|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008
20.9.2008 13:31:00   
*anamor*
nya - tudi meni full nekaj pametujejo. Jaz tudi dam malega noter v posteljico in če joka ga tudi pustim. In zato še nisem slaba mama. Vsaka se odloči zase kako bo razvajala svoega otroka in kako ga bo vzgajala. Zato pa še ni slaba mama, kvečejmu najboljša mama ki stoji za svojimi odločitvami.
mojca - menim, da tudi če vama tašča daje denar se nima pravice vtikovati v vaše zadeve in imaš se pravico postaviti zase. Saj je ne silita, da vama daje denar. Navsezadnje komu pa bo dajala denar kot svojim otrokom. Zato menim, da se lahko postaviš zase in ji poveš nazaj. Jaz ji, pa mi je vseeno če je užaljena.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
20.9.2008 13:32:26   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

jap lunca pa še kako je res...

študirala sem pa nisem nikjer zasledila kdaj bi naj otrok prespal celo noč brez zbujanja tko od osmih zvečer pa do sedmih ali osmih zjutraj?
pa pri katerem mesecu naj nebi otroku več devali ponoči jesti?? jst si to ne predstavljam da bi se to zgodilo že npr čez en mesec ker mi se ponovem zbujamo in hranimo 2x na nočuser posted image ...a pol mu damo samo čaj al kako da ga odvadimo jesti ponoči?user posted image ..to bo šele izziv zame k se bo jokal da se bo cel blok zbudiluser posted image

...........že prej sem napisala,da je vsak otrok edinstven in tudi pri hranjenju in spanju je tako,eni prespijo noč že kamlu po rojstvu eni pa rabijo par let,ni recepta,ni meseca,ki bi rekel,takrat........morala se boš ravnat po njemu,če bo lačen,mu moraš dat jest,če je žejen,bo pil,delaj po instinktu in otrokovih potrebah,meni je enej prespal celo noč,brez hranjenja in pitja po osmem mesecu,maj ne prespi še sedaj cele noči,pa je star pet let,kako bo z lunom bomo vidli,navadiš,ga lahko samo to,da po hranjenju ali pitju zaspi sam.Pa ne sekiraj se za blok,otroci jokajo,starčki smrčijo,tetke kvačkajo,mladi pauser posted image ...........

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
20.9.2008 13:34:28   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Ne, ne Mojca, narobe si razumela - jaz po njeno svojega otroka ne razvajam, ker ga ne nosim

ti,ti,naya,kaka mami pa si,da pustiš svojega otroka jokatuser posted image user posted image user posted image .........jaz ga tud,ker ne gre drugače,ko imaš več otrok,je vedno eden na čakanju,in včasih je tud lun in če se ne igra malo pojoka,ampak me ne moti,ker vem ,da mu nič ne manjka.........ga pa tudi sedaj od tega tedna puščam malo da se pojoka pred spanjem,ker je navajen,da spi zdraven moje joške,se bo mora počasi odvadit,počasi pa gre,v mesecu ali dva se bova zorganizirala,da bo spal sam in uvedla redni čas spanja,no potemtakem sem tudi jaz grooooooooooozna mami.Oh o taščah raje ne bi,no jaz imam tasta za rožico,pa tud moji so včasih user posted image ,ampak tko je,včasih preslišim,včasih se sekiram,na koncu si pa rečem,moji otroci,moja skrb in se potolažim.
Naya,mojca,saša....bom kar skupne pikapoke dalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,da se vam stanje čim hitreje uredi,pa seveda nate tannikaa nisem pozabla,pa vsem,ki jih rabte za boljše počutje,vzamte si kako pikapokouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,pa en velikuser posted image pa bo...............no čudežno se je pojavil nazaj ,moj post

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
20.9.2008 13:34:45   
lidijajenko
lunca14 - to pa res drži kot pribito!!user posted image  mah teli desci so vsi enaki, vsaj večina no, nč jih ne skrbiuser posted image  svoje nardijo kj več se jim pa že ne da.

