|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
16.9.2008 23:56:41   
resnično srečna
očitno sem ostala sama..lahko noč vse pod tušem, lahko noč tiste pred Tvji, lahko noč tiste, ki dojite, lahko noč tiste, ki še gledate v hladilnik, lahko noč vse mamice, ki pokrivate otročke in jim dajete zadnje poljubčke za to noč....

lahko noč....

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
16.9.2008 23:59:58   
Roberta69
Res, ko kaj prebereš, poslušaš tega terapevta in onega, ti ni nič več jasno... Jaz sem se tudi potem že začudila:" Ja, kako ga pa potem sploh lahko nosiš??????"... in recimo to kar mi je pediatrinja pokazala v RA je bilo precej pokonci, le malenkost postrani user posted image Kakšen nasvet je morda smisleno upoštevati... tople vode pa pač ne bodo odkrili, pa še precej neenotni so si.

Jaz grem tudi počasi v mižule. NOČKO user posted image

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
17.9.2008 0:00:49   
JABOLKO3
Mene pa že od včeraj nekaj ful skrbi - najprej nisem nameravala tu pisat in težit, pa me vseeno preveč vznemirja - Juretu sem včeraj zjutraj opazila, da ima okrog ene prsne bradavice (druga nespremenjena) rdeče obarvano, na otip pa ni bilo nič spremenjeno, potem je bilo pa zvečer še bolj rdeče in otipala se je ena zatrdlinica pod bradavico, danes zjutraj je bilo pa le še malo rdeče, zatrdlinica pa večja, enako zvečer. Bi ga že k P. peljala, pa imava tako jutri zjutraj posvetovalnico. In me je strah, kaj bo rekla, kaj to je. Ga pa nič ne boli, ko sem mu otipavala, se je zraven glasno smejal. Si sploh ne morem mislit, kaj bi lahko bilo (sem tudi malo 'poguglala' in nič našla), upam, da ni nič hujšega in bo čimprej minilo.

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
17.9.2008 0:04:10   
JABOLKO3
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

eto..jaz sem izo že s5 podojila...madam je prava lakotnica...ji bo res počasi potrebno kaj močnejšega dodajat he he...

JABČEK...ampak jaz sem to resnooooo mislila he he...

joj pa ne govori o tem, kako se zalimaš pred računalnik...se je moj tud navadil...ampak prav mu je...me je parkrat pustil samo, ker je bil zaspan...sedaj pa ima, ker sem se razvadila....

daj povej..kako imaš tvoje pokrite...se mi zdi, da se je pri nas tako shladilo....pa podnevi še ni bilo..ampak očitno temperatura padaaaaaaaaa

Jure ima zaenkrat še tisti kovterček, ki je v zibki zraven, v vrečo ga še nisem stlačila, ga bom pa najbrž kmalu, če se ne bo hitro otoplilo.

Neposredna povezava do sporočila: 4079
17.9.2008 0:10:07   
JABOLKO3
Izgleda, da sem predolgo brala, pa ste sedaj že pod kovtri. Saj jaz tudi grem, imava jutri zjutraj posvetovalnico in drugo cepljenje že ob 8.40, kar pomeni, da se moramo zjutraj vsi trije spedenat, nato pa tavečjega pred šolo odložim, midva pa proti zdravstvenemu domu...

Lahko in mirno noč!

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
17.9.2008 0:12:33   
scorpiogirl
dobro, da dragi ni imel dons kakšnih romantičnih planov, ko je tolk za prebrat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (spet)

men je pa (tud spet) ful žal, da ne morem na srečanje pri Jabčku user posted image pa imam ta teden čist zaseden, in ne morem planov prestavit, da bi lohk prišla ... sploh Posadka me je s fotossessionom kar zrajcala ... so tkoooooooo lepe slikce, bi jst tud mojga škrata nastavla mal za slikat pa pol razkazovala slikce okol user posted image pa drugič ... ga bom čist neopazno pred objektiv nastavljala user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

sem imela danes debato s sodelavko preko skypa...je prišla kot moje nadomestilo pa že maja tudi odšla na bolniško...razlog je pa nosečnost in naslednji torek ima pdp...he he..jaz v KC ona pa v porodnišnici...paradox...

Dečva, ki je v službo prišla na moje prejšnje delovno mesto ima pa februarja rokuser posted image . Na sploh smo pri nas zelo produktivni... V službi mislim user posted image . Glede natalitete...

khm ... namest mene so pa tipa dobili ... ne bo nič s pdp user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
je pa tko al tko na naši šoli skoz en kup user posted image ... ja, mlad kolektiv pa skor same babe user posted image

ma, moram tole mal se vključit, preden do konca preberem, ker drugač mi kar bežite user posted image

Srečka je prejle tko lepo secirala moj dooooooooooolgi post user posted image user posted image

aja vrečo sem tud jst oprala ... se že suši, potem pa bomo videli, kaj bo ... čeprav se mi zdi, da spanja v vreči kaj prida pri nas ne bo, ker je mali prav hud, če ga čez noge pokrijem ... jih toliko časa dviguje, da zbrca vse dol ... moram počakat, da spi, da ga lahko pokrijem user posted image

Vanomis, dobrodošla user posted image pr takih čvekah sploh ne moreš imet treme, samo čvekat je treba znat user posted image

moj dragi se tud nekej pritožuje, kaj mam tolk za tipkat ... samo vašim vicem pa domislicam se pa vseen nasmeji user posted image

mene tud kar daje kdaj, da bi mela spet user posted image v trebuhu ... sem si zadnjič kar skušala priklicat v spomin, kako je mali brcal user posted image

joj, tole na Kitajskem user posted image mene je kar groza te zadeve poslušat ... rajši sploh ne registriram ... sem bolj naivni optimist, pa se kar naredim, da ni blo nič user posted image

ja, ja ... bralno značko mam tud jst ... a dobim pol kakšno priponko za nagrado user posted image user posted image user posted image

