Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 20.9.2008 21:34:46
|
|
|
|
ZARA
|
Ajde mala, ne kenjaj.
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 20.9.2008 21:36:05
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Ajde mala, ne kenjaj. E zaronja moja, da si ti carica, i ti bi danas lomila čaše sa mnom.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 20.9.2008 21:39:12
|
|
|
|
kofetek2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Ajde mala, ne kenjaj. E zaronja moja, da si ti carica, i ti bi danas lomila čaše sa mnom. zaronja ne može jer ji muž ne bi pustio
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 20.9.2008 21:41:53
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 zaronja ne može jer ji muž ne bi pustio Pa normalno! Ja sam ti vredna žena.
< Sporočilo je popravil ZARA -- 20.9.2008 21:47:06 >
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 20.9.2008 21:44:09
|
|
|
|
Marogica
|
Mater mi je to nekako poznano...ta "harem"..... Bakfark
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 20.9.2008 21:45:40
|
|
|
|
kofetek2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: jana73 E zaronja moja, da si ti carica, i ti bi danas lomila čaše sa mnom. zaronja ne može jer ji muž ne bi pustio Pa normalno! Ja sam ti vredna žena.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 20.9.2008 21:50:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Mnogo bre serete. Ko će bre ove gluposti da čita? Ssevin je jedano od tipova žene koje čovjek jednostavno mora da obožava. Fasciniran sam na kako suptilan i elegantan način se ta žena ubacuje na teme, za dobar dan ona vam kaže "jebite se", za doviđenja "****te", čovjek ne stigne ni da je pogleda a ona je već u gardu spremna da te specialnim zahvatom saspe po podu. Ima tu prednost da je Mariborčanka, ponekad čak i Beograđanka, a ja Banjalučanke volim malo više od ovih drugih, dok Mariborčanke ipak imaju svoje mjesto na prijestolu. Žena sa kojom ne bih da dijelim ni mišljenje a kamoli krevet ili život. Ssevin jednostavno mora da se voli. Živio Ssevine!!!
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 20.9.2008 21:51:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Mater mi je to nekako poznano...ta "harem"..... Ne`am pojma o čemu pričaš.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 20.9.2008 21:52:41
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Mater mi je to nekako poznano...ta "harem"..... Ne`am pojma o čemu pričaš. VEm ja....
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 20.9.2008 21:53:57
|
|
|
|
kofetek2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Mnogo bre serete. Ko će bre ove gluposti da čita? Ssevin je jedano od tipova žene koje čovjek jednostavno mora da obožava. Fasciniran sam na kako suptilan i elegantan način se ta žena ubacuje na teme, za dobar dan ona vam kaže "jebite se", za doviđenja "****te", čovjek ne stigne ni da je pogleda a ona je već u gardu spremna da te specialnim zahvatom saspe po podu. Ima tu prednost da je Mariborčanka, ponekad čak i Beograđanka, a ja Banjalučanke volim malo više od ovih drugih, dok Mariborčanke ipak imaju svoje mjesto na prijestolu. Žena sa kojom ne bih da dijelim ni mišljenje a kamoli krevet ili život. Ssevin jednostavno mora da se voli. Živio Ssevine!!!
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 20.9.2008 21:55:11
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Mnogo bre serete. Ko će bre ove gluposti da čita? Ssevin je jedano od tipova žene koje čovjek jednostavno mora da obožava. Fasciniran sam na kako suptilan i elegantan način se ta žena ubacuje na teme, za dobar dan ona vam kaže "jebite se", za doviđenja "****te", čovjek ne stigne ni da je pogleda a ona je već u gardu spremna da te specialnim zahvatom saspe po podu. Ima tu prednost da je Mariborčanka, ponekad čak i Beograđanka, a ja Banjalučanke volim malo više od ovih drugih, dok Mariborčanke ipak imaju svoje mjesto na prijestolu. Žena sa kojom ne bih da dijelim ni mišljenje a kamoli krevet ili život. Ssevin jednostavno mora da se voli. Živio Ssevine!!! Jel ti dolaziš danas il ne dolaziš???
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 20.9.2008 21:55:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Mater mi je to nekako poznano...ta "harem"..... Ne`am pojma o čemu pričaš. VEm ja.... Na šta aludiraš?
