|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December(ke/čki) 2006
17.9.2008 11:33:45   
Bubacka
Zdravo moje drage punce in user posted image !
Najprej R1ta čestitke za RD!!! Vse najboljše!user posted image user posted image user posted image  
Zelo Prijetno bilo vedeti da si tudi devica! Ker jaz sem 12 septembra 1979 rojena! Kateri letnik si ti R1ta če ni tajna?

Evo se javim nahitrico iz službe!!!
Jaz delam že 2 meseca v enem podetju za katerega prevajam iz ruskega v slov. in obratno! Zelo lepo mi gre, poleg tega pa še počivam od domačih dogodivščin!
Stella je v vrtcu, prvič je šla 8.09.08, povem da je zelo dobro prenesla, pridna, je kosilo, spala samo 1x, ima že prijatelje!
Bili smo 1 teden na dopustu v Tučepih(Makarska rivjera), tamala uživala 100 na uro. More pač na začetko je bilo mal premrzlo, ampak kdaj se je navadla ni hotla in ni hotla VEN!!! najbol srečna je bila, kdaj je metala kamenčke!
Imeli smo srečo da je bil apartma blizo plaže, pa sem lepo šla skuhati kosilo, pol je dragi jo pripeljal, sem jo nahranila in dala spati, pa dragi ostal dežurati, jaz pa sem šla sončiti! Spala je SUPERSKO!!! Sma se ful odpočila!
Doma zdaj je tudi ker dobro spi, od kdaj so že vsi zobki zrasli!
Stella je ogromna navihanka! V vrtcu je tadruga za enim fantičkom, ona2 tam najstarejša in galavna nad usima! Stella uči punčke kako se nahrani dojenček, potem kako ga zavije v deknico, pa ga da spati!
Naja30 sem vesela da si zopet noseča! )če sem pravilno razumela!

R1ta kdaj prideš takrat obvezno prideva dati medve!

Punce vse vas lepo pozdravljam! Bom se zdaj mal več javila! Pa poljupčke za vse naše pikice!!!!

http://bubacka-stella.moj-album.com/
Imam dve sončici Stello in Evo!!!
04.12.2006, 3080 kg, dolga 51 cm, glavica 33
25.11.2009, 3140 kg, dolga 51 cm, glavica 33

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
17.9.2008 12:04:20   
r1ta
O Bubacka, lepo da si se oglasila! Smo te že pogrešali! Super za službo! Jaz sem 76 letnik. Pa vse najboljše tudi tebi!user posted image user posted image user posted image

Jaz spet pišem en sestavek za eno revijo in sicer o Aninih prvih 12 mesecih. Veliko sem si zapisovala, ogromno pa si pomagam tudi z našimi čvekanji tukaj na RR. Joj kakšne pridne čveke smo bile pred enim letom! Zdaj pa... enih ni, drugim se ne da, tretje so prezaposlene, četrte... In nas ostane peščica, pa še to smo bolj brzinske kar se čvekanja tiče. Pa pogrešam kakšne vrstice od vampirke, severnice, pike30, moj_moj, TanjeS, najbolj me pa žre kaj je z našo S_c...

Bežim!

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu Bubacka)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
17.9.2008 12:32:46   
ally1
Bubacka ooooo lepo je spet brati tvoje poste in vaše dogodivščine. Lepo da se je Stella lepo uvedla v vrtec. In pa seveda vseee najboljše za rojstni dan!!!

R1ta se strinjam s tabo da je pred letom bilo drugače, ja žal smo imele malo več časa, sedaj pa saj veš služba in prosti čas, ki nam ga ostane zelo malo porabimo zato da se družimo z našimi malimi škratki in seveda gospodinjska opravila morajo tudi kdaj na vrsto priti user posted image . Jaz si čas vzamem v službi, da preberem malo RR in sem le tako malo na tekočem user posted image . Glede S_C sem se pa tudi jaz že spraševala, kje jeuser posted image .

http://soncekmatic.moj-album.com/

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
17.9.2008 23:02:50   
r1ta
Halooo! Kje ste?user posted image

(A. Einstein)

(odgovor članu ally1)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
17.9.2008 23:15:14   
emaa
Vse najboljše Bubacka, R1tauser posted image
Drugače na poti v posteljo, pa v službiuser posted image , me ni nobena še pogrešala, pa sem samo bralauser posted image .

