Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 18.9.2008 13:32:20
|
|
|
|
pokica_
|
Živjo moje babe-žabe! Se kar ne morem odklopit od vašega foruma, mi je nekako najljubši, pa zdaj se že kolk-tolk poznamo, pa je še lepše. Moram deliti z vami novico, da imam 1. pregled 1. oktobra . Joooj, kako sem vesela,...sestra je bila full prijazna in rekla, da se bo takrat že moral videt srček,...če bo pa karkoli narobe, pa naj pridem na urgenco takoj. Upam, da do tega nebo prišlo . Punce, jaz vas bom skooos spremljala in navijala, pa vas brala in tu pa tam kaj napisala. Ste mi full fajn ! Pa velikoooo slončkajte !
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 18.9.2008 13:38:37
|
|
|
|
Anjuša
|
Pozdravljene punce! Najprej vse čestitke pokica_ , veselo, zdravo in mirno nosečnost! Mene pa tudi že kar razganja...danes bi morala dobiti pa še kar nočem misliti na to da bi naredila test. Se bojim da bo negativen...ja no...kar bo pa bo...ampak vseeno Kateri testi so res zanesljivi??
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 18.9.2008 13:53:02
|
|
|
|
ursa30
|
pokica...superrr sem vesela zate, upam,da se ti čimprej pridružimo. anjuša, baje da je Clearblue najbolj zanesljiv..meni je to moja G tudi potrdila..odloči se pa sama, katerega boš kupila..
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 18.9.2008 14:19:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Helloooo...kako kaj čveke? Kot ponavadi vam pošiljam dobre misli in pozitivne vibracije. Pa čestitke novim nosečkam. Joooj...kako fajn....
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 18.9.2008 14:26:40
|
|
|
|
pokica_
|
Bejbe, navijam, da se mi res čimprej pridružite, še v tem mescu, če pa ne zdaj pa najkasneje oktobra, velja? Ok, zmenjeno!
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 18.9.2008 14:38:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj, kako si se to lepo zmenila, pokica. Jaz kar podpišem, a se bojim da ne bo kaj dosti kruha iz te moke...
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 18.9.2008 14:49:55
|
|
|
|
Ylenia
|
joj na tale forum ja vedno tako lepo pridit pogledat! lahko vedno komu cestitam! cestitke vsem noseckam, ce sem kaksno zamudila ko me ni blo tle gor!
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 18.9.2008 14:50:56
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch Joj, kako si se to lepo zmenila, pokica. Jaz kar podpišem, a se bojim da ne bo kaj dosti kruha iz te moke... Aaaa, bo bo! Sam verjet moraš, pa bo sigurno! Jaz sem samo moooočno stiskala pesti in si fejst želela videt , pa je ratalo . Ja, sam sem pa tudi veeeeliko .
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 18.9.2008 17:50:50
|
|
|
|
spps
|
Najprej iskrene čestitke vsem novopečenim nosečkam sama vem kako je,ko iz meseca v meseca pričakuješ težko pričakovan plus,ki ga pa ni od nikoder.Čeprav se lahko sama skrijem proti nekaterim,ki se trudite že leto,dve al pa dost več.Želim vam,da se tudi vam sanje kmalu uresničijo za vsako ,ko preletim borke ,se mi nariše nasmeh na obrazu,ko katera napiše,da je zagledala magični plus... na seznamu je vedno več novink-želim vam,da vaša borba ne bi trajala predolgo,vsem ostalim pa itak,da zagledate same ali s pomočjo medicine,pluske,ki vam bodo polepšali življenje. SREČNO!
< Sporočilo je popravil spps -- 18.9.2008 17:51:21 >
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 18.9.2008 18:16:00
|
|
|
|
luna80
|
Hejla, končno se bližamo vikendu.... hvala bogu!!! Vidim, da je par novih nosečk. Iskrene čestitke in pazite nase in na svoje pikice. Naj vam nosečnost mine v miru in uživajte teh še 8 mesecev. Bravo. Tudi jaz sem močno navijala za vas in vidite, obrestovalo se je. Čeprav mi seznamček še vedno ni preveč všeč, ampak kar nam je usojeno to bomo dibili. Zato optimistično naprej. . Pri meni prisotni vsi znaki prihajajoče . Mozoljčki, napet boleč spodnji del trebuha.... tko da .... ja se bomo matrali za naprej. Oh sej se kej dost ne sekiram, mam zdele do novga leta dost druzga dela...., pol bo pa spet panika. Bambinca, tudi jaz mislim nate. Sej ene dvakrat na teden mal prebiram forum, ker mi enostavno primanjkuje časa. V službi sem totalno zasuta z delom. Popoldne pa ko pridem domov je treba kaj skuhat, pospravit, študij, fitnes....možek.... in še bi lahko naštevala. Skratka ni mi dolgčas. Gwenči, tebe tudi pogrešam in mislim nate. Javi se kako si kaj. Punce, za vse, ki ta mesec čakate . Za tiste, ki pa ta mesec niste dočakale pa , topel, sploh zdaj, ko je zunaj že mraz. Optimistično naprej . Sem mal več napisala, pa vam bom dala zdej do ponedeljka mir. Mejte lep vikend.