Roberta, za tele naše male user posted image smo še vedno mamice zakon user posted image atiji so pa tud fajni za mečkat pa cukat pa ... user posted image

nimam za burek-grem volit-ker mi odpada omet (tole je pa intermezzo mojega dragega user posted image )

Srečka, sej lih zato, da bo še kej v hladilniku konec meseca, bom pomoje izlet v CA preskočila pa samo naročila kombinezon ... pa da ne boste zdej vse v Avstrijo divjale mi pobrat kombinezončkov ... en temnomoder 80 številka je moj user posted image

NiLe ... to je pa to, ker šolske programe pišejo tisti, k niso nikol učili user posted image so črke prestavili v 2.r., takrat pa potem vse naenkrat user posted image v bistvu v 1.r. morajo otroci poznat glasove, črk pa ne ... ne vem točno, se pa baje obnese ... vsaj pri nas se nad tem ne bunijo preveč (učiteljice), nad marsičem se pa precej ...

Katka, pomoje si bo že vsak izboril tolk pozornosti, kot jo rabi user posted image otroci znajo pokazat, če kej rabijo ... očitno rabi Anže več crkljanja ... mogoč bo pa kasneje Jakob bolj v naročje tiščal user posted image

Srečka ... rdeče barve bo jesenski RR user posted image kot listje, ki pada z dreves user posted image to mi je pa pri jeseni takoooooooo lepo ... pisane barve (pa sonček, da ne bo pomote user posted image )

no, mi smo enkrat že filali naš najmanjši želodček ... moja grozno razredčena (user posted image ) frizura oprana, pokosila sem se tud ... zdej grem pa preverit, če je dragi zaspan al je mogoč razpoložen za kakšno telovadbo user posted image
lepo noč pa čvekanje, če že morte bit tolk zgovorne ... nč čudnega, da je vreme čist skisano user posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
17.9.2008 0:16:58   
scorpiogirl
še tole moram ....
Jabček, upam, da ni nič resnega user posted image user posted image user posted image mogoče ga je pa kaj pičilo al pa kak mezoljček user posted image

zdej pa res lepo noč (Srečka je spet tko lepo napisala user posted image )

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
17.9.2008 8:20:07   
NiLe
Dobro jutro aprilske čvekice!

user posted image

Upam, da ste še pod kovtri ali vsaj na toplem, ker je zunaj brrrr 5 stopinj. Me je dragi razveselil in odpeljal starejšega v šolo, tasrednja je malo prej vstala, pa ji moram pripraviti zajtrk pa hop v vrtec, naša najmlajša pa še kar panča ...
Včeraj zvečer je bilo spet pestro, po mojem odhodu se niste preveč razpisale - pridne user posted image , tako da sem vas hitro prečekirala. Zdele pa tole kavico popijem in gremo z dobro voljo v tale sivi dan, ki se bo, saj upam, naredil v čudovit jesenski dan.

Aja, Jabček; zdele si najbrž že pri dr.ju ...  mislim, da tole pri Jurčku ni zaskrbljujoče. To sem jaz pri Lei opazila pri pol leta in zagnala paniko, pa me je P potolažila, da gre za hormone in zato je bila prsna bradavica malo bolj otečena in pordela.

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

Neposredna povezava do sporočila: 4083
17.9.2008 8:21:00   
Ketrin
Dobro jutro

Evo mene....sem rabla celo noč da sem vas prebralauser posted image user posted image Najprej ena user posted image

Ja, dobro ste si zastavle včeraj...pridne punce....Pa vici, pa otroci, pa tuš, pa oranžna barva.... Jojojojoj....user posted image

Skratka včeraj je bil pester dan...domov sva prišli ob 21, kaja je kmalu zaspala...potem pa da sem jaz mojmu možeku razložila kaj vse sem vidla na sejmu, koga vse srečala, kaj je un reku, pa un, pa un...pa kakšen đakuzi bom mela k bom velika, pa ploščice, pa hiško, pa vodomet, pa kuhinjo... skratka spet sem bla v deželi sanjuser posted image user posted image Je reku možek da me ne bo več pustu v Bauhaus in na sejem, k sem pol čist blesava in skoz sam govorim user posted image

No potem pa se le priklopim (saj ste ugotovileuser posted image ) in začnem z raketno brzino brat maratonske poste in pride možek in reče: o ne, dons pa ne... in jz čist user posted image . Sm rekla ok, sej ne bom tolk k učeri...sam mal da preberem.... pravi on: 5 minut... jaz pa: aaaaaaaaaaaaaaa pa ne morm v 5 minutah vse prebrat in še kej napisat, pa si mislim, ah sej bo zaspaluser posted image user posted image Ampak on ne in ne... in res pride čez 5 min in mi izklopi računalnik user posted image user posted image user posted image user posted image Halooooo, In potem me s stolom vred odpelje do spalnice.... ...... ..... no, potem sva se šla pa očite in mamice user posted image user posted image in potem se mi res ni dal nazaj pridt vas prebrat... tko da opravičujem svojo včerajšnjo odsotnost.... sej mi možek lahko opravičilo napiše, če je trebauser posted image user posted image

Nič, zdej sem pa še kr mal zalimana, tko da grem popapat marmeladko in spit kofi, da dobim mal energije....

Aja: srečanja: mah itak da sem za vsako procesijo... sam bom pol še enkrat prebrala kje in kdaj je ta prvo srečanje...

