|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del
16.9.2008 10:54:46   
Tanayya29
Živjo.

Bolj mal se javljam,ker nimam nič časa.
Vidim,da ste danes v Kranju na srečanju.Tajči je bolan,tako,da mi2 ne bi mogla pridt...user posted image

GB super hiška,res je lepa za Tianno pa veliko pikapolonic pošiljava s Tajčkomuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Debeluška,tudi ti se pozdravi,dj,ko boš imela čas pa slikco pošlji.

Žabice naš jih je prejšnji dan imel,mater je bil mraz v nedeljo,kr neki.....

Spimo obupno,jaz sem full crknjena čez dan,da se mi nič ne da....

Se grem kar mal uležt h Tajčiju zdj.

lep dan.

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
16.9.2008 10:55:44   
Dajica
Kaja spi prvo rundo, mami pa takoj na compa.
Mene pa full ucke srbijo, pa solzijo se mi, pa kiham 100na uro, takoj se mi nos napolni, smrkam, pa cist rdece gledam. Kaj je to? Verjento kksna alergija.... Ze prav na zivce mi gre, skoz ucke mencam (sej vem, da je potem se slabse, ampaka tisti trenutek pa zaleze), pa z robcem skacem naokoli.
Danes je moj frej, pa gremo spet mal po stacunah na ogled za razno-raznimi stvarmi. Prou nc se mi ne da, pa se mraz je zunaj, mene pa zebe....

debeluska-hitro se pozdravi user posted image
GB-luuuusna hisica, luuuusni copatki, pa pikapoka za tvojo srcicouser posted image user posted image

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
16.9.2008 10:59:06   
Ilije
Ojla!

GB, res super hiška user posted image . Držim pesti tudi za posvet in nadaljne pregledeuser posted image

Sem vas prišla samo na kratkopozdravit, sedaj grem pa naprej delat, saj veste cote, cote, cote... pa kosilo itd.

gorenjke uživajte na srečanju user posted image

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
16.9.2008 10:59:56   
Dajica
Pa se za bolnega Tajcija user posted image , da se cimprej pozdravi! In se ena user posted image za Tanayyo, da si pridobi energijo!

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
16.9.2008 11:45:42   
BrinaS
GB, user posted image  in vse dobro Tianniuser posted image

Rozika, a je petek ok?
Maks je smrkavec v pravem pomenu, ker mu ze od vceraj tece iz nosa. Verjetno sva se oba v nedeljo nahladila na kolesuuser posted image , tako da ne bi kaj kuzila naprej.

Dajica, super za Kajo.

Tannaya - user posted image  za Taja in spij kaksne vitamincke za energijo.

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
16.9.2008 11:47:00   
BrinaS
Pa se za Debelusko za cimprejsnjo ozdravitevuser posted image

Ja, se je zacela sezona smrkanjauser posted image

(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
16.9.2008 12:14:44   
tabi
Naša panča ,cune so zlikane ,juha je skuhana sam še čaka na Niko da vstaneuser posted image
Tajči user posted image pozdravi se user posted image Tanajči ti pa vitaminčke za več energijeuser posted image user posted image

Maks tebi pa tutuser posted image da z noska ne bo se več cedilouser posted image

Ravno danes sem v vrtcu gledala kolko smrkajo pa kašljajo ti otročki,lahko sam čakam kdaj bo Nejc začel.

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
16.9.2008 13:10:29   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: barika

GB, srečno v Bristolu!user posted image user posted image user posted image user posted image
Super  hiška, a to je verjetno duplex ne?? Upam, da imaš dobre sosedeuser posted image .

se podpišem user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
16.9.2008 14:03:23   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29

Živjo.

Bolj mal se javljam,ker nimam nič časa.
Vidim,da ste danes v Kranju na srečanju.Tajči je bolan,tako,da mi2 ne bi mogla pridt...user posted image

Božček Taj...user posted image user posted image user posted image  za čim hitrejšo ozdravitev...

