|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
16.9.2008 12:44:15   
andreja2000
Lana38 joj,ubogi maLI Tim.Kar ne morem vrjeti kaj vse se vam dogaja....user posted image .Pošiljam vam goro user posted image user posted image user posted image  za Timovo ozdravitev.

Trenutno naša punčara spi.....
Sem naredila eno spremembo,namreč jo dajem zvečer spat eno uro prej-torej ob sedmih in tudi kar lepo zaspi,zjutrej pa se zbudi ob istem času kot prej,ko je šla spat uro bolj pozno.Ponoči se še sicer vedno zbuja,toda že par dni malo manjkrat na noč.To je pa vrjetno itak spet samo prehodnouser posted image ,kot običajno.
No,meni kar paše,da gre malo prej spat,ker mi tako ostane zvečer vsaj nekaj časa,da še umiru preletiva z Laro šolske zvezke in da si kaj pospravim.
Zaenkrat smo zdravi,le tale hitra sprememba vremena mi nič kaj ne ugaja.Ja,se bo že treba privadit.

Vsem lep pozdrav!user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 4826
16.9.2008 13:37:05   
hokejistka
Dober dan!

Jaz pa ne bom nič tarnala user posted image . Danes zjutraj sem bila z J. že na telovadbi. Je bila super pridna in je lepo čakala, da sem se natelovadila. Pa v knjižnici sva že bili in na sprehodu tudi. Pa seveda na obvezni dopoldanski user posted image .

Oči je končno prišel domov. Ne vem, ali se mi samo dozdeva, ali pa ga je J. res pogrešala. Od dneva, ko ga ni bili, je vsak dan manj jedla. včeraj ni pojedla nič kosila in le malo dopoldanske malice. Edino dojila se je in večerjo jedla. Danes pa je pojedla vso dopoldansko malico. Ali je očita pogrešala ali ima pa kakšne finte.

Tale mraz gre meni pošteno na živce. J. ima nonstop mrzle rokice in nogice. Še malo pa bom gretje vklopila user posted image

tejkaa kakšen kvas? user posted image user posted image user posted image
lana38 le tako naprej, pa bo Tim kmalu spet zdrav.
diduska vi ste pa pridniuser posted image A prideš še k meni generalko narest?
Kar se pa hrane tiče, naša ni ne vem kakšen jedec. Je bolj po mišje in pazi na linijo. Usta pridno odpira le pri večerni kašici, drugače pa ne. Glede vrtca se pa čimmanj sekiraj. No, pri nas jo bo iz takšnih in drugačnih razlogov raje uvajal oči user posted image
A si ti spraševala za copatke- je trajalo 10 dni od plačila, da so prišli. Samo za inf.
barby_nik uf, to pa so mere- mislim kile user posted image

Lepo bodite, grem dat J. spat, potem pa za kosilo pripravit in se malo učit.

Neposredna povezava do sporočila: 4827
16.9.2008 14:20:52   
trdozimc
OJLAAAAAAA!!!

Lana, upam, da ste do zdaj že čili in zdravi user posted image

Dobrodošle nove čvekice, ste kar razgibale temo user posted image

Mi smo se v soboto vrnili s Paga in še vedno živimo v civilizacijskem, delovnem in vremenskem šoku, tako da vam napišem kaj več, ko pridem k sebi.

Magi, v današnji Oni imaš natečaj za oblikovanje in izdelavo nakita.

Lep dan in čin! user posted image

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 4828
16.9.2008 14:44:21   
vetrnica
Midve sva pa s sprehoda. Nič kaj luštno ni zunaj, ker je tako mrzlo. Je imela Zoja čez jaknico pa trak na glavi (še kapuco od jaknice sem ji čez potegnila) in copatke na nogah in je imela kr mrzle rokice in nogice, ko sva prišli nazaj. Kako pa vi kaj oblečete svoje za ven? A jim oblečete štrampelčke pod hlače?

hokejistka- naša pri hrani tudi je bolj po mišje. Edino doji se rada. Imava čez dan ene 3 podoje pa zvečer pred spanjem pa enkrat ponoči. Zraven se pa trudiva še z zajtrkom, kosilom in večerjo. No, podojev je zato toliko, ker gre čez dan 2x spat in vedno zaspi med dojenjem.

