|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!!
22.9.2008 18:28:56   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: alysa

podiranje kupčka

te probleme imava tut midva, podiranje kupčka nama nikakor ne gre ... pol se mu pa na velko kolca ...

je pa res, da se več kot 15 min s tem ne trudim ... a bi se mogla večuser posted image

... to kolcanje je tud pri našem prisotno....sem vprašala pediatra na posvetovalnici...zakaj je to......  ponavadi vedno po obroku... to je zaradi vračanja hrane nazgor...še nimajo razvite želodčne zaklopke - upam, da sem prav napisala....

..jaz našemu dam kako žličko čaja in kolcanje preneha....

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
22.9.2008 18:31:44   
petrax
Ojla!
No pri nas je pa zadnje 2dni kr pestro, ma mali neke krčke, ga tok zvija, pa ne vem kaj takega jem. Najbolj da neham jest, pa upam da bo pol boljuser posted image . Pol pa še ne bi v svoji postlci spal, nekak mi pa ni do tega da velik časa prežvi v lupinci. Joj pa tok mi ga je težko gledat k ga zvija, se mi tok smil. Upam da se bo stvar zboljšala pa da bomo ponoč spal. Ker je res že bogi.
Drugač pa se men stvar "spodaj" zboljšuje, lahko celo normalno sedim, mal še boli, ampak so kamilice pomagale.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
22.9.2008 18:33:01   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy

Sem pa dala dve slikci mojga Nikeca v albumček, tko da lahko pogledate....

...ja kam pa si slikice skrilauser posted image ... Nikeca ni nikjer....user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
22.9.2008 18:33:43   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy

Sem pa dala dve slikci mojga Nikeca v albumček, tko da lahko pogledate....

albumi se renovirajo.... ne gre dodat novih.. bom dala slikce gor takoj, ko bo možno.........

vidiš, ko sproti komentiram...pol pa prešvicam ta post ...user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
22.9.2008 18:34:38   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

babe.pa kaj k vam hodijo babice al patronažne sestreuser posted image

..jaz sem tud to gruntala...mi smo jo imeli 2 ali 3x - pa še to mislim, da je 1x prišla zaradi mene, ker sem imela vročinouser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
22.9.2008 18:41:24   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

Me to you kako sta pa kaj vedve?

kar ok. malo imamo probleme pri dojenju, ker je lana neja prava zaspanka in lenuhinja, bi pa jedla, če bi ji teklo v grlo. user posted image     imamo isti problem...zato pa smo na flaškiuser posted image

drgač pa...........fajn.......samo vreme bi bilo lahko boljše...........user posted image   se strinjam

pa včeraj me je pokakala, ko smo pleničko menjale, je kr po luft letelo vse.......................user posted image user posted image user posted image  zanč me je pobruhala.............vse sorte...........user posted image user posted image user posted image .... tud to že poznamo...no ja, bruhanja glih ne, pa po luftu tud ni šlo.....

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
22.9.2008 18:44:15   
gold fish
emi - glede čišče...jaz imam zdaj zaenkrat mir...nič več ne pušča.....  imam pa tudi v ponedeljek ginekologa in me zanima kako in kaj....

... komaj čakam, da vprašam tisto za  #kiwi#user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
22.9.2008 18:58:01   
optimizem
timnala - mi imamo za našo Kajo košaro, pa sem se isto spraševala kaj naj dam na dno košare na kateri bo dojenčica spala. Potem sem pa naredila obris košare in dala jogi naredi po naročilu v Baby center, cena je bila približno 25€ in sem zelo zadovoljna.

emi* - mi imamo tudi te mozoljčke po obrazu, babca pravi da se tako čisti koža. Predlagala mi pa je da kožo očistim z kamilicami in da potem te mozoljčki prej izginijo.

Imamo pa tudi mi jok seanse, ker je revca zaprta in potem pritiska in pritiska in z očijem upava, da bo talo kmalu obrodile sadove v pleničko. In potem olajšanje za vse. Babca mi je za to svetovala(zaprtost), da naj skuham kamilice in jih sladkam to naj bi pregnalo. Če pa so zaprti naj pa skuham kamilice in naj jih pustim čez noč, pa dam potem to za pit. Upam da sem kateri kaj pomagala.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
22.9.2008 20:48:21   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: optimizem

Imamo pa tudi mi jok seanse, ker je revca zaprta in potem pritiska in pritiska in z očijem upava, da bo talo kmalu obrodile sadove v pleničko. In potem olajšanje za vse. Babca mi je za to svetovala(zaprtost), da naj skuham kamilice in jih sladkam to naj bi pregnalo. Če pa so zaprti naj pa skuham kamilice in naj jih pustim čez noč, pa dam potem to za pit. Upam da sem kateri kaj pomagala.