TAŠČE so pa večinoma sami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pr je še kar uredu, ma svoje fore včasih ampak ni pa sile no, se kr bolj zase držimo in imamo svoj mir. vsaj zaenkrat hvala bogu.
Drgač pa vsaka mama najbolje pozna svojega otroka, zakaj ga nebi crklal, če mu paše in mami to odgovarja.
Smo pa tudi drugačni in ga pocrklamo na drug način ne pa da ga cincaš pred spanjem da zaspi. Vsak ima svoj sistem in s tem ni nič narobe.

Jz mojo Tamaro zvečer nahranim, stisnem k sebi, jo poljubim, pokrižam in budno položim v posteljico. To njem čisto zadošča in lepo zaspi.

punce ne se sekirat sj bo bolš, skozi en uho notri, skozi drugega ven.

lep vikend vam želimuser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
20.9.2008 13:47:59   
Anonimen
..zanimivo..jst pa ravno s taščo nimam problemov..je zlatauser posted image user posted image ...ko bi ji le moja mama bla podobna...

lunica hvala za pikapoko in odgovore...a misliš da je možno da bo Žan spet uredil svoj spanje nazaj al se bomo zdej zbujal 2x na noč...k sem prebrala da pr treh mesecih si nekak otrok uredi pa se zbuja vsako noč ob isti uri in še zjutrj isti čas...pa pri Žanu vidim da se res isti čas zdej zbuja ...menda se bo ja še kaj spremenilo a ne user posted image

(odgovor članu lidijajenko)
  Neposredna povezava do sporočila: 4080
20.9.2008 13:54:12   
Anonimen
a veš lunica premišljujem pa bi mi blo mal groza,da bi se Žan zbudil ponoči in jokal pa mu nebi dala jesti,kr tko pač piše v enem priročniku pa revijah itd...sej poskusila mu bom dati čaj pa bom vidla če ga nebo potolažil mu bom dala jesti...aja,mi bomo s 4.mesci začeli uvajati gosto hrano,pa me zanima al mu pol dam še AM povrhu kr na začetku mu itak ne moreš velik GH dat a ne?!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4081
20.9.2008 13:59:20   
*anamor*
tanikaa - tudi moj Taj je začel nekaj sračkati ponoči, pa sem mu dala več za pojest, tako da zdaj zvečer spije 150 ml mlekeca in spet spi do 4. Zdaj pa se mi je zbujal 3 dni že ob 1.30, nato pa ob 5. Poskusi mu dati več za jesti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
20.9.2008 14:00:38   
*anamor*
Eno vprašanje, koliko pogovorov moram imeti, da dobim 3 zvezdico?

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
20.9.2008 14:01:56   
Anonimen
joj romy a veš kolk moj poje zvečer velik?!ob 19-tih 90ml,sledi kopanje nekje ob 19:35 pa še 90ml in spat...se mi zdi da je že to ful al ne?!..pa včasih-sicer redko-se zgodi da celo pusti malo na koncu tko enih 20 al tud 30ml,ker je sit..user posted image

(odgovor članu *anamor*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4084
20.9.2008 14:02:44   
Anonimen
500pogovorov za 3.zvezdico...sej jih kr hit nakloftaš..se enkrat ena tema začne je kr hiteruser posted image

(odgovor članu *anamor*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4085
20.9.2008 14:06:28   
lunca14

a veš lunica premišljujem pa bi mi blo mal groza,da bi se Žan zbudil ponoči in jokal pa mu nebi dala jesti,kr tko pač piše v enem priročniku pa revijah itd...sej poskusila mu bom dati čaj pa bom vidla če ga nebo potolažil mu bom dala jesti...aja,mi bomo s 4.mesci začeli uvajati gosto hrano,pa me zanima al mu pol dam še AM povrhu kr na začetku mu itak ne moreš velik GH dat a ne?!user posted image

tani saj veš moje mnenje,jaz ne bi dala še otoku pri 4 mesecih goste hrane,ne hiti raje šepočakaj dva meseca,ne bo ti žal,to je naložba za celo življenje,glej lahko da ne bo nič,lahko pa vaše alergijo,ker njegovo črevesje še ni dovolj zrelo,raje še počakaj,vendar odločitev je tvoja.Glede spanja,lahko,da rabi več hrane,ker intenzivneje raste in jo rabi,ko ne bo več lačen,ne bo zahteval hrane,s čaji pa ga prej razvadiš,kkot odvadiš,tako,da tudi tukaj,moje mnenje in iskušnje rečejo,raje flaško z mlekom,kot flaško s čajem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
20.9.2008 14:07:06   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: ROMY1612

Eno vprašanje, koliko pogovorov moram imeti, da dobim 3 zvezdico?

