|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December(ke/čki) 2006
12.9.2008 10:42:34   
frufru
IZVIRNO SPOROČILO: Naja30

r1ta dej nehi, kuhinja je super! Tebi se mogoče ne zdi, ker si je že navajena. Sploh pa - ameriški hladilnik! user posted image user posted image user posted image  Moje sanje! Da bi lahko enkrat v življenju vse zbasala noter, ne da moram delat matematične formule, kam in kako stisnit. user posted image
Naja naj ti bo v tolažbo, da nabasan hladilnik manj elektrike pokuri, ker manj zraka hladi, hladne stvari pa držijo temperaturo.user posted image user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
12.9.2008 12:40:14   
r1ta
Naja30, na levi strani je skrinja z ledomatom, na desni pa hladilnik, ki ni nič kaj večji kot standardne hladilne omare. Edina prednost je nano silver tehnologija in šankič, da ti ni treba vedno odpirat celega hladilnika, ko si vzameš za pit. To je pa vse. Aja, pa led se ne nabira ne v hladilniku in ne v skrinji, tako, da mi je eno delo prišparano.

Nič, pospravila sem, posesala tudi, po tleh pa pobrišem kasneje, zdaj pa šibam po Ančko v vrtec.

papa

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
12.9.2008 13:28:04   
Barbk
Poročilo iz službe....in zato bom kratka. user posted image  Ful gužva in se ni bilo časa oglasit. Manca je odlično sprejela vrtec in danes je kar sama odvihrala v igralnico. user posted image  Sem tolk vesela za mojo miško in malo žalostna, ker ta mesec spet ne bo bratca ali sestrice za njo. Me že vse špika, džoške me bolijo ko sto mater, križ mi bo ven skočil, roza izcedek je pa tud tuki. Vse to so standard znaki za user posted image , edin rumen izcedek je nov. user posted image  Ally user posted image  za prve "stepke" in ni hudič da vama drug mesec ne uspe user posted image . R1ta mega, ena a , fenomenalna in še in še...kuhinja. Tudi meni je res ful všeč. Naja tudi Manca se od kra hodi v vrtec ponoči skoz zbuja (kar na kako uro) in enkrat hoče dudo (ki si jo že "milijon let" sama da v ustauser posted image ), čaja, mleka in zadnje čase copateuser posted image user posted image user posted image . In pol se tolk časa dere, da jih dobi na nogice. In pol čakam, da trdno zaspi, da jih ji sezujem. Ti se pa čuvaj. Frufru kako pa kaj Lovro? Manetka lepo, da se malo oglasiš in "kjut" je tale vajina princeska. Joj pozabila sem čestitat Ančkibančki user posted image user posted image user posted image  Pa še katero omenit...Shorty drži se. Šibam....

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
12.9.2008 20:41:01   
Vilma
Dober večer moje decembrčice user posted image
Mi smo z dopusta. Poročilo na hitro bi se glasilo takole:
Rabim dopust po dopustu.
Dominik se je spremenil v turbo otroka. V 3 tednih dopusta je spal mogoče vsega 5 dni čez dan. user posted image  Toliko se mu je dogajalo, da enostavno ni uspel še spati. user posted image  Pa je plaval 2x na dan po vsaj 45 minut, prehodil (pazi to!) od 200-300 stopnic na dan user posted image  (smo imeli do plaže v eno smer 200 stopnic), tako da so se mu prav mišice naredile na nogah. user posted image  Zadovoljen pa je bil tako zelo, da je kar vriskal, skratka non stop je bil dobre volje.
Ful je bil rad v vodi, naučil se je plavati z rokavčki, pa tudi skače v bazen. Je prav hecen. user posted image  Vzame zalet (kar pomeni, da je stopil dva koraka nazaj) in potem nekaj začebljal (je bilo slišati kot ti-ta) in hop v vodo. user posted image  So ga ljudje hodili prav hvalit, kakšen junak je, ker ne nič ne boji vode. user posted image  

Julija pa... drama...dama se je ravno v najbolj nepravem času odstavila od joška. Vmes sva imeli pregled pri pediatrinji in je v dveh mesecih in pol dobila samo kilco. Je zdravnica rekla, da celotno gledano ima sicer dovolj kil, ampak če bova tko nadaljevali, ne bo dobro. Skraka dama se noče dojit, ker mora gledat bratca in vse ostalo kar se dogaja okoli nje. Sem bila prav jezna nanjo. user posted image  Sred dopusta sem se učila aptamil delat, pa seveda z gosto hrano sva začeli.... Pol si pa predstavljajte trikratno kuhanje na dan. Eno na damico, eno za Dominika (frajer pač je kosilo opoldne) in potem še za naju. Zadnjih pet dni sem omagala in sva hodila z dragim jest v gostilno. Kaj se nisem tega že prej spomnila!?

