Vilma
|
Dober večer moje decembrčice Mi smo z dopusta. Poročilo na hitro bi se glasilo takole: Rabim dopust po dopustu. Dominik se je spremenil v turbo otroka. V 3 tednih dopusta je spal mogoče vsega 5 dni čez dan. Toliko se mu je dogajalo, da enostavno ni uspel še spati. Pa je plaval 2x na dan po vsaj 45 minut, prehodil (pazi to!) od 200-300 stopnic na dan (smo imeli do plaže v eno smer 200 stopnic), tako da so se mu prav mišice naredile na nogah. Zadovoljen pa je bil tako zelo, da je kar vriskal, skratka non stop je bil dobre volje. Ful je bil rad v vodi, naučil se je plavati z rokavčki, pa tudi skače v bazen. Je prav hecen. Vzame zalet (kar pomeni, da je stopil dva koraka nazaj) in potem nekaj začebljal (je bilo slišati kot ti-ta) in hop v vodo. So ga ljudje hodili prav hvalit, kakšen junak je, ker ne nič ne boji vode. Julija pa... drama...dama se je ravno v najbolj nepravem času odstavila od joška. Vmes sva imeli pregled pri pediatrinji in je v dveh mesecih in pol dobila samo kilco. Je zdravnica rekla, da celotno gledano ima sicer dovolj kil, ampak če bova tko nadaljevali, ne bo dobro. Skraka dama se noče dojit, ker mora gledat bratca in vse ostalo kar se dogaja okoli nje. Sem bila prav jezna nanjo. Sred dopusta sem se učila aptamil delat, pa seveda z gosto hrano sva začeli.... Pol si pa predstavljajte trikratno kuhanje na dan. Eno na damico, eno za Dominika (frajer pač je kosilo opoldne) in potem še za naju. Zadnjih pet dni sem omagala in sva hodila z dragim jest v gostilno. Kaj se nisem tega že prej spomnila!? Aja pa še Julijino spanje. Dama spi čez dan 3x po 2o minut, ponoči pa se zbudi cca 3-4x in kar je najhuje, zbujala se mi je med peto in šesto zjutraj ! Meni je šlo kar na jok punce od utrujenosti, na dopustu pa ob takih urah vstajat. Kje je tuki pravica... Tako da sem res utrujena. Kosti me bolijo od utrujenosti. Danes še posebno, ker smo pakirali. Aja pakiranje je tudi posebna zgodba.... Dominiku se kar trže ko vidi, da pakiramo. Sploh njegove stvari! Najbolj pa vrešči, ko dragi pakira njegov stolček Antilop. In potem ne pusti, da dragi stvari znosi v avto, ker se je tako navadil v teh treh tednih, da smo non stop skupaj, da ni prenesel, če se je en od naju oddaljil za več kot 100 metrov. Tako... A se da kej prebrat? Se mi zdi, da sem kar nametala informacije. Jutri vas preberem še za nazaj.
|