Roberta69
|
Bi morale videt zdajle moje2 sončka, sta tako kjut . Ima ta večji sonček ta malega pri sebi v postelji, z roko pa ga je tako lepo objel in se vidi, da ful mirno spančka. A veste, da sem temule našemu očitu včasih kar mal fovš. Se mi zdi, da ga ima škratek raje kot mene , no, saj nekoga mora imeti, a ne? Jaz sem pa na krst kar malce pozabila oz. sem se glih danes spomnila, da se moram spravit v akcijo. Nismo še ničesar dorekli, samo konec koncev bo itak v ožjem krogu, pa niti ni potrebna ne vem kakšna organizacija. Bo pa najbrž V Tunjicah, ker mi je lokacija všeč, pa še župnik baje ni preveč zategnjen in je kar se da realen, kar mi je všeč. NiLe, bo pa miškica prava mala princeska . Jo@n in Srečka, hvala za razlago. Partis.si je slišat še najenostavneje... če se mi zatakne, ti bom pa, Srečka, naložila še malce dela . Trak: v RA mi je rekla, da po mestu vidi veliko narobe nošenih otrok (joj, še dobro, da večinoma ne berem za seboj - si kakšni stavki zaslužijo prov desetko za leposlovje , ampak važno, da se razumemo ) v raznih nosilkah, pa ko sem ji približno razlagala, je rekla, da je kao OK in poudarjala, da kengorujček nikakor ne, dokler otrok ne sedi... No, fizioterapevtko sem pa po telefonu na hitro vprašala, ker sva naročena šele na začetku oktobra (pa ne vem, če si upam "naprtiti" vsakodnevno varstvo Jakoba ), kaj meni... in je bila kar precej proti kakrši koli nošnji pokonci (dokler otrok ne sedi samostojno), se pravi, da tudi tisti položaj, ki smo ga prakticirale na Gradu ter tisti, od katerga sem ti poslala link, odpade. Je pa seveda vsak otrok zgodba zase...
|