|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008
21.9.2008 22:11:34   
*lina**
bila je majcena punči, zdej je pa orng bejba. Ob rojstvu 2660 g in 49 cm, zdej ma pa verjetn čez 7 kg, povem v torek ko mamo posvetovalnico. Pri 2 mesecih je imela 6300g in 58 cm, je pa samo dojena.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
21.9.2008 22:16:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *lina**

bila je majcena punči, zdej je pa orng bejba. Ob rojstvu 2660 g in 49 cm, zdej ma pa verjetn čez 7 kg, povem v torek ko mamo posvetovalnico. Pri 2 mesecih je imela 6300g in 58 cm, je pa samo dojena.

U marička, to je pa prava baba. Naš je mel eno kilo več ko se je rodil, pa pr 2mescih skor eno kilo manj. No, mi mamo tud v torek posvetovalnico ob 8h. Pa vi?? Mi mamo pri dr. Pencatovi

(odgovor članu *lina**)
  Neposredna povezava do sporočila: 4202
21.9.2008 22:18:53   
*lina**
Mi mamo v Tebnjem ob 15-ih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
21.9.2008 22:22:18   
*lina**
Tu ste pa same klepetulje, sploh ne bom brala za nazaj, samo ene par strani. Ko sm bla prvič noseča sm mal čekirala tle gor. zdej pr tamali pa sploh ne. danes sm se mal vsedela za računalnik in evo me.

(odgovor članu *lina**)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
21.9.2008 22:22:23   
Anonimen
Aha, sem pa mislila, da se srečamo. No, pa kdaj drugič, ko se dolenjke dobimo. Se menimo za en kofi, ampak ne vem, kdaj bo. Ej, dolenjke, a smo že kej dorekle?

(odgovor članu *lina**)
  Neposredna povezava do sporočila: 4205
21.9.2008 22:24:10   
Anonimen
Nč bejbike, se tipkamo jutri, jaz grem zdej v horizontalo, ker moj sonček bo po polnoči hotel jest, pa mora se mami vsaj malo naspančkat. Lahko nočko.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4206
21.9.2008 22:32:13   
Tina 28
Zdaj sem vas končno prebrala...samo nekaj komentarjev

Alea..tista ženska je pa res hudoba brez kakšnekoli olikeali spoštovanja...pfej...tudi, če bi se zavestno odločila, da ne boš dojila (kar se ti nisi) nima to nobene veze, da otrok trpi...in da je tko prav....groza.

Pa zdaj, ko mi tamala zvečer histerijo po treh urah hranjenja vžge namesto da bi jedla...mi je velik bolj jasno, kako mizerno si se počutla, ko si se trudla...kot bi me odklanjala...je grozno res. Pol se pa eno uro cartava in poskušava ona pa se tko dere, da si Nejc maši ušesa...res je nea mala histerična malčica, ko ji kaj ni všečuser posted image .

Upam, da se te bo smilla in tisti Tanikin nasvet, da jo mal šparaj, kot da ji skoz mahaš z flašo...no, se mi zdi dober.

Drgač sem pa jaz že tud zmozgana, k sem več al manj sama za vse, kadar je pa ati doma, pa misli o doma sem...čas za odklopit možgane. Pa itak ne pozna ritma in ko se z njo ubada ga moji nasveti ful jezijo, ker si ne pusti pametovat. Ah, bo že...zdaj bo zima, bo več doma. Saj v bistvu, če je včasih neuporaben, mi je dost, da je doma in da lohk kermu povem, lej kaj ga biksauser posted image user posted image user posted image .