Neposredna povezava do sporočila: 4084
17.9.2008 8:27:35   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin

No potem pa se le priklopim (saj ste ugotovileuser posted image ) in začnem z raketno brzino brat maratonske poste in pride možek in reče: o ne, dons pa ne... in jz čist user posted image . Sm rekla ok, sej ne bom tolk k učeri...sam mal da preberem.... pravi on: 5 minut... jaz pa: aaaaaaaaaaaaaaa pa ne morm v 5 minutah vse prebrat in še kej napisat, pa si mislim, ah sej bo zaspaluser posted image user posted image Ampak on ne in ne... in res pride čez 5 min in mi izklopi računalnik user posted image user posted image user posted image user posted image Halooooo, In potem me s stolom vred odpelje do spalnice.... ...... ..... no, potem sva se šla pa očite in mamice user posted image user posted image in potem se mi res ni dal nazaj pridt vas prebrat... tko da opravičujem svojo včerajšnjo odsotnost.... sej mi možek lahko opravičilo napiše, če je trebauser posted image user posted image

Ha, ha ... tole si je pa tvoj dobro zastavil user posted image user posted image user posted image . Moj zvečer ni tako vztrajen ... še dobro, da zjutraj otroci spijo, da lhako nadoknadiva večerno rekreacijo user posted image user posted image user posted image Glede na to, da sta bila pridna, opravičilo ni potrebno
user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
17.9.2008 8:32:22   
Krista28
Dobro jutro, pa eno skodelico za vseuser posted image ,

Ja ni kej, včeraj ste ble spet čveke....jst rajš prej grem, ker če ne, nič ne spim......

Zdele šele vidm moj pozdravuser posted image user posted image user posted image ....ko da sem gorenjka, ne dolenjka....

Joan, ko sem jaz hujšala in nism smela jest, tud moj ni upal, ker sem baje gledala ko ris, če si je kaj vzel. Sva ugotovila, da sva tisti čas prišparala pri hrani kljub temu, da sem plačevala za hujšanje...user posted image user posted image , tako da je tvoj še dobr odnesuuser posted image

Vanomis, dobrodošla, ti le počvekaj, nč batuser posted image ...

Posadka, daj pustu toku. Slikaš s srcem in to kar imaš, se mi zdi, najraje.....in to se na slikah pokaže....tudi jaz ful rada pogledam tvoje fotografije, so tko prisrčne...

Jabolko, javi kako je šlo....

< Sporočilo je popravil Krista28 -- 17.9.2008 8:34:09 >

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
17.9.2008 8:33:06   
resnično srečna
Dobro jutro, dober dan,
tukaj ni noben zaspan,
mi smo se že pocrkljali,
škratje naši so že vstali.

V vrtec četica koraka,
Daša tam nas spet počaka,
na obiske gre Iza,
z njo gre tudi mami - ziza.

Pradedek in prababica je bosta spet vesela,
kako je zrasla in kako je debela,
tekla bo debata naša,
dokler ne napoči ura,
da v službi pobere se očkova kreatura.

Noč bila je naša spet zmešnjava,
mamičina hrana bila je uspavanka prava,
4x smo se zbudili in tolikokrat podojili.

Zjutraj imeli smo en pripetljaj,
že ob 4.30 kosmatinec  lajal je kot zmaj.
So trkali strici čudni, ki pod nami sedaj žive,
da ključek bi rabili za vrata kjer iz bloka se gre.

Očka ves razkačen jim je rekel NE,
ker takole ob rani uri se zbujat naše družinice pač ne sme
in naj se najde tisti bedak,
ki ključ jim je pozabil dat.

Pa so "hrčki" v službo tako hiteli,
da čez balkone so leteli,
se ata naš usmiljenega srca pokesa
in ključek jim da...

Ko sem prejle se česala,
skoraj sem še solze prala,
to verjeti več ne gre,
wc poln las s5 je.
Če bo dolgo tkole šlo,
mami z golo bo glavo.

Sedaj pa maham vam adijo,
ker dopoldan nas ne bo,
naj vam tečejo debate,
da popoldan krajši bo.

pip

G.

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

Neposredna povezava do sporočila: 4087
17.9.2008 8:39:22   
NiLe
Ej, Srečka naša, spet si mi (nam) polepšala tole jutro ... hvala ti user posted image user posted image

Pred parimi dnevi je rodila moja prijateljica in sem ji poslala telegram. Pa sem se mučila 15 min, da sem spesnila eno zadevo, da se je kolikor toliko rimala, tako da ... kapo dol. Carica si! Uživajta z Izo!

Spi, dete, spi!

Neposredna povezava do sporočila: 4088
17.9.2008 8:53:32   
Jo@n
Srečka, razturaš!!! Te je prav veselje brati.

Vsakič ko preberem kakšno poezijo se spomnim, da sem si v enem nižjih razredov OŠza domačo nalogo izbrala pisanje pesmice namesto spisa o ježku user posted image  saj je v spisu fuuul več vrstic, v pesmici le štiriuser posted image . Pojma nimam od kje  mi taka ideja, da pa se je cel vikend familija trudila, da je skup spravila 4 rimajoče se vrstice mi pa tudi ni treba pisat, ane... No po končani nalogi sem od hišnega sveta dobila tudi prijazen nasvet, naj si drugič raje izberem spis.... Hja, nismo vsi za vse, apak srečka pa zna pesniti.

Jabolko, mislim da Jureta le dajejo hormoni (tako majhen, pa že, kaj šele bo) in da boš od P danes prišla pomirjena.

Ko smo ravno pri dohtarjih, že dva dni imam otečeno veko in obrv, v bistvu izgleda kot da bi me nekdo/nekaj usekalo... Pa nimam pojma, kako to, saj se ne spomnim. Pa po stopnicah tudi nisem padla. user posted image  Mogoče mi pa kakšna obrv noter raste? Vem, da ni ječmen, je pa zelo zoprno in na dotik boli, da ne govorim kako izgledam. Če jutri ne bo bolje, se grem v petek pokazat.

