|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
21.9.2008 20:35:53   
naty13
user posted image user posted image user posted image user posted image  za Jašo, da že pančka. A je bil čez dan veliko budenuser posted image  HB, da boš mela vsaj mal miro. A Eva kaj več spi zdejuser posted image  

Nejc spi, Jošt pa tudi. user posted image

pa pa

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
21.9.2008 20:36:38   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Je katera tukaj?

A jaz nisem dobra. user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
21.9.2008 20:47:23   
tejkaz
Čez dan je spala eno uro, ponoči pa skoraj nič. Jo je fejst srbelo.

Jaša je pa malo bedel, malo dremal, malo spal. Zdajle je bil pa že od petih buden, tako da je ob osmih z veseljem zaspal.

Zoja Miša, jaz imam tudi jutri pregled pri G. Še ne vem kako bomo to izplejali. Verjetno bo brat priskočil na pomoč za varstvo.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
21.9.2008 20:49:00   
bella02
natzy in tejkaz, da malo prekinem vajine samogovore, al kako sta se zadnjič ocenili user posted image user posted image user posted image

anaya
, jaz sem prašala sestro v P, če je smiselno široko povijanje, če so kolki 1a, pa je rekla, da ne. Če so uredu, so uredu in s povijanjem nič ne popraviš in ne pokvariš

Zoja Miša,

user posted image

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
21.9.2008 21:02:43   
naty13
Tejka potem imate pa res pestro. user posted image  Še G pregled ob ne ravno pravem času.user posted image

Bella lepo, da ne bo spet kakšnih samogovorov. user posted image  Če je pa res tako bilo, ni bilo nobene druge za čvek. user posted image  Kako je pa Tejauser posted image  Je kaj boljeuser posted image

pa pa

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
21.9.2008 21:06:03   
tejkaz
Bella, dialoge imava user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
21.9.2008 21:09:44   
naty13

Bella, dialoge imava user posted image

Sem se tudi jaz zmotila, sem napisala samogovore. user posted image  Mam možgančke že na počitku. user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
21.9.2008 21:10:34   
naty13
Tejka danes bi morali veselo čvekat v živo, zdej pa tri tedne ne bo nič. user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
21.9.2008 21:16:06   
tejkaz
Na žalost res. Če bo še Jaša zbolel, res tri tedne ne bo nič.
Eva zdaj ni več kužna, Jaša je pa še.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
21.9.2008 21:18:55   
miškolinček
ojla,jaz sem tudi tukaj,da vas malo pozdravim.
Smo imeli cel dan obiske,včeraj smopa mi obiskovali druge.
Aja,pa Filip je v redu,verjetno ga je najperj nase potegnil(v naročje,)pol je bil pa pretežak pa mu je naprej zdrsnil na tla. Ker če bi direkt padel,bi si sigurno kaj poškodoval,ker imam zelo visoko previjalno,narejeno po meri(glede na mojo višino).
No ja kakorkoli že važno da smo celi. Drugače pa Erazem čist ve,da je naredil narobe ker je takoj povedal naslednjič povedal da ga ne bo vrgel na tal,da ga bo mirkal da ne bo padel.Zdaj stoji zraven previjalne kot pribit in čaka,pol pa vedno pove da ga je mirkal da ne bo spet padel.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
21.9.2008 21:22:43   
miškolinček
Naty,vprašanje zate če si še tle:

Katero št. cunj kupiš Joštu v C&A. Filipu moram kupit plišate žabice,je že kr mrzlo,pa so mu Erazmove vse premajhne ker je tako dolg,cca 60 cm. Vem da je Jošt približno iste kilaže in dolžine. Ne poznam št. v C&A ker nisem še nikoli tam kupovala,vem da ima H&M velike št. tam mu kupim 62.,ki je ravno prava oz. že skoraj na knap.