Kakšne klobase jaz tu gor ustvarjam...kera se je že opravičevala zarad slovnice....vzameš še mene v klubuser posted image user posted image

(odgovor članu *lina**)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
21.9.2008 23:06:17   
Anonimen
Mi imamo pri 3 mesecih in 1 tednu 6.800 kg, 62 cm in obseg glave 39.
Pridna naša pupa, sploh s kilami, pediater je zelo pohvalil mamino mleko.user posted image user posted image user posted image
Prva pikica pa je bila bolj smejoče narave, ker naša Sara se res samo smeji in nič ne joka.user posted image

Spimo še vedno celo noč, 12 ur. Včasih papanje na 9, 8 , 6 ur. Kakor kdaj. Zdaj ima poskok rasti in se zbuja po 6 urah, vendar takoj zaspi nazaj, za naslednjih 6 ur. Dopoldneve pa še vedno več ali manj preživimo noter, ker hodimo spat ob 21-ih in valda spimo potem do 9-ih, 9:15. In nam hranjenje , previjanje in podiranje kupčka vzame kar dobro uro in pol. Smo pa potem cel dan zunaj, ker bolje spi na zraku. Edino za čas kosila, ko ona poje dopoldanski obrok, naša mala spi celi 2 uri.Mora pa obvezno spat v postelji, ker v vozičku mi samo kinka po pol ure ali manj.user posted image

Zdej vas moram pa za nazaj prebrat. Sem tolk mal na RR, da vam ne sledim.user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 4208
22.9.2008 6:55:10   
babysolza
Živjo bejbe in dobro jutro!

Mi nekam časa zmanjkuje zadnje cajte, zato samo javljam naše podatke od posvetovalnice v petek, 19.09.: imamo 5340 g, 61 cm in 41,7 obseg glavice. Ful smo bile pohvaljene, obvladamo vse, kar bi morale. Edino tista pikica v nogo je povzročila pravo histerijo - očitno je po mami, kar se tega tiče. Jaz tudi grozno rada jamram in stokam pr zdravnikih. user posted image user posted image
Uglavnem, dobile smo 2550 g in 13 cm v 3 mesecih ter 7,7 OG! user posted image  user posted image  user posted image

Imam pa eno vprašanje: kako ve kopate vaše bebike? Mislim ali uporabljate razne kopeli, šampone itd. ali ste še pri trdem milu in bolj kot ne vodi?

Šibam. Mam en šmorn s službo in grem zdaj šefu pisat mejl. user posted image  Upam, da bo vse ok - v mojo korist, seveda. user posted image  Poročam, ko kaj izvem.

Lep dan vsem in papa!

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
22.9.2008 7:36:29   
Anonimen
jutro...mi smo pa danes za spremembo spali od 20-tih do pol štirih pa hranjenje pa pol do pol sedmih...kr vrjet nisem mogla..kaka sprememba,tud jst sem bolj naspana...so vaše bolhice pa krteki pomagaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...no samo da mi pod odejo ne zlezejouser posted image user posted image ..
BS-mi uporabljamo kozmetiko od Bubchena-traumbad za kopanje in olje za po kopanju...ful lepo diši,pa malemu kr paše se po kopanju mal z oljem zmasirama..pa mam to kozmetiko že več kot 2 meseca,za dolgo jo je...počasi bom mogla zalogo obnoviti...zdaj smo pa budni,pa se malo cartamo..

(odgovor članu babysolza)
  Neposredna povezava do sporočila: 4210
22.9.2008 7:38:10   
*lina**
Babysolza - jaz jo kopam vsak dan, enkrat tedensko uporabim šampon. 
Nya - vidim, da ima tvoj sinko dva imena. Jaz sm tud ta starejši dala dva, ker sem ravno tako izbrala najbolj pogosto ime in je potem dobila še enega. Me pa za tamalo sprašujejo, kje sem našla to ime - ALINA. Res ni tako pogosto, ampak meni je lepo.

Neposredna povezava do sporočila: 4211
22.9.2008 7:39:46   
Anonimen
še nekaj glede menze-jemljem cerazette tabletke pa nevem al ods tega al kaj,jst od poroda sploh nisem nehala krvavetuser posted image ..mislim čišča 6 tednov,vmes dober teden pauza pol prva pasja menza,pa spet par dni nič zdej pa čist vsak dan krvavim pa ne ful ampak tko-tko..ne veliko ampak vložek že morem imet...a ima katera podoben primer?..zdej pa nevem al je to menza al je to zarad tabletk al pokličem gineka raje al kaj??..nevem mal dolgo traja vse to krvavenje..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4212
22.9.2008 7:53:36   
aleksandra silvija

Dobro jutro.

