Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 15.9.2008 16:10:46
|
|
|
|
Dajica
|
Spet jaz. Zabice je imela do zdej le 1x in to v nedeljo, ko smo sli skupaj z mojim na bazar in je blo reeees mraz. Jaknico, tako toplo ima eno, ki jo je dobila spomladi in ji je bila se prevelika, no, zdej ji je pa kot ulita. Pa eno bundico skor novo (1-2x) noseno sem dobila od sestre, tko da ne bomo nic kupovali. Aja, pa se enga pajaca-bundico iz celega je tud dobila novega ob rojstvu, ampak st. za 1 leto , tko da bomo tud to nosili.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 15.9.2008 16:13:10
|
|
|
|
Dajica
|
Ja sj, ko potrdi pritisnem, se pa spomnim, kaj bi se napisala. Na bazarju sva ji kupila ceveljcke Pediped in so super! Celo ni jih se dol zbrcala!Pa tko ji pasejo na kavbojke al pa na bilo kej drugega.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 15.9.2008 17:48:50
|
|
|
|
tabi
|
dan medve z Niko sva danes vse trgovine zropale sem za oba nakupila vse-trenirke,podložene hlače,puloverčke,bodije,brezrokavnike,majčke z d.rokavi,dokolenke,termo n.z bremzami,žabice,copate,pa še kej bi se najdlo zapravla pa sem natančno 150e.Moj je kr pogledal kolk sem prinesla domov ampak res,bil je uspešen nakup.zdej nam manjka sam še bundica za oba,Nejcu moram kupit še superge in Niki ko bo shodila ene čeveljčke. Bila na Rudniku v pikapolonici kupla copatke in dokolenke,ki so v akciji. Žabice bodo pri nas še nekaj časa počivale.Zdej za notri nosi termo trenirko in termo štumfke z bremzicami,za zuni pa podložene ali trenirka hlače,dokolenke pa copatke,bodi z d.rokavi pa termo jopico.Punce če že zdej dajete žabice kaj jim bote pa dale pozimi.Sam moje mnenje ma se nekaj kregata moram it
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 15.9.2008 20:10:57
|
|
|
|
tabi
|
čer Ja kje pa se vse skrivate No tamaledva že pridno pančata Medva z očijem pa mal debatirava o sušilnem stroju pa mami mora skor nujno kupit en orng hladilnik zdej pa rabva kakga dobrga sponzorja a se kera jav zdej grem pa pod tuš pa v mižule Nočko
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 15.9.2008 20:21:11
|
|
|
|
mklks
|
čer! ja moja tudi že spi, ker morava jutri zgodi vstat..pa sej ne da bi pri nas to bil problem:) Dajica....super za knjigo, kako ji je naslov?? me zelo zanima tabi... za uspešen nakup...tako sem jst prejšnji teden zapravila 165€....bundico gremo pa v sredo kupit, pa gremo kar na rudnik pogledat, nekej bomo že najdli letim....grem spet jest.....aja, v soboto gremo z mojo malo na eno poroko, pa nimam kej za oblečt. morm si kej lepega nabavit...bo bolj mala poroka tko da ne bom pretiravala danes smo dobile odločbo za vrtec, položnico za akontacijo so nama pa pozabili poslat , pa sej še bolš ajdi...aja, pri nas smo danes prvič zakurili , ker mamo taaaak mraz, pikica ma pa tud že zimski kovter...zdej pa res grem
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 15.9.2008 20:56:04
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
Napišem vse in mi vrne ERRON Skratka: Sonchek, jaz bi tudi prosila po pošti in hvala! ALI JE JUTRI SREČANJE V KR. PROSIM, DA SE ČIM PREJ ZJASNITE!!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 15.9.2008 20:56:10
|
|
|
|
ajtak
|
Hej, vidim da sem odprla krasno debato- žabice . no mi smo jih mel 2×, obakrat za sprehod, ker je pac pihal in blo full mraz... pa ker ma vse hlace take bolj tanke. Tudi mi smo malo shoopingirali in mam mali novo jaknco. V BC smo jo kupli, taka dvojna je s flisom pa se da flis tud samostojno nosit. Cena 33€, pridemo pa na blagajno pa pove da je 50%znizana - sva bla oba took vesela . Se to, men je crknu gsm in smo sli dons novga kupovat pa jih nimajo... dobijo robo v sredo tko da bom se 2 dni brez telefona Draga Zirafa iskrene cestitke, sem se v soboto veckrat nate spomnla, upam, da ste mel lepo vreme! Lahko noc!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 15.9.2008 21:54:28