Šibam pozajtrkovat, mali princ je še malo potegnil jutranjo kitico. Nočna je bila v enem kosu user posted image .

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
17.9.2008 8:57:04   
Ketrin
Srečka, ti si zakon.... jaz ne vem kako ti to uspe... no, pa saj ni važno... mislim, da za službo se ti ni bati....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
17.9.2008 8:59:31   
NaTaŠa*

user posted image

user posted image    PRESREČNE MAMICE   user posted image

21.02.2008---->>>> 
- Katka28 (22.4.2008): Jakob 1370 g;  Anže 1500g

28.02.2008---->>>> 
- zolika (24.4.2008): Vid 1790g, 43 cm 

15.03.2008---->>>>  
- Maja24-2 (9.4.2008): Lan 3010g, 48 cm 

20.03.2008---->>>>  
- Modrookica (2.4.2008): Luka 3130g, 50 cm    

23.03.2008---->>>>    
- Aprilska34 (19.4.2008): Eva 2490g, 47 cm    

24.03.2008---->>>>  
- Violica_23 (4.4.2008): Nataša 3550g, 53 cm 
- Barby78 (12.4.2008): Lia 3050g, 46 cm 
- Sasy20 (14.4.2008): NIk 3510g, 52 cm

01.04.2008---->>>>  
- lepa posadka (1.4.2008): Tomaž 3600g, 51 cm 

02.04.2008---->>>>   
-  Ketrin (14.4.2008): Kaja 3210g, 51 cm
- Tanja555 (5.4.2008): Neli 2660g, 46.5 cm   
- tejč29 (5.4.2008):  Matija 3565g, 57 cm   
- temistokleja (5.4.2008):  Mina 3530g, 51 cm 

04.04.2008---->>>>  
- nana09 (11.4.2008): Zala, 3810g, 52 cm

06.04.2008---->>>>  
- Majček28 ( 8.4.2008): Brina 3300g, 51 cm   
- sončnica14:  Jaka 4150g, 56 cm   

08.04.2008---->>>>    
- NiLe (14.4.2008):  Tia 3050g, 50 cm 

09.04.2008---->>>>     
- Kekec in mojca ( 13.4.2008): Tine 3300g, 51 cm    

10.04.2008---->>>>     
- novopecena (14.4.2008): Rene 3540g, 50 cm
- Malamaja (11.4.2008): Maja 3690g, 55 cm    

11.04.2008---->>>>    
- SpelliG (18.4.2008): Martina 3650g, 53 cm
- petty82 (10.4.2008):  Luka ? g, ? cm    
- ppika (13.4.2008):  Gaja ?g, ? cm      

12.04.2008---->>>>    
- sky77 (14.4.2008):  Brina 3750g, 53 cm 

13.04.2008---->>>> 
- tana13 ( ? ):Ema ? g,? cm   

14.04.2008---->>>>       
 - calena (14.4.2008):  Tosja 3280g, 50 cm

15.04.2008---->>>>      
- scorpiogirll (24.4.2008): Nal 2900g, 50 cm        
- resnično srečna (15.4.2008): Iza 3150g, 53 cm  
- Krista28 (17.4.2008): Nadja 3550g, 52 cm
- Jazabel (7.4.2008): Enja 4100g, 54 cm  

16.04.2008---->>>>        
- Jo@n (22.4.2008):  Jakob 3870g, 55 cm
- Katja271 (12.4.2008): Nik 3600g, 53 cm     
- trnuljčica (25.4.2008): Sven 2860g, 48 cm   
- aprill (25.4.2008): Klemen, 3800g, 53 cm 

17.04.2008---->>>>           
- simvir (10.4.2008): Tevž 3850g, 54 cm
- JABOLKO3 (17.4.2008): Jure 4750g, 58 cm
- minicca (24.4.2008): Matej, 3220g, 52 cm
- Bubica 17 (25.4.2008): Anej, 3340g, 52 cm
- Jelcy (14.4.2008):  Patrik, 3670g, 52 cm 
- marsovka (22.4.2008): Smilla, 3340g, 51 cm

- Majči28 (apr 08): Žan, 3630g, 50 cm

18.04.2008---->>>>           
- maxi133 (?.2008): Kaja, 2790g, 49 cm   

19. 04.2008---->>>>            
- big mamma (9.4.2008): Jernej 4210g, 56 cm
- bela vrtnica (19.4.2008): Zara 3620 g, 51 cm
- Malamalinca (23.4.2008): Kaja, 3230g, 50 cm 
-malecka 24 (apr o8): Nikolina, 3380g, 50 cm  

20.04.2008---->>>>              
- Tejcha (15.4.2008): Ajša 3470g, 52 cm       
- sirenetta (25.4.2008):  Mihael, 4020g, 56 cm

21.04.2008---->>>>         
- Sandrin (26.4.2008): Blaž, 3395g, 50 cm  

22.04.2008---->>>>   
- Tasyo (20.4.2008): Lana, 2980g, 50cm 
- Lubici (19.4.2008): Urs, 3370g, 52 cm 
- cofek (30.4.2008): Neža, 3300g, 51cm

24.04.2008---->>>>    
- Roberta (18.4.2008): Liam, 3445g, 52 cm                                  

25.04.2008---->>>>    
- u04111976 (14.4.2008): Tia 4060g, 53 cm

- modrooka (maj 2008): Ema 2690g, 51 cm   

26.04.2008---->>>>     

- SinskaT (25.4.2008): Hana 3260g, 51 cm                              

27.04.2008---->>>>     

- Zokica (27.4.2008): Rene, 3730g, 52 cm   
- matejchykam (apr 08): ???                           

