|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008 3.del
12.9.2008 12:21:19   
baguSka
ce so tri je ze guzva... user posted image user posted image

jst sm pa zdele bla mal okol... sem sla sefa iskat, ker ga je avto sred ceste pustu... pol sem ga pa se domov v domzale pelala po drug avto... zdej sem pa nazaj... pa se mi kr zasmeje ko zdej pogledam na uro in vidim da se bliza ura ko bom sla domov... no, na Bled... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 901
12.9.2008 12:28:48   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

ce so tri je ze guzva... user posted image user posted image

sej boš ti bolj privilegirana...user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 902
12.9.2008 13:14:15   
NATAŠI
IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa

IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI

o vidve frače .... kakšne imata user posted image  user posted image  user posted image

sej se lahk nama pridružiš...več nas bo bolj bo veselo...user posted image user posted image user posted image

o hvala na povabilu user posted image , ampak si vaju ne upam motiti user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 903
12.9.2008 13:15:56   
NATAŠI
baguska kako si ti dobra dušca user posted image

jaz sem pa po btc-ju hodila pa mal zapravljala, sem si kupila eno športno jopco (za jutri), full dobr kompletek (modrček, hlačke klasika in tanga) pa tako kombinežco user posted image  ... no saj o tem kolk sem zapravla bom kar tih user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 904
12.9.2008 13:17:33   
fragola

jaz sem pa po btc-ju hodila pa mal zapravljala, sem si kupila eno športno jopco (za jutri), full dobr kompletek (modrček, hlačke klasika in tanga) pa tako kombinežco user posted image  ... no saj o tem kolk sem zapravla bom kar tih user posted image

spet stara NATAŠI, delo pa šopinguser posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 905
12.9.2008 14:06:29   
NATAŠI
IZVIRNO SPOROČILO: fragola

spet stara NATAŠI, delo pa šopinguser posted image

user posted image user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 906
12.9.2008 14:06:54   
NATAŠI
no punce moje imejte lep vikend, uživajte in se beremo

baguska ti pa na fulare

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 907
15.9.2008 8:59:31   
fragola
Dobro jutro punce, kaj zdaj ste se spet vse skrileuser posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 908
15.9.2008 9:56:27   
Bubamaraa
moja Baguska še tuki: vse najboljšeeeeee........lovjaaaaaaaaaa....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 909
15.9.2008 10:25:10   
fragola
Baguska vse najboljše in najlepše in naj se ti izpolnejo prav vse želje in danes lepo praznuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image

Upanje zadnje umre!

Neposredna povezava do sporočila: 910
15.9.2008 14:15:42   
bt08
Evo me,se vračam in se ne bom zarad nekater kokoši izpisovala,po domače povem dol mi visi.

user posted image user posted image user posted image Baguska vse najboljše za lepo okroglo obletnico!!!!user posted image user posted image user posted image

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 911
15.9.2008 15:27:06   
baguSka
hvala vseeeemm...... user posted image user posted image user posted image

sm tuk nazgana dons, da se raj jutr javm... user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 912
16.9.2008 7:18:15   
NATAŠI
dobro jutro

evo mene nazaj iz formule

baguska želim ti vse naj naj naj ob tvojem lepem prazniku ... naj ti uspejo zastavljeni cilji, bodi srečna user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image  in ostani še naprej tako fejst punca

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 913
16.9.2008 7:35:54   
Bubamaraa
morning....

Nataši kako si se imela??? in mali je bil priden????user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 914
16.9.2008 8:40:43   
NATAŠI
bubica... bilo je full dobr user posted image  user posted image  user posted image  ... res sva uživala... timotej pa ... joj kolk se je men srček trgal ko sva ga v petek večer pustila pri babi. Je točno vedel za kaj gre, meni so skoraj solze začele tečt, samo da sem ven prišla se mi je kar ulilo. Ti povem da jaz nebi bila sposobna zdržat en teden brez .... sem že took komaj čakala da ga vidim user posted image user posted image  ... in sva govorila vsak dan po tel. trikrat in najprej vpraša : mami kdaj prideta user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 915
16.9.2008 8:55:11   
sepetalka
Jutro punce,

Baguška najprej vse najboljše in še na mnoga letauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz se vem danes zadnjič javljam. NImam časa več, da bi se dostojno vsedla za rač in kaj napisala. Ure letijo, kot bi jih nekdo naprej vrtel, jaz pa imam še toliko dela, da se mi bo zmešalo.
Jutri grem v Kamnik na zadnjo probo in močno upam, da bo vse ok! user posted image user posted image Držite pesti.
Malo me skrbi vreme, sem si kupila eno plet, ker dugače bom zmrznila v tisti obleki!
Lepo se mejte punce, držite pesti, da vreme zdrži pa se tipkamo drug teden s kako fotko!
Pa hvala vam za vse nasvete in spodbude, ki sem jih bila od vas deležna vse te mesece!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Brez ljubezni so ljudje le tujci in obrazi le galerije slik in govorjenje le prazno pozvanjanje činel.