Aja pa še Julijino spanje. user posted image  Dama spi čez dan 3x po 2o minut, ponoči pa se zbudi cca 3-4x in kar je najhuje, zbujala se mi je med peto in šesto zjutraj ! Meni je šlo kar na jok punce od utrujenosti, na dopustu pa ob takih urah vstajat. Kje je tuki pravica...

Tako da sem res utrujena. Kosti me bolijo od utrujenosti. Danes še posebno, ker smo pakirali.
Aja pakiranje je tudi posebna zgodba.... Dominiku se kar trže ko vidi, da pakiramo. Sploh njegove stvari! Najbolj pa vrešči, ko dragi pakira njegov stolček Antilop. user posted image  In potem ne pusti, da dragi stvari znosi v avto, ker se je tako navadil v teh treh tednih, da smo non stop skupaj, da ni prenesel, če se je en od naju oddaljil za več kot 100 metrov.
Tako...
A se da kej prebrat? user posted image
Se mi zdi, da sem kar nametala informacije.
Jutri vas preberem še za nazaj.user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
12.9.2008 21:23:58   
frufru
No po drugem tednu vrtca je stanje sledeče. Lovro v vrtcu poje tudi kosilo, sicer bolj kosilo njega je ampak nekaj poje in celo zaspi za 1 uro.user posted image user posted image R ga pride iskat okoli 2h intakrat vse spusti in priteče k njemu. Danes je tako spustil poln kozarec vode. K sreči je bil plastičen. Vzgojiteljice so ga pohvalil, ker lepo je in edini pije iz kozarca. Ostali se še troštajo s flašo. Od torka je v vrtcu celo brez dude. Jaz sem mu jo na začetku dajala s sabo za zaspat, ampak sempo slikah, ki so jih obesile ugotovila, da so mu dudo, ko je zajokal porinile v usta, da so imele mir in je bil tako z dudo cel dan. Doma pa jok, ker je ni mel. In sem jim v torek na sestanku kar rekla. Zdaj mu je pa sploh ne dajo, tudi za zaspat neuser posted image . No ja, saj po svoje še boljš, se bo vsaj odvadil. Pa rekle so, da je posesiven- ko mu je hudo ju vleče stran od drugih da bi se pocrkljal. To mu glih ne rata, ker se mu ne pustijo. Ampak se mulo ne da. Ko grejo spat na ležalnike pa ne mara nikogar zraven (je navajen sam zaspat) So rekle, da se vedno uleže na ležalnik, ki je stran od drugih za knjižno poličko. Sta se 2x druga hotla tja uležt, pa ju je stran na druge ležalnike odvlekel. Zgleda, da bo pol ko se bo navadil kapo di bandauser posted image , vsaj kar se fantov tiče (so le trije), kako bo pa s puncami bomo pa še videl. Neže namreč še ni (Lovrove prijateljice ki je še na morju), z Izo, ki je pri deklicah najbolj vodilna (zaenkrat) se pa ful štekata, sta danes plesala ringarajauser posted image  
Zjutraj so pa še vedno muke po kristusuuser posted image user posted image user posted image . Samo, s to razliko, da sedaj ne tuli cel čas od doma do igralnice, ampak ima malo pavze od avta do vhodnih vrat igralnice. Takrat ga nesem v naročju in se k meni tišči in me voha. user posted image  Jaz mu med tem sezujem čevlje in obujem copate. pol se pa še malo crkljava in pogledava slikice, ki jih obesijo, da starši vemo, kaj počnejo.

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
12.9.2008 21:45:55   
emaa
Naša sta vrtec lepo sprejela, iz lončka zdaj tam že lepo pijeta, razen zadnje požirke Luka kar zlije vase oz. bolj nase. Stolčka za hranjenje mi že dolgo ne uporabljamo. Ko sta doma, jesta kosilo z nama, to je ob pol treh do treh in tako bo ostalo. Itak pojesta še eno kosilo, ko prideta domov, tam pojesta večino stavri brez problema, spita po dve ur minimaln 8doma pa  ponavadi 1,5 - 2 uri). ko ju oddam ni več joka, dane sem vrat zaprla, pa sta nehala še preden sta začela, jok je ko oči pride, ker mora v garderobo po ruzak (so bili zdaj večinoma zunaj), pa mislita da bo šel brez njiuju, takrat pa je grozno. Bo že, pa danes sem spet skeširal, so mi s pajkom hotl avto odpeljat, no odvoz sme še vedno morala plačat, samo na vič mi ni bilo treba ponj, jaz pa brez denarjauser posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
13.9.2008 12:41:27   
r1ta
Danes častim! Pridete? user posted image

(A. Einstein)

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
13.9.2008 14:10:19   
Naja30
r1ta a res? Vse najboljše!! user posted image user posted image  Pošlji po hitri pošti kakšen kos torte. In lepo praznuj.

