Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: crknla bom od smeha 18.9.2008 21:28:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Tip 'ma jajca... in gobec... da pove, kar misl'... Sicer pa umetnost politike ni povedati vsega, kar mislis. Sploh pa pricakujem, da kaj DELAJO in ne govorijo. Filozofirat znam sama, dost dobr.
|
|
|
|
RE: crknla bom od smeha 18.9.2008 21:28:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Hm, vedno verjamete velikim gofljam? Taki imajo veliko za povedat, a ko je potrebno udejanjeno uresničiti, tam se pa zatakne. Ne samo Plemeniti, za vse gofljače to velja. V vsaki vaški gostilni jih sedi nekaj. Sicer pa, vsak po svoje, a ne? Ej, Karin, kaj ko bi eno stranko ustanovili, saj ni treba veliko delat. Samo en par lepih stavkov poveš in si zmagal . Aja, glejte danes do konca: zdaj tolčejo eden čez drugega, ko bo konec se bodo smehljali, trepljali po ramenih, velika srečna družina. Show must go on.
|
|
|
|
RE: crknla bom od smeha 18.9.2008 21:29:03
|
|
|
|
ElaM
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Jaz imam pa po dolgem casu spet FULL gusta it volit. Recimo ravno toliko kot it na prvi (moj) referendum o samostojni Sloveniji. Jaz ga pa prvič nimam Daj povej kaj te je tolk navdušilo...mogoč bo še mene Ja, in mene. Izpljuni, Mič.
|
|
RE: crknla bom od smeha 18.9.2008 21:30:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Ej, Karin, kaj ko bi eno stranko ustanovili, saj ni treba veliko delat. Samo en par lepih stavkov poveš in si zmagal . Sem za .....nakladat znam, ljudi obračat tud, mnde da celo pametno zgledam če sm v kostimu
|
|
|
|
RE: crknla bom od smeha 18.9.2008 21:31:11
|
|
|
|
Ajvy
|
NE vem koga bom, vem pa koga definitivno NE bom....
|
|
RE: crknla bom od smeha 18.9.2008 21:31:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Filozofirat znam sama, dost dobr. Samo ti marsikaj pametnega poveš, v nasprotju z nekaterimi.
|
|
|
|
RE: crknla bom od smeha 18.9.2008 21:32:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy NE vem koga bom, vem pa koga definitivno NE bom.... Moj isto govori .....pol sm ga pa vprašala koga ne bo, pa pravi janšo, pa vprašam v keri stranki je, pa me gleda k bebo Moj je čist anti za politiko Jaz ga dobesedno vlečem na volišče zmeri
|
|
|
|
RE: crknla bom od smeha 18.9.2008 21:33:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Daj povej kaj te je tolk navdušilo To, da me JJ v mandatu niti ni motil, ceprav nisem bila nikoli za njega (pa niti ne full proti), ampak za nisem bila. Kar interpretiram da: ni delal veliko (potem te tudi veliko ne more motiti) je veliko manipuliral in je veliko lagal To so tri lastnosti, ki jih absolutno ne prenesem (oziroma prvo ja, ce se ne delas, da delas ), ostalih dveh pa ne, ker je podcrtani in na n-to potenco veliko.
|
|
|
|
RE: crknla bom od smeha 18.9.2008 21:33:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Ej, Karin, kaj ko bi eno stranko ustanovili, saj ni treba veliko delat. Samo en par lepih stavkov poveš in si zmagal . Sem za .....nakladat znam, ljudi obračat tud, mnde da celo pametno zgledam če sm v kostimu Jaz pa dober golaž skuham. Še volilni bomo dali spredaj, pa da pridemo v parlament .
|
|
|
|
RE: crknla bom od smeha 18.9.2008 21:34:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Samo ti marsikaj pametnega poveš, v nasprotju z nekaterimi Naj ti bo, k se glih o cirkusu pogovarjamo .
|
|
|
|
RE: crknla bom od smeha 18.9.2008 21:34:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Vsi, ki zdajle nakladajo po TV se borijo za isto stvar, to je je priti do korita in živeti na visoki nogi, oziroma še višji kot do sedaj.Za malega človeka se jim je**.
|
|
|
|
RE: crknla bom od smeha 18.9.2008 21:34:54
|
|
|
|
ElaM
|
Jaz bom pa vajina tajnica.
|
|
RE: crknla bom od smeha 18.9.2008 21:37:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Vsi, ki zdajle nakladajo po TV se borijo za isto stvar, to je je priti do korita in živeti na visoki nogi, oziroma še višji kot do sedaj. To je absolutno res. Eni znajo do svojih koristi priti z malo druzbene skode, eni z vec. Tako da volim za najmanj skodljivega.
