|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
24.9.2008 4:20:05   
Polynesia
Punceeeeeeeeeeeeeee, ne morem počakat do jutra da vam sporočim, ampak sem morala takoooooooj iz postelje da vam tole napišem:

Danes ob 3:29 sem postala najponosnejša TETA na svetu pravemu korenjaku Gašperju 56cm 4100g, ki je luč sveta zagledal v Postojnski porodnišnici.

Bravo moja sister in bravo mali velikanček Gašper user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
24.9.2008 8:34:48   
pomar*ANČA*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
24.9.2008 8:43:32   
Anonimen
Uh madonca a se še rojevajo tako veliki otroci!!!!!!

Vse čestitke tebi in mladi družinici..

(odgovor članu pomar*ANČA*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4353
24.9.2008 9:00:06   
Andromeda
user posted image user posted image user posted image Čestitam teti Polynesii, malemu velikančku Gašperju pa vse naj naj v življenju!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
24.9.2008 9:04:11   
Oaza
IZVIRNO SPOROČILO: Polynesia

Danes ob 3:29 sem postala najponosnejša TETA na svetu pravemu korenjaku Gašperju 56cm 4100g, ki je luč sveta zagledal v Postojnski porodnišnici.

Bravo moja sister in bravo mali velikanček Gašper user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Čestitke ponosni teti, mamici, atiju in pa seveda Gašperju!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Andromeda-  user posted image user posted image user posted image za absolventa

Tako, grem si počasi pripravim zajtrk- lačna sem, pa nevem kaj bi jedla...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4355
24.9.2008 10:03:16   
_katja_
Polynesia: cestitke tvoji sestrici in tebi!

poli* jaz predlagam, da res v rojstnem listu pise samo dejansko ime. Ker jaz sem Katja, krščena na Katarino in imam na rojstnem listu obe imeni. To pomeni, da imam tudi na vseh dokumentih tako, pa v srednji na zacetku sem mogla vsakemu prfoksu posebej povedat kaj sem, no na faksu se mi pa ni več dalo, je preveč profesorjev. Sem si pa mislila lani, ko sem se porocila in itaq menjala dokumente, dati eno ime stran. Ampak poleg tega, da plačaš nekaj eurov (to bi se slo nekako), je potrebno čakat na odločbo UE. To pa traja okoli enega meseca. Jaz bi bila pa brez dokumentov (stari niso bilo več dobri). Skratka same komplikacije so s tem. Vazno, da ti več kater je njen zavetnik, v dokumentih naj ima pa samo eno ime. Je lazje.

Onur: Weleda kozmetika prodajajo na dostih koncih, so ze punce napisale. Opozorila bi te pa na to, da so cene kar razlicne. Jaz imam Weleda olje za mazanje po trebuščku in je bil, ne spomnim se tocno kje, 4 eur dražji kot v DM. Res pa je da so imeli tam, kjer je bilo dražje večjo izbiro njihovih izdelkov. Malo je treba pogledat.

lp
Katja

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
24.9.2008 10:29:26   
bobika1
Dobro jutro.

Čestitke teta polynesiauser posted image user posted image user posted image user posted image , seveda tako čestitke tudi ponosnima staršema...
Sam 4 kg to je pa kar.......... tam vspodi ven spravit heheuser posted image  

No sej še mal pa bomo me tudi cartale svoje angelčke, glede na to da se to kar hitro bliža, se že ful veselim, po drugi strani pa me je kra mal strah (pomoje je tistim ki še niste videle poroda boljše ko pa pri meni ko smo bili na praksi sem si ogledla porod in je bla ena gospa ful boga 2 dni je tam ležela pa mela full popadke no in tisti dan ko sem bila jaz tam je rodila, in njen porod- joj je rekla zdr-G da se jo ven sliš kk se dereuser posted image ), in ko sem prišla tedi domu sem mojmu rekla da ne boma mela nikol otrokuser posted image user posted image user posted image , sej se tolažim da jz bom laži rodilauser posted image user posted image - sanje vsake ženske hehe.