|
|
|
|
tintin
|
Debeluška - zagotovo srečanje bo, pridemo ziher jaz, Oranža, Manca (vsaj tako pravijo-pravimo). tako da pridi.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 15.9.2008 22:04:03
|
|
|
|
naraščaj
|
Čer Sam na hitr se javim ker šibam spat, če bo vsaj od današnje noči kaj. 1x se je že zbudla bom jutr poročala kokrat je še blo IZVIRNO SPOROČILO: alex28 ,.. luštno je blo,.. še kdaj . Hej naraščaj jst mam tud lajtngo nekje vzadaj- T in S imata na isti dan roj. dan- torej če si rodila v Ce sva gotovo bili skupaj- tista ki se je tako drla sem bila jaz A res, spoh nisem pogledala na seznam. Mah kakšna sem. Ja čist možn, da sva ble istočasno na dretju A si zgodi zjutri rojevala???? Tevž vse naj naj naj za 10! Žabice tut mel 2x za ven, sicer te mal tanjše. Jih morm it še kupt pa ne vem kje bi dobila te tanke bombažne. Baje so od Polzele mi je rekla setra. Morm it v CE v mesto. Sam še ne vem kdaj, ker v mestu nisem bla že celih 100 let . Nč grem spat
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 15.9.2008 22:22:57
|
|
|
|
mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek Punce...pravljice so na cd-jih oz. dvd-jih..???? Jutri gredo naprej... Zdej pa povejte karei pošljem po pošti in katera bo prišla na kakšno srečanje v Lj, al bližnjo okolico.... Za mamo11 že vem... Kdaj pade kufe???? hahaaa ...da nau Tamara kej prikrajšana... Ja, buhnedej . V sredo naj bi bilo sončno in za vzorec topleje - Trubarjevina ob 13h?
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 15.9.2008 22:34:16
|
|
|
|
mama11
|
Aja, da ne pozabim, Ajtak, pripopaj nam prosim še en zobek, danes zjutraj sem videla, da je zunaj še zadnja dvojka. Če sem prav videla, pa ven rineta že obe trojki. Žabice - ful se je razvnela razprava . Zakaj jih prakticiramo - ker je imela že poleti pogosto dolge hlače, ker se pač plazi po tleh, pri nas pa nikjer ni tepihov ipd, ampak parket. Če je meni hladno na njem sedet, tudi njej ni prijetno. Ker se plazi po trebuhu sem ji iz istega razloga poleg bodija pogosto (če je bilo okoli 25 stopinj) za igro na tleh oblekla še majčko s kratkimi rokavi. Žabice so čisto fina pogruntavščina, zdaj jih za ven kombiniram s tanjšimi hlačami, ko bo še 10 stopinj hladneje, bodo hlače iz flisa ali kombinezon... ko bo pa še 10 stopinj manj, bo pa v vozičku še pod dekico ali v zimski vreči. So pa primerjave tukaj brezvezne, ker so otroci pač različni, kot smo si različni odrasli. Moj ima doma še vedno kratke rokave, mene pa v trenerki z dolgimi rokavi še pomrazi.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 15.9.2008 23:06:29
|
|
|
|
manca
|
Jutri torej ob 10ih v Qlandiji? Žabice: mi smo jih dali gor že v soboto popoldne na pikniku na prostem, saj je precej pihalo. Naknadno nam je sestra od mojega prinesla še bundo od sinčka, saj sta nam bili dve jopici premalo. Čez dan je pa veliko na tleh in ima oblečene tanke žabice+nogavičke+trenirko, zgoraj pa bodi z dolgimi rokavi+majčka z dolgimi rokavi. Bundice: nekaj fantovskih se dobi ugodno v Wenice trgovini. Vsak teden prihajajo nove stvari, tako da se splača malo prečekirat. Za velikost 104 sem recimo videla bundico na sistem parke in to za celih 9 eur. Za Majo trenutno ni nič primernega, baje pa da še dobijo. Sva bili v trgovini kar ene 15 min...sva si vse ogledali, čvekali s prodajalko, pa še balon za domov sva dobili...Maja je bila tako zadovoljna, da je kar vriskala
< Sporočilo je popravil manca -- 15.9.2008 23:10:18 >
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 15.9.2008 23:23:35
|
|
|
|
tintin
|