28.04.2008---->>>>     
- Shoo (21.4.2008): Roko 3530g, 51 cm                            

05.05.2008---->>>>      

- pikica030407 (29.4.2008): Tia Zoja, 3850g, 50 cm                             

06.05.2008---->>>>      
-  srčekgirll (30.4.2008): Vid, 3410g, 50 cm
-  vanomis ( ?) : Rok, 3680g, 53 cm

user posted image :user posted image           
                30:34

user posted image

< Sporočilo je popravil violica_23 -- 17.9.2008 9:05:50 >

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
17.9.2008 9:00:16   
NaTaŠa*
user posted image

21.02.2008

user posted image JAKOB (1370 g, 38 cm) Katka28

user posted image ANŽE ( 1500 g, 39 cm) Katka28

28.02.2008

user posted image VID (1790 g , 43 cm) zolika

05.03.2008

user posted image DAVID  (1595 g , 42 cm) MARUŠKA28

15.03.2008
user posted image LAN  (3010 g , 48 cm)  Maja24-2

20.03.2008

user posted image LUKA  (3130 g , 50 cm) Modrookica

23.03.2008

user posted image EVA  (2490 g , 47 cm) Aprilska34

24.03.2008

user posted image NATAŠA  (3550 g , 53 cm) Violica_23

user posted image LIA  (3050 g , 46 cm) Barby78

user posted image NIK  (3510 g , 52 cm) Sasy20

01.04.2008

user posted image TOMAŽ  (3600 g , 51 cm) lepa posadka

02.04.2008

user posted image NELI  (2660 g , 46,5 cm) Tanja555

user posted image KAJA  (3210 g , 51 cm) Ketrin

user posted image MINA  (3530 g , 51 cm) temistokleja

user posted image MATIJA  (3565 g , 57 cm) tejč29

04.04.2008

user posted image ZALA  (3810 g , 52 cm) nana09

06.04.2008

user posted image BRINA  (3300 g , 51 cm) Majček28

user posted image JAKA  (4150 g , 56 cm) sončnica14

08.04.2008

user posted image TIA  (3050 g , 50 cm) NiLe

09.04.2008

user posted image TINE  ( 3300 g , 51 cm) Kekec in Mojca

10.04.2008

user posted image RENE  (3540 g , 50 cm) novopečena

user posted image    MAJA  (3690 g , 55 cm) Malamaja

11.04.2008

user posted image MARTINA  (3650 g , 53 cm) SpeliG  user posted image user posted image

user posted image GAJA   (? g , ? cm) ppika

user posted image LUKA  (? g , ? cm) petty82

12.04.2008

user posted image BRINA (3750 g , 53 cm) sky77

13.04.2008

user posted image   EMA  (? g , ? cm) tana13  

14.04.2008

user posted image TOSJA  (3280 g , 50 cm) calena

15.04.2008

user posted image IZA (3150 g , 53 cm) resnično srečna

user posted image NADJA (3550 g , 52 cm) Krista28

user posted image NAL  (2900 g , 50 cm) scoriogirll

user posted image   ENJA  (4100 g , 54 cm) Jazabel

16.04.2008

user posted image SVEN  (2860 g , 48 cm) trnuljčica

user posted image JAKOB  (3870 g , 55 cm) Jo@n

user posted image NIK (3600 g , 53 cm) Katja271

user posted image KLEMEN (3800 g , 53 cm) aprill

17.04.2008

user posted image TEVŽ  (3850 g , 54 cm) simvir user posted image

user posted image JURE  (4750 g , 58 cm) JABOLKO3

user posted image MATEJ  (3220 g , 52 cm) minicca

user posted image ANEJ  (3340 g , 52 cm) Bubica17

user posted image PATRIK  (3670 g , 52 cm) Jelcy

user posted image ŽAN  (3630 g , 50 cm) Majči28

user posted image SMILLA  (3340 g , 51 cm) marsovka

18.04.2008

user posted image KAJA  (2790 g , 49 cm) maxi133

19.04.2008

user posted image JERNEJ (4210 g , 56 cm) big mamma

user posted image KAJA  (3230 g , 50 cm) Malamalinca

user posted image ZARA  (3620 g , 51 cm) bela vrtnica

user posted image NIKOLINA  (3380 g , 50 cm) malecka 24

20.04.2008

user posted image MIHAEL  (4020 g , 56 cm) sirenetta

user posted image   AJŠA  (3470 g , 52 cm) Tejcha

21.04.2008

user posted image BLAŽ  (3395 g , 50 cm) Sandrin

22.04.2008

user posted image URS  (3370 g , 52 cm) Lubici

user posted image LANA  (2980 g , 50 cm) Tasyo

user posted image   NEŽA  (3300 g , 51 cm) cofek

24.04.2008

user posted image LIAM  (3445 g , 52 cm) Roberta69

25.04.2008

user posted image EMA  (2690 g , 51 cm) modrooka

user posted image   TIA  ( 4060 g , 53 cm) u04111976

26.04.2008

user posted image HANA  (3260 g , 51 cm) SinskaT 

27.04.2008

user posted image RENE  (3730 g , 52 cm) Zokica

28.04.2008

user posted image   ROKO  (3530 g , 51 cm)  Shoo

05.05.2008

user posted image TIA ZOJA  (3850 g , 50 cm) pikica030407 

06.05.2008

user posted image VID  (3410 g, 50 cm) srčekgirll

user posted image ROK  (3680 g, 53 cm) vanomis

< Sporočilo je popravil violica_23 -- 17.9.2008 9:07:04 >

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
17.9.2008 9:04:10   
NaTaŠa*

user posted image

user posted image     

user posted image   user posted image   user posted image

user posted image   Katka28:  Jakob (21.02.2008):1370g, 38 cm
    Anže(21.02.2008): 1500g, 39 cm    