Pomar*anča* Veš ena znanka je tudi ji G rekla da ma njena bebica 35..g in ko je ona čez 3 tedne rodila je mela bebica 38..g tak da te teže res niso realne, pa tud od fanta teta, njej so rekli da ma njena 33.. g no in mislim da je pol čez en mesec rodila pa je bla bebica težka 35..g. Tak da vzemi mal za rezervo to težo. Pa tud kar se velikosti tiče, ker sošolka ko je lani rodila so ji skoz govoril ja vaš bo pa mejhen pa bajsek... no nazadne je blo pa tak da je bil mali težek 2890g in 51 cm velik..., pa še en primeruser posted image  tuki ko pomagam v trgovini delat je pršla ena stranka enkrat  dejti mi najmanjšo št. kar jo mate so hčerki govorili da bo velikana rodilauser posted image  nazadjne je velik pa 48cm in niso imeli doma nobene takšne male cotke, so mogli vse kupit še, ker so prej kupovali št. 62...

No toliko o teh težah in velikostih, zle grem pa gledat mein baby

Na najino obletnico 26.11.2008 sva dobila najlepši zakladek-MATICA!!!

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
24.9.2008 10:30:17   
carly
Ojla punce,
najprej čestitke ponosni tetki, pa caliguli za pregled.
Drgač sem pa jaz včeraj nakupila še zadnje cunjice, sedaj samo še čakam da mi mami iz lekarne prinese kar rabim, se meni ne da vozit, potem pa imam za začetek vse. Bo treba tudi počasi začeti prati.
Sicer sem pa včeraj čisto slučajno v Kik zavila in sem bila prov presenečena, ker so imeli tako luštkane cunjice za dojenčke, mi je bilo kar malo žal da sem že toliko nakupila ( no eno majčko pa hlačke sem mogla vseeno kupiti ), pa dosti cenejše so, aja pa Orka, ravno včeraj so dobili tudi bodije za čisto majčkane od št.42 naprej, tako da bi za tvojo Emo tudi kaj dobila.

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
24.9.2008 10:39:00   
nagajiva
Ojla user posted image

Najprej user posted image user posted image user posted image  tetici Polynesii, pa seveda mamici in atiju ter korenjaku Gašperju......
Drugače pa vidim, da nam papirji vsem delajo težave....Jaz se še kar spravljam na csd, ker v Mb znajo bit user posted image ......Najlepše urediš, če maš pravi priimek in si malo temnejše poti.....saj veste na kaj namigujem.....Včasih me ma ob vsem tem res jeza in bi najraje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....če bi kaj pomagalo. 
Weleda-mislim, da sem jo zasledila v vseh drogerijah, so pa res različne cene in pri tej kozmetiki, ki je že v osnovi draga, se splača malo okrog pogledat. Drugače pa jaz na začetju ne mislim uporabljat druga kot vodo, fiziološko, mandljevo olje in hladilno mazilo-iz lekarne. Mi je bilo že večkrat tako svetovano.
Črpalke-je zaenkrat ne bom nabavla. Če pa bo mleka preveč, pa jo bom takrat. So pa malo predrage....
Ozadje-malo je svetlo a ne? Bomo pa pisavo prilagodile user posted image
Tako, sedaj pa jest....lačna in ne vem kaj bi.....

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
24.9.2008 10:57:49   
onur
Čestitke Polynesia!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
24.9.2008 10:59:04   
luna8
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image teti polynesii in srečno novemu člnau!

Glede g/kg malčka pa je res tako, da se lahko kar orng zmotijo, tko da se ne preveč zanašat.

Uživajte v tem lepem dnevu!