...naš tudi bolj težko kaka.... ponavadi vsak drug dan.....ko je bil še v bolnici komplet na mojem mleku je bil vsak obrok pokakan...zdaj pa kot pravi optimizem.....  samo upamo in čakamo, kdaj bo plenička pokakana.....  ampak do 7 dni je baje normalnouser posted image ...pri otrocih hranjenih po flaški z adaptiranim mlekom....  tako, da zaenkrat je to to... Jaz dam našemu malo Hippovega čaja - komarček, janež,.... pa nič ne pomaga.....   Če danes ponoči ne bo nič... bo jutri dobil prekuhano vodo...samo sladkati je pa ne upam....  pa tudi kamilic ne upam dati, ker ful dražijo...in ponavadi po njih bruhajouser posted image .... ne vem no....

(odgovor članu optimizem)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
22.9.2008 21:32:30   
*bubi*
Za user posted image  je res normalno kakanje vse - od nekajkrat na dan do 1x tedensko.

Pri nas je zdaj nekje na 3 dni, ampak takrat pa res konkretno user posted image . Pa niti nimam občutka, da bi jo ful zvijalo ob tem ali da bi se res preveč napenjala.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
22.9.2008 21:35:33   
*bubi*
Smo pa danes vseeno poskusni mački.Smo kupili Aptamil AR,ker sem že na koncu z živci s tem bljuvanjem.Zdaj smo ji dali 120 ml,je pojedla (zgoščeno mleko).Ji nito to ni bilo dovolj,pa sem ji še dala podoj ,je jedla skoraj pol ure.

Samo to je pa res dosti pojedla. Mi še vedno delamo podoj + flaško 60 ml. Res je, da ne vem, koliko spije pri meni, ampak po moje ne kaj veliko user posted image . Par minutk vleče na vsaki strani, potem pa tak protest, da boljše, če je flaška že pripravljena user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
22.9.2008 23:28:19   
arabela*
bubi,ja full poje naša.Vidiš,naša pa ravno zizo zna zagrabit,pa sesalni refleks ima res super,pa vleče.Tak da,če bi vse potekalo BP,bi se medve lahko samo dojile,tako pauser posted image .Bomo vidli.
Zdaj sem ji tud dala AR,pa je zaspala,malo jo zabava gostota mleka,se ji je nekaj prej kar zaletelo v grlu.Upam,da se bo navadla in da ga ponoči sprejme.

Ti imaš Aventovo flaško,daj mi reči,kje je tisti pokrov za zmešat? Jaz ga nisem našla,pa sem novo danes kuplauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
22.9.2008 23:32:04   
arabela*
Ena me je spraševala prej,kero varuško imam.
Tomyjevo imamo in smo zadovoljni,čeprav ti odkrito povem,če bi jo zdaj kupla,bi izbrala tako,ki ima digitalni zaslon in da ima prikaz sobne temperature.Pač,to so stvari,katere ti pridejo prav.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
23.9.2008 7:34:16   
pf
Jutro punce. Meni se zdi, da bom vsak čas skupaj padla. Ne vem kaj mi je, že od včeraj zjutraj se mi moti ful in to ko vstanem s postelje, ali pa bolj na hitro kam stopim. Pa stalno je to takrat, ko grem po Lano, da me je že strah, da ne bi padla v nezavest z otrokom. Danes imava posvetovalnico in bom prosila, če mi zmerijo pritisk in dajo kaka  zdravila, drugače pa bom šla k svojemu oseb. zdravniku. Naša mala je danes ponoči spala od 20.15 do 1.15, pa potem do 4.30 do 6.30. Superca, smo se fajn naspali. Je pa res, da je popoldne od 16.00 bila v spancu do osme zvečer samo pol urce. Smo pa imeli od pred spanjem še večerni blues eno urco. To se pač nekaj joče in če me kdo vpraša zakaj, nimam pojma. Ker je bila sita, previta, cartala se je, dudo je imela, vroče ni bilo preveč. Upam, da danes ne bo dežja, da grema malo ven popoldne.
Saraya tvoja je pa res jedec. 120 ml je pa mega dosti. Naša ima po moje kako slabo kilo več pa ji 90 ml mojega mleka dovolj, če si kdaj spumpam in ji dam po flaški. Več noče. Pa še to ne vsak podoj. Ko se dojiva včasih samo na eni dojki poje, včasih še malo na drugi, tak da po moje nima neke konstantne mere koliko poje. Skupek je že verjetno tu nekje.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
23.9.2008 8:55:55   
petra1978
Dobro jutro babike.

Vidim, da nas je vedno manj tukaj. Tiste ki že pridno cartate nimate veliko časa, tiste ki pa še čakamo nas pa ni več veliko.

Mi smo bili včeraj spet na CTG. Srček se je malo, ampak res malo umiril, to je pa tudi vse. Upam, da se bo naš korenjak čim prej spomnil, da pride ven, ker meni se res več ne da.

Kako je pa kaj z Laro?

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
23.9.2008 9:56:10   
amor real
Ciao, Petra1978!

Jaz sem imela rok 20/9-08, pa sem še vedno tukaj, na ctg-ju včeraj se ne dogaja nič, doktor pravi, da se našemu Pikcu odlično godi v buhiju, tako, da čakamooo, da se gospodič odloči priti na plano.

Mi je pa vsak dan težje, bušček je že kot sod (res, da je čas trgatve user posted image )

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
23.9.2008 10:05:20   
Tejchy
Ojla!