Tud jst razmišljam o tem, da jo bo v varstvo uvajal, al pa vsaj oddajal ob jutrih, oči.

Andreja2000 - super za spanje. Mi se pa zadnji dve noči kar naprej zbujamo. Pa nč ji ne paše, noče se dojit, pa kr premetava se. Že malo zadrema, pa zajoka pa se obrne - to kar naprej ponavlja. Upam, da so samo zobki in bo kmalu boljše.

"Sreča ni v glavi in ne v daljavi, niti v žepu ali pod palcem zaklad. Sreča je, če se delo dobro opravi in če imaš koga rad." (Tone Pavček)

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 4829
16.9.2008 15:10:06   
hokejistka
vetrnica imaš ZS user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4830
16.9.2008 15:35:08   
barby_nik
pozdravlene..user posted image
veternica...jaz mu že kar oblečem štrampelčke ko grema venuser posted image če je full hladno..
zdaj glih razmišljam, če bi šla malo ven..še danes nisma bla..user posted image

ojoj, kak je blo še pred enim tednom fajn..zgleda, da bo zima..user posted image

hokejistka..samo nene zgleda neki bajsekuser posted image

pridne bodite in lep mrzl pozdravček...

*Ni lepšega od vzajanja in zahajanja sonca.
Ni večjega čudeža kot je otrok*

(odgovor članu vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4831
16.9.2008 15:57:56   
tea78
Pozdravljene, evo še moj seznam za Najo:
ob rojstvu 3260 gr in 49 cm
1. mesec 4245 gr in 54 cm
2. mesec 5330 gr in 58.5 cm
3. mesec 5780 gr in 59 cm
6. mesec 7380 gr in 67 cm
9. mesec 8690 gr in 72 cm
sedi v stolčku pri 6 mesecih in pol
samostojno sedi pri 7 mesecih
plazi naprej pri 8 in pol
gosto hrano sva začele jesti pri 6 mesecih
stoji ob opori pri 8 mesecih in pol
hodi z mojo pomočjo pri 8 mesecih in pol
govori didi, baba, mmm, bibi, cvili.....
znamo že tudi ploskat,
smo pa še vedno brez zobkovuser posted image
Lepo se imejte, pa pa

(odgovor članu barby_nik)
Neposredna povezava do sporočila: 4832
16.9.2008 16:29:12   
barby_nik
oj...user posted image
hja, nikec pikec se je pridružil zraven user posted image  atja k popoldanskemu počitku..user posted image
jaz pa grem zaj posodo umit in seveda nekaj pametnega delat..user posted image

hja nik zna nekaj novega, pokaže kako je veliki...rokice da v zrak..
pravi zlati sonček je..user posted image

grem zaj...
diouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4833
16.9.2008 16:41:44   
lana38
Jaz se pa odpravljam na sestanek v šolo za Blaža. Tim je šel pa k babici v varstvo. Moj in dedi sta šla namreč pokrivat streho na vikendu.
Jaz tudi pogrešam toplo vreme. Sem pravi šok doživela v nedeljo, ko sem stopila ven iz bolnice. Notri je vroče, pa tudi ko sem prišla tja je bilo vroče.
So mi pa ful možgane oprali v bolnici. Enkrat nisem budila Tima za merjenje TT, ker je lepo spal in bil hladen. Pa je dr. rekla, da jaz nimam izkušenj in zato imam termometer, da lepo zmerim TT, da ona dela 25 let v tem, pa še ne more zagotoviti meritev z roko na čelo. In seveda se mi je zdel Tim pred eno uro topel in grem merit. Imel pa je 36,4.user posted image  Po 10 minutah je prišel moj domov in pravi, da se mu zdi Tim topel. Jaz pa mu vsa vesela povem, da je pred 10 minutami imel samo 36,4.user posted image  Torej sva oba že kar obsedena s TT. Grozno. Včasih sem Blažu večkrat izmerila, ko je bil bolan, pa mi je vedno rekel, da preveč kompliciram in mučim otorka. Zdaj se mi pa Tim res kar smili, da mu večkrat merim TT. Seveda je pa to res bolje, kot da spet pride krč.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 4834
16.9.2008 17:21:32   
Mat3ja22
Lp