< Sporočilo je popravil miškolinček -- 21.9.2008 21:23:02 >

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
21.9.2008 21:26:04   
bella02
naty, Teja je bolš. Še vedno kar grdo pokašla, nos je pa precej manj zamašen, tako da je ne mučim več s fiziološko, kot je res potrebno. Sem kar vesela,d a je krst odpadel, da se bo pikica pozdravila. Sicer se moram it zment za drug datum. Tu pri nas so krsti tretjo nedeljo v mesecu, samo oktobra imamo mi tisto soboto fešto, ker ima moja mami 50 let in bomo vsi na fešti. Tako ne bo zneslo v nedeljo še krsta speljat. Če bo župnik kaj popustil, če ne, pa bomo imeli novembra, kar mi pa res ne preveč všeč.

naty in tejka, dialoge seveda, sam ne vem, zakaj imam v spominu, da je ena rekla, da imata celo stran samogovora. Pomoje je bila vama fouš user posted image user posted image user posted image . Sam je pa res, da smo tle gor največ tisti z dvema user posted image user posted image , smo očitno res bolj zverziraneuser posted image user posted image user posted image (kakšna čudna besedauser posted image )

Teja zdaj že spi in bo spala tam do cca 2h, vsaj upam. Jutri moram biti ob 8h na faksu za ene govorilne, pa mi je tolk odveč.

Danes pa tudi že jaz kiham.

V soboto smo imeli obletnico maturanca in je bilo fajn. Šla sem za 2 ali 3 urice, ostala sem pa 6 ur   user posted image . Je dal mož Teji eno rundo Pregomin in je počakala. Me smo feštale, možu pa sta se pridružila še 2 moža sošolk in so se tud meli fajn user posted image .

Ena je zadnjič spraševala, če bomo meli krst na Rakovniku. Ne, tam sem samo svečko in sliko kupila, mi spadamo pod Sostro.

Grem poiskat še ene papirje za na faks. Ena prof. mi je že 2x zavrnila seminarsko, ker sama ne ve, kaj bi rada user posted image . Izkoristila bom gužvo in skočila še po darilo za moža, ima v sredo rojstni dan. Še vedno sva namreč brez user posted image , ker ne dobijo rezervnih delov user posted image in sva odvisna od domačih. Kolk to sovražim!!!

No, mirno noč!!!
user posted image  

< Sporočilo je popravil bella02 -- 21.9.2008 21:32:18 >

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
21.9.2008 21:30:01   
tejkaz
Miškolinček, mislim da ima C&A enake številke kot H&M. Še vedno nosimo 56 iz obeh trgovin.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
21.9.2008 21:36:23   
miškolinček

Miškolinček, mislim da ima C&A enake številke kot H&M. Še vedno nosimo 56 iz obeh trgovin.

Malo sem pozabila,koliko ste že bili dolgi na posvetovalnici,mi 59 cm. Nam je pa 56 iz H&M totalno premajhna,bodije niti zapet ne morem,hlače s stopalci so na tud 62 premajhne,zdaj nosimo takšne brez stopalc ali pa hlače 62 pa so na ravno prav.Tudi bodije in majce imamo 62.

Ste pa bogi doma,saj če bo še Jaša dobu norice pol boš pa imela mir dokler ne bosta imela še enegauser posted image ,kar je pa tudi super.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
21.9.2008 21:38:07   
tejkaz
Mi smo bili veliki 55 cm.

Me je kar strah kako bo Jaša prenesel norice. No, bolj me je strah kako bo prenesel vročino.

Nič, jaz šibam spat. Jutri bo naporen dan. Lahko noč

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1040
21.9.2008 21:41:26   
miškolinček
Tejkaz,hvala za pomočpa pozdravite se,Jaša bo pa zdaj lažje prenesel vročino in norice kot bi jih kasneje ko bo starejši,ne skrbi,zdaj pa sploh ko je dojen. Ga bo pa malo bolj pogosto podojila pa bo. Držim pesti.

Naty,kje si a že pančkaš?

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
21.9.2008 21:44:56   
miškolinček
No ker očitno ni nobene grem pa še jaz spat.
Mirno noč vsem,se tipkamo jutri

Neposredna povezava do sporočila: 1042
21.9.2008 22:08:05   
Virtualna
Pozdravljene avgustovke,

mene pa zanima, ce se je kateri izmed vas zgodilo, da so ji napacno napovedali user posted image  spol?