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 916
16.9.2008 9:25:05   
fragola

NEVESTE 2008
user posted image    

user posted image

20.9.2008

moci
civilna poroka: Grad Jable
cerkvena poroka:
slavje:
poročno potovanje:

20.9.2008
*maya*
civilna poroka: grad Tabor Laško
cerkvena poroka:
slavje:
poročno potovanje:

20.9.2008
sepetalka
civilna poroka: Grad Ormož
cerkvena poroka: cerkvica Runeč
slavje: dvorana gasilnega doma Ključarovci
poročno potovanje:

user posted image  

27.9.2008

eva1
civilna poroka:
cerkvena poroka:
slavje:
poročno potovanje:

user posted image

user posted image

4.10.2008
ankabananka
civilna poroka: Predvor
cerkvena poroka:
slavje:
poročno potovanje: Gran Canaria

user posted image

user posted image    
NEVESTE 2008

LADIES 2008

user posted image

12.4.2008
AnjaPH
poročno potovanje:
spletni album:

user posted image
26.4.2008
Bubamaraa
poročno potovanje: Sharm el Sheik
  najin dan

user posted image

10.5.2008
srccek
poročno potovanje:

user posted image

31.5.2008
Lan
poročno potovanje:

31.5.2008
seredndipity
poročno potovanje:

user posted image

7.6.2008
fragola
poročno potovanje: Mehika

user posted image

14.6.2008
FLASK_A
poročno potovanje:

14.6.2008
bankc
poročno potovanje:

user posted image

18.6.2008
baguska
poročno potovanje: toplice, Emirati

user posted image

21.6.2008
barbara.a.
poročno potovanje

user posted image

28.6.2008
Trinity22
poročno potovanje:

sonček33
poročno potovanje:

anja24
poročno potovanje:

user posted image
5.7.2008
maya2
poročno potovanje:

user posted image

2.8.2008
ellie
poročno potovanje: Abu Dhabi

6.8.2008
KARIN24
poročno potovanje: Pariz

23.8.2008
NATAŠI
poročno potovanje:

anabanana
poročno potovanje: Pariz

27.8.2008
ana**
poročno potovanje:

06.09.2008
pikovit

poročno potovanje:Zanzibar

ČESTITKE VSEM user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image PA SREČNO ZAKONSKO ŽIVLJENJE!!!

[/quote]

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 917
16.9.2008 9:51:25   
NATAŠI
šepetalka bomo držale vreme za vaju ... imejta se skrajno lepo, uživajta v vajinem dnevu in uživaj ga zeloo zeloo počasi user posted image . srečnoooo  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 918
16.9.2008 16:14:13   
fragola
sepetalka ti uživaj maksimalno ta teden in v soboto bom v mislih s teboj!!!! BOm držala pesti za vreme!!!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 919
16.9.2008 17:40:46   
eva1
Hej bejbe!!!

Beguska -malo z zamudo, ampak vseeno...VSE NAJBOLJŠEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Šepetelka-držim pesti, da v sobot ne bo dežja, pa želim ti res prečudovit dan in da bo šlo vse po planu!!

jaz tudi komaj utegnem sesti kej za rač...tok enih drobnarij, pa ful skakanja..no ubistvu gremo jutri še v celje in srčno upam, da bom dobila še tisto malo kar mi fali za okrasitev...pa da se potem počasi konča... za v torek sem pa se kr zmenila da pridem zjutraj na probo obleke, in da doplačam 30€ pa čez 3 ure že prevzamem obleko, da mi ne bo treba še v četrtek 1x v LJ! Vmes pa sem se naročila za umetne nohte..tako da bo lih zneslo....da ne bo res tiste dni pred poroko preveč laufarije okoli!
Seznamček za poroko je že skor cel obkljukan, razen jedilne liste še sprintam in kartice za sedežni red napišem...priznam pa da mi kr malo delajo živčki...pa sploh ne vem zakaj, ker drugače sem živ flegmatik....no zdej sem pa itak ful zamorila....aja...
A katera ve kje je Baumax v CElju???

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 920
17.9.2008 8:01:01   
Bubamaraa
šepetalka bom mislila nate....user posted image

punce jst sem dons čist sesuta...sva včeri belila in vam povem, da mi bodo roke dol padle....obup...user posted image

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 921
17.9.2008 13:46:09   
NATAŠI
IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa

punce jst sem dons čist sesuta...sva včeri belila in vam povem, da mi bodo roke dol padle....obup...user posted image

za lepoto stanovanja se potrpi user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 922
17.9.2008 13:53:45   
maya2
ojla punce!

Tko sem bla dobre volje zdaj sem pa čist razkurjenauser posted image user posted image user posted image user posted image
Včeraj je k nam prišla mucka ki jo je nekdo odvrgu.... ves popoldan sem ji iskala dom, danes mi je rataluser posted image user posted image user posted image user posted image in sem bila takooooo vesela... no saj zarad tega sem še
Razkuril me je pa nekaj drugega.... v službi imamo en projekt, kjer je pač potrebno podat kakšno idejo.... bolj kot ne kar vsak in včeraj sem imela prebliske in sem se spomnila kar nekaj zadev... po msn sem klepetala s sodelavko, vmes pa pisala mail šefici. v glavnem en predlog katerega sem napisala šefici je danes posredovala ta sodelavka kot svojegauser posted image user posted image Seveda ni vedela da sem ga jaz že posredovala in da ji samo govorim kaj mi je padlo na pamet.... Zdaj je sicer izpadlo kot da nama je ista zadeva ločeno na pamet padla..... ampak jaz vem da ni tako!!! Kaj bi ve na mojem mestu?user posted image user posted image user posted image

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 923
17.9.2008 13:54:17   
maya2
Ajej Baguska: Vse najlepše user posted image user posted image user posted image user posted image

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 924
17.9.2008 13:59:44   
Anonimen
Jaz sem vas mal zanemarlauser posted image

Pr nas nč zanimivga.
Včer sm ugotovila da mam vozniško še staro. A mi sploh še veljauser posted image

Pa volilne liste sva dobila na ta naslov, pa mi ni blo jasno za koga souser posted image  - blond sm pačuser posted image

Čestitke vsem ki ste postale gospeuser posted image

Čestitke baguskauser posted image

Čestitke za stanovanje bubauser posted image

Sm še kej izpustila?

(odgovor članu maya2)
  Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......