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 18.9.2008 18:58:54
|
|
|
|
Anjuša
|
Ojla! ursa30 najlepša hvala! Še eno vprašanje - jaz se vsak dan ukvarjam s športom...mislite, da to kje kaj ovira, da se zasidra tam noter na toplem
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 18.9.2008 19:06:42
|
|
|
|
luna80
|
Anjuša, če si se aktivno ukvarjala s športom do sedaj, se daj tudi naprej. To ni nobena ovira pri zanositvo oziroma, da zaradi tega nebi mogla zanosit. Moja prijateljca je hodila celih osem mesecev na aerobiko, vsak dan pretekla od 5-10 km, vozila kolo, step.... ni blo da ni blo, pa je vse vredu. Tko da lahko normalno telovadiš, sej nosečnost ni bolezen. Jz tud fulll športam, in bi zelo težko zdržala brez športa, tko da ko bom , bom normalno telovadila vsak dan, pač v zmožnostih normale, seveda.
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 18.9.2008 20:46:45
|
|
|
|
bambinca
|
Luna fajn da se tkole mal oglasiš, tud če ne vsak dan- sam d smo mal v navezi Držim in stiskamm pesti, da vseeno ne bi prišla tista rdeča
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 18.9.2008 22:12:07
|
|
|
|
luna80
|
Bambinca, dons je luna full v elementu, ker je jutri na dopustu, pa v ponedeljek je luna tudi na dopustu, pa še v torek.... juhej...... Jutr se lepo naspančkam. Zjutrej naprej mojmu zajtrk pripravim, potem bom šla pa še mal ajat nazaj, pa celo dopoldne bom imela zase.... bom šla mal po trgovincah, da si kake nove cunce nabavim. Juhu. Pa mal bom šla na telovadbo, pa kaka kavica bo padla s prjatlco. Joj, kolk jz to uživam tkole, sam da ni treba it v službo in bit cel dan pod stresom. Vsaj do srede bom maksimalno uživala, potem pa vse po starem. Itak pa luna zdele še ne gre pančkat..... Zdele se je zame dan šele začel. Imam energije kot . Tko da bogi moj , ko bo mogel mene prenašat celo noč.....
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 19.9.2008 6:58:55
|
|
|
|
luna80
|
Dobro jutro punce moje!!! Evo včeraj zadnja na forumu, danes prva..... Sem mojga pospremla v službo z dobrim zajtrkom. Sedej grem pa še malo poležat, potem pa v akcijo, ker sem danes naročena pri kozmetičarki: nega obraza, pedikura, manikura in depilacija. Matr bom lepa..... Sem si rezervirala celo dopoldne, da bom lepo uživala. Banbinca, danes pa držim pesti in da bo vse vredu, ko greš do G, pa takoj sporoči kako je blo!!!! Čakamo same dobre novičke, ker sčabih sploh ne sme bit.
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 19.9.2008 8:06:13
|
|
|
|
sonček85
|
Danes je pa mrzlo jutro ni tako prijetno kot je bilo včeraj ko sem se zbudila-lepo sonček navijam za vas in vam želim ,da vse ,ki pričakujete da to tudi zagledate.
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 19.9.2008 8:14:33
|
|
|
|
ursa30
|
jutro punce..ja pa je res mraz dons...brrr...jaz se kar ne morem sprijazniti s tem, da je konec poletja in vročine luna, ti si kar privošči razvajanje, edino pravilno, ti kar malo zavidam, jaz bi šla tut raje uživat, kot pa da moram delat
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 19.9.2008 8:14:43
|
|
|
|
ziva1
|
Hojla. Najprej čestitke pokici , drugače pa je seznam kar za . Jaz sem slab teden pred M in mislim da tudi tokrat ne bo nič drugače. Mozoljčki so že tu in mi že naznanjajo prihod . Mah, bo pa drugi mesec. Ta stavek mi že gre pošteno na živce . Sem pa malce pomirjena ker grem na kontrolo k ginekologinji, da me napoti naprej na preiskave in bom videla zakaj ne rata. Sej vem kaj boste rekle, da je eno leto čisto normalno da punca zanosi, vendar bo kmalu to leto tu. Pa kolikor vidim pri novinkah, ki so tle gor vsak mesec nove, da zanosijo približno v pol leta, drugače pa se vse skupaj podaljša.
