Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 21.9.2008 15:31:00
|
|
|
|
dini
|
Ja pr meni zgleda da je tudi psiha ja, kaj pol kakšen je recept? Kašne znake si pa mela? Men so se kazali pa ni blo nč, niti testom ne verjamem.
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 21.9.2008 15:31:53
|
|
|
|
*kinnie*
|
Ampak kaj, ko si želiš....tako močno....jaz nisem mogla niti pod razno dati kar tako na off....šele potem ko sem dejansko obupala in nisem več toliko mislila na to....
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 21.9.2008 15:34:16
|
|
|
|
*kinnie*
|
V prvo, sploh potem nisem več spremljala, kdaj O ali M...potem se mi je zdelo, da nekam dolgo ni M, sem približno zračunala, da zamuja...naredila test....znakov nobenih.... Tudi v drugo....samo M mi je zamujala....nobenih znakov....
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 21.9.2008 15:34:58
|
|
|
|
*kinnie*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dini kaj pol kakšen je recept? Obupala sem
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 21.9.2008 15:35:51
|
|
|
|
dini
|
Ma ti znaki so kr neki, men se usak mesec pokaže pomešano tako da prave sploh ni.
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 21.9.2008 15:39:42
|
|
|
|
*kinnie*
|
A že dolgo delata na ?
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 21.9.2008 15:40:27
|
|
|
|
dini
|
Decembra bo eno leto kolk časa si pa ti?
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 21.9.2008 15:43:39
|
|
|
|
*kinnie*
|
V prvo okoli 1 leta, potem sem imela odmrtje ploda+abrazija, hmmm v drugo en malček manj......zdaj pa tako nimam urejenih ciklov....sem po porodu šele sedaj komaj dobila M
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 21.9.2008 15:44:26
|
|
|
|
dini
|
Ma dej ta je kr neki.
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 21.9.2008 15:46:02
|
|
|
|
*kinnie*
|
Zdajle pa počasi šibam dol z RR...se je mali zbudil...pri nas je kar pestro
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 21.9.2008 15:46:36
|
|
|
|
dini
|
Blagor, jst sm pa sama zdej
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 21.9.2008 15:51:53
|
|
|
|
*kinnie*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dini Blagor, jst sm pa sama zdej Meni bi pa občasno kar pasalo....sva imela sedaj po 5 letih prvič z en vikend samo zase..... A si ti že pr oktobrkah? al bo septembra ? Ta septembrski seznamček je kar žalosten a ne...ko je vse modro.....
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 21.9.2008 15:57:45
|
|
|
|
dini
|
Moder ja, kar psihi se zahvali, mi že najeda. Ma sploh ne vem al sm v septembru al oktobru, morm uprašat . Po moje kr oktober ker zdej se ne bo nč zganila, je lena , sm že misnla da bo kej , kazalo se je že pol pa nek pomešano že par dni, kr neki.
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 21.9.2008 16:00:23
|
|
|
|
dulcinea
|
Dini, a ti imaš vednoo tako poredko ?
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 21.9.2008 16:01:23
|
|
|
|
dini
|
Ne, zmer sm mela redno dokler nism nehala s tabletami, kr neki.
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 21.9.2008 16:13:42
|
|
|
|
dulcinea
|
Kaj pa preden si začel s tabletami? Ker pravijo, da tisto pri tabletah sploh ni prava
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 21.9.2008 16:16:24
|
|
|
|
dini
|
Preden sm začela tablete sm jo zmer mela točno, ful mi je žal da sm jih jemala, če bi že prej vedla kaj bo jih nebi.
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 21.9.2008 16:17:54
|
|
|
|
dulcinea
|
Jaz imam že od zmeraj zmešano. Ampak pri meni pride vedno nekje med 29 in 33 dnevom, izjeme so redke. Imam pa PCO.
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 21.9.2008 16:21:07
|
|
|
|
dini
|
Kaj je ta okrajšava PCO? Ti usaj maš dneve približno tle pa nč od nč. Sploh se ne mislm več ukvarjat nej dela kar hoče.
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 21.9.2008 16:29:17
|
|
|
|
dulcinea
|
PCO so policistični jajčniki. namesto, da bi jajčece ovuliralo, se prilepi na jajčnik. No, prejšnji mesec sem si merila BT in ovulacije res ni bilo. Ta mesec je temperatura bolj enakomerna, bomo videli kako bo, ko bo čas za ovulacijo.
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 21.9.2008 16:30:51
|
|
|
|
dini
|
Jst si nism nikol merla Bt kako pa merš?
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 21.9.2008 16:36:19
|
|
|
|
dulcinea
|
Imam pri nočni omarci zmeraj termometer. Takoj zjutraj, ko se zbudim, si merim v ustih. V bistvu ne smeš še nič počet. Direkt, ko se zbudiš.
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 21.9.2008 16:45:19
|
|
|
|
dini
|
Aha za kolk minut pa?
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 21.9.2008 16:48:13
|
|
|
|
bambinca
|
Kinni kdaj se nam pridružiš? Ja jest si tud zdaj merim BT zjutraj, pa bomo vidli.
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 21.9.2008 16:48:36
|
|
|
|
dulcinea
|
Kaj vem. Približno. Nekaj časa držiš v ustih in čakaš. Jaz sem od začetka gledala in ko temperatura ni več rastla, sem vedela, da pač je dovolj.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?