Vidim da je tle več otročko k jejo bol po mišje...no mi nimamo s tem problemov. naš korenjak poje kar dosti. danes je npr za kosilo pojedel dve porciji golaža s kruhom in malo testeninami...(njegove porcije) je pa res, da mi pred tem ni skoraj nič, pol banane (malica) in polovico mlečnega riža.(zajtrk)....no ta skorja nič je gledano glede na to koliko mi je prej pojedel.

štrampelčke  sem mu oblekla včeraj in danes. sem ,mu jih mogla it včeraj kupit, sem vzela od Polzele, ker so 90% bombaž, kar je fajn da mu nogice ne zašvicajo. jaz sem bla danes ful malo z njim zunej oz. skorej nič, ker je blo ful mrzlo, še bolj pa me je motilo to da je pri nas ful vetr pihal. morem mu it en trak za ušeska kupit, pa kapico tud.

se je pa nekaj za desno uhico grabu...morem bit zdej pozorna da nima slućčajno kakšno vnetje.
sedaj se že celih 5 min sam špila ,ampak mislim da je to to.....ker se je že začelo dretje.user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4835
16.9.2008 20:38:14   
lilprincess
Jaz Zojo oblečem v bodi z kratkimi in majčko z dolgimi rokavi čez. Spodaj pa štrampelčke hlače ter termo zokne ali štrampelčke in čevlje. Na vrh pa bundo in kapuco na glavo.

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 4836
16.9.2008 21:25:05   
diduska
Večer!

hokejistka se bojim, da je pri nas še toliko dela, da ne vem če mi bo ratalo vse narest. user posted image Danes sem se odločila, da bom še kopalnico in shrambo preuredila, tako da sem za 1 teden zaposlena. Čet 2 tedna grem pa tako v službo.

Ja, se moram tudi jaz pohvalit da naša mala zelo pridno papca, pravzaprav je tako pridna, da mi2 z mojžem nič ne moreva jesti, da se ona ne bi prislinila zraven.

Druga zadeva so pa zobeki, naša ima 4 enke in je vse 4 tako herojsko prenesla, nobenega jokca in zbujanja ponoči, tako da moram reči da imava tu kar srečo, res pa je da ji že od 3-ga meseca naprej stalno dajem homeopatske kroglice, namenjene zobkom.

Oblačenje, ja vetrnica, tudi mi imamo enak problem...kljub žabicam, štumfkom, copatkam in trakcu je bila bogica danes čisto mrzla... pa jaknica obvezno. Se bomo morali malo prilagodit temu vremenu, ker mi je še čisto prezgodaj za kapico in bundico, ker ne vem kaj bomo potem pozimi, če jo že zadj začnem tako toplo oblačit.

Aja, hokejistka sem na meji, ko zbiram pogum in iščem tolažbo, tako da glede vrtca kar lepo napredujem.

Lepe sanje vsem mamicam in  malim pikicam!

Otroci se vas ne bodo spominjali po materialnih dobrinah,ki ste jim jih oskrbeli,
temveč zaradi občutka, da jih cenite.

(odgovor članu lilprincess)
Neposredna povezava do sporočila: 4837
17.9.2008 8:52:48   
lana38
Uh, smo imeli burno noč. Sploh nismo spali. Tim ima čisto zamašen nosek. Sem mu kapljice dala in ni nič pomagalo.Prav smili se mi.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu diduska)
Neposredna povezava do sporočila: 4838
17.9.2008 9:10:41   
15.7.
hey, js sem pa od pon do danes na bolniški, imam angino, me je pa špefica tok grdu nadrla, da gre na bolniško loh vsak, a ne morem za blagajno kihat pa z nusa mi teče. grozno. pa še v hladilnci mam posu k me je na mlečenga dala, in me je še ventilator zdelu.

zdej se je pa še mali klemen prehladu. vcerej smo bli pr zdravniku, pa je rekla da ma kašelj čist k bronhitis. ma pa baje čist vneto grlo. rekla je naj mu kupimo slezov sirup. jutr ima sistematski in kontrolo, jest noče, samo kašlja in joka. ponoči nismo nič spali, ker se je vsake pol ure zbujal.

