lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya Ne, ne Mojca, narobe si razumela - jaz po njeno svojega otroka ne razvajam, ker ga ne nosim ti,ti,naya,kaka mami pa si,da pustiš svojega otroka jokat .........jaz ga tud,ker ne gre drugače,ko imaš več otrok,je vedno eden na čakanju,in včasih je tud lun in če se ne igra malo pojoka,ampak me ne moti,ker vem ,da mu nič ne manjka.........ga pa tudi sedaj od tega tedna puščam malo da se pojoka pred spanjem,ker je navajen,da spi zdraven moje joške,se bo mora počasi odvadit,počasi pa gre,v mesecu ali dva se bova zorganizirala,da bo spal sam in uvedla redni čas spanja,no potemtakem sem tudi jaz grooooooooooozna mami.Oh o taščah raje ne bi,no jaz imam tasta za rožico,pa tud moji so včasih ,ampak tko je,včasih preslišim,včasih se sekiram,na koncu si pa rečem,moji otroci,moja skrb in se potolažim. Naya,mojca,saša....bom kar skupne pikapoke dala ,da se vam stanje čim hitreje uredi,pa seveda nate tannikaa nisem pozabla,pa vsem,ki jih rabte za boljše počutje,vzamte si kako pikapoko ,pa en velik pa bo...............no čudežno se je pojavil nazaj ,moj post