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 20.9.2008 21:56:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Mnogo bre serete. Ko će bre ove gluposti da čita? Ssevin je jedano od tipova žene koje čovjek jednostavno mora da obožava. Fasciniran sam na kako suptilan i elegantan način se ta žena ubacuje na teme, za dobar dan ona vam kaže "jebite se", za doviđenja "****te", čovjek ne stigne ni da je pogleda a ona je već u gardu spremna da te specialnim zahvatom saspe po podu. Ima tu prednost da je Mariborčanka, ponekad čak i Beograđanka, a ja Banjalučanke volim malo više od ovih drugih, dok Mariborčanke ipak imaju svoje mjesto na prijestolu. Žena sa kojom ne bih da dijelim ni mišljenje a kamoli krevet ili život. Ssevin jednostavno mora da se voli. Živio Ssevine!!! Jel ti dolaziš danas il ne dolaziš??? A šta to ima što bi trebalo da bude vrijedno moje pažnje?
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 20.9.2008 21:59:24
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Mnogo bre serete. Ko će bre ove gluposti da čita? Ssevin je jedano od tipova žene koje čovjek jednostavno mora da obožava. Fasciniran sam na kako suptilan i elegantan način se ta žena ubacuje na teme, za dobar dan ona vam kaže "jebite se", za doviđenja "****te", čovjek ne stigne ni da je pogleda a ona je već u gardu spremna da te specialnim zahvatom saspe po podu. Ima tu prednost da je Mariborčanka, ponekad čak i Beograđanka, a ja Banjalučanke volim malo više od ovih drugih, dok Mariborčanke ipak imaju svoje mjesto na prijestolu. Žena sa kojom ne bih da dijelim ni mišljenje a kamoli krevet ili život. Ssevin jednostavno mora da se voli. Živio Ssevine!!! Jel ti dolaziš danas il ne dolaziš??? A šta to ima što bi trebalo da bude vrijedno moje pažnje? I pažnje i vremena..pa naravno JA, nego šta?? Ajde dođi ako smeš, pa da te častim jednim pićem. To si barem zaslužio A sad me molim te ostavi na miru, da se sredim i skockam.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 20.9.2008 22:02:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Kad bi` bar znao gdje me čekaš pa da tamo sigurno ne dođem. Ne bih više da ti smetam, zaista, ne daj bože da zbog mene zaboraviš da nabaciš karmin. To bi bila katastrofa.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 20.9.2008 22:05:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Ssevine ne odgovorih ti meni, kakva i gdje je ta muzika. U Boomerang ne može niko da me uvuče, pa čak ni ti.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 20.9.2008 22:05:59
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Kad bi` bar znao gdje me čekaš pa da tamo sigurno ne dođem. Ne bih više da ti smetam, zaista, ne daj bože da zbog mene zaboraviš da nabaciš karmin. To bi bila katastrofa. A ja se nadala, da imaš stila i da umeš da predosećaš. E ****, nisi jedini.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 20.9.2008 22:06:43
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Ssevine ne odgovorih ti meni, kakva i gdje je ta muzika. U Boomerang ne može niko da me uvuče, pa čak ni ti. Boomerang ne postoji više a i nema veze.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 20.9.2008 22:07:19
|
|
|
|
kofetek2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Ssevine ne odgovorih ti meni, kakva i gdje je ta muzika. U Boomerang ne može niko da me uvuče, pa čak ni ti. Bumeranga više nema
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 20.9.2008 22:08:59
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Ssevine ne odgovorih ti meni, kakva i gdje je ta muzika. U Boomerang ne može niko da me uvuče, pa čak ni ti. Bumeranga više nema Da nisi slučajno rekla šta i gde ima
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 20.9.2008 22:10:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Ssevine ne odgovorih ti meni, kakva i gdje je ta muzika. U Boomerang ne može niko da me uvuče, pa čak ni ti. Boomerang ne postoji više a i nema veze. E baš Gezu da pitam u ponedeljak...
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 20.9.2008 22:12:11
|
|
|
|
Anonimen
|
A ja se nadala, da imaš stila i da umeš da predosećaš. E ****, nisi jedini. Izgleda da ipak nisam tvoj tip. A i lako se zadovoljavaš sa nekim koji nisam ja, a to se meni baš i ne sviđa.
< Sporočilo je popravil Bakfark -- 20.9.2008 22:13:56 >
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 20.9.2008 22:12:13
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Ssevine ne odgovorih ti meni, kakva i gdje je ta muzika. U Boomerang ne može niko da me uvuče, pa čak ni ti. Boomerang ne postoji više a i nema veze. E baš Gezu da pitam u ponedeljak... A nisam ti rekla?? Ni Geze nema više
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 20.9.2008 22:13:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Ssevine ne odgovorih ti meni, kakva i gdje je ta muzika. U Boomerang ne može niko da me uvuče, pa čak ni ti. Boomerang ne postoji više a i nema veze. E baš Gezu da pitam u ponedeljak... A nisam ti rekla?? Ni Geze nema više Ima ga, ali ne u Bumerangu.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?