...18.12.2007 sva postala presrečna starša najinemu čupavemu Klemnu..

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4839
17.9.2008 10:50:10   
PUHICA 26
No imam malo časa , in kukam na RR, L. ima še vedno zamašen nosek, posledično rahlo spanje mami,user posted image
Imam dva zobka ki jih ponosno pokažeuser posted image in vse pogrize kar ji pride pod roko.
Hokeistka slikic še nisem dobila, ..
Grem še malo kukat potem pa delat.

(odgovor članu 15.7.)
Neposredna povezava do sporočila: 4840
17.9.2008 11:02:08   
botrca
Pozdrav tudi od mene. Bom pomagala priti do 200. Vrtnica79 popravi na seznamu Janovo porodno težo na 3170g.

Zdaj je v hojici in stiska muziko na njej in se smeji ter čeblja. Imamo še vedno samo 2 zobka saj bo.

Še podatki za oni seznam:
Jan - porodna teža 3170g-52cm- 33,5cm obseg glavice
1. mesec 3920g-54cm-36,5cm obseg glavice
2. mesec 4590g-58cm-38cm obseg glavice
3. mesec 5220g-63,5cm-38,5cm obseg glavice
6. mesec 6600g-69cm-40cm obseg glavice
9. mesec 7830g-75cm-43cm obseg glavice

glavico dviga od 4. meseca;
obrača se od 5. meseca;
sedi samostojno od 7. meseca;

Upam, da je to vse. Če sem kaj pozabila napisat mi povejte.

Zdaj greva ven ker je lepo vremeuser posted image user posted image user posted image .papa

(odgovor članu PUHICA 26)
Neposredna povezava do sporočila: 4841
17.9.2008 12:15:54   
t*e*j*k*a
IZVIRNO SPOROČILO: hokejistka

tejkaa kakšen kvas? user posted image user posted image user posted image

Kvas je baje dobro sredstvo za sprostitev in pomiritev. Če ga daš malčku pred spanjem (pred dojenjem) eno kavino zrno, pomaga da prespi noč. Je pa kvas tudi zelo zdrav, tako da se ni treba bati kakšnih stranskih učinkov.
V glavnem mi smo ga dali in je bolje spal, zdej pa ne vem a zarad kvasa, ali zato kr je bil utrujen še od prejšnje nočiuser posted image user posted image .

Za ven imamo tud mi štramplčke, razen danes ne ko je bolj toplo. Pa trak na glavi tudi. Je pa ful bedno ko jih je treba tok oblačituser posted image Kdaj bo spet poletje?user posted image

Se se javim kaj.

Aja sem se pozabla pohvalit. Včeraj smo se prvič sami usedliuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil t*e*j*k*a -- 17.9.2008 12:16:51 >

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 4842
17.9.2008 13:18:10   
vetrnica
Zdaj, ko je zunaj premrzlo za na gugalnico, se Zoja guga kar v sobi - na konjičku (seveda jo je potrebno še zelo paziti):
user posted image

"Sreča ni v glavi in ne v daljavi, niti v žepu ali pod palcem zaklad. Sreča je, če se delo dobro opravi in če imaš koga rad." (Tone Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 4843
17.9.2008 14:01:21   
bsasab
se nasa princesa...user posted image user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

no pa da se nekaj napisem...

Nasa poka je tudi zacela nekaj smrkati pa kihati, tja ta padaec temerature je res beden...

Drugace je se vedno pridna, je od vceraj naprej zacela kazati kje ma nosek, pa na mojem obrazu pokaze kje mam nos, pa usta pa oci..., je prava frajla...

