Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: crknla bom od smeha 18.9.2008 22:33:12
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: hmm... Vsekakor Lipa! A imaš kakšen dokaz?
|
|
|
|
RE: crknla bom od smeha 18.9.2008 22:44:21
|
|
|
|
*blu*
|
Upam da Janša zmaga , tale ostala drhal ni za nikamor !
|
|
RE: crknla bom od smeha 18.9.2008 22:59:29
|
|
|
|
Kerensa*
|
No, mene pa čisto nič ne briga, ali vam je Jelinčič OK ali ne - jaz bom volila za njega... amen.
|
|
|
|
RE: crknla bom od smeha 18.9.2008 23:13:46
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: *blu* Upam da Janša zmaga , tale ostala drhal ni za nikamor ! Mislim, da je Janša kar Capo di tutti capi te "drhali".
|
|
RE: crknla bom od smeha 18.9.2008 23:25:12
|
|
|
|
Marelica
|
Joj, punce, ste me zdaj nasmejale. Jaz tudi ne vem, koga volit, so mi vsi same riti, ampak definitivno vem, koga bom v naslednjem mandatu volila: karin24 in Ankico. Punci, dajta se zorganizirat, 4 leta imata zdaj čas. Slogan imata, prvo privrženko pa že tudi. Se javim, da na štajerskem štant postavim in v vajinem imenu talam lončke in kape z vajinimi podpisi. Malo bo še treba organizacije pa reklam pa ima da naša stranka zmaga. Ime pa bo? ... No, nič hudega, si bosta že kaj izmislili. Res, kot team bi ful pasali skupaj, jaz sem pa tudi na isti frekvenci. Zdaj pa res spat, madonca ste mi pol ure spanca ukradle!!!
|
|
RE: crknla bom od smeha 19.9.2008 6:18:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Tip 'ma jajca... in gobec... da pove, kar misl'... pa tud', če se drugi ne strinjajo z njim... ni ritoliznik in je*iveter... in to mu štejem k't vel'k plus... kakšno slabo stran 'ma pa vsak... njegova so pač Hrvati... izginili pa nikoli ne bodo, tako, da je čisto vseeno, če je on proti njim... pa kdo bodo v EU, tudi ne bo mogel kaj veliko. Mora pa biti res največji lisjak na sceni, da te je v vse to prepričal.
|
|
|
|
RE: crknla bom od smeha 19.9.2008 7:13:34
|
|
|
|
Volga
|
Jaz itak vem, koga bom volila, če gledam predvolilna srečanja ali pa ne. No, včeraj sem jih in na pol nekje zaspala.
|
|
|
|
RE: crknla bom od smeha 19.9.2008 7:24:25
|
|
|
|
Rožica I
|
Jaz vem koga bom volila zato, da nekdo drug ne bo izvoljen in da ne bom kmalu spet morala volit nekoga samo zato, da vsaj skušam onemogočit drugega .
|
|
RE: crknla bom od smeha 19.9.2008 7:59:07
|
|
|
|
Zamima
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Čisto v redu je... samo tisto o Hrvatih je malo bedno... ampak svojega Hrvata bom doma že sama porihtala.
|
|
RE: crknla bom od smeha 19.9.2008 11:24:09
|
|
|
|
dulcinea
|
Že dolo vem, koga bom volila. Tistega, ki sem ga pred 4 leti.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: crknla bom od smeha 19.9.2008 12:43:04
|
|
|
|
abc100
|
Politik Janez J. se zjutraj zbudi, stopi na balkon in v snegu zagleda s scanjem napisano: "Janez J. je prasec." To ga seveda močno razjezi. Pokliče šefa varnostne službe in mu naroči, naj takoj poišče storilca. Policaji podpis fotografirajo in vzamejo vzorce urina. Čez teden dni šef policije poroča rezultate rekoč:"Imamo popolne rezultate. V zvezi z njimi vam moram sporočiti eno dobro in eno slabo novico. "Janez J.: "Povej najprej dobro novico!" Policaj: "Urin je 100% od Boruta P." "Saj sem vedel!" odvrne Janez J. "In kakšna je slaba novica?" "Pisava je od vaše Urške."
|
|
RE: crknla bom od smeha 19.9.2008 20:08:17
|
|
|
|
Šaki
|
kako sta lahko JJ in BP hkrati na drugih mestih
|
|
|
|
RE: crknla bom od smeha 19.9.2008 20:12:15
|
|
|
|
BAMBINA_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: *blu* Upam da Janša zmaga , tale ostala drhal ni za nikamor ! Mislim, da je Janša kar Capo di tutti capi te "drhali". Marogica
|
|
RE: crknla bom od smeha 19.9.2008 23:07:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_ IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: *blu* Upam da Janša zmaga , tale ostala drhal ni za nikamor ! Mislim, da je Janša kar Capo di tutti capi te "drhali". Marogica Se eno uro mamo, da jih spluvamo. Potem pa volilni molk.
< Sporočilo je popravil Mič II -- 19.9.2008 23:08:06 >
|
|
|
|
RE: crknla bom od smeha 19.9.2008 23:09:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: abc100 Politik Janez J. se zjutraj zbudi, stopi na balkon in v snegu zagleda s scanjem napisano: "Janez J. je prasec." To ga seveda močno razjezi. Pokliče šefa varnostne službe in mu naroči, naj takoj poišče storilca. Policaji podpis fotografirajo in vzamejo vzorce urina. Čez teden dni šef policije poroča rezultate rekoč:"Imamo popolne rezultate. V zvezi z njimi vam moram sporočiti eno dobro in eno slabo novico. "Janez J.: "Povej najprej dobro novico!" Policaj: "Urin je 100% od Boruta P." "Saj sem vedel!" odvrne Janez J. "In kakšna je slaba novica?" "Pisava je od vaše Urške."
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?