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

Neposredna povezava do sporočila: 1934
16.9.2008 14:08:33   
tabi
No medve sva s sprehodauser posted image user posted image kolk je pasal.
Zdej pa hitro kosilo skup zmetatuser posted image

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
16.9.2008 14:15:03   
sonchek
Dan...
evo še mene...jaz skoz neki delam pa švedram, pa nikjer ni nič narejenega, oz. se nič ne vidi...user posted image
Mal sem zlikala...naša miška že spi..jaz pa itak tlele...user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mama11

IZVIRNO SPOROČILO: sonchek

Punce...pravljice so na cd-jih oz. dvd-jih..????
Jutri gredo naprej...

Zdej pa povejte karei pošljem po pošti in katera bo prišla na kakšno srečanje v Lj, al bližnjo okolico....
Za mamo11 že vem...user posted image
Kdaj pade kufe???? hahaaauser posted image ...da nau Tamara kej prikrajšana...

Ja, buhnedej user posted image . V sredo naj bi bilo sončno in za vzorec topleje - Trubarjevina ob 13h?

jutri je to a ne?? user posted image
Lahko jaaaaaaaaa

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
16.9.2008 14:21:11   
sonchek
ej bejbe...
Mene tok zebe..da najraj sploh ne bi šla iz bajte vn..........................
................................do druge pomladi...user posted image
ampak res...brrrrrrrrrrrr je mraz.....user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
16.9.2008 14:25:03   
Dajica

Punce...pravljice so na cd-jih oz. dvd-jih..????
Jutri gredo naprej...

Zdej pa povejte karei pošljem po pošti in katera bo prišla na kakšno srečanje v Lj, al bližnjo okolico....

Jaz bi prosila, ce mi posljes po posti. Hvala v naprej!

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
16.9.2008 15:43:31   
GB
ojla punce

Hvala vsem za lepe misli in pestke in za vse vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

No mi smo prisli nazaj in povedali smo da bo operacija zacetek novembra . Operacija bo trajala 3-4 ure in na intezivni negi bo 2-3 dni potem pa na oddelek in ce bo vse ok gremo po 10 dneh domov. Kirurg je ful prijazen pa se italijan je, tko da smo eno rekel tudi glede sosedskih odnosov user posted image user posted image . Povedal je,da je 1% procent rizika in da bo vse ok pa tudi brazgotina nebo velika . Pred operacijo moramo se enkrat tja ,da nas se enkrat z vsem seznanijo in da podpisemo dokumente. Moram reci , da sem kar pomirjena in mogoce za nianso manj obremenjena . NO ja sedaj nam samo se preostane,da cakamo in molimo. Hvala vsem se enkrat za pestke in lepe zelje . Zlate ste vse po vrsti.

Vidim,da je spet en kupcek bolanih in vsem zelim cim prej ozdravitev in seveda user posted image user posted image user posted image user posted image .

NO se kasneje se kej oglasim.

Lep dan vsem skupaj

Sveti Angel varuh moj,Bodi vedno Ti z menoj, noc in dan mi stoj ob strani vsega hudega me brani . Prav prisrcno prosim Te, varuj me in vodi me

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
16.9.2008 15:56:25   
Oranža
Dan,

GB evo super, vse bo torej dobro, kot smo rekliuser posted image user posted image user posted image
Taju pošiljamo user posted image user posted image user posted image  za čimhitrejše okrevanjeuser posted image . Kako je pa šel razgovor v vrtcu? Sej si že bla al ne?user posted image

No na kavico smo se dobile in lepo vas je blo spet videt, nekatere kar po dolgem času, ane Gruška, Jooly.....smo pa ugotovile, da odkar nam tile naši škrati puzajo pa ''hodijo'', se od nas mamic sliši samo še javkanje( joj, dej nehi, bod mal pr mir, ne tja, ne smeš to).....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mal smo tud zapravle......user posted image user posted image , pa nč katastrofalnega, vsaj jst ne no, sp. majčke za E pa žabce za T, pa dokolenke za E.....

ej bejbe...
Mene tok zebe..da najraj sploh ne bi šla iz bajte vn..........................
................................do druge pomladi...user posted image
ampak res...brrrrrrrrrrrr je mraz.....user posted image

Se strinjam.....sem vidla da imamo na vseh okoliških hribih že sneguser posted image user posted image user posted image

Nč to je to, se še kej ''slišmo''
Čau

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
16.9.2008 16:52:25   
naraščaj
Dan

Se mi nč ne da ko je tako  vreme in ful mrzo. Tut mene nč ne mika, da bi šla kaj ven. čeprav sva  s T bli zuni že ob pol 10, ko sva šle k babici po zelenjavo za juhco. Sej sploh ne vem kaj naj pišem.