Jo pa tudi jaz oblecem tako da ma spodaj bodi s kratkimi rokavi preko mikico na to pa iz flisa jaknco, spodaj ma pa stramle pa hlace preko na nogah pa copatke ali pa cevljcke...
v stanovanju pa ima samo stramplcke pa copatke pa bodi (KR) in preko mikico, pa ma tople rokice, no vsaj vecino casa...

nasa pa se zaenkrat ne bo sla v vrtec, ker jo bo cuvala tasca, dvakrat na teden pa jo bo cuval ati, ma tako zmenjeno s sefom..., tako da smo zaenkrat preskrbljeni..

Recte mi punce iz ptuja oz okolice, a je na ptuju problem dobit vrtec, ker slej ko prej bo morala it tja...

Mat3ja22   se opravicujem ja, andreja murko je pa bojana mlakar, sej ce jih bos kaj vidla jima reci da jih Saša Brunčič pozdravla iz sredjne šole, sej bota vedle, smo bile vcasih ko rit pa hlace, smo mele zurke na apaškem strmcu se z sonjo cafuta pa sandro zajc, verjetno obe poznas...

No pridne bote pa tipkajmo da bomo ciprej na 200-tki

< Sporočilo je popravil bsasab -- 17.9.2008 14:02:31 >

5.12.2007 nam je Miklavz prinesel najlepse darilo doslej...

(odgovor članu vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4844
17.9.2008 14:03:26   
želva
Vidim, da smo vsi nekaj prehlajeniuser posted image Manca tudi, že drugič, vmes je bila 2 dni ok. zdaj pa spet čist zabasan nosuser posted image noči pa user posted image user posted image user posted image user posted image Kdaj bo zrastlauser posted image

Tiste, ki ste imele krst, ali ste dobile kakšna lepa voščila? Bi rabila, kakšno lepo misel, pa ne pocukrano in ne tiste, ki jih je mogoče najdit na netu-so mi obupno osladne, površinskeuser posted image . Nekaj novega, življenskega, resničnega. Raho ima ziher kaj finega domauser posted image

Vedno več nas je!

(odgovor članu vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4845
17.9.2008 14:07:02   
želva
Tole vreme je res zoprno, vidim, da imate vape kar malo oblečene. Naša ima v stanovanju dvoje dolge rokave, dvoje šumfe in copate čez, pa ima še zmeri vedno mrzle nogice in rokiceuser posted image Ne vem, a je bolj zmrzljivčk, al kaj. In včeraj sva bile zunaj, pa je bila ful oblečena(glih bunde ji še nočem oblečt, se mora mal utrdit), rokce pa čist ledene in zvečer že smrkl iz nosa. Je zglda bolj občutljiva

Vedno več nas je!

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 4846
17.9.2008 15:37:16   
t*e*j*k*a

user posted image KAKO NAPREDUJEMOuser posted image

Nana22
4.11.2007 - Lina 1920g, 44cm

1.mesec- 3340g 50,5 cm
2.mesec- 4940 g 53,5 cm
3.mesec- 5800g 60 cm
5.mesec-  7520g 63,3 cm
6.mesec- 8070g 66,5 cm
9.mesec- 9540 71 cm

Vrtnica79
28.11.2007 - Vana 2860g, 45.5cm

1.mesec- 3780g 52cm
2.mesec- 4560g 53cm
3.mesec- 5400g 57cm
4.mesec- 6140g 58.5cm
6.mesec- 6770g 63cm
9.mesec- 7570g 67.5cm

soncek.djukelica
30.11.2007 - Victoria 2040g, 44cm

1.mesec- 2475g
2.mesec- 3360g 52 cm
3.mesec- 3970g 55.5 cm
4.mesec- 4700g 58 cm
6.mesec- 5450g 61.5 cm
7.mesec- 5800g 65 cm
9.mesec- 6700g 68.5 cm