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
18.9.2008 8:04:50   
Naja30
ema jaz te vedno pogrešam, pa ostale tudi. user posted image

Bubacka, lepo da si se oglasila malo in vse najboljše! user posted image user posted image user posted image  

Tija je že v vrtcu. Je šla lepo v sobo, brez joka.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
18.9.2008 8:55:57   
frufru
Sem v službi, ampak semvesela, ko radiator, da ne morem bit tiho in moram povedat že zdaj. Naš Lovro je šel brez joka v vrtecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
18.9.2008 9:15:16   
Bubacka
evo na hitrico eno poročilo iz službe!
Stella je že celij teden hodi v vrtec brez joka!
Edino kaj me skrbi, je to da bruha že 2 dni! in mal driska!
A ja vem da še vedno imam ogromno napak v pisavi! A mpak ko prevajam sem zelooooooooo pozorna! Tako da ne boste mislile da sem tukaj kao "prevajalka" Enostavno zadnje šase sploh nimam časa za nič, vse se mi mudi! Še manikure si ne privoščim, vsak dan si obljubljam da bom... da bom...............Joj a jaz bi pa rada že DRUGEGA!!!!MALČKA!!! tako so mi ljubki!!!
Ajd pupike poljupček!

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
18.9.2008 9:57:57   
Bubacka
Punce še nekaj za dobro voljo!!!

Premožen moški se odloči, da se bo treba poročiti.Všeč so mu bile kar
Tri ženske, a se ni in ni mogel odločiti. Tako se odloči, da podari
vsaki 5000 $ in počaka, da vidi, kaj bodo one storile s tem denarjem.
Prva je odšla takoj v lepotilni salon, kjer si je uredila lase, telo,
si nakupila nove obleke in se za tega moškega po najboljših močeh uredila.
Rekla mu je, da je to storila, da bi mu bila čim bolj privlačna, saj ga
tako zelo ljubi.
Moški je bil impresioniran.

Druga je odšla v nakupovalni center, da bi moškemu kupila darila.
Kupila mu je nove palice za golf, nove dodatke za računalnik, lepo in
drago obleko. Dala mu je ta darila in rekla, da je denar potrošila zanj,
saj ga tako zelo ljubi.
Moški je bil ponovno impresioniran.

Tretja ženska je vložila denar na borzi in čez nekaj časa zaslužila
Veliko več, kot je vložila. Moškemu je vrnila njegovih 5 000 $, ostalo
pa položila na njun skupen račun. Rekla mu je, da želi vlagati v njuno
skupno prihodnost, saj ga tako zelo ljubi.
Normalno, da je bil moški spet impresioniran.

Dolgo je razmišljal o denarju, o ženskah, o tem, kaj je vsaka storila
z denarjem.... in takrat se je odločil. Poročil se je s tisto, ki ...

...............................................................................................

...............................................................................................

je imela največje joške.

Takšni so pač moški.

(odgovor članu Bubacka)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
18.9.2008 11:16:09   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: frufru

Sem v službi, ampak semvesela, ko radiator, da ne morem bit tiho in moram povedat že zdaj. Naš Lovro je šel brez joka v vrtecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Bravo Lovro!

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
18.9.2008 19:04:20   
r1ta
Bravo Lovro!user posted image  To je res lepo slišati!

Bubacka kar v akcijo glede malčka! Pa dober vic si napisala!user posted image  Lepo da se Stella dobro počuti v vrtcu! Upam, da bo kmalu bolje glede zdravja. Zdaj jo imaš doma, ne?

No, ker ste tako gostobesedne, bom jaz za spremembo kratka.user posted image

papa

(A. Einstein)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
18.9.2008 20:13:40   
Barbk
Bubacka user posted image user posted image user posted image . Ti ga pa pihneš. user posted image  Me je tale vic prav dobr user posted image user posted image user posted image . In vse naj naj za roj. dan, iz srca. A sem te prav razumela, da bi ti to še enga dojenčka? No, če je moja blond glava prav kapiš pol ti poleg vsega lepega želim, da se ti čimprej uresniči user posted image .
Lovro user posted image user posted image user posted image . Frufru tale tvoj radiator me še zmer nasmeji.
Naja saj veš, da sem ena velka okrogla cmera. user posted image  Kaj pa kaj tvoj buši? Kot sem razumela se miss Buši ne boš udeležila, lahko bi ga pa malo nam pokazala. user posted image  In Tiji tudi user posted image user posted image user posted image .
R1ta za katero revijo pa zdaj pišeš? Nam boš povedalo kdaj si spet lahko preberemo tvojo zgodbo. In kako drugač ko si bila tak kratka danes?
Ema jaz sem te pa kar mal pogrešala, sam ko jaz tud nisem bila med pogrešanimi ti to nisem mogla napisat ko sem bolj brala. user posted image  Ne, ne se hecam...mene je driskač zadržal. user posted image  V glavnem grem jutr v službo, seralica me zvija samo še zjutraj, smrdi mi še zmer vse,slab še zmer in zato jem pa tud nič. Škodl mi ne bo to prav nič. user posted image  In ne nisem noseča (to vpr. slišim zadnje dni večkratuser posted image ), ker me je tokrat zares obiskala moja frendicauser posted image . zdaj jo pa res vljudno prosim naj grem na lepš, v tople kraje. Tle bo zima. user posted image  Sem šla danes dat kri za hormonske preiskave, v soboto začnem s Klomifenom, 29.9 pa imam kontrolni UZ (pct) pri Rešu. Zdaj pa šibam na sekret....