Aja, user posted image  še kr nisem dobla. čeprav me zvija že par dni in se mi kr vrti in glava me boli. Mah zgleda, da ne bo nč drugač kot pred user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tabi

dan
hvala za kavicouser posted image user posted image

GB za tvojo družinicouser posted image user posted image user posted image user posted image vse se bo lepo izteklo boš videlauser posted image user posted image user posted image .Hiša je superuser posted image user posted image če pa mojga vprašaš je pa še bolj super.Moj ma že dolgo let željo živet v Anglijo.

Debeluška user posted image user posted image da se hitro pozdraviš

Oranža za uspešen nakupuser posted image user posted image

Gorenke in ostale imejte se lepouser posted image user posted image

Se podpišem pod vse tolete

IZVIRNO SPOROČILO: GB

Moram reci , da sem kar pomirjena in mogoce za nianso manj obremenjena . NO ja sedaj nam samo se preostane,da cakamo in molimo.
In prav je tak. Res je grozno vse tole, sam moraš bit močna za obe oz vse tri. Srečno

Taj, hitro okrevanje in mamici tut

Še ker bolan, no hitro okrevanje vam želim.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
16.9.2008 17:08:25   
manca
IZVIRNO SPOROČILO: barika

IZVIRNO SPOROČILO: manca

A ima katera morda spalno vrečo za otroka na tak sistem:
http://www.ekolife.si/si/zakeljcek-i105.shtml

Kje še prodajajo take spalne vreče?

v pikapolonici so jih imeli, samo neke male cifre (vsaj v Celju), ali poznaš kako šiviljo?, po moje ti jo ceneje naredi, kot pa za 30€

Zvečer dobim baje kroj za skopirat + tašča ima en blago, ki ga ne rabi in je rekla da mi ga odstopi...pa se bom sama lotila tegauser posted image ...ko bo končana pa poslikam in dam slikco gor. Upam da mi rata

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
16.9.2008 17:15:52   
manca
Ej punce, midve z Majo bova pa z vami kar vsak dan začele na kavo hodituser posted image ...je bila revca tako zmatrana, da še ko sem jo nesla iz avta ven se ni zbudila. Pa sem ji notri dala dol kapco, copatke, jaknico in jo nesla kar spat...pa je spala pol ure, potem jo je pa zbudila sosedova z hčerko, ker sta prišli na obisk.

GB vse tukaj gor bomo držale pesti za vajino punco user posted image user posted image user posted image

Danaja: naj se Taj čimprej pozdravi. Kako je pa kaj glede stanovanja (sta ga našla)?

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
16.9.2008 17:30:35   
tintin
Hoj babe, jaz sem pa od frizerja. Oh je pasal, drugače bi se mi kar sfecljalo.....mož je med tem uspešno uspaval tamalga. HB.
Ja, na kavi je bilo zelo luštno, je pa res, da dobro da pijem espresso, drgač bi imela ves kafe mrzel - ker sem 3/4 časa itak tamalga okol lovila...da ne govorim, da je bil danes doma živ  user posted image in sem si prav želela, da grem že končno v službo. LJubezen do otroka gor al pa dol...

Oranža - a pol si dobila žabice v CA?

Tanayya - pikepoke za Tajčija.

GB - pikepoke za Tiannco in celo družinico. Vse bo ok, verjemi.