30.11.2007 - Sara 1830g, 45cm

1.mesec- 2385g
2.mesec- 3115g 51 cm
3.mesec- 3810g 55 cm
4.mesec- 4240g 57 cm
6.mesec- 4885g 61 cm
7.mesec- 5400g 64 cm
9.mesec- 6770g 67.5 cm

ursa1981

1.12.2007 - Anja 3360g, 50cm

1. mesec - 4405g 54cm

2. mesec - 5390g 59cm
3. mesec - 5890g 61cm
4. mesec - 6830g 64cm
5. mesec - 7040g 65cm
6. mesec - 7360g 67,5cm
7. mesec - 7960g 70cm
8. mesec - 8050g 71cm
9. mesec - 8400g 72cm

samostojno sedi pri 7,5 mesecih
sedi v stolčku pri 7 mesecih
prvič se splazi pri 8 mesecih
prvič prespi celo noč pri 4,5 mesecih
gosto hranjo je prvič pri 4 mesecih
samostojno pije iz stekleničke pri 8,5 mesecih
prvič samostojno stoji ob opori pri 8 mesecih
ob opori hodi pri 8 mesecih

lillprincess
2.12.2007 - Zoja 3090g, 50cm

1. mesec- 4270 g 52,5 cm

2. mesec- 4730 g 57,5 cm
3. mesec- 5180g 59,5 cm
4. mesec- 6260g 63,5 cm
6. mesec- 6900g 66 cm
9. mesec- 8200g 70 cm

samostojno sedi pri 6 mesecih
prvič se splazi pri 3,5 mesecih
gosto hranjo je prvič pri 5 mesecih
sam sede pri 6 mesecih
prvič samostojno stoji ob opori pri 7 mesecih
hodi z oporo pri 7,5 mesecih

diduska
3.12.2007 - Ella 3450g, 53cm

1. mesec- 4700g 57cm

2. mesec- 5600g 61cm
3. mesec- 6400g 63,5cm
4,5 mesece- 7100g 66cm
6. mesec- 7490g 68cm

sedi v stolčku pri 5,5 mesecih
sedi samostojno pri 6 mesecih
plazi se nazaj pri 6 mesecih
plazi se naprej pri 7 mesecih
ploska pri 7,5 mesecih
pomaha pri 8 mesecih
hodi ob opori pri 8 mesecih

bsasab
5.12.2007 - Lili 4060g, 52cm

1. mesec- 4760g 55cm

2.mesec- 5760g 59cm
3.mesec- 6820g 62,5cm
4.mesec- 7860g 64cm
5.mesec- 8100g 66cm
6.mesec- 8900g 69cm
7.mesec- 9500g 71cm
8.mesec- 9900g 73cm
9.mesec- 10450g 75cm

samostojno sedi pri 6 mesecih
v stlčku brez problema sedi pri 6,5 mesecih
prvič zaploska pri 6 mesecih
prvic se plazi pri 7,5 mesecih
prvic prespi celo noč pri 4 mesecih
prvic pomaha pri 9 mesecih
prvič stoji pri 7,5 mesecih
ob opori hodi pri 8,5 mesecih

andreja2000
6.12.2007 - Eva 4200g, 54cm

1.mesec - 4660g 55cm

2.mesec - 4865g 58,5cm
3.mesec - 5860g 60cm
4.mesec - 6460g 66cm
6. mesec - 7130g 68,5cm
7.mesec - 7320g 68,5cm
9.mesec - 8230g 71,5 cm

želva
7.12.2007 - Manca 3130g, 51cm

1. mesec- 4080g   55,2cm

2.mesec- 4730 g  57,3 cm
3.mesec- 5400g 60,7 cm
4.mesec- 6450g  63,3 cm
6. mesec- 7120g 67,5cm

9.mesec- 8500g   71 cm

sedim v stolčku pri 5 mesecih
sedim brez opore, dam pa-pa, 2 zobka, jem vso GH pri 6 mesecih
znam tok-tok ob pesmici po mizi, ploskam, dam buc, se plazim, sama se vsedem, dam lupčka pri 7 mesecih
vstajam ob opori ali ob steni, se nazaj vsedem, rečem pa-pa pri 8 mesecih

vetrnica
8.12.2007 - Zoja 3700g, 55cm

1.mesec - 4260 g 54,5 cm

2.mesec - 5090 g  57 cm
3.mesec - 6180 g 61 cm
5.mesec - 7120 g
6.mesec - 7720 g 65,5 cm
8.mesec - 8540 g
9.mesec - 8690 g 69 cm

