![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.9.2008 22:11:50
|
|
|
|
Freycha
|
jaz sem bila danes sama s tamalo. Priznam, da sem bila po dooollggeemm času spet sama z njo in sem imela kar malo cmok v grlu, kako bom. Naj se še tako grozno sliši, sem v zadnjem času navajena biti z njo le par ur, če je bilo pa dlje, je bil pa tudi moj poleg. Ampak sva se imeli prav super, vmes sva dobili obisk prijateljice, ki ima toliko staro punčko, kot je naša tamala. Potem je šla spat, zjutraj sem že veliko pospravila, popoldne še več (ne vem, kdaj se je stanovanje tako svetilo), za nameček sem šla pa še k tašči in tastu. Sicer se je to izkazalo za napako, ker me potem vedno razjezita, ampak sem pa pokazala neko dobro voljo V glavnem hitro je minilo, pa prav luštno je bilo...... Jutri greš pa še voliti, pa še tu mine čas........
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.9.2008 22:16:20
|
|
|
|
Rubin.
|
Sem nekje prebrala, da je tvoja tešča ledena kraljica, če se prav spomnim. Tako, da te lahko kar razumem. Ne sej jaz se itak veselim, da bomo po treh letih 3/4 dni sama doma, ampak se človek odvadi. Pred malo miss, sem bila pogosto sama cele dneve, ker moj dragi veliko dela, ampak se mi zdaj zdi to oddaljeno stoletja. Za jutri, pa razen, da grem na volitve, nimam nobenega plana, pa mi je malce čudno. Ker jaz ob nedeljah namreč NIČ ne delam.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.9.2008 22:19:35
|
|
|
|
Freycha
|
aja, tudi brez male miss boš? ja, moja tašča je ledena kraljica, ki mojega otroka bolje pozna, kot lastna mati..... in ki hradnokrvno naredi točno tisto, kar jaz rečem, da ne..... moj je tudi tak, da ob vikendih NIČ ne dela..... samo on je veliko čez teden doma, pa lahko kdaj dopoldne posesa in pospravi, jaz pa ne morem, zato pač izkoristim vikend. No, če bi bil pa doma, bi pa zagotovo kaj drugega počeli....
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.9.2008 22:25:07
|
|
|
|
Rubin.
|
aja, tudi brez male miss boš? Ja, ja. Sej soboto imam jaz tudi "delavno", samo v nedeljo nič ne delam. Še kosilo navadno moj skuha . Jutri pa gresta k njegovi tašči po stvari. Zdaj ko smo se odločili, da prenehamo z reprodukcijo, bom naredila garage sale. Če veš, da kdo kaj potrebuje, mi javi .
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.9.2008 22:28:43
|
|
|
|
Freycha
|
a ti lahko prinesem še stvari od naše tamale? mi tudi ostajamo pri enem otroku nič, stari je rekel, da morm it ležat v posteljo, pa topla naj bom..... kaj je s tem mislil ne vem sam ga bom posušala... mogoče se kaj dobrega obeta jah nič, fajn bodi, lahko noč... če bo pa sila, pa pridi v Hoče na en sprehod
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.9.2008 22:32:04
|
|
|
|
Rubin.
|
nič, stari je rekel, da morm it ležat v posteljo, pa topla naj bom..... Pa une hlačke za njami obleči.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.9.2008 23:09:00
|
|
|
|
Rubin.
|
Nič, vidim da ste že vse vi pidžamah. Odoh i ja.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.9.2008 3:58:20
|
|
|
|
Pikec
|
To dans je pa blo še boljš k učer......... Ohhhhhhhhhh bicikl moj dragi....
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.9.2008 10:42:48
|
|
|
|
Freycha
|
pikec ar ju in lov?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.9.2008 16:45:08
|
|
|
|
Pikec
|
PIKI v akciji ...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.9.2008 17:01:31
|
|
|
|
Rubin.
|
Mojih dveh , še ni. Zdaj bi pa že bil čas da dobita malo domotožja.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.9.2008 17:29:50
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR PIKI v akciji ...
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.9.2008 17:44:35
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Mojih dveh , še ni. Zdaj bi pa že bil čas da dobita malo domotožja. kako pa, da nisi šla z njima?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.9.2008 19:16:55
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Mojih dveh , še ni. Zdaj bi pa že bil čas da dobita malo domotožja. no, zdej ste pa že v troje, ne? in kako si preživela dan?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.9.2008 19:17:37
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR PIKI v akciji ... waw pikec, ju roks
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.9.2008 19:45:32
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Mojih dveh , še ni. Zdaj bi pa že bil čas da dobita malo domotožja. kako pa, da nisi šla z njima? Mami je rabila time out .
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.9.2008 19:46:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Mami je rabila time out In...se je obneslo?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.9.2008 19:46:51
|
|
|
|
Rubin.
|
in kako si preživela dan? Razvajeno.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.9.2008 19:47:43
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Mami je rabila time out In...se je obneslo? Je kar pasalo, tam nekje do 17h.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.9.2008 19:52:24
|
|
|
|
Freycha
|
kaj nam ne boš zaupala, kaj si cel ljubi dan počela?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.9.2008 19:57:11
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha kaj nam ne boš zaupala, kaj si cel ljubi dan počela? A si že pozabila kako to gre? Ma meni najljubše stvari, za katere drugače nimam časa. Začela sem pa z zares dooooooolgiiiiiiiim zajtrkom.....
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.9.2008 20:19:16
|
|
|
|
Pikec
|
Punce a bote držale pestke zame tja nekje naslednjih 14 dni? Pllllllllllllllllllllllllliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisssssss
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.9.2008 20:26:41
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: Freycha kaj nam ne boš zaupala, kaj si cel ljubi dan počela? A si že pozabila kako to gre? Ma meni najljubše stvari, za katere drugače nimam časa. Začela sem pa z zares dooooooolgiiiiiiiim zajtrkom..... torej si spraznila baterije do konca pikec za katero stvar pa?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.9.2008 22:06:59
|
|
|
|
Rubin.
|
torej si spraznila baterije do konca Ne, ne napolnila.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.9.2008 22:18:02
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. torej si spraznila baterije do konca Ne, ne napolnila. nisem imela sicer teh baterij v mislih, ampak sem razumela tvojo poanto zdej pa šibam spat nočko
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.