Jaz sem danes dobila drugo M po porodu. Evo, točna ko švicarska ura, še nikol v življenju je nisem imela na 28 dni (ampak na 31-33). Fak, zdej bo ena na leto več...user posted image

LP vsem.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
16.9.2008 17:50:56   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: GB
Moram reci , da sem kar pomirjena in mogoce za nianso manj obremenjena .

user posted image  Vse bo še v redu, le pogumno naprej. Misli na to, da bo po tej preizkušnji ta hudo za vami. user posted image

Ja, buhnedej user posted image . V sredo naj bi bilo sončno in za vzorec topleje - Trubarjevina ob 13h?

jutri je to a ne?? user posted image
Lahko jaaaaaaaaa

user posted image  se vidimo jutri ob 13h. A pride še katera - Nana Liza, Martita, Rozika, ostale?

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
16.9.2008 20:01:50   
mklks
živjo!

no, pa je spet mimo en mrzel dan:)
izpit sem naredilauser posted image user posted image user posted image user posted image .....sem ful vesela:)

naša E že tako vstaja, da jo komaj lovim:)

jutri gremo pa po bundicouser posted image

GB in Tanaya....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

smo vsi z vami:):)

jst sm dobila user posted image že takoj naslednji mesec po porodu user posted image ....sem mislila, da bom kej dlje frej:)

zdej pa grem:)

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
16.9.2008 20:04:16   
DEBELUŠKA30
Vsem hvala za pikepoke user posted image , ma sem bla čez dan že čisto okej, zdaj sem pa spet vsa "zabasana" user posted image user posted image !

IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29
Debeluška,tudi ti se pozdravi,dj,ko boš imela čas pa slikco pošlji.

Tanayya, veš da bom, mogoče še nocoj! Upam, da se Taj čim prej pozdravi, pa se kaj dobimo, pa saj veš kje user posted image user posted image user posted image , pa na čem tudi user posted image user posted image user posted image !

Brina in Maks, da se tudi vidva čim prej pozdravita user posted image user posted image user posted image !

GB, super, da si se malo pomirila, to je dobro tudi za tvojo "sončico" (saj veš, da vse čutijo)!

Naraščaj, mi lahko pošlješ internetno stran, od koder je tvoj naročil voziček, bi ga kolegica tudi, a ti tud še kakšnega rabiš user posted image !

E2 še ni zaspala, se še kar sliši user posted image user posted image

Prijateljstvo ne nadomesti ljubezni, a če je iskreno je vredno polovico nje!

Neposredna povezava do sporočila: 1947
16.9.2008 20:17:03   
naraščaj
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30

Naraščaj, mi lahko pošlješ internetno stran, od koder je tvoj naročil voziček, bi ga kolegica tudi, a ti tud še kakšnega rabiš user posted image !
Ni ti men, če še kerga rabim, mi bo moj vrat zavil user posted image . Bom pol mojmu rekla naj mi pove, kje ga je snel. Men je spet tok slab, da je za znort. Bi šla že spat pa čakam Housa user posted image . Baba neumna user posted image

Mis mo pa včer dobl Tobija, je ful fajn. T sedi not ko caricauser posted image

mklks , user posted image user posted image user posted image  za izpit, le tko naprej

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
16.9.2008 20:36:26   
gruška
Oj,

ful je pasal spet mal pokofetkat in počvekat v Kranju ....
Tko kot je Oranža že rekla - tok so že veliki tile naši mulčki, puzajo en čez drugega, vstajajo, padajo, plezajo ... povsod jih je polno ... luštni so user posted image

Z Jooly sva kar ornk šoping pol usekale ... jaz sem probala pomoje ene 30 kavbojk ... sem ene od "Tejlivejlija"pol kupila (znižane - cena: 20,90€ user posted image ), pa pas za zraven user posted image

GB - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

IZVIRNO SPOROČILO: tintin
Gruška - najbrž sem spregledala, da si spraševala glede spreja. Zadnje čase bolj preletim in včas pol izpustim. Jaz sem ti ga naročila. Sorči, ker se nisem prej javila.

user posted image user posted image user posted image  prav mi je, kaj pa ne berem bolj redno ... dons sem imela sprej s sabo user posted image user posted image user posted image user posted image  ... a se dobiva drug teden še 1x ?

Zeleno, ki te ljubim zeleno ... user posted image user posted image

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
16.9.2008 20:39:54   
naraščaj
Debeluška, če kolegica hoče ji ga lahk moj naroči se je clo sam ponudil user posted image  z dostavo v ŠK user posted image

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.