jutri ob 10h, ja.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 16.9.2008 7:40:18
|
|
|
|
manca
|
Dobro jutro in ena za vse.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 16.9.2008 7:53:18
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: manca A ima katera morda spalno vrečo za otroka na tak sistem: http://www.ekolife.si/si/zakeljcek-i105.shtml Kje še prodajajo take spalne vreče? v pikapolonici so jih imeli, samo neke male cifre (vsaj v Celju), ali poznaš kako šiviljo?, po moje ti jo ceneje naredi, kot pa za 30€ drugače pa dobro jutro včeraj sem pa dobila čevlje na pecikle (da ne bo brat brez njih ostal)
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 16.9.2008 7:54:28
|
|
|
|
GB
|
Dobro jutro vsem skupaj. Manca hvala za kavo jo ravno pijem. Vstala sem ze ob 5 , sej mi zivci ne pustijo spati. Danes gremo v Bristol na posvet z kirurgi in me ze posteno zvija. Sej je samo pogovor in verjetno nam bojo dali datum operacije. No evo punce pa se je zacelo zdej zares . No bo ze . Sprijaznila sem se in vem ,da drugace ne more biti. ......... Copatki : jest jih bom ravno dons narocila in sicer take bojo joj prevelika slika, moderatori sorry zabice : mi smo jih ze zaceli uporabljati in sicer v nedeljo jih je imela gor ko sem ji oblekla zametno kiklico .
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 16.9.2008 7:58:29
|
|
|
|
GB
|
oranza tebe je zanimala kaksna bo nova hisa in evo par slikic ti prilagam
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 16.9.2008 8:01:57
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
Punce, mene pa danes žal ne bo , ker me boli grlo, kiham, pa z nosa mi teče (včeraj mi je sam z nosa teklo)! Tko da si ne upam, da kakšnega otročka ne "okužim", srčno upam, da tudi svojih dveh pupik ne "okužim"! Lepo se imejte, pa še zame kakšno rečte ! Jaz grem pa zdajle na en čajček z daleronom!!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 16.9.2008 8:02:13
|
|
|
|
barika
|
GB, srečno v Bristolu! Super hiška, a to je verjetno duplex ne?? Upam, da imaš dobre sosede .
< Sporočilo je popravil barika -- 16.9.2008 8:03:44 >
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 16.9.2008 8:06:20
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
GB, bodi močna, mi smo s tabo Lepa hiša !
< Sporočilo je popravil DEBELUŠKA30 -- 16.9.2008 8:08:21 >
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 16.9.2008 8:57:57
|
|
|
|
rozika12
|
Dobro jutro. GB težko je, zaupaj in moli. Vse bo dobro. BRinaS, ZA, še datum in kraj pa bo.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 16.9.2008 9:08:57
|
|
|
|
Oranža
|
jutro Debeluška čim prej se pocajtej pa ne tros bacilov naokoli GB zate in za tvojo družinico Boš vidla da bo vse kot mora bit. Hiška je ful fajna, sej sem si kr neki tacga predstavljala ja , a je to najem al sta kupla? Upam da nisem preveč firbčna Jst dons pridem pa Gruška in jooly tud . Aja mi smo pa včerej v A skočil v adidasov outlet in smo za E nabavli superge za 20€ , in sem vidla za Timona fuuuul lušne čeveljce za zimski čas(visoki, taki kao nek gojzarček iz goratexa.....) za samo 24€, samo jih še nisem upala vzet, ker ne vem res kakšno bo imel nogico takrat .....v glavnem, se splača..... ajd zdej pa grem... Čao
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 16.9.2008 10:09:51
|
|
|
|
tabi
|
dan hvala za kavico GB za tvojo družinico vse se bo lepo izteklo boš videla .Hiša je super če pa mojga vprašaš je pa še bolj super.Moj ma že dolgo let željo živet v Anglijo. Debeluška da se hitro pozdraviš Oranža za uspešen nakup Gorenke in ostale imejte se lepo Jst mam pa kup cun za oprat pa za zlikat pa mal bova šli na sprehod pa v trgovino bo treba kej zavit
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.