveno manj porodov v Postojni. Se pa ni nič raztrgala in niso jo nič rezali in tako je navdušena nad epiduralno da je kaj. Še enkrat bravo mamica, bravo Gašper !!! Tko, grem si en čajček narest, potem pa kosilo. Aja še glede prsnih črpalk, tudi jaz jo ne bom imela ker ne vem kako bo z dojenjem, če bo steklo bo sploh krasno, če pa ne bomo pa že naknadno kupili to zadevico. Vse ob svojem času.
< Sporočilo je popravil Polynesia -- 24.9.2008 13:12:14 >
|