Vilma, pa kje si ti? Že nekaj dni se ti spravljam sms napisat, pa mi ni zneslo. Pa lepo, da si se oglasila, ne, ko ste bili tako blizu nas! user posted image
Vidim, da se je res dogajalo na dopustu. Tako vsak reče, da rabi dopust po dopustu. Zato mi še nekaj časa ne bomo planirali dopusta. user posted image  Hecam se.

Tija je tudi nekako sprejela vrtec, bi se lahko reklo tako. Zjutraj še malo pojokca, pa jo vzg. hitro obrne s čem zanimivim. Včeraj so npr. imeli muziko in so plesali, ona pa itak obožuje ples in muziko. Predvčerajšnjim so nalepili na vrata zajčke in so jih šteli... Hranjenje brez problemov, baje vsa skupina rada je in je samo pri zajtrku in kosilu tišina. user posted image  Spala je tudi včeraj. Pa sva prišla oba po njo in malo prej, ker je bil petek in je spala. Tako da sva šla še en krog. Ko prideva, pa prileti (običajno h meni) v naročje in mi že hitro nekaj razlaga. In ja, včeraj ko sva bila tam, ji je bilo pa kar težko oditi z nama. user posted image
Tako da jaz sem zadovoljna in upam, da tako ostane.

Danes sem bila pa prvič v Kiku. Hej, pa tu je res poceni! Kakšna Italija, kakšen Trst, kakšna Avstrija! Če imaš vse pred nosom! Lepe trenerke za 3E, flisi za 5... Skratka, super.

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
13.9.2008 14:16:55   
Barbk
R1ta vse najboljše.user posted image user posted image user posted image  Naj se ti uresniči vse od A do Ž, vse tisto svetu razkrito in pred svetom skrbno zakrito.

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
13.9.2008 22:23:14   
r1ta
Hvala za lepe želje! Torte ni bilo. Izjemoma smo se tokrat posladkali z orehovimi palačinkami. Še prej smo pa na žar vrgli malo ražnjičev in čevapčičev. No pa sem starejša za eno leto. In temu primerno tudi utrujena.user posted image

Zzzzzzz user posted image

(A. Einstein)

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
14.9.2008 19:58:41   
frufru
Ojla. Mi smo doma, smo bili včeraj in danes v Bovcuuser posted image . Je imel R srečanje bratrancev in smo se imeli super. Včeraj je sicer narahlo deževalouser posted image , ampak ni bilo panike, ker so šli na rafting. Mi2 z Lovrom sva bila pa pri R teti, kjer sta se Lovro in Jaka čisto zaštekala in se igrala, skrivala podila in si noske brisala. Danes smo meli pa user posted image , samo pihalo je pa oreng. Smo šli do trdnjave Kluže, pol pa še peš do zgornje trdnjave. Mali je v hrib skoz hodil, samo nazaj sva ga nesla z nahrbtnikom. Pol smo pa malo user posted image v Klužah, mala dva sta se pa po tdnjavi podila. Pol smo gledali še ene norceuser posted image , ki so se s štrikom spuščali z mosta v Sočo (60 m globine). Ko smo prišli nazaj v Buc (Bovec) nas je že čakalo kosilouser posted image . Pol smo še malo čvekali, mali so se igrali, nato pa vsak na svoj konec. Je pasalo. Samo doma je pa bolj mrzlo kot tam user posted image
r1ta malce pozna ampak iz srca:user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
15.9.2008 8:02:12   
Naja30
Kok ste se razpisale, no! Brzdajte se malo! user posted image  user posted image