Mam glih par minutk, dokler babi carta Nikeca....

fishi - slikce bodo takoj, ko bom lahko.... ne znam pa kake tko prilepit gor na post user posted image  .. da bi potešila prvo radovednost...

glede hranjenja.... js pojma nimam kolk men dete poje.... v SB, ko smo ga vagali pred in po podojem so rekli, da je ok, če teža naraste za 25g. Kolk je to v ml user posted image  user posted image  user posted image  ... ker men mali prvo ful hlastno pije, pol se umiri... tko da podoj traja ponavadi kakih 7 min, če vzamem povprečje.. pol je mir, a se zgodi, da je pa čez 1h spet lačen in išče... ne vem no.. tole dojenje je res špaska vas... vparašnje a mi bo kdaj jasno ...

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
23.9.2008 10:13:04   
*bubi*
Ti imaš Aventovo flaško,daj mi reči,kje je tisti pokrov za zmešat? Jaz ga nisem našla,pa sem novo danes kupla

user posted image user posted image user posted image  avent nima tega tako kot NUK. Ti samo lepo zapri s pokrovčkom, ampak pazi, da bo cucelj navpično in bo znotraj tistega krogca na pokrovčku. S tem se cucelj zamaši in lahko zmešaš. Fajn pogruntavščina, ker ni treba potem odšravfavat in ploščice ven jemat user posted image

Pa upam, da si razumela, jaz imam v glavi sliko, kako mora bit user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
23.9.2008 10:14:48   
arabela*
jutro babe.
Vidim,da je danes pravo zatišje tu gor.
Me smo se zbudile,najedle,zdaj se preoblečemo.
Vreme ga spet nekaj biksa,nevem,če bo za sprehoduser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3269
23.9.2008 10:15:10   
*bubi*
če teža naraste za 25g. Kolk je to v ml

recimo da je približno enako: 1g = 1 ml. Pri vodi je tako user posted image

Ampak 25 g je bilo dovolj prve dni, zdaj pa bi moralo biti že kaj več.  

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
23.9.2008 11:38:45   
petra1978
da čakamooo, da se gospodič odloči priti na plano.

Vidiš, amor real, našemu gospodu se tudi nikamor ne mudi. Ampak baje se fantje radi še malo pri mamicah pocrkljajo. Upam, da bo tudi potem, ko bo malo zrastel tako.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
23.9.2008 12:04:27   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Smo pa danes vseeno poskusni mački.Smo kupili Aptamil AR,ker sem že na koncu z živci s tem bljuvanjem.Zdaj smo ji dali 120 ml,je pojedla (zgoščeno mleko).Ji nito to ni bilo dovolj,pa sem ji še dala podoj ,je jedla skoraj pol ure.

Samo to je pa res dosti pojedla. Mi še vedno delamo podoj + flaško 60 ml. Res je, da ne vem, koliko spije pri meni, ampak po moje ne kaj veliko user posted image . Par minutk vleče na vsaki strani, potem pa tak protest, da boljše, če je flaška že pripravljena user posted image user posted image user posted image

...men se 120 tud zdi ful dosti..... naš  max poje 100 ml...pa brez kakega zizi dodatkauser posted image ....

..drugače pa poje od 70-100 po flaški, če se pa prej dojima pa lahko tudi samo 50 ali še manj....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
23.9.2008 12:05:20   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Ti imaš Aventovo flaško,daj mi reči,kje je tisti pokrov za zmešat? Jaz ga nisem našla,pa sem novo danes kuplauser posted image

...jaz tud nisem našla tega pokrova....user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
23.9.2008 12:19:19   
alysa
Naš user posted image  pa kaka od 2-krat do 3-krat na dan.
Včeraj je prišla patronažna in ga je tehtala, od prihoda domov se je zredil v mejah normaleuser posted image user posted image user posted image ... se pa zaenkrat samo dojiva ... je tut bolj počasen jedec, ga moram nonstop spodbujat ... bomo vidli, kako bo naprej.
Občasno ima že tudi krče, mu dajem kr vetrovne kapljice od Koroških lekarn.

Ponoči pa se zbuja na 2 do 3 ure ... se podojiva in zaspi nazaj.

Škoda, da je tako vreme user posted image user posted image user posted image , upam, da bova vsaj čez vikend lahko šla kaj vn ... user posted image user posted image user posted image

Js sm pa slabokrvna, na tabletah, sm imela hemoglobina 83 v bolnici, pa hemoroide sm pokasiralauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3274
23.9.2008 12:38:18   
arabela*
mi pa smo se prvič danes kopaliuser posted image .
mala je bila čist tiho,zgleda da ji je pasalo,potem pa je tako sladko zaspala.
Jaz pa sem zdaj eno uro pucala,ko črnc,pa obiske smo že meli(madona me jezi,ko se človek ne zna najavit)user posted image .
zdaj pa se stuška,zavese obesim,pol na rihtat za šolo.Začnem po prvem že s predavanji.Joj,to bo šele veselicauser posted image

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?