|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 5. del
18.9.2008 15:45:10   
Suzi*
tud jaz glasujem za tarico carico. user posted image

naša se je tud že zbudila, zdej pa po dnevni rogovili. revije je že obdelala, zdej bo pa predal na vrsti. se že jezi na njega ker je ne uboga čist. anžej pa še kar spi. že več kokr 3 ure. user posted image user posted image  upam, da se ga res kaj ne loteva. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
18.9.2008 15:46:12   
Suzi*
nč, grem nekej skuhat za kosilce. za žano se pa že kuha.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
18.9.2008 16:05:24   
mami28
Ojla!

Ja carica ma pa že 100 glasov user posted image Smo seveda tud mi glasovali!

Zala trenutno še spi, sicer že dve uri, tak da podirava rekorde user posted image
Raste nam že četrti zobek in je na trenutke prav hudo. Upam, da kej kmalu ven pokuka.

Če bo v sredo kolkrtolk lepo vreme, pridem v Celje, da vas vidim user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
18.9.2008 16:32:26   
mesecnica
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

Larisa - upam, da se Nejc čimprej pozdravi. A tudi dihat ne more, ko papa?user posted image  Ker naša je imela zaštopan nos (totalno) samo en dan, potem je bilo bolje. Je vsaj dihala lahko. Drugače pa sama bolezen traja in traja... Če bi bila Bamby tle bi ti tudi ona povedala. Njena user posted image  je bila bolna več kot 1 mesec.

Ja čist ima zabasano, tko da papa ful težko, za spanje sva mu pa tko visoko naštimala jogi, da skor sedi user posted image  Ampak poležat ga nikakor ne morem, ker se začne kar dušit, če na ravnem leži. Sam ne mi rečt, da mamo tole lahko en mesec. Grem kr sej veste kam, u Savo user posted image  Al pa če bi šla mal do Idrije pogledat, sej tam pomoje sploh še nisem bla user posted image

Ne sej ne bo tako hudo. Tako je lahko v najhujšem primeru, ampak itak, da se bo pri vas prej uštimalo. Fiziološko v noska in čistit, pa bo user posted image .  

Mesečnica

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
18.9.2008 16:35:57   
mesecnica
Ej - pa res nekdo najbrž namensko Tari zbija oceno. user posted image
Kaj čmo še mi ostalim? user posted image

Mesečnica

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
18.9.2008 17:51:48   
Februarka08
Pina, seveda sem glasovalauser posted image kje pa upam, da ne biuser posted image user posted image joke
Ellauser posted image za cm in kguser posted image saj res - ali sta oddali kri in vodouser posted image potem bo Larisa tudi zgleda v četrtek cepljenauser posted image

Larisa je pa danes pojedla rekordno veliko špinače in krompirjauser posted image user posted image user posted image user posted image samo usta je odpirala... pridna babauser posted image
Med kosilom se je podelala in to tako močno, da je bla do vratu od drekauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ko sem jo odvila, nisem mela kej, kot pa da taščo pokličem da mi pomagauser posted image jest sem bla od dreka, tamala... skratka vse je blo polno drekauser posted image sva jo samo pod tuš nesleuser posted image

Zdej pa spet neki tuli, zagozdila se je pod mizouser posted image ne vem zakaj leze tja in kaj ji tam tako všečuser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
18.9.2008 18:03:37   
jencili
mi pa spimo drugo rundo. Matr, si je pa našu tajminguser posted image . Je zaspal pred pol ure in sam upam lahko, da bo šel ob kaki normalni uri spet v nočno spanje.

Drugač pa sva mela dons za kosilo bučko in korenje (vse domačeuser posted image ) in je pojedu 130 ml, pol pa še ciciko čez, pa smo zmagaluser posted image

Nč, stroj se oglaša, prav, da je zrihtu, tko da grem lepo obesit perilo, dragi pa dela večerjouser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
18.9.2008 18:24:04   
MetiLu
Dan!
Pri nas je pa stanje slabše, nosek se je napolnil, učke so pa rdeče user posted image  sem mu nafilala fiziološke, da se je kar ven vlilo, sam potem pa spucat ni pustil. Ne vem kaj nej naredim, ker glih prov na silo mu pa ne mislim po nosu rovarit, da ne bo totalnega odpora dobil user posted image
Jutri bom šla po tisto pumpico za nosek, k je treba po cevki potegnit ven, pa da vidim, če bomo kej ven spravli user posted image  Pa jogi sem spet naštimala na naklon, da vidim, če bo kej pomagalo. V glavnem, dones najbrž ne bomo nič spali user posted image

Sem bila pa dones tud jaz spet v supernovi, sem šla v mullerja po tisto stekleničko, ki mi jo je Pina svetovala, in po pričakovanjih imam še eno stekleničko več v omari user posted image  joj ta moj sine...
Ta čas ko sem se jaz potepala, je pa mami pazila na mojga sončka in sta ful uživala.

