honey
|
Ja najbrž, da bo - sigurno bolj, kot jaz Ima pa zdaj obdobje, ko hoče vse spravit oz. nesti Marku (malemu bratrančku - 4 mes). In je zadnjič naštimal v darilno vrečko 3/4 hlače, ki so njemu kao "premajhne", da mu jih bo nesel. In potem včeraj, ko smo šli zvečer k mojemu bratrancu na rojstni dan, se on v avtu spomni, da je pozabil vrečko doma. No in sem mu pač razložila, da jaz vsa oblačila, ki so njemu premajhna, spravim v škatlo in jih bomo posodili Marku, ko bo dovolj velik, da jih bo lahko nosil, ko bo pa on dobil bratca ali sestrico, jih bomo pa nazaj dobili. Neka časa je bil tiho, nakar gospodič pogrunta: ja, saj res ne vem, zakaj še nimam sestrice Ojoj No, potem mu je mož nekako razložil, da pač midva tudi želiva, da bi imel sestrico ali bratca, pa pač nekako ne uspe. K sreči ni vrtal naprej In potem je mali začel napletati nekaj na to temo, da bo pisal pismo Božičku pa Dedku mrazu, da ga bo dal na okensko polico in tako, ampak nato je tako zamežlal vse skupaj, da je k sreči pozabil, kaj naj bi napisal Ampak hoče imeti pa sestrico, ne bratca Joj, kaj vse se ne spomnijo tele naši otroci.
|