Ne morem verjet, kako se je ohladilo! Predstavljajte si nas "primorce", ki smo v petek prišli z obale s 31 stopinj v Lj na 15. Nasl. dan pa se je še bolj ohladilo. Jaz pametna mama nisem otroku vzela čevljev, ampak samo opanke user posted image  in je pol morala imeti nogavičke in opanke user posted image . Poleg tega nisem niti zase vzela nekih konkretnih daljših rokavov... dragi pa je malo kompenziral z bratom. Groza, no! Po drugi strani pa sem imela vsaj izgovor, da sem Tiji nabavila nekaj dolgih hlač.user posted image  Bila sem v Kiku, katera pozna? Ma, to pa je poceni! Samo kaj, ko sem hotla pa še kaj zase pogledat, je pa en dec tako kašljal, da mi je slabo postalo in sem morala takoj ven. Ja, te nosečniške radosti! user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
15.9.2008 13:30:47   
essa411
Še 1x pozdrav,
v prejšen post sem prlimala fotke, ki so zraven razkrivale moj profil s FB pa ne bi rada vidla, da ga gleda lih anybody...zato sem prosila modeartorje, da ga zbrišejo...

zato še 1x: R1ta vse NAJ NAJ !!! če nisi že prej prebrala user posted image

fotke so sedaj tu: http://www.moj-album.com/album/13554977/

drugače pa smo v petek očitno nekaj pokasirali in sicer se diagnoza glasi: bolezen dlani in stopaluser posted image user posted image . ni hudo, je pa zoprno. svašta, za čim vse se danes zboli...

http://essa411.moj-album.com/

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
15.9.2008 14:38:45   
ally1
r1ta z malo zamude pa vendar iz srca
user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: essa411
drugače pa smo v petek očitno nekaj pokasirali in sicer se diagnoza glasi: bolezen dlani in stopaluser posted image user posted image . ni hudo, je pa zoprno. svašta, za čim vse se danes zboli...

essa411 - prvič slišim za to??user posted image user posted image

http://soncekmatic.moj-album.com/

(odgovor članu essa411)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
15.9.2008 18:33:20   
Naja30
Vidla sem pikico! user posted image  user posted image

(odgovor članu ally1)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
15.9.2008 21:28:56   
frufru
Mi mamo še vedno gasilske vaje. Mali je pogruntal, da je vrtca konec, ko ga pride R iskat in med jokom kliče R atiiiii, atiiiii. Je pa veelik napredek že to, da se lahko o vrtcu pogovarjamo nedabi začel jokat. Smo se pa danes neuspešno vrnili iz nakupa škornjev (mass, zazza, jello, kalia center,...)user posted image . Majo ogromno izbiro roza škornjev. Za fante majo pa grde al pa našemu niso prav (ma debele kolbice in visok nartuser posted image ). Smo našli samo ene 24 številko, pa so tako ozke, da hlačnice ne grejo not. user posted image
Naja super za pikico, kdaj pa maš rok?
Essa a pol te lahko dam med prijateljeuser posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
15.9.2008 21:33:05   
r1ta
Essa luštne slikice! Jaz sem jih videla že prej, preden si jih umaknila in zdaj vem kako ti je ime in kako se pišeš. No, ime sem si zapomnila, priimek pa že pozabila!user posted image  Za to čudno bolezen sem jaz sicer že slišala oz. prebrala o njej malenkost na forumih, vem pa nič ne zakaj in kako nastane.

Naja30 kako je bilo? Si vesela? Vse okidoki?

Mi se še vedno borimo s prehladom. Konec tedna je bilo že malo bolje, zdaj pa Ani spet teče iz noska v potokih. Za piko na i se pa še jaz počutim kot da me je dobila gripa. Vse me boli. Ah ja, emšo verjetno...

Še popravim, ker je frufru še nekaj dodala...

Škornji. Mission impossible. Včeraj sem letela pogledat, če je kaj pametnega in najdem ene št.20, prinesem domov, sprobama in so ji bili premali (preozki). Danes jih nesema nazaj, pomerima 21, sicer so ji bili prav, ampak se je drla kot jesihar in na vsak način hotela škornje dol in stare čevlje gor. Potem sem se odločila za iste elefanten čevlje kot jih je že imela, samo št. 21. So se mi zdeli še najbolj mehki. V Sloveniji bova pa poskusili najti škornje. Upam, da jih bodo čez en mesec še imeli! Mani ti trdi škornji sploh ne sedejo. user posted image

< Sporočilo je popravil r1ta -- 15.9.2008 21:38:31 >

(A. Einstein)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
16.9.2008 7:28:47   
essa411
he he, sej sploh ne vem kaj sem mislla...NIČ, očitno..no, ampak tuki sploh ne gre za vas, gre se za to, da je ta portal javen in kaj vem kdo vse to bere...
frufru - pošlji "friend request" user posted image user posted image

Naja_super za pikico!! NS si že tud imela?