|
|
|
|
RE: crknla bom od smeha 18.9.2008 21:37:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Ej, Karin, kaj ko bi eno stranko ustanovili, saj ni treba veliko delat. Samo en par lepih stavkov poveš in si zmagal . Sem za .....nakladat znam, ljudi obračat tud, mnde da celo pametno zgledam če sm v kostimu Jaz pa dober golaž skuham. Še volilni bomo dali spredaj, pa da pridemo v parlament . Ja....pa dekolte si bove dale, pa po gostilnah in cerkvah(sej jim ni treba vedet na keri strani sve ) privržence iskale.....zmaga zagotovljena Še eno rečeve prot ciganom, pa sve sto posto not....
|
|
|
|
RE: crknla bom od smeha 18.9.2008 21:38:24
|
|
|
|
Šaki
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Jaz bom volila Jelinčiča... se strinjam z njim v vsem, razen v zvezi s Hrvati... ampak bomo že. Rajš kaktus naskočm k njega volim. auaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: crknla bom od smeha 18.9.2008 21:39:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa zato grem, ker bohnedaj, da dozivimo se eno ero jj kot so Italijani doziveli se eno ero sb. Ze dolgo dolgo niso ziveli tako zeloooooooooooooooo slabo.
|
|
|
|
RE: crknla bom od smeha 18.9.2008 21:41:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: Ankica IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Ej, Karin, kaj ko bi eno stranko ustanovili, saj ni treba veliko delat. Samo en par lepih stavkov poveš in si zmagal . Sem za .....nakladat znam, ljudi obračat tud, mnde da celo pametno zgledam če sm v kostimu Jaz pa dober golaž skuham. Še volilni bomo dali spredaj, pa da pridemo v parlament . Ja....pa dekolte si bove dale, pa po gostilnah in cerkvah(sej jim ni treba vedet na keri strani sve ) privržence iskale.....zmaga zagotovljena Še eno rečeve prot ciganom, pa sve sto posto not.... Še slogan rabiva . Mora biti tak, ki ne pove ničesar, lepa floskula.
|
|
|
|
RE: crknla bom od smeha 18.9.2008 21:41:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Pa zato grem, ker bohnedaj, da dozivimo se eno ero jj kot so Italijani doziveli se eno ero sb. Ze dolgo dolgo niso ziveli tako zeloooooooooooooooo slabo. Ja mič saj jaz tudi. Sam še zmer ne vem kerga volit .
|
|
|
|
RE: crknla bom od smeha 18.9.2008 21:43:33
|
|
|
|
ElaM
|
Joj, tale Janša, mater mu igralsko, kakšno faco ima danes, revež.
|
|
RE: crknla bom od smeha 18.9.2008 21:43:40
|
|
|
|
Šaki
|
ja nč karin do nedelje se boš pa mogla odločit,veš.
|
|
|
|
RE: crknla bom od smeha 18.9.2008 21:44:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Sam še zmer ne vem kerga volit Saj je (skoraj) vseeno. Samo da ni jj. In da gres volit. Matr, sem cist noter padla, zdajle. Se dobro, da nimam TV. Bi morala dopust vzet . Sam res, sem razmisljala, da grem na predcasne, ce slucjno v nedeljo ne bi mogla. To se mi ze dolgo ni zgodilo. ZAlostno, pravzaprav.
|
|
|
|
RE: crknla bom od smeha 18.9.2008 21:44:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: Ankica IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Ej, Karin, kaj ko bi eno stranko ustanovili, saj ni treba veliko delat. Samo en par lepih stavkov poveš in si zmagal . Sem za .....nakladat znam, ljudi obračat tud, mnde da celo pametno zgledam če sm v kostimu Jaz pa dober golaž skuham. Še volilni bomo dali spredaj, pa da pridemo v parlament . Ja....pa dekolte si bove dale, pa po gostilnah in cerkvah(sej jim ni treba vedet na keri strani sve ) privržence iskale.....zmaga zagotovljena Še eno rečeve prot ciganom, pa sve sto posto not.... Še slogan rabiva . Mora biti tak, ki ne pove ničesar, lepa floskula. Brez razlik Ta najbolj pali pr folku se mi zdi, ker eni resno misljo da je to možno .... eni si pa celo domišljajo da je tako že bilo
|
|
|
|
RE: crknla bom od smeha 18.9.2008 21:45:06
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: crknla bom od smeha 18.9.2008 21:45:58
|
|
|
|
Šaki
|
IZVIRNO SPOROČILO: ElaM Joj, tale Janša, mater mu igralsko, kakšno faco ima danes, revež. ja samo taka je bla že zadnjič enkrat ------------------------------ joj k je rekel P da dobro da J nima danes diareje
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?