Mat3ja22
8.12.2007 - Nick 3430g, 51cm

1. mesec- 4450g 56cm
2. mesec- 5300g 59cm
3. mesec- 6100g 65cm
5. mesec- 7400g 68,5cm
6. mesec- 8000g 70,5cm
9. mesec- 9200g 76cm

Sedi v stolčku pri 6ih mesecih
Samostojno sedi pri 6,5ih mesecih
Plazi naprej pri 7,5ih
mesecih
Gosto hrano je pri 6ih mesecih
Stoji ob opori pri 8ih mesecih
Hodi z mojo pomočjo pri 8,5 mesecih

botrca
8.12.2007 - Jan 3170g, 52cm

1. mesec- 3920g 54cm
2. mesec- 4590g 58cm
3. mesec- 5220g 63,5cm
6. mesec- 6600g 69cm
9. mesec- 7830g 75cm

glavico dviga od 4. meseca
obrača se od 5. meseca
sedi samostojno od 7. meseca

raho
10.12.2007 - Živa Iraja 3480g, 49cm

1. mesec: 4430 g in 52 cm

3. mesec: 5890 g in 59 cm
6. mesec: 7390 g in 65 cm
9. mesec: 7990 g in 68 cm

Samostojno sedi od 6. meseca
V stolčku sedi od 5,5 meseca
Plazi se nazaj pri 6,5 mesecih
Plazi naprej pri 7,5 mescih
Pomaha v slovo od 7. meseca
Ploska od 8. meseca
Postavlja se na nogice od 8. meseca.

loncica
13.12.2007 - Timotej Ian 3865g, 52cm

1. mesec- 5110g, 55cm
2. mesec- 6100g
3. mesec- 6850g 62cm
4. mesec- 7540g 65,5cm
6  mesec- 8350g 69,5cm
8,5 mesec- 9300 g, 73cm

Sedi v stolčku pri 6ih mesecih
Samostojno sedi pri 7ih mesecih
Plazi nazaj pri 6ih
mesecih
Gosto hrano je pri
6ih mesecih
Stoji ob opori pri 9ih mesecih

ElaM
14.12.2007 - Manca 2680g, 49cm

1.mesec- 3945g 54 cm

3.mesec- 4890g 58cm
4,5.mesec- 5255g 61cm
6,5.mesec- 6280g 66cm

Sedi v stolčku pri 6 mesecih
Samostojno sedi pri 6,5 mesecih
Plazi  pri 7 mesecih ali prej, v glavnem hitro

na noge se postavlja od 7 meseca
samostojno stoji od 7 mes
Gosto hrano je pri 5 mesecih

Pokaže velika, velika, maha papa, čeblja zloge, da bravo, bravo, 8 mesec

tea78
17.12.2007 - Naja 3260g, 49cm

1.mesec- 4245 g 54 cm

2.mesec- 5330 g 58.5 cm
3.mesec- 5780 g 59 cm
6.mesec- 7380 g 67 cm
9.mesec- 8690 g 72 cm

sedi v stolčku pri 6,5 mesecih
samostojno sedi pri 7 mesecih
plazi naprej pri 8,5 mesecih
gosto hrano sva začele jesti pri 6 mesecih
stoji ob opori pri 8,5 mesecih
hodi z mojo pomočjo pri 8,5 mesecih
govori didi, baba, mmm, bibi, cvili.....
znamo že tudi ploskat,

15.7.