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 19.9.2008 8:16:28
|
|
|
|
ursa30
|
mogoče katera kaj ve, kako je z aquo ??
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 19.9.2008 8:33:52
|
|
|
|
cuddy
|
Dobro jutro. No jaz se poslavljam iz te teme. BT mi je začela padati, tako da vem kaj lahko pričakujem. Zopet bo točna ko ura. Ne bom se selila v temo ne pričakujemo oktobra. Bomo še naprej v akciji, samo pisala pa ne bom, vsaj dokler ne bom imela razloga kaj napisat ( ). Upam, da se kmalu srečamo v kaki temi čvekanje v pričakovanju. Ali pa je to samo trenutno ker sem malček . Bom brala in navijala za vse, zlasti aquo,...martino..., gwenči, , če sme še kako večmesečno oz. večletno borko izpustila, naj mi oprosti. Navijam za vse, ki ste pripravljene imeti svoje pikice. Lepo bodite, pa radi se mejte
< Sporočilo je popravil cuddy -- 19.9.2008 8:36:05 >
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 19.9.2008 11:09:13
|
|
|
|
pokica_
|
Ste mi že falile, pa sem prišla pokukat v vaš forum, saj ne zamerite, kaj? Jaz bom itak skos "vaša" . Navijam za vse, da čim prej zagledate svoje pikice in boste veseeeeele ko žabice ! ziva, jaz bi na tvojem mestu tudi že verjetno obiskala G in povedala, da bi želela vedet kaj se dogaja s telesom, da je temu tako...povej, da se že več ko leto dni trudite, da pa zdaj pa te že skrbi. Sigurno nebo imel/a G nič proti temu. Vso srečo ti želim in prav tako tudi vsem ostalim!
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 19.9.2008 11:25:59
|
|
|
|
sonček85
|
KOPIRANO IZ TEME BORBA:AQUA77 Drage moje babe žabe, aqui se javlja!!!! Sem bla fejst boga, pa še brez računalnika, ker mi je nekaj crknlo... TAKO DA SEM ZELOOOOOOOOOOOO VESELA, DA STE ME POGREŠALE.... Moja G bi mi morala naredit ščip v čćetrtek, pa pridem ki njej in mi reče, da so celice preveč spremenjene in da imam skoraj gotovo raka na materničnem vratu.... Mene pa kap zadane ko mi to pove, potem pa padem v jok... No me je takoj naslednji dan naročila v bolnico v Kranju na obsežni odvzem tkiva iz materničnega vratu, da se naredi biopsija, delali so mi vse pod narkozo, tako da me vsaj bolelo ni... Potem pa okrevanje in en teden trdega ležanja doma.... Zdaj čakam rezultate iz biopsije, da vidimo, kokliko tkiva je prizadeteg, se pravi, koliko materničnega vratu mi bodo morali odstraniti. Tej zadevi, ki mi jo bodo naredili se pravi konizacija, in potem bom kakšen mesec priklenjena na posteljo, otrok pa še kakšno leto ne smemo imeti... Na hitro sem vam vse napisala v eni klobasi, bomo več počvekale, ko bom imela več časa za računalnik... Tada vas imam vse.... Jazzzi hvala za zasebno sporočilce, ledenka super za srčka!!!!!! Vsem ostalim mojim rožicam pa polubčki in objemčki.....
< Sporočilo je popravil sonček85 -- 19.9.2008 11:26:47 >
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 19.9.2008 11:27:18
|
|
|
|
Arual
|
žIVJO. Čestitke nosečkam. Ovulacija je za nami, zdaj pa čakamo kaj smo nardili. Me jajčniki grozno bolijo, že od ovulacije naprej. Drugače pa sem super. Držim pesti da nam uspe. Lp
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 19.9.2008 11:27:49
|
|
|
|
sonček85
|
CUDDY.ziva1: pogumno naprej arual:navijam
< Sporočilo je popravil sonček85 -- 19.9.2008 11:31:26 >
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 19.9.2008 11:29:01
|
|
|
|
Anjuša
|
Veste, še nekaj sem se spomnila...kaj pa vzdigovanje bremen???? Ali mislite, da to tudi vpliva na zanositev?? Namreč delam kot FT preko študenta v domu za starejše in tukaj je veliko vzdigovanja s postelj....kaj pravite na to
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
S KOM ŽIVITEnataly33S kom živite v skupnem gospodinjstvu?sami s partnerjem/možem in otroci (
81%)
sama z otroci (
5%)
živimo staščo in tastom (
13%)
Število vseh glasov: 113Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!