Dones se je začel tud malo plazit naprej, tako da je ko ena gosenica user posted image  važn da gre naprej, še mal pa ga bom po celem stanovanju lovila user posted image

Pa še ena novička, ponuja se nam ena dobra priložnost za nakup hiške na super lokaciji, tako da če bo šlo vse po sreči in po zastavljenem planu, bomo mogoče čez cca. 2-3 leta v svoji hiškici user posted image  seveda zakreditirani do vratu za ene 20 let user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej grem pa mal peglat ...

< Sporočilo je popravil MetiLu -- 18.9.2008 18:25:27 >

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
18.9.2008 19:09:56   
Februarka08
Meti, upam da se Janezek čim prej pozdraviuser posted image user posted image user posted image Pa user posted image user posted image user posted image za hišicouser posted image kaj bi jest dala da bi šli na svojeuser posted image

Larisa bi tud zaspala če bi ji pustila ene pol ure nazaj... ni šans... kdo bo pa ponoči spaluser posted image se raje še 1 uro ubadam z njouser posted image sej zdej je spet pridna, želodček ima poln, počakava da se malo pomiri v trebuščku, potem pa spet čofanje in nina nanauser posted image kot vsak večer ob isti uriuser posted image

Grem še malo k njej... pa mojmu morm večerjo narest...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
18.9.2008 19:25:27   
jencili
evo, želodček poln, zdej pa počakamo še neki minut pol pa kopanjeuser posted image

Mene pa glava boli...upam, da ne bo to česa prineslo, glede na to, da vas je veliko bolanihuser posted image

Aja, zdej med večerjo, sva mela Taja zraven na igralni podlogi, pa ga v enem trenutku pogledam, pa nardi dva 'koraka' plazenja, pol mu pa zmanjka in se dol vržeuser posted image user posted image
No ja, bomo vidl, če ni blo to bolj naklučje kot pa, da je res kej na tem.
Aja, pa še to. Prej sedim na sedežni, zraven mene pa mali. Pride, me potegne za hlačnico hop, cop in že sediuser posted image . No ja, bolj ligavo in totalno nestabilno, tko da se je hit prevrnu na stran, sam vsedu se pa jeuser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
18.9.2008 20:16:44   
buči
pina, mlekarnar je kar boljše volje, ko je izvedel za vinsko klet - mi je obljubil, da nas pripelje, ko konča z bolniško. Glede nesreče: baje je brat našega znanca ubil mamo in očeta. Grozno! Pa saj že od včeraj poročajo.

Zdaj grem pa ven na pijačo s sošolkami.

Dolenjka, si mi dolžna za kavo, sem kar link vsem kolegom poslala.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
18.9.2008 20:23:21   
mary_lou
kva je babe žabe?

Upam da ste se nacvekale, midva nisva hodila v supernovo ker je bil prelep dan da bi bla notr v soping centru, sva se sla rajs vn na travo lovit....cist je divji on se poganja jest ga pa lovim...diploma siba 100000 na uro tko da kr zakon no...komi pa cakam vikend da bomo spet dlje skupi bomo kr km sli v kake toplice cez vikend mal uzivat pa plavat....

lp

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
18.9.2008 20:33:59   
Janey
mary v celje prideta ane?? jaz bi vaju tak rada spoznalauser posted image user posted image če bo lepo, bomo se tak tam spakirali in šli na kaki špancir.

mi smo doma, tašča nas je nahranla, jaka je umit, zdaj z atijem mleko jesta jaz mam pa par minut.

grem malo prebrat

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
18.9.2008 20:39:04   
Februarka08
Larisa spi, midva sva pa spila eno pivce za živceuser posted image
Zdej grem pa pod tuška, mal pred tv, potem se grem pa mal mojmu posvetituser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
18.9.2008 20:39:09   
ella79
februarka sigurno bo Larisa drugi teden dobila pikico, v laboratorij sva pa samo vodo dali. Super da ima rada špinačo user posted image user posted image naša jo tudi obožuje, danes se niti nad rdečo peso ni pritoževala user posted image user posted image

jencili user posted image user posted image user posted image to pa Taj že dober obvlada. A si poslala za plavanje user posted image

dolenjka glas za Taro oddan user posted image itak da bo carica zmagala

meti user posted image user posted image user posted image za hišico, upam da to spelete user posted image user posted image user posted image pa enga user posted image za Janezka in user posted image user posted image za plazenje

larisa upam, da tale prehlad čim prej mine in da sta se danes nadihala hlapov user posted image user posted image sem pa dala pini naprej un z ana voziček in je super zadovojna.