4.mesec-Jakob- 4100 g, 55 cm
              -Anže- 4250 g, 55 cm

5. mesec-
Jakob - 4500 g
              -Anže - 4880 g

6.mesecev-
Jakob- 5370 g, 59,5 cm
                 - Anže- 5630 g, 61 cm

user posted image   zolika: Vid (28.02.2008) 1790g, 43 cm
1.mesec-2710 g, 47 cm
2.mesec- 3380g, 49 cm
3.mesec- 5140 g, 56 cm
4,5.mesec- 6880 g, 60 cm
6.mesec- 7840 g, 64,5 cm    

user posted image   MARUŠKA28: David (05.03.2008) 1595 g, 42 cm
3.mesec (1,5 M-KS)- 3890 g, 54 cm  

user posted image   Modrookica: Luka (20.03.2008) 3130g, 50 cm
1.mesec- 4185 g, 56 cm
2.mesec- 5025g, 59 cm    

user posted image    Aprilska34: Eva (23.03.2008) 2490g, 47 cm 
1.mesec- 3300 g, 50 cm
2.mesec- 4100 g, 55 cm
3.mesec- 4625 g, 58,8 cm
4.mesec- 5500 g, 60 cm  

user posted image    Violica_23: Nataša (24.03.2008) 3550g, 53 cm
1.mesec- 4450 g, 54,5 cm
2.mesec- 5920 g, 59 cm
3.mesec- 6830 g, 63 cm 
4,5.mesec- 8090 g, 67,5 cm
6.mesec- 8610 g, 70 cm

user posted image    Barby78: Lia (24.03.2008) 3050g, 46 cm
1.mesec- 3580 g, 51 cm
2.mesec- 4250 g, 53 cm
3.mesec- 5200 g, 58 cm
4,5.mesec- 6830 g, 62 cm 

user posted image    Sasy20: NIk (24.03.2008) 3510g, 52 cm
1.mesec- 4470 g, 56,5 cm
2.mesec- 5680 g, 59 cm
3.mesec- 6800 g, 63 cm
4.mesec- 7800 g, 66 cm
5.mesec- 8500 g, 69 cm
6.mesec- 8750 g, 71 cm

user posted image   lepa posadka: Tomaž (01.04.2008) 3600g, 51 cm
1.mesec- 5230 g, 58 cm
2.mesec- 5880 g, 60,5 cm
3.mesec- 6580 g, 63,5 cm
5.mesec- 8000 g, ? cm

user posted image    Tanja555: Neli (2.4.2008): 2660g, 46,5 cm
1.mesec- 3520 g, 52,5 cm
2.mesec- 4050 g, 55 cm
3.mesec- 4590 g, 58 cm
4.mesec- 5300 g, 60,5 cm
5.mesecev- 6000 g, 63 cm

user posted image   Ketrin: Kaja (02.04.2008) 3210g, 51 cm
1.mesec- 4050 g, 54 cm
2.mesec- 5000 g, 58,5 cm
3.mesec- 5789 g, 61 cm
4.mesec- 6600g, 62 cm

user posted image   Majček28: Brina (06.04.2008):  3300g, 51 cm
1.mesec- 4580 g, 55 cm
2.mesec- 5010 g, 57 cm
3,5.mesec- 5995 g, 60,5 cm
5.mesec- 6410 g, 64 cm    

user posted image   NiLe: Tia (08.04.2008) 3050g, 50 cm
1.mesec- 3500 g, 54,5 cm
2.mesec- 4010 g, 56,5 cm
3.mesec- 4440 g, 59 cm
3,5.mesec- 4670 g, 60 cm
4,5.mesec- 5000 g, 62 cm

user posted image   pizamca: ? (09.04.2008): 3100g, 51 cm
3.mesec- 5100 g, 62 cm     

user posted image   novopecena: Rene (10.04.2008) 3540g, 50 cm
1.mesec- 5270 g, 59 cm

3.mesec- 6910 g, 65 cm
5.mesec- 7700 g, 66 cm 

user posted image    SpeliG: Martina (11.04.2008) 3650g, 53 cm
1.mesec- 4700 g, 55 cm

2.mesec- 5570 g, 59 cm
3.mesec- 6400 g, 62 cm
4.mesec- 6700 g, 66 cm
5.mesec- 7400 g, 68 cm

user posted image    sky77: Brina (12.4.2008): 3750g, 53 cm
1.mesec- 4290 g, 54,5 cm
2.mesec- 5430 g, 58 cm
3,5.mesec- 6120 g, 60 cm 
4,5.mesec- 6600 g, 61 cm     

user posted image    calena:  Tosja (14.04.2008) 3280g, 50 cm
1.mesec- 3760 g, 51 cm

1,5.mesec- 4220 g
2.mesec- 4925 g, 55 cm
3.mesec- 5910 g, 59 cm   

user posted image   Krista28: Nadja (15.04.2008) 3550g, 52 cm
 1.mesec- 4700 g, 57 cm
 2.mesec- 5350 g, 59 cm
 3.mesec- 6300 g, ?   cm
4.mesec- 7050 g, 66 cm 

user posted image    scorpiogirl: Nal (15.4.2008): 2900g, 50 cm
1,5.mesec- 5000 g, 55 cm
3.mesec- 6460 g, 60 cm
4,5.mesec- 7420 g, 66 cm

user posted image   resnično srečna: Iza (15.4.2008):  3150g, 53 cm
1.mesec- 3970 g, 54 cm
2.mesec- 5400 g, 58,5 cm
3.mesec- 6370 g, 62,5 cm
4,5.mesec- 7350 g, 66,5 cm  

user posted image    Jo@n: Jakob ( 16.04.) 3870g, 55 cm
1.mesec- 4740 g, 56,5 cm
2.mesec- 6130 g, 62,5 cm
3,5.mesec- 7030 g, 66 cm
4,5.mesec- 7520 g, 68,5 cm

user posted image    trnuljčica: Sven (16.4.2008) 2860g, 48 cm
1.mesec- 3520 g, 53 cm
2.mesec- 5015 g, 58,3 cm
3,5.mesec- 6270 g, 64,1 cm  
4,5.mesec- 6920 g, 65 cm

user posted image   simvir: Tevž (17.04.2008) 3850g, 54 cm
1.mesec- 5100 g, 55,5 cm

