bella02
|
naty, Teja je bolš. Še vedno kar grdo pokašla, nos je pa precej manj zamašen, tako da je ne mučim več s fiziološko, kot je res potrebno. Sem kar vesela,d a je krst odpadel, da se bo pikica pozdravila. Sicer se moram it zment za drug datum. Tu pri nas so krsti tretjo nedeljo v mesecu, samo oktobra imamo mi tisto soboto fešto, ker ima moja mami 50 let in bomo vsi na fešti. Tako ne bo zneslo v nedeljo še krsta speljat. Če bo župnik kaj popustil, če ne, pa bomo imeli novembra, kar mi pa res ne preveč všeč. naty in tejka, dialoge seveda, sam ne vem, zakaj imam v spominu, da je ena rekla, da imata celo stran samogovora. Pomoje je bila vama fouš . Sam je pa res, da smo tle gor največ tisti z dvema , smo očitno res bolj zverzirane (kakšna čudna beseda ) Teja zdaj že spi in bo spala tam do cca 2h, vsaj upam. Jutri moram biti ob 8h na faksu za ene govorilne, pa mi je tolk odveč. Danes pa tudi že jaz kiham. V soboto smo imeli obletnico maturanca in je bilo fajn. Šla sem za 2 ali 3 urice, ostala sem pa 6 ur . Je dal mož Teji eno rundo Pregomin in je počakala. Me smo feštale, možu pa sta se pridružila še 2 moža sošolk in so se tud meli fajn . Ena je zadnjič spraševala, če bomo meli krst na Rakovniku. Ne, tam sem samo svečko in sliko kupila, mi spadamo pod Sostro. Grem poiskat še ene papirje za na faks. Ena prof. mi je že 2x zavrnila seminarsko, ker sama ne ve, kaj bi rada . Izkoristila bom gužvo in skočila še po darilo za moža, ima v sredo rojstni dan. Še vedno sva namreč brez , ker ne dobijo rezervnih delov in sva odvisna od domačih. Kolk to sovražim!!! No, mirno noč!!!
< Sporočilo je popravil bella02 -- 21.9.2008 21:32:18 >
|