Škornji_joj, nas ta misija še čaka... težka bo, glede na to, da se moramo vsakič , ko gremo kupvat čevlje pregovarjat,da jih sploh proba.
Zadnjič, na otroškem bazarju, sem mu kupila čeveljčke Livie &Luca (moj škratek), če bo še katera kupvala pa ima pomisleke- super so!

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
16.9.2008 7:33:51   
ally1
IZVIRNO SPOROČILO: Naja30

Vidla sem pikico! user posted image  user posted image

Naja30 super user posted image  user posted image  user posted image  sem vesela zate.

http://soncekmatic.moj-album.com/

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
16.9.2008 7:36:06   
Naja30
frufru, hvala za info, kje imajo škornje. Nam bodo pa prav prišli roza. user posted image  Sem ji kupila roza palerino in dežnik, na obojem jagode narisane. Ni komplet, ampak čisto skupaj paše. In zdaj je treba naši jagodki še kakšne roza škornje. user posted image
Aja, rok imam konec marca.

r1ta, zelo lepo je bilo. user posted image  Po začetnem strahu me je G pomirila in opazovali sva pikico, kako maha z nogicami, potem je pa na enkrat zaspala in ni šans, da se zbudi. user posted image  Veš, da sem bila v user posted image . Kar odplavala sem iz stavbe ven. user posted image
Kdaj prideš v slo?

essa, lepe fotke. Kar se tiče javnosti, imaš prav. Mene itak vsak spozna, pa kaj naj. Ali neham čvekat ali pa mi dol visi. In za enkrat je bolj to drugo. Vedno pravim, da špijuni so povsod. user posted image  In odkrije te lahko vsak, ki se malo poglobi.
NS imam danes.

ally, hvala. user posted image

(odgovor članu essa411)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
16.9.2008 9:16:48   
Barbk
Jaz pa ful driskam in slab mi je ko....Pa še we are sorry mi je napisal....Za znoret... Se tipkamo kasneje...Naja čestitke za vajino pikico in spet sem jokala ob branju tvojega posta.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
16.9.2008 9:54:20   
r1ta
Naja30 lepoooo! user posted image
Z Aniko prideva 19.10. in ostaneva do 2.11. Bi se lahko kaj dobile, ne?

Barbk, pozdravi se lepo! Viroza?

(A. Einstein)

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
16.9.2008 13:27:15   
essa411
srečke nosečke, ste o tem http://www.missbusi.si/ že kaj prebrale?

R1ta, jaz rajš ne bom preveč obljubljala, ke r me potem spet ne bo...kje pa bi se dobile?

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
16.9.2008 19:48:33   
Naja30
Cjele! Cjele! user posted image user posted image  Navijam, da bi se tam dobile! user posted image  user posted image  Kakšen city center bi bil fajn. Lahk pa tudi kje drugje, meni je vseeno.

Barbk, zakaj si jokala? Ne jokat, saj že jaz dost zarad teh hormonov. user posted image  Danes sem spet. NS je bila prelepa kar se tiče izvida in razgleda na pikico. user posted image

essa, sem vidla že tole missbuši, ampak ne, ne bom tekmovala. Nima smisla, ker zame je in bo moj trebušček najlepši. user posted image

Lepo se imejte pa glejte, da vas naslednjič ne bom spet na drugi strani iskala! user posted image   user posted image

(odgovor članu essa411)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
16.9.2008 20:44:47   
frufru
Mi mamo zjutraj še kar operne arije na sporedu. Je pa iz vrtca prinesel zamašen nos, tako da zdaj z velikimi mukami še nos pucamo. Poleg tega sta z R v vrtcu pozabila edino dudo, ki jo imamo za spat. Sem mu lepo pojasnila, da bomo šli jutri v vrtec in bo dudica že tam čakala, pa začuda ni protestiral ne zaradi vrtca ne zaradi dude. :user posted image  user posted image user posted image Samo ponovit sem morala pa ene 10x. Pa dobil smo gumaste škornjeuser posted image Se je malemu kar smejalo, ker one stare so ga že tiščale. V Turboschuh take podložene s filcastim štunfom, polet bomo dal pa podlogo stran in bojo še dalj časa prav. user posted image
Jaz sem pa danes popoldne, ko smo bili zunaj malemu dala žabe in je skor ****is fasal, ko jih ni mogel dol spravit.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...
Ko je otroka strah pustnih mask ...
Kaj storiti, ko se otrok boji pustnih šem, se tudi sam noče našemiti ter mu je vse okrog pusta nekako strašno in preveč?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?