2.mesec- 6150 g, 60,5 cm 
3.mesec- 6750 g, 63 cm
4,5.mesec- 7800 g, 66 cm 

user posted image   JABOLKO3: Jure (17.04.2008) 4750g, 58 cm
1.mesec- 5410 g, 59 cm

2.mesec- 6300 g, 65 cm
3,5.mesec- 7570 g, 67 cm
4,5.mesec- 8390 g, 68 cm 

user posted image   minicca: Matej (17.04.2008), 3220g, 52 cm
1.mesec- 4670 g, 56 cm

user posted image   Bubica 17: Anej (17.4.2008) 3340g, 52 cm
1.mesec- 4640 g, 58 cm
3.mesec- 6650 g, 66 cm 

user posted image   marsovka: Smilla (17.04.2008), 3340g, 51 cm
1.mesec- 4370 g, 55 cm 

user posted image   malecka 24: Nikolina (19.04.2008) 3380g, 50 cm
1.mesec- 4380 g, 56 cm

user posted image   bela vrtnica: Zara (19.4.2008) 3620 g, 51 cm
1.mesec- 4020 g, 56 cm
3.mesec- 5450 g, 62 cm
4,5.mesec- 7050 g, 65 cm

user posted image   Malamalinca: Kaja (19.4.2008) 3230g, 50 cm
1.mesec- 3640 g, ? cm
4.mesec- 5500 g, 61 cm

user posted image   big mamma: Jernej (19.4.2008)  4210g, 56 cm
1.mesec- 5920 g, 59 cm
3,5.mesec- 8370 g, 65,5 cm

user posted image   sirenetta: Mihael (20.4.2008): 4020g, 56 cm
1.mesec- 4800 g, 62 cm
2.mesec- 5900 g, 65 cm  

user posted image   Tasyo: Lana ( 22.04.2008), 2980g, 50cm
1.mesec- 4200 g, 54 cm
2.mesec- 5220 g, 58 cm
3.mesec- 5910 g, 60 cm  

user posted image   Lubici: Urs (22.4.2008): 3370g, 52 cm
1.mesec- 4420 g, 57 cm
2.mesec- 5470 g, 51 cm
3.mesec- 6470 g, 64 cm
4.mesec- 7270 g, 67 cm    

user posted image   Roberta69: Liam (24.04.2008), 3445g, 52 cm
1.mesec- 4750 g, 55 cm

2.mesec- 6000 g, 60 cm
4.mesec- 7500 g, 66 cm

user posted image   SinskaT: Hana (26.4.2008): 3260g, 51 cm
1.mesec: 4600 g, 57 cm
2.mesec- 5400 g, 61 cm
3.mesec- 6420 g, 64 cm  

user posted image - Zokica: Rene  (27.4.2008): 3730g, 52 cm
1.mesec- 5200 g, 55 cm
2.mesec- 6400 g, 61 cm                                

user posted image    modrooka: Ema (25.04. 2008) 2690g, 51 cm
1.mesec- 3495 g, 55 cm
2.mesec- 5000 g, 60 cm 
3. mesec - 5990 g, 62 cm

user posted image    pikica030407: Tia Zoja (05.05.2008):  3850g, 50 cm
3.teden- 4200 g, 54 cm

5.teden- 4650 g, 54,5 cm
2,5.mesec- 5470 g, 58,5 cm
4.mesec - 6025 g, 63 cm

user posted image    srčekgirll: Vid (06.05.2008):  3410g, 50 cm
1.mesec- 4690 g, 55,5 cm
2.mesec- 5280 g, 57 cm

user posted image   vanomis: Rok (06.05.2008):  3680g, 53cm   
1.mesec- 4275 g, 56 cm
3.mesec- 5935 g, 63 cm
4.mesec- 6680 g, 67 cm

user posted image    

user posted image

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
17.9.2008 9:09:50   
NaTaŠa*
user posted image

17.04.2008

user posted image TEVŽ  (3850 g , 54 cm) simvir user posted image

user posted image JURE  (4750 g , 58 cm) JABOLKO3

user posted image MATEJ  (3220 g , 52 cm) minicca

user posted image ANEJ  (3340 g , 52 cm) Bubica17

user posted image PATRIK  (3670 g , 52 cm) Jelcy

user posted image ŽAN  (3630 g , 50 cm) Majči28

user posted image SMILLA  (3340 g , 51 cm) marsovka

----->>>>> ČESTITKE ZA 5.MESECEV

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
17.9.2008 9:10:35   
Ketrin
Sem še tole pozabila.... vanomis in rok dobrodošla....  novopečena te je detektivsko razkrinkalauser posted image user posted image user posted image

Pa upam, da se čimprej tudi v živo spoznamo...

Punce, jaz si bom morala kmalu omisliti beležnico za srečanja z aprilčicami.... tole je res k v penziji...
user posted image user posted image

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
17.9.2008 9:11:22   
Ketrin
Uauuuu, a vsi tile imajo danes rojstni dan....