500

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
20.9.2008 14:11:23   
Anonimen
ja lunica se spomnem da si že rekla da z GH počakamo raje..nevem v čem je fora da tiste ki imamo otroke izključno samo na AM da naj bi že pri 4.mesecu uvajale GHuser posted image ...patronažne pač tko pravjo...mislim pa da bomo res počakali še vsaj kak mesec,ker mi tudi ne gre v račun kako bom hranila otroka če še sedi sam neuser posted image ...to se men zdi tko hecno...otrok še ni tolk trden da ga bom pa kr v stolčka posadila pa hranla po žlički al kako...no sej vrjetn tud gre da ga maš v rokah ampak mal tko tko....že zaradi tega bi počakala zaradi alergij pa sploh,še tega nam manjka..uh

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 4088
20.9.2008 14:15:05   
lidijajenko
kolk mal pojejo vaši. Moja Tamara zvečer poje od 180 pa do 240 mleka zvečer. Spi pa od 8h zvečer pa do 8 al pa 8.30 zjutraj, morem rečt da je ful pridna. Koliko vam pa čez dan spijo? Moja tako kinkne za ene pol ure dopoldan ko greva ven, pol ob pol 12 je kosilo ob 12h gre spati in spi tam do 2.30 ali pa 3h. pol pa do večera enkrat vmes kinkne spet v vozičku tm za pol urce al pa tudi ne, zvečer pa ob 7h kopanje, ob pol 8h poje večerjo in ob 8h spanje. Tak ritem imava ze skoraj 2 meseca tako da ni nobenih sprememb. Je pa res da nekatere ful morje zbega ampak se pol tud nazaj pošlihta.

Koliko jim kj zobki nagajajo? moja se ful slini,pa roke tiši notri, ji ful paše če jo malo podrgneš po dlesni.

Jz sem moji dala GH pri dobrih 2.5 mesecih, ne me linčat, sm se tako odločila ker je bila samo na umetnem mleku pa je imela ful zanimanje za hrano pa sem poskusla, to pomeni da sem ji dala kuhano sadje za polizat, pa banano in ko sem vidla da normalno je sem ji dajala vedno več. Začela sem pa tako da sem ji dala normalno mleko recimo namesto 120 samo 100 nato pa jabolko- seveda kuhano. To se je potem stopnjevalo in sedaj je popoldanski obrok mleka zamenjala za samo sadno kašico.je pa boljše in pa tudi lepše kot otroček star eno leto, ne morete verjeti + to da zna mala piti iz kozarca in ji prav tekne. To je to. Je pa res škoda, da bi jim dajale že GH če jih dojite.

punce uživajte pa lp

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
20.9.2008 14:16:01   
Anonimen
...čajčeka pa itak zelo malo spije,več ga je ko je blo vroče...
a ste že začele devat nazaj AD3?..jst še kr nisem še vedno devam D3..pa bo treba počasi...jst bi najraje počakala do 4.meseca da bi krči zagotov šli...čeprav jih tud zdej več nima...kaj pa vem...

jst pa danes velik sprašujem a ne?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4090
20.9.2008 14:20:05   
Anonimen
uuuu Tamara pa rada papcauser posted image ..no jst bom z GH sigurn še počakala,men je to mal hitro...
zobeki pa nevem če ne bojo kmalu,se ful slini pa dudo ven pljuva in obe rokici noter tišči v usta...imam že doma COLAGEL pripravljen da me ne preseneti sredi nočiuser posted image