Alea--Joj, kaj si upajo nekateriuser posted image . Pa itak ima Izabela najboljšo mamico na celem svetu. Ne začne in ne konča se vse pri dojenju(pa sem sama velika zagovornica dojenja), ampak če ne gre - ne gre! otročki so različni in imajo različne potrebe! Ampak kot sem razbrala je tvoja punčka pravzaprav čisto zadovoljen otroček. In samo to je pomembno!

Taanikaa--7/8 ur obiskov? Ta je pa res malo dolga. Sicer pa poglej. Vse bo v redu! Utrujena si in glavobole imaš zaradi skrbi, prestrašenosti. Še malo, pa se boš razveselila dobrih izvidov in jokala od sreče. oš videla, še malo. Držim pesti, da ti do tedaj čas hitro mine!

Tina28-Joj, kako ste luštni!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  In re ima Lunca 14 prav, ko pravi, da si zaradi takšnih oblekc želi še eno punčkouser posted image .

Babysolza-dobro opravi s službo!

KOPANJE_
-vsak dan(večer)
-vsak 3.dan umijem glavo z Mustela šamponom za novorojenčke. Imeli smo temence in smo se jih znebili s tem šamponom, sedaj pa vzdržujemo stanje. nekaj časa sem s šamponom umivala vsakodnevno, nekaj časa na 2 dni,...
- v kopel dodam od Mustele Relaxing bath, ki ga ni potrebno izpirati ali pa olje od Welede-ognjičevo kopel.

Naša Patricia pa ima danes vročino in je doma. Upam, da se ne nalezejo še ostali člani družine.

(odgovor članu *lina**)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
22.9.2008 8:03:38   
Kaja08
Dobro jutro user posted image  no, ja, dobro sigurno ni user posted image  če bi lahko soseda za jajca ubesla nekam sred železniške, bi bilo pa fantastično. So imel včeri zvečer spet neko zabavo, so sigurno spet kej pohal, zjutri je  pa najprej hrkal tm nekje iz rit, pol sta se pa še neki drla in kregala...ma jst bom tle kr ****is dobila. Že gledava, kam se lahko preseliva. Najbl se mi fržmaga, da mi je stanovanje kot tako ful všeč in je zelo luškan.Sam sosedje so pa neznosni!!! Smo se med poletjem tko fino mel, k sosedov ni bilo doma... Je moj že sčekiru, da dobiva tudi hišo za denar od stanovanja, samo kaj ko notri še ni zrihtana in je pol treba vso napeljavo napelat, mi se pa vmes nimamo kam dat user posted image user posted image  Vam povem, da še nisem bila tako nesrečna, kot sem v tem stanovanju. Se opravičujem, ker jamram v bistvu zaradi nepomembnih stvari, glede na to, kakšne hujše probleme imate nekatere, ampak sem mogla ven dat user posted image user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
22.9.2008 8:03:53   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

Imam pa eno vprašanje: kako ve kopate vaše bebike? Mislim ali uporabljate razne kopeli, šampone itd. ali ste še pri trdem milu in bolj kot ne vodi?

Enkrat tedensko ga nažajfamo

Žiga je car!