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
24.9.2008 11:55:44   
petra *k
čestitke polynesia user posted image user posted image user posted image user posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
24.9.2008 12:21:07   
marty1
pozdravljene user posted image

tetka polinesya - iskrene čestitke  user posted image  za malega korenjaka.
No evo naju iz pregleda, vse je ok. jaz sem sicer shujšala za 1 kg, mali korenjak pa je že obrnjen in očitno pripravljen za akcijo  user posted image . ima že skoraj 2 kg tako, da bo očitno pravi velikan.
No za seznam, da ne pozabim naslednji pregled imava že čez 14 dni se pravi 8.10

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
24.9.2008 13:11:16   
Polynesia
Hello srečke moje user posted image .

No ravno bom pričela s kosilom, no če temu lahko tako rečem, ker dam samo iz skrinje ven, sta mi mamica in tašča nardili zalogo da se ne matram preveč user posted image ...danes bo na jedilniku paprikaš in kruhovi cmoki, njamiiiiiiiiii, solate imam bolj malo pa se mi ne da do trgovine, tko da bom samo paradižnik z olivnim oljom z baziliko narezala.

Po kosilu pa z možem malo počijeva in greva do naših da zapijemo prvega vnučka in nečaka user posted image .

Drugače sem pa malo prej govorila s sestro, danes ne gre noben od nas k njej, ker je res full utrujena in gremo jutri...jojjjjjjjjjj komi čakaaaaaaaaam da vidim to malo štručko in da jo polupčkam user posted image ...menda ima full lask in je čist črn, hihihi, pa ko sva govorile je kr neki čebljal zraven, kr solzice sem dobila, komi čakam jutri, še bolj pa da dobim v roke svojo štručko user posted image .
Je pa rodila z EA in imela je izbrano svojo babico, ima tudi svojo sobo in je vse tako pohvalila, da mi je dala kar zagon kako bom tudi jaz tako lepo rodila. Ko je rojevala je bila sama v porodni, tako da to drži da imajo biiiiistveno manj porodov v Postojni. Se pa ni nič raztrgala in niso jo nič rezali in tako je navdušena nad epiduralno da je kaj. Še enkrat bravo mamica, bravo Gašper user posted image !!!

Tko, grem si en čajček narest, potem pa kosilo.

Aja še glede prsnih črpalk, tudi jaz jo ne bom imela ker ne vem kako bo z dojenjem, če bo steklo bo sploh krasno, če pa ne bomo pa že naknadno kupili to zadevico. Vse ob svojem času.

user posted image

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 24.9.2008 13:12:14 >

(odgovor članu marty1)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
24.9.2008 14:35:42   
orka
hallo
Polynesia user posted image user posted image user posted image  za teto...da obvezno fotokopija, ne orig. nosit....
Prsna črpalka- je ne potrebujete, vsaj v začetku ne, potrudite se z dojenjem in VZTRAJATI, pri prvem pregledu vam bo že dr oz babica povedala a imate dovolj ml. pol boste pa naprej vidle....vam povem iz lastnih izkušenj da ni fino vsake 3 ure izbrizgavati ml. ja z osebno nisem povezana s črpalko in imam posledičnoi manj ml. a ko pride Ema ven se bova sigurno dojile...user posted image user posted image  komaj čakam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ima pa Ema danes 1235g pa tako je plezala po tisti svoji škatlci, sem že mislila da jo lahko kr domov nesem tok je pokazala kaj znauser posted image user posted image user posted image

Radi se imejte in se veliko smejte

Neposredna povezava do sporočila: 4365
24.9.2008 15:23:11   
emina83
oj!

ooooooooo polynesia čestitke tvoji sestri na user posted image in seveda tebi, da si teta ratalauser posted image user posted image user posted image user posted image

evo, pr men nč konkretnega, vse po starem, edin medenično dno in vse vmes med nogami me fuuul boli, aja, pa malinov čaj sem sinoči začela pit, pa bomo vidli, če bo kaj pomagaluser posted image user posted image user posted image . v prvo sem se fuuuuuul počasi  odpirala, tak da upam da bo tokrat šlo malo hitreje...

evo, ravno mi je tašča gor uletela in vprašala, če dam za kafe, tak da morm kr šibatuser posted image user posted image user posted image

se slišimo še malo kasneje

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
24.9.2008 15:37:25   
poli*
pravo polynesia user posted image . Čez mesec in pol pa naj dobi še bratrančka, pa bo veselo!!