(odgovor članu lidijajenko)
  Neposredna povezava do sporočila: 4091
20.9.2008 14:29:21   
Anonimen

ja lunica se spomnem da si že rekla da z GH počakamo raje..nevem v čem je fora da tiste ki imamo otroke izključno samo na AM da naj bi že pri 4.mesecu uvajale GHuser posted image ...patronažne pač tko pravjo...mislim pa da bomo res počakali še vsaj kak mesec,ker mi tudi ne gre v račun kako bom hranila otroka če še sedi sam neuser posted image ...to se men zdi tko hecno...otrok še ni tolk trden da ga bom pa kr v stolčka posadila pa hranla po žlički al kako...no sej vrjetn tud gre da ga maš v rokah ampak mal tko tko....že zaradi tega bi počakala zaradi alergij pa sploh,še tega nam manjka..uh

jaz sem Mašo imela v glavnem na AM, pa sem z GH počakala do 5,5 meseca pa še takrat sva začeli zelo počasi. Moje dojenje pri Emi se tudi počasi iztekauser posted image tako, da dobi samo še en obrok mojega mleka-si ga pumpam in čez dan se ga nabere za en obrok, ostalo sva pa na apatmilu. Z GH pa tudi pri njej mislim počakat do 6 meseca.
Spanje-zgleda da je nekaj v zraku, ker se meni tudi zbuja zadnja dva dni tam okoli 3,4 poje potem pa čez 3 urce spet-pa tako dobro smo že prespali noč.Res pa je, da mi zvečer pri flaši ponavadi zaspi in ne poje do konca.Jo poskušam zbudit, da bi še jedla-pa brez uspeha.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4092
20.9.2008 14:35:36   
Anonimen
joj niny kaj bi dala da bi mi spali do treh ali štirihuser posted image user posted image ...sem že misla vprašat kje pa je naša ninny danesuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4093
20.9.2008 14:41:40   
*anamor*
Haj,
tanikaa- ja te pa kar dosti pojesta. Mogoče pa ima zdaj kakšne dneve, ki malo nagaja potem pa bo spet vse po starem tiru. Glede GH, jaz sem se tudi odločila, da bom začela pri 4 mesecu malo dajat. Nebom sicer pretiravala pa vendar te kašice ko se kupijo od 4 meseca naprej.
Jaz sem mu od včeraj naprej začela dajati D3 kapljice. Zdaj pa ni več sončka pa sem mu kar dala, sicer nas je zvečer krčilo in upam, da bo danes bolje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
20.9.2008 14:48:00   
Anonimen
ja romy pa 10dobrih dni že ti dnevi trajajo...ja smo se kr malo razvadli,je blo prelepouser posted image

(odgovor članu *anamor*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4095
20.9.2008 14:49:40   
Anonimen
aja nas pa po D3 nič ni krčilo po AD3 pa ful,sem prišla komaj do 2 kapljic pa sem obupala...sicer smo jemali 1 kapljico 2 dni,pa 2 kapljici po dva dni,pol sem pa ukinila,je blo hudo

(odgovor članu *anamor*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4096
20.9.2008 14:50:48   
Anonimen
aja pa še malo zaprt se mi mali zdi...kaj pa v tem primeru nardit? prej je kakal vsak dan 2x zdej pa na 2 dni 1x pa se revček ful matrauser posted image ..ko pa nakaka pa vse čez gre,čez pleničko,bodi in trenerko mu je danes čez udarlo

< Sporočilo je popravil taanikaa -- 20.9.2008 14:51:35 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4097
20.9.2008 15:18:47   
*anamor*
ja romy pa 10dobrih dni že ti dnevi trajajo...ja smo se kr malo razvadli,je blo prelepo

Ja to pa že res traja ja. Zdaj pa res več nimam idej. Ti pa pošijam veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Upam, da nas tudi več nebo krčilo po D3 kapljicah. Kaj vaši malčki kaj kašljajo ali pa kihajo? Kaj naredite oz. kaj jim date?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
20.9.2008 15:22:50   
Anonimen

joj niny kaj bi dala da bi mi spali do treh ali štirihuser posted image user posted image ...sem že misla vprašat kje pa je naša ninny danesuser posted image

tukaj semuser posted image ,mal pospravljam pa nimam toliko časa za rr

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4099
20.9.2008 15:28:37   
Anonimen
ja ninny jst mam trud skoz vžgan rr pa vse sorte vmes delam pa mal počekiram,kej napišem pa spet kej nardim..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?