18.12.2007 - Klemen 3880g, 55cm

1.mesec- 5100g 57,5cm
2.mesec- 5900g 60cm
3.mesec- 7000g 62,5cm
4.mesec- 8000g 65cm
6.mesec- 9100g 72cm
7.mesec- 9330g 72,5cm
8.mesec- 9500 74,5cm

lana38
19.12.2007 - Tim 3940g, 51cm

1.mesec- 4220g 54,5cm
2.mesec- 5470g 57,5cm
3.mesec- 7220g 63cm
5.mesec- 8430g 67,5cm
6,5.mesec- 9560g 69cm

Sedi od 20.6., plazi nazaj od 18.8.

barby_nik
19.12.2007 - Nik 3660g, 49cm

1.mesec 4950g 55,5cm
2.mesec 5800g 59cm
3.mesec 6800g 62cm
4.mesec 7800g 64cm
5.mesec 8000g 65cm

6.mesec 8800g 68cm

9.mesec 10300g 74cm

samostojno sedi pri 5,5mesecih
plazi se pri 7,5 mesecih
postavi na nogice pri 8mesecih
hodi ob postelji pri 8,5mesesecih
sam se usede pri 8,5mesecih
papa 8,5 mesesecih
nene kima 8,5mesecih

t*e*j*k*a
31.12.2007 - Jan 3215g, 50cm

1.mesec- 4370g 55cm
3.mesec- 6150g 61cm
4,5.mesec- 7000g 65cm
6,5.mesec- 7810g 68cm
8.mesec- 8630g 73cm

Sedi v stolčku pri 6 mesecih
Samostojno sedi pri 7 mesecih
Plazi nazaj pri 7,5 mesecih
Gosto hrano je pri 5 mesecih

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 4847
17.9.2008 19:29:13   
andreja2000
Hojla!

Za vse prehlajene noske user posted image user posted image user posted image user posted image  in da se čim prej pozdravijo.

Tudi jaz naši mali že oblečem štrampeljčke,bodi,mikico hlače,pa jakenco čez.Danes pa smo ji tudi kupili cicibanove čeveljčke,ki se mi zdijo kar pretirano dragi.No,v glavnem čeveljčke sedaj ima.
Na glavo ji pa dam rutico,danes je ni imela,ker ni pihalo in je bilo bolj toplo.Smo pa še vedno kar dosti vzunaj,vendar ne naenkrat skupaj,temveč večkrat po kako uro,no danes popoldan,pa sva bili vzunaj nekaj več kot tri ure,ker je bilo nekoliko topleje.Ja,tudi jaz pogrešam tople dneve,vendar ni kaj,se bo treba tudi hladu navadit.
Mi smo zaenkrat zdravi in upam,da tako ostane.

pa,pa....

Kjer je upanje,je tudi pot...

Neposredna povezava do sporočila: 4848
17.9.2008 20:06:46   
ElaM
Ojla, po dolgem času in na kratko.
Tudi Manca je bolna, ravno danes sva bili pri zdravniku, je rekla, da so pljuča in ušesa čista in, da gre za nekoliko trdovratnejši prehlad. Že tretji dan ima vročino.user posted image  Giblje se nekje med 37-38. Je rekla, če do petka ne bo ok, naj prideva nazaj in ji bo vzela kri in vodo. Prvič je bolna in paničarim. Smo pa kompletno prehlajene vse babnce v naši familiji, Tinkara tudi smrka, jaz sem bila brez glasu, zdaj pa samo nagravžno kašljam.user posted image
Vsem bolančkom nešteto user posted image , da se čimprej pozdravijo, mamicam in atijem, pa čimbolj mirne in prespane noči. zdaj vem, kako je ko otrok ponoči ne spi in globoko sočustvujem z vami. Resno.
Mirno noč.

:)

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 4849
17.9.2008 20:34:43   
barby_nik
čeruser posted image
naš nik pa že po čudežu spi...user posted image
nama je blo danes prav fajn, da je bil sončekuser posted image ..sma kar dan do nekje štirih preživela zunaj, sicer z odmoriuser posted image
ju3 pa imama kontrolo, kašlja že manj, je  pa mu začelo drgoč z noseka tečt..vreme butasto krivo..user posted image
nič želim vam mirno in prespano noč...za vse boščke s polnimi nosekami in vročino user posted image user posted image

lahko noč.......user posted image

grem likat...user posted image

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 4850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?