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
18.9.2008 21:06:46   
emaa
Ene smo bile včasih preveč pridne, pa nas zato ne djao na seznam pogrešanih, ker vejo, da se bomo slej ko prej oglasile. Moja deca je drugač zdrava, joka hudega ni, oz. ga sploh ni, ko gresta v varstvo. 

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
18.9.2008 21:48:34   
r1ta
Likam.

(A. Einstein)

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
18.9.2008 22:46:08   
r1ta
Imam poln kufer likanja, zato bom malo počvekala.

Pri nas ni mnogo novega... ali pač? Anin prehlad je bolje, iz noska ne teče več, smrči pa še vedno. Zdaj sem prehlad nase vzela jaz. Pa ni kritično. Še. Drugače je vse okidoki. Možek je priden, me skoraj nič ne jezi, če pa me, se pa ne sekiram preveč. Pride pa mine. user posted image  Ana v vrtcu zelo uživa. Vsak dan bolj. In kar bojim se dneva, ko ne bo hotela domov. Zdaj že pokliče vzgojiteljico po imenu (Natasja) in ji reče Tasi, kar se vzgojiteljici zdi zelo sladko. Nasploh pa je Anin besedni zaklad kar naenkrat obogatel. Jaz sem ji narisala na kartončke hišo, drevo, rožo, žogo, jabolko, banano, zajčka, pujsa, psa, mačko, medvedka, avto, račko, ribo in pikapolonico in čez dan večkrat gledava te kartončke in ugibava kaj je kaj. Po nizozemsko reče skoraj vse besede, ko pa jo prosim v slovenščini, da pokaže na določene slikice pa tudi vse pravilno ugotovi. Torej nam gre dvojezičnost dobro.
Danes sem jo dala k Noni za urco in pol in ko sem jo prišla iskat je od navdušenja hitela po njenem stanovanju in mimogrede vrgla na tla eno od jajčnih lupin iz Nonine zbirke. In seveda se je lupina razbila. Nona se ni preveč sekirala, jaz pa tudi ne. Še najbolj se je prestrašila Ana. Sicer pa ima itak naša Nona totalno otrokom neprijazno stanovanje. Vse v steklu, kristalu...user posted image  Me je kar groza, kadar je Ana malo živahnejša...
No, to je pa to.

Nočko!

(A. Einstein)

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
19.9.2008 12:01:19   
Naja30
Barbk, Tija mojga bušija ves čas gleda, ker ji je všeč moj popek. user posted image  user posted image  Tako da ko jo vprašam kje ima popek, pokaže najprej svojega, potem pa še meni majico gor vleče. user posted image
Vam bom pokazala bušija, ampak na zs, katera hoče.
Barbk, v pon. sem bila na NS v Dravljah. Čakalnica je bila polna parov za dr.Reša. Sem se spomnila nate in kar hudo mi je bilo. Ene par nas srečk user posted image , ki smo čakale na UZ, drugi pa tako polni upanja v očeh... res mi je bilo hudo in ko sem končala, sem se po hitrem postopku ven pobrala. Res ti želim in še marsikateri, da user posted image  vsaj 9m ne bi bilo nazaj. Držim pesti zate! user posted image

r1ta to tudi midva ugotavljava, da odkar je v vrtcu, je še večja čveka. user posted image  Pa kar ene nove fore ima, npr. ko zapleše, na koncu zaploska. Ja ni kej, vrtec je vrtec.
Pa je Ana vsak dan v vrtcu?

Tija je tudi prehlajena malo. Vročine pa na srečo nima.