še kej user posted image
jaz bi našo kar vsak dan peljala cepit, ker je vedno noro pridna user posted image user posted image pa še velik GH je pojedla user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
18.9.2008 20:40:45   
Janey
suziuser posted image user posted image user posted image za čistko...jaz se spravlam že menda en  mesec pa ne najdem časa.user posted image
user posted image user posted image za anžeta da se čimprej pozdravi. pičica so vsi bubaniuser posted image user posted image

dolenjkauser posted image user posted image za bučke

vrtnica jaz sem za nekaj časa prav ukinla fruhzwerge ker se mi je zdelo da nič druga ne poje tolko kot je pojedel tega. zdaj pa kupim kar hippov jogurt

buči če je bolpe volje potem pa hitro za celje najaviuser posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
18.9.2008 20:41:01   
pina-1
čer.

mi smo že v mižulah mažulah. So pa spet same. Naš tati je na vajah. Kdaj se bo pa domov priklatu samo on veuser posted image .

Spet nisem nič paetnega čez dan nardila. Hiša je še vedno v razsulu. Mater če meni ne dajo odpovedi domačuuser posted image user posted image .
Moje zdravstveno stanje je pa danes čisto na psu. Šmrcam, kiham kreham.... mah nič kaj lepo ne zgledamuser posted image

bom danes kar kmalu zapustila tole čvekanje

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
18.9.2008 20:48:53   
dolenjka
Čer user posted image

Evo, mi2 sva se napotepali in prišli domov 19.40, Stipeta pe še ni user posted image  Carica mi je pri optiku ob 18h zaspala in drnjohala dobro uro, tko da sem šla še v Leclerca na sprehod po pampers robčke ker so znižani user posted image
Sem pa lastnica novih očal, šipce morjo še stanjšat in not namontirat in to bo to user posted image  Pa leče imam nove user posted image  Pa še popust sem dobila in iber prijazni so bili user posted image
Je rekla teta zdravnica da moram kuj še po enga user posted image  in da pri 50ih letih ne bom rabila očal, ker mi bodo user posted image  tolk lepga v življenju naredili! Mi je rekla da naj imam samo red, pa bodo user posted image  pridni in lepo spali in sem ji povedala, da naša kar lepo spi, sam mali ji spodrsava zadnje čase, kar pa ni panike user posted image  Sam 1 problem je: sem danes user posted image  dobila, tko da prej k čez 10 mesecev bratca ne bo user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
18.9.2008 20:53:27   
pina-1
dolenjka super si ti to opravila z očali.

Carici se pa pozna, da je bla z Ano v družbi včeri. Se je popravla prihrani in spanjuuser posted image user posted image user posted image

Mi je pa všeč, da nisem samo jaz sama domauser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
18.9.2008 20:56:00   
Janey
jakec pikec spančka, ati pa tut skor na fotelju...če naše dete nebo danes spalo se bo meni skravžljalouser posted image user posted image pa ati mora pol ob 6ih vstat in it fizačarit...bošček.

mi2 sma pa danes z marusho po trgovinah hodla in je jakec bogatejši za dve nove pižamice...je bil skrajni časuser posted image in dvojne nove štramplekeuser posted image user posted image pa pogruntala  je marusha da v fruhtduet hipp je sladkor v joghurt and fruit pa ni in sem si že naredla zalogouser posted image user posted image user posted image user posted image zdaj pa ne smem več nič din din zapravlat, ker morem plačat šolnino 905 euruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
18.9.2008 20:59:59   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

verjetn res nisi edina, ampak jaz pa nisem več sama user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
18.9.2008 21:01:19   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

user posted image
jaz sem pa še vednouser posted image user posted image

aja, pa pozdravi Stipeta.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
18.9.2008 21:02:06   
Janey

moj spi tak da je tak istouser posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
18.9.2008 21:02:48   
Janey
uu tašča je prinesla neko pecivo...pa me mika...pa vm da nebi smelauser posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
18.9.2008 21:03:01   
dolenjka

user posted image
jaz sem pa še vednouser posted image user posted image

aja, pa pozdravi Stipeta.

sej je čist zdrav user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?