l.daisy
|
jutro mamice... no, da še jaz dodam svoj piskrček... aja, najprej vsem postrežem ... taanikaa, tebe imam itak skoz v mislih in držim pesti zate... pa pošiljam sto miljavžnt pikalon... alea, meni bližnja in zelo draga oseba mi je rekla, da mala dva ne bi imela toliko krčev, če bi ju dojila na prsih, ne pa da si črpam mleko in ju hranim po steklenički... da bo že drugi počakal, da podojim prvega, da se itak mora navadit počakat.... babji, sem si mislila... utišala sem jo s tem, da sem ji pokazala svoje miniaturne in ploske bradavice... teh "dobrohotnih" nasvetov imam poln kufr, res... sploh, ko mi reče kolegica (ki ima 9 mesečno punčko), da kaj tolk kompliciram glede hranjenja, naj vzamem vodo in mleko s seboj in da grem z lahkoto na teren.... ne ve pa, da ju doma lahko oba naenkrat hranim v ležalnikih, v vozičku pa to ne morem..... in ne, da bo potem utihnila, ne, potem še reče, da naj ju navadim, da bosta jedla z zamikom.... ja dddddddddddddddddddddddddddddddd, , potem pa res lahko cel dan samo pripravljam stekleničke in hranim tamala.....