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
19.9.2008 12:30:45   
r1ta
Ne Naja30, Ana še vedno hodi samo 2x na teden po cca 5 ur. Zato sem pa še bolj vesela njenega dojemanja besed. Res se pozna tale vrtec, ja! V tem vrtcu planirava, da bi bila nekje do starosti dveh let. Morda malo dlje, toliko, da se rešimo pleničke, potem bo pa hodila v igralnico. Tja lahko gre vsak dan in ni tako zelo zasoljena cena. Je pa res, da igralnica je igralnica in tam nič ne vzgajajo in tudi obrokov tam ne bo dobila, razen kar ji bom dala s seboj.

No, jaz sem končala z likanjem, zdaj bom šla pa z Ančko počivat, ker se me je tale prehlad prijel čisto zares.user posted image  Saj bo!

(A. Einstein)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
19.9.2008 15:39:41   
Naja30
A na NL ni klasičnega vrtca kot je pri nas? Z obroki, vzgojo in vsem skupaj?

Tija je prehlajena, ne vem če sem že omenila. Kašlja tudi. Dajem ji veliko c vitamina s čajem, sadje je in še Prospan sirup. Kaj naj še naredim? Največja težava je čiščenje noska. Jo moram prijeti z obema nogama, zraven se pa dere ko jesihar. user posted image

Sem danes pospravila poletne stvari od Tije in ugotovila, da je bodyje z dolgimi rokavi večinoma prerastla. Pa tudi trenerke so ji čisto na knap. Ima sicer veliko novega, pa je vseeno težko dajat ta oblačilca stran. Sem se kar navezala na njih. user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
19.9.2008 17:05:03   
r1ta
O ja, je klasičen vrtec, samo bi ga midva predrago plačala. Računaj, za 50 ur zdaj plačava malo manj kot 300 eurov. Če bi normalno hodila v vrtec bi na mesec naneslo cca 160 ur, za kar bi plačala cca 960 eurov! To si pa ne moreva privoščit! Drugače bi bilo, če bi jaz hodila v službo ali bi študirala. Takrat bi vrtec stal manj, tako pa sem doma in se šteje, da je vrtec za nas luksuz. In veliko je takšnih družin, kjer so mamice doma, saj nisem edina, ki mi takšen delovni čas, kot ga imajo tukaj smrdi. Jaz nimam otroka za to, da ga bodo vzgajali drugi. Če bi hodila v službo, bi najverjetneje delala od 8.30 do 17.00. Potem je pa treba pridit še domov pri vseh teh traffic jamih in bi bila doma ravno ob šestih. Kje pa je še nabava in gospodinjstvo? Potem bi bila z Ano ravno dve uri na dan in bi Ana odšla na počitek. Zato pa imajo tukaj za otroke tudi igralnice, kamor lahko pripelješ otroka za cca 4 ure, nato ga dvigneš, popoldan pa se lahko spet pride igrat. V skupinah je cca 10 otrok in dve vzgojiteljici, ki so po večini starejše ženske, katerim je delo v normalnem vrtcu bilo že pretežko. Tudi v igralnicah je otrokom lepo, le da je poudarek na igri in druženju in ne toliko na vzgoji.

< Sporočilo je popravil r1ta -- 19.9.2008 17:06:20 >

(A. Einstein)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
19.9.2008 20:39:24   
frufru
Da še jaz svoj piskrček pristavim. Lovro je danes v svoji latovščini pel Abraham ma 7 sinov. Pa sploh nebi porajtala, ampak sem ujela melodijo. user posted image . Pa je kot pribit, samo noče bit v svojem stolčku ampak na pravem stolu. In tako smo danes pridelali 2 buški. Eno tako, da je kožo prebil in eno, da ma čelo plavouser posted image . Če prištejem še popraskan obraz (made by Iza iz vrtca), je tak kot s fronte. Pa brcat je začel na previjalni.