Neposredna povezava do sporočila: 4215
22.9.2008 8:06:57   
Kaja08
aja, sej res, dons ponoč se je pa Žiga dvakrat zbudil in ko mu je user posted image  šel pripravit flaško, je vmes nazaj zaspal user posted image user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
22.9.2008 8:24:22   
Anonimen
kaja sočustvujem s tabo...midva sma pred skoraj 3 leti živela v najemniškem stanovanju v celju in sma se bla primorana nazaj preseliti kar k moji mami,ker so imeli sosedje skoz neko fešto in midva delava po cele dneve,oba z denarjem in tko pač ni šlo...v službo moraš it zbran..pa sem imela tri minute do službe,moj je imel tudi blizu službo pa luštna garsonjera pa smo se pol kregat ful začel pa sma se odločla da grema in mi ni žal da sma šla ven po komaj 6.mesecih...tko da te čisto zastopim...veliko sreče pri iskanju novega stanovanja oz.hiše...preden sem se pa sem preselila pa je itak stanovanje ful cart ampak me uje bolj kot to zanimala okoliš,hrup in sosedje!!!

jap..obiski lahko trajajo tudi 7-8 ur,nekateri pač nimajo manir...pa,ko so blizu te kolegice doma in nebi imela nič proti da se oglasijo vsak dan za urco-dve glede na to da so blizu ampak one bi kr vsak dan po 4-5 ur ali pa ja tudi 7-8...se je že moj razburjal če bo v službo za njih hodil,kar mu dam tud prav...nismo skopušni,bog ve da ne sam na kosilu pa malici pa sokcu itditd pa spet ne moreš imeti vsak dan neke ljudi... raje Žanu kaj za oblečit kupim...

< Sporočilo je popravil taanikaa -- 22.9.2008 8:38:46 >

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 4217
22.9.2008 9:22:30   
alea01
jutrček mamičkeuser posted image

*lina*- dobrodošla med nasuser posted image user posted image user posted image . Jaz sem svoji puži hotela dat ime Alina, pa mojemu možu ni bilo všeč. Pa le večkrat čvekaj z nami in user posted image user posted image user posted image  za res orenk babo glede na njeno porodno težo

Hvala za vaše vspodbudne besede. Tudi tebi špelinuser posted image user posted image
Izabela je jedla točno na tri ure in imela 6 obrokov na dan. Vmes ji nisem nič dajala. Zdaj ko ni jedla sem ji pa valda vsakič pomolila tisti cucelj. Pa ker to tudi ni vžgalo, sem jo včeraj pustila tri ure lačno in je potem pojedla celih 60mLuser posted image . Tko, da si pa spet tam kje si bil. ob 5 zjutraj je pojedla 80ml, ostalih 40ml sem ji pocukrala in je tudi pojedla. Jutri ji bom kupila še druga AM in bom videla, če bo kaj drgač.

Tina28- krasna in še enkrat krasna družinica. Nejca bi pa kar snedla. Meni so tako všeč moški blondinciuser posted image . Možek je pa čisto črnuser posted image user posted image . A več, da sem jaz mislim da celo isto ali pa zelo podobno oblekico kupila Izabeli in seveda rokav zažgalauser posted image . Kje si pa kapco dobila? Zdaj moram pa še to najdit.

Oblekico bo kar imela, čeprav je zažgana, ker se po moje ne bo tak videl, ker je na notranji strani rokava in za tiste pol ure bo že kul. Kaj pa ve mislite? A moram it novo kupit? No, saj niso tak drage, sam bogve če bom najdla ne tako kičasteuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
22.9.2008 9:27:05   
alea01
Kaja08- suni sosede v rituser posted image user posted image . Kaj če bi jim vi kaj kontra dajali? Recimo, ko se oni derejo daj radio na ful glas (Žigata kam odpeljiuser posted image - mogoče bodo pokapirali, da se jih sliši. Ali pa ful s stoli ropotaj in kaj pa vem. Nekaj probajta. Ali pa ko seŽiga dere odpri vrata ali okno, da se bolj sliši......Jaz bi kar to naredila.

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
22.9.2008 9:29:43   
alea01
aja, mi kopamo vsak dan in sicer jo kopa mož. Dvakrat na teden jo namilim z mustela trdim milom in tudi glavico.
Mene pa zanima kako jim pucate posrane ritiuser posted image . Jaz imam tiste krpice Mullerjeve za enkratno uporabo in vodo, ampak razmišljam da bi kar vlažilne robčke. A ve uporabljate vlažilne robčke?