Emina- ma kakšen je tisti čaj? kjese kupi? sem nekaj slišala o tem, ma več ne vem

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
24.9.2008 16:02:48   
klavdiy4
Čaw!

BRAVO TETA!!!  P

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
24.9.2008 16:03:59   
klavdiy4
Joj, spet mi šteka računalnik...user posted image
Hotela sem napisati, da je pri nama s sestro ravno obratno, bom jaz mesec dni prej postala mami kot ona....user posted image

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
24.9.2008 16:04:52   
pomar*ANČA*
pa bom še jaz izbrala svojo barvo. sem ljubiteljica vijole pa roza, pa sem se odločla za vijolo, ker je letošnjo jesen menda moderna. nagajiva, ne bit huda, ker ponavljam za tabouser posted image

polynesia, ti čestitam še enkrat, zjutraj sem samo na hitro preletela. a je luštno bit teta?  jaz bi tudi bila, ampak imam mlajšo sestro in brateca, tako da še nekaj časa ne bom tega okusla.

črpalka: jaz sem jo dobila, pa jo bom verjetno uporabljala, če ne drugega, mi bo prav prišla enkrat ne mesec ko bom mogla v mb na fax, da lumpi ne bo lačen. pa še kadar bom šla plesati bom se prej pomolzla (ne najdem drugega izraza) da ne bo teklo iz mene user posted image

orka, jaz bi te pa nekaj vprašala- že skos me muči, če bo preosebno- ignoriraj vprašanje... a je hudo ker veš da ko bo konec obiskov da boš šla domov, tvoja princeska pa ostaja v porodnišnici? koliko časa še bo v inkobatorju?

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
24.9.2008 16:13:42   
klavdiy4
čaw...

Joj sem na hitro preletela, zvečer bom pa bolj prebrala...
luna8 link z imenom je www.mojaduda.si  vendar ta ne dela je pa še en ,kjer sem prebrala da to obstaja : www.emarket365.com/item.php?id=4573353  in da si lahko naročiš tudi po telefonu...

Neposredna povezava do sporočila: 4371
24.9.2008 16:19:08   
emina83
poli, jaz sem si ta čaj kupila v domači zeliščni lekarni, drugače mislim da jih prodajajo tudi po sanolaborjih, je pa to čaj iz malinovih listov in se ga pije 2x na dan po 2,5dcl(dve čajne žličke čaja), bi pa naj pomagal pri mehčanju materničnega vratu in pri odpiranju, seveda ko se zadeva začne.
pije se ga pa po 34.tednu. pa me res zanima, če bo kaj pomagalo. no, kakorkoli, škodit ne more. nekatere pravijo, da jim je okus zanič, ampak jaz imam nasplošno rada zeliščne čaje, ki si jih itak ne sladkam, ampak zmeram pijem grenke, izjema je edin meta- tu si pa dam malo žličko medu zravenuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4372
24.9.2008 16:21:27   
emina83
ku-ku lyra, vidim te...user posted image user posted image user posted image oglasi se kaj...

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
24.9.2008 16:27:30   
poli*
glede posteljice (spredi/zadi)- js jo mam zgleda spredi desno, ker edino tja nč ne nabija... drugače bo pa naš dojenček bobnar user posted image  user posted image  user posted image
mi tko močno nabiva, da si ne predstavljam, da bi lahko še več. Ko sedim mi tko močno brca gor pod rebra in pljučka...

A tut ve postajate že nestrpne? ne vem, jaz bi šla kar rodit- a sem čudna user posted image

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
24.9.2008 17:19:21   
pomar*ANČA*
sem slabe volje!!!!! pa moram svojo tečno voljo nekje vn pustiti, pa ste na žalost najbližje le ve drage moje....

user posted image

končno sva kupila siol komunikator, zdej nama je pa tv crknla!!!

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?