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
19.9.2008 21:27:50   
Naja30
frufru, ti povejo v vrtcu za vsako buško in prasko? Ker pri nas "pozabijo". Sem šele vzunaj vidla, da ima Tija prebito ustnico. In zadnjič isto z eno buško. user posted image

Sploh ne vem, kaj naj napišem. Da mi je slabo. Ah, pa to nobene ne zanima. user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
19.9.2008 22:08:09   
frufru
Naja buške je pridelal domauser posted image user posted image , za praske je pa sam povedal, ko sem ga vprašala. Tudi pri nas niso nevemkako pozorne na te stvari, takoj pa opazijo,če avto parkiraš na zgornjem parkirišču, ki staršem ni namenjen.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
20.9.2008 14:57:41   
Barbk
Manca je tud neki buškasta. Čudn pa nič ni to, ket od kar je v vrtcu ful divja. Res je ful nekaj pogumna postala, pa govori ko strgan dohtar (pade vmes tudi nekaj kitajščine, ruščine, francoščine...user posted image ), trma se mi zdi, da je še zrasla user posted image ...Enostavno se mi zdi, da je v treh tednih vrtca zelo napredovala. Si je pa v nedeljo prvič prebila ustnico. In je bilo še pa še krvi...user posted image  sem mislila, da je šel še kak zobek, pa na srečo ni bilo.
Naja mene zanima tvoji buši. Prosim zs. Tnx
Frufru, če ti kdaj rata Lovra posnet v pevskem elementu, bi ga res rada vidla. Bravo Lovro. user posted image user posted image user posted image
R1ta, če bi nama finance znelse bi tudi jaz ostala doma (no kak job za mimgrede bi si sicer omislila) in ti dam čisto prav. Če je le možno podpiram tak sistem, da je mamica doma ali pa zaposlena za 4 ure. No sicer pa kakor komu paše, a ne.

< Sporočilo je popravil Barbk -- 20.9.2008 14:59:38 >

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
20.9.2008 19:10:30   
Naja30
Barbk, imaš zs. user posted image

Tija ni nič spala popoldan in ker je prehlajena, je od utrujenosti ob šestih zaspala na kavču. Tako da sem jo samo v posteljico prenesla in zdaj bom še malo pogledala tv in šla tudi jaz spat. Ma ne vem, od česa sem tako utrujena ves čas?? user posted image  Prav res, lahko bi spala cele dneve. Že tako sem danes zjutraj potegnila do 11h (po dooolgem času), ob enih se mi je pa že spet zehalo. user posted image  Čakam, da pride drugo 3-mesečje in z njim več energije... Da se lahko lotim česa, ne sam poležavanja in počivanja.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
21.9.2008 9:55:51   
r1ta
Tole glede službe in vrtca. Da ne bo izpadlo, da sem lenuh na kvadrat. Z veseljem bi šla v službo, če bo delovni čas bil tako v mejah normale, recimo od sedmih ali osmih pa do treh, štirih. Nikakor pa mi ne odgovarja delovni čas kot ga imajo v NL. Poleg tega verjamem, da kakorkoli že uživam v gospodinjskih opravilih in vsem ostalem zraven, se bom nekega dne tudi tega naveličala. Če ne drugo, je fino imeti svoj denar, svoje sodelavce, svojo kariero. Je pa tudi res, da sem pet let preden sem prišla živet v NL, delala pa 4 službe hkrati, potem še redno študirala in si za življenje ob študiju izključno sama služila denar. In je bilo naporno. Zjutraj sem se vstajala ob petih, da sem bila parkirana v predavalnici ob sedmih, predavanja so bila do cca enih, dveh, letela domov, se preoblekla, nekaj na brzako pojedla in ob treh bila že v službi do enajstih, včasih tudi do enih zjutraj. Ob petih pa spet auf. Ne rabim omenjat, da sem bila zombi, ne? In je tako šlo nekaj časa, potem sem pa delala samo ob vikendih po cele dneve in nisem imela nič od življenja. Zato se mi služba čisto nič ne lušta. Zaenkrat. Nekje v notranjosti rahlo ždi želja in ko bo ta želja dovolj zrasla, se bom odločila in si nekaj poiskala.

No takole. Jaz sem prehlajena kot malo mače. Oči imam zatečene in sem bolj podobna žabi kot sama sebi. Še obraz me boli od tega prehlada. Ne pomnim kdaj sem bila nazadnje tako prehlajena. Da nam pa ni dolgčas, je pa enako kot jaz prehlajen še naš očka. Ana pa polna energije. Jaz se komaj vlečem iz enega kota, zjutraj sem rabila eno uro, da sem se skockala, Ana pa piska na piščalko, zdajle je prinesla lesen boben in s palčko vsa navdušena ropota po njem.user posted image  

Lepo nedeljo vam želim!

user posted image

< Sporočilo je popravil r1ta -- 21.9.2008 9:58:12 >

(A. Einstein)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...
Ko je otroka strah pustnih mask ...
Kaj storiti, ko se otrok boji pustnih šem, se tudi sam noče našemiti ter mu je vse okrog pusta nekako strašno in preveč?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?