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
22.9.2008 9:33:31   
l.daisy
jutro mamice...
no, da še jaz dodam svoj piskrček...
aja, najprej vsem postrežem user posted image user posted image user posted image ...

taanikaa, tebe imam itak skoz v mislih in držim pesti zate... pa pošiljam sto miljavžnt pikalon... user posted image

alea, meni bližnja in zelo draga oseba mi je rekla, da mala dva ne bi imela toliko krčev, če bi ju dojila na prsih, ne pa da si črpam mleko in ju hranim po steklenički... da bo že drugi počakal, da podojim prvega, da se itak mora navadit počakat.... user posted image babji, sem si mislila... utišala sem jo s tem, da sem ji pokazala svoje miniaturne in ploske bradavice...
teh "dobrohotnih" nasvetov imam poln kufr, res... sploh, ko mi reče kolegica (ki ima 9 mesečno punčko), da kaj tolk kompliciram glede hranjenja, naj vzamem vodo in mleko s seboj in da grem z lahkoto na teren.... ne ve pa, da ju doma lahko oba naenkrat hranim v ležalnikih, v vozičku pa to ne morem..... in ne, da bo potem utihnila, ne, potem še reče, da naj ju navadim, da bosta jedla z zamikom.... ja dddddddddddddddddddddddddddddddd, user posted image user posted image user posted image user posted image , potem pa res lahko cel dan samo pripravljam stekleničke in hranim tamala.....

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
22.9.2008 9:36:49   
lunca14
Naša Patricia pa ima danes vročino in je doma. Upam, da se ne nalezejo še ostali člani družine.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za patricijo,da se čim hitreje pozdrav in enauser posted image za mami.

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
22.9.2008 9:37:10   
l.daisy
aha, kopanje...
vsakič gel za umivanje od mustele in lotion za kožo, vsake drugič šampon proti temencem od mustele...
po trdem milu sta imela ZELOOO suho kožo... zdaj imata pa takoooo mehko.... mmmmmmmm....
umivanje ritke: če sem sama, potem z robčki (pampers sensitive - ampak spet iz müllerja, ker so drugačni kot iz ostalih trgovin), če je kdo pri roki, da prinese vodo, potem z vodo...

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
22.9.2008 10:05:48   
lonapo
in vsakič ko zajokca že letim pripravit 30mL zato da bo jedla. Včasih zapali, včasih pa ne. ko bi vedele koliko mlekca stran vržem. Groza. In Novalac stane 10eur in to 450mL. Koliko kaj stane aptamil?

800g Aptamila stane 11,65 eur v Mullerju.

Alea, kaj pa če imaš premajhno luknjo na dudici in zato ne poje veliko-ker vleče ful in se potem prej utrudi in je sita zraka?

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
22.9.2008 10:05:54   
Anonimen
hvala tudi tebi daisy...user posted image
jst ritko že od začetka brišem s pampers vlažilnimi robčki,pa ni imel nikoli nobenih izpuščajev..kozmetika je od Bubchena,s temenci smo imeli enkrat težave,sem naredila kuro 3 ali 4 dni sem mu glavico mazala po kopanju z mandljevim oljem pa lepo počesali in je lepo šlo dol od takrat se niso vrnili hvala bogu.men je pa ful všeč ravno tale kozmetika od Bubchena k ma trolk lepo kožo,svileno in lepo navlaženo..sem zadovoljna...sem pa komi čakala da se rešimo trdega mila,smo ga kmalu stran dali...drgač pa tud glave zdej nebom več umivala vsake 2 dni kot prej ko je blo vroče in je bil prepoten,tko na 3-4 dni...včeraj mi je uspel poskus dajanje kape na glavo..je vedno tko jokal če je imel kapo gor,no včeraj se je pa lepo sprijaznil...sem take cart kapico kupla pa šal pa rokavičke v h&m...nevemuser posted image zakaj imam na rokah prste malo otečeneuser posted image ...sej nisem nosečauser posted image

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?