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

Neposredna povezava do sporočila: 1043
21.9.2008 22:37:52   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: miškolinček

Naty,vprašanje zate če si še tle:

Katero št. cunj kupiš Joštu v C&A. Filipu moram kupit plišate žabice,je že kr mrzlo,pa so mu Erazmove vse premajhne ker je tako dolg,cca 60 cm. Vem da je Jošt približno iste kilaže in dolžine. Ne poznam št. v C&A ker nisem še nikoli tam kupovala,vem da ima H&M velike št. tam mu kupim 62.,ki je ravno prava oz. že skoraj na knap.

Jošt nosi št 62, kupujem mu pa za pozimi 68 in 74, ker 68 bo kmal za nosit, 74 bo pa tudi še pozimi. Konc februarja majo pa itak že kratke rokave v C&Aju. So meli že avgusta bunde. user posted image

Bomo tudi mi kmal štartal na 68, predvsem z bodiji.

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 1044
21.9.2008 22:41:20   
naty13
Grem spančkat.

Nočko.

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
21.9.2008 22:50:48   
Zoja Miša
Še vsem ostalim, hvala za čestitke in slikice in želje...user posted image

Naty, ja bodi tako dobra in slikaj! Čeprav smo itak stari 1,5 meseca in  jutri bova dali gor ''zimske'' potem pa bom videla reakcijo. Upam, da ne bo kaj narobe! Ampak jutri bo res mraz, tako da bova morali to narediti.

Tejkaz, pozdravite se in dobro rihtaj pri G.

Miškolinček user posted image  za Filipa!

Neža, si še ravno ujela device, a ne?

Bella, super, da si bila na srečanju in uživala!user posted image  
Glede širokega previjanja, pa jaz jo tudi še ponoči na široko, pa ima kolke 1a, in se mi po eni strani zdi brez veze, ampak kaj vem, nisem ziher kaj narediti.
Ali mi bo pediater znal povedati kako in kaj? In ali naj jo za obisk k pediatru široko povijem? Mislim pa da itak ne bo šlo, ker žabice čez potegniti? Hmmmuser posted image user posted image user posted image

NOČKO

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
21.9.2008 23:14:43   
nyna84
user posted image

Kuku še od nas... Sem vas komaj dobila. user posted image  Se opravičujem, ker se ne javljam več, ma imam očitno pomanjkanje časa. user posted image

Mi smo veliki že 56 cm, težki pa dobrih 4,5 kg. Smo že na bodijih št. 68, ker če jo široko povijem, ji bodi 62 komaj zapnem. user posted image  Bdw, sem bila danes v Interšparu (so odprli Qlandijo v N. Gorici user posted image user posted image user posted image ) in imajo ful lepe bodije - pakirani po 3 skupaj, za 10 evrov.

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
22.9.2008 7:50:17   
miškolinček
A danes pa še ni kofeta????????

No pol jo pa skuham jaz,postrezite siuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
22.9.2008 7:51:15   
naty13
jutro.

user posted image user posted image user posted image user posted image  kuhana.

Danes se je pa Jošt zbudil že ob 1.15. user posted image  Očitno tolk lačen. Spal od 19.45-1.15 pojedel in spal do 7.15. user posted image  Saj je bila pa druga runda zato daljša. user posted image  Prva mi je bila pa sploh kratka, ker sem šla šele ob 23h spat. Revčku se pa zdaj kolca, se je lepo napapal, pojedel 120ml brez problema, zadovoljen.Še preoblečt se morava in pleničko zamenjat. user posted image

Zoja Miša sem že slikala. Samo še na rač. naložim. Dobiš v dopoldnevu. user posted image

Nyna lepo, da si nas prišla pogledat in pokazala svojo pikico. user posted image  Kako je luštna in močna. user posted image  user posted image

pa pa

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
22.9.2008 7:51:55   
naty13
Si me prehitela, sva pa zdej kofetarce tukej. user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

katero ime
Kratka

za fantka?

Aleks (56%)

Marko (44%)

Število vseh glasov: 218

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!