Čestitke vsem aprilčkom in aprilčicam za 5 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
17.9.2008 9:11:42   
lepa posadka
Oooo, dobro jutro!

Jaz sem še vsa zmečkana... Tomaž pa nekaj vriska v poteljici. Pa kaj ne bo, ko je za njim že ena kratka kitica. Torej, noč ni bila nič slabša...po vsej zaužiti hrani včeraj... boljša pa tudi ne :-)))) Giooo muri!

Danes je pri nas že krasen, sončen dan. Menda se bova tudi midva bolj zunaj potikala.

Včeraj ste bile prav pridne. Midva pa sva se stisnila v postelji in čist pri miru zaspala, ker se je takoj začel Tomažek nekaj premikat, ko sva v spalnico prišla...

Srečka - talent imaš in super, ker ga deliš z nami.
Nile - ja, naš ta veliki je pa danes ob pol osmih zjutraj prijavil (pa je drugače zelo srkben za šolo), da morajo nekaj skupaj s starši predelat (predhodnik, število, naslednik...), ker pišejo danes preskus znanja???!!! Sem hitela nekaj razlagat...pa veš koliko mu je ostalo. Saj kakšna slaba ocena tudi ni napačna... bo drugič bolj resen. Ja, lani je bilo vse samo igra. In je mislil dečko, da bo letos tudi tako. Letos je veliko več obveznosti... Meni se zdijo ti otroci res še čie premejčkeni in preotročji... samo enrkat pač morajo v ta beli svet.
Jabolko - upam, da je tako, kot je napisala Nile... jaz se pri naših ne spomnim česa podobnega. Pa srečno an rpegledu in uspešno cepljenje...pa brez reakcije :-)
Roberta - včeraj si omenjala, da sta dorekla pohištvo. Če prideš jutri k Jabolku, lahko prineseš s seboj skice. Meni je bil včasih hobi tole notranje oblikovanje... pa imam morda kakšen funkcionalen nasvet... al pa mi boš dala vsaj malo za pofirbcat :-))
Ketrin - je že prav naredil tale tvoj možek. Jupiii za tak večer.
Katka - le brez skrbi bodi, da bi imela katerega raje... seveda rabi kateri več pozornosti kot drugi...četudi sta dvojčka, nista enaka... Pa veš...res si ena energična in pozitivna ženska... po mojem ti tudi drug dvojčki ne uidejo, hehe. Ne, saj te nočem strašit...sicer bi pa ti to čist super prenesla. A iz Laškega praviš, da si... včasih smo tam redno hodili an Štajersko... odkar smo tam 2x plačala kazen za prehitro vožnjo (pa trije otroci so spali v avtu, peljala sva 56 na uro, jaz pa 3x rekla policaju, če lahko tišje govori... seveda je sve zbudil...jaz pa besna), pa odkrat imamo vinjeto...gremo gor  kar čez LJ.

Jutri srečanje: kdo torej pride - da se znam organizirat:
Jabolko
Srečka
Ketrin
Nile
Tasyo
Big mamma
Krista
Jo@n
Sinska?
Roberta?
Simvir?
novopecena?
pa jest...

Se mi zdi tak kratek seznam...sigurno sem koga pozabila...
Kaj pa ti Tanja? Si zadnjič obljubljala, hihi - te prec ujamemo.

No, ker me vse tako hecate s fotografiranjem...vas bom pa prosila za sodelovanje: a lahko prinesete s seboj kak bel body za ta male, pa morda kaj džinsastega...ve pa tudi zase kakšno belo majčko...pa, če imate kak džins... Bi bilo super, če smo približbo podobno oblečene. Morda kaj simpatičnega rata.
Me prinesemo tudi kaj za pojest in popit...ti Jabolko pa organiziraj drva - sem vidla, da imate kamin...pa bo morda premrzlo, če bi otročke imele v plenici?! (saj samo za eno fotko...)

Evo - Tomaž je odpel, sedaj pa pravi...mamiiii, kje siiii?
Lep dan vsem.

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
17.9.2008 9:17:09   
NaTaŠa*
user posted image user posted image user posted image user posted image punce ste mi pa najdle delo takoj. Zgleda ste si res zadale cilj 200tko ujet user posted image .  No sj bom počas. Sam tok napišem da je pri nas že malo bolje in da so nam pomagale tiste vaše user posted image , hvala vm. Se je pa poravil tudi naš spanec, in sicer mi spi čez dan kar dve kitice po 2h (trkam). Več pa kasneje ko bom še prebrala da lahko komentiram.

vanomis- dobrodošla.

pa-pa

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
17.9.2008 9:17:20   
lepa posadka
A se še ti CLERICV6 razkrinkaš? Je takoj bolj lušno, če se odkrito pogovarjamo.

Neposredna povezava do sporočila: 4099
17.9.2008 9:30:41   
Jo@n
He, he posadka user posted image  a provociraš? Moj poskus včeraj je bil neuspešen...

A da bi jutri tudi midva prišla k Jabolku na kofe? Hja ne vem no, nisva imela v planu, gremo popolde na obisk (prvi user posted image ) k prababici, pa se nisem hotela sem in tja vozit cel dan. No, bom še razmislila...

TEVŽ  (3850 g , 54 cm) simvir  

JURE  (4750 g , 58 cm) JABOLKO3 

MATEJ  (3220 g , 52 cm) minicca 

ANEJ  (3340 g , 52 cm) Bubica17 

PATRIK  (3670 g , 52 cm) Jelcy 

ŽAN  (3630 g , 50 cm) Majči28 

SMILLA  (3340 g , 51 cm) marsovka

Vse najboljše za 5 mesecev!!!!!!!!!!

< Sporočilo je popravil Jo@n -